Dit is het archief van Xboxworld V3.

Bezoek Xboxworld.nl voor de laatste updates.
Review: Outlast
Artikel: XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Review: Enemy Front
Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Artikel: Xboxworld beta is open!
Artikelen

XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!

Reviews

Outlast Outlast
Enemy Front Enemy Front
Transformers: Rise of the Dark Spark Transformers: Rise of the Dark Spark
Murdered: Soul Suspect Murdered: Soul Suspect
UFC UFC
MotoGP 14 MotoGP 14
Tour de France 2014 Tour de France 2014
Sixty Second Shooter Prime Sixty Second Shooter Prime

Meer Artikelen Meer Artikelen

Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud! Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud!
XBW Review: Outlast XBW Review: Outlast
XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
XBW Review: Enemy Front XBW Review: Enemy Front
XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live! Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live!
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!
Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare...
Eerste gameplay trailer van Dead Island 2 Eerste gameplay trailer van Dead Island 2
Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en screenshots Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en scree...

Meer Nieuws Meer Nieuws

Halo
 
Halo
 
Platforms
Xbox
 
Website
 
Uitgever
Microsoft
 
Developer
Bungie Studios
 
Genre
Eerste persoons shooter
 
Release datum
Xbox
Reeds verschenen
 
Belangrijke Features

System Link
 
Waardering
Legendarisch
Legendarisch


 
Meer info Meer info

Naar Forum Naar Forum

 
Gepost door Mirik Smit op 09 april, 2004

Terug naar Halo

Het is inmiddels dik tweeëneenhalf jaar geleden dat Halo de grondvesten van het console shooter, en algemene shooter genre liet schudden. Microsoft had Bungie nodig om de ultieme Xbox titel te maken zodat de console in eerste instantie zou verkopen. Het lukte ze, en hoe! Inmiddels heeft het spel tegen de vier miljoen exemplaren verkocht, en is nog steeds regelmatig aan de top van de verkooplijsten te vinden. Een legendarische titel, gemaakt door een legendarische ontwikkelstudio. Maar nu, tweeëneenhalf jaar later, hoe kijken we naar de machtige Halo? Is het spel inmiddels voorbij gestevend door een nieuwe generatie shooters die alles van Halo hebben kunnen leren en daarop weten te verbeteren? We nemen een kijkje naar wat we nu van Halo vinden, waarom hij zo goed was, en hoe hij zichzelf nu vergelijkt met andere shooter op de markt.


Halo’s aureool

Is Halo heilig? Voor veel Xbox eigenaren waarvan het Halo spel was dat ze het eerste speelde op de magische groene doos wel. In Halo wordt de speler, met geweld, een nieuwe wereld ingeworpen, en maken we kennis met een nieuwe manier van gameplay gecombineerd met ongekende sfeer emotie.

Afbeelding 1Afbeelding 2Afbeelding 3

Halo vertelt het verhaal van de Master Chief en het bemande ruimteschip de Pillar of Autumn. Kapitein Keyes en de bemanning van dit aangepaste oorlogsruimteschip zijn op een geheime missie. Zo veel mogelijk informatie over het vijandelijke ras de Covenant verkrijgen, en als het kan een intact vijandelijk strijdschip te pakken te krijgen, om hun technologie te bestuderen. De Covenant voert een heilige oorlog tegen de mensen, en met hun superieure technologie zal de strijd, mits de mensen wonderen werken, snel beslecht zijn. Een machtig wapen ligt in de handen van de mensen, de Spartans. Deze gemodificeerde cybernetische strijders, die onmenselijk aandoen, vernoemd naar de legendarische gladiatoren van welleer moeten het tij doen keren. Ongeslagen in grondmissies boezemen deze menselijke moordmachines angst in bij de gelederen van de vijand. Helaas strijdt de Covenant niet alleen op de grond, en hebben ze de oneerlijke tactiek planeten vanuit de ruimte compleet met plasma te bestoken tot er niks meer op het oppervlak te vinden is behalve een smeulende hoop as.

Dit is de reden dat de mensen een laatste poging doen om wat van de superieure vijandelijke technologie te pakken te krijgen. De Pillar of Autumn heeft deze uiterst moeilijke, bijna onmogelijke missie op zich gekregen. Aan boord van het schip schuilt het geheime wapen, één enkele Spartan. Voor veel menselijke soldaten is deze ultieme strijder een legende, een fabel vertelt voor hallucinerende gewonde slachtoffers. Maar de bemanning van dit schip zal snel uitvinden dat ze alles behalve verzonnen zijn. Het schip start op zijn verkenningstocht naar een vijandelijk schip dat ze kunnen overmeesteren, maar alles gaat niet zoals verwacht. Bij een plotselinge aanval moet de Pillar of Autumn vluchten, toevallig, of niet, naar coördinaten in de ruimte die de kunstmatige intelligentie Cortana in haar systeem heeft zitten. De Covenant achtervolgen echter het menselijke schip, maar zijn stom verbaast als ze zien waar de mensen terecht zijn gekomen. Voor het menselijke schip, tussen een enorme gasplaneet en een kleine maan zweeft een cirkel. Een kunstmatige constructie die mysterie uitstraalt. Het is echter bewoonbaar, en beschoten door de Covenant schepen is de Kapitein genoodzaakt de Pillar of Autumn te landen op de cirkelvormige constructie. De Spartan, de Master Chief, wordt ontwaakt uit zijn kunstmatige slaap en wordt met alle soldaten op het schip via een reddingsschip naar de oppervlakte van de planeet gevlogen.

 Pagina 1 van 2 >> 2Top ^ 

09/04/2004
mooi artikel
zal hem dadelijk eens lezen:P
SMoOthSEr zegt:
09/04/2004
Mooi Artikel heeft wel geen echte nut voor mensen die het spel al hebben gespeeld, doordat die al de info al kennen, maar voor de personen die het niet hebben gespeeld is het een mooie uitleg over wat halo nou inhoud (DAT JE HET GEWOON MOET KOPEN ALS JE EEN XBOXBEZITTER BEN :D
The_Dark zegt:
09/04/2004
Ik heb met al 1249827349823648 keer uitgespeeld onderhand!!
axolotl zegt:
09/04/2004
ik hebt laatste level redelijk opgegeven
kbedoel, ik haal da nooit, dienen auto race toestand
da eerste stuk wel, ma derna blijkbaar nie meer, kzocht al naar vliegtuigske ook, ma staat ook nergens.
dus, proficiat aan iedereen die da, en daarmee ook het spel uitspeelde
zegt:
09/04/2004
Hm de matigste graphics worden gepresenteerd.....ik heb betere gezien.
09/04/2004
1249827349823648 keer is best veel....
SMoOthSEr zegt:
09/04/2004
@ MorpheuB

de matigste grapghics :~ nou toen het spel was uitgebr8 hoorde het bij de beste en zelf nu na tig jaren zijn de gfx boven dat van matig dus dat slaat nergens op!!
Xtinction zegt:
09/04/2004
hmmm lijkt een beetje heel erg op wat ISG al een tijdje online had staan :D
Mirik zegt:
09/04/2004
wat is isg?
XiroKe zegt:
09/04/2004
Hebben jullie screenshots genomen uit de PC versie? Ziet er wat 'ruw' uit.

En nu ga ik lezen..
Mirik zegt:
09/04/2004
Is xbox versie, zijn bijna anitieke shots.
Unrealist zegt:
09/04/2004
Mooie screenshots! Ik heb het spel nu al twee jaar en ik speel het nog steeds.ik denk dat ik sommige levels al 30 keer heb gespeeld
Op naar Halo 2.
XiroKe zegt:
09/04/2004
Is xbox versie, zijn bijna anitieke shots.
Ah, zo zag Halo eruit op mijn PC, zonder AA aan. Vandaar.

Goed artikel. :)
Emile zegt:
10/04/2004
mooi artikel
Badkiller zegt:
10/04/2004
woei!
Nice artikel! ;)

_O_ HALO (2) _O_
HaloWeen zegt:
10/04/2004
Het ALLEREERSTE uurtje met dit spel was bijna net zo lekker als...
10/04/2004
halo was goed, maar om hem nou een klein beetje de pappa van de nieuwe generatie shooters te noemen .... misschien van de nieuwe generatie console shooter ..maar over alle platformen, pc inc ?? ...
Mirik zegt:
10/04/2004
het blijft een shooter, dus heeft ook effect op pc shooters, en die waren er nog niet zoals halo in die tijd, wel goede, zoals half-life, maar geen die een ervaring aanboden als halo, en aangezien veel shooters nu die elementen zoals veel voertuigen, etc, etc hebben, is dat wel een beetje door de populariteit van halo gekomen omdat zij de eerste waren die dingen als AI, en voertuigen in een shooter, echt goed naar voeren prachten in een verpakking. en natuurlijk de stoere actie en sfeer.

het blijft een mening, amar als je developers hoort, allemaal zijn ze vaak op een maniet geinspireerd geraakt door de elementen die in halo zo goed werkte. zo heb ik dat niet echt aangesneden in atikel, maar ook het controle systeem van halo, de besturing, is nu standaard geworden voor console shooters, allemaal door halo.
Vengo zegt:
10/04/2004
Yep, vind ik ook. Halo was zo vernieuwend dat je steeds meer elementen ervan in andere spellen tegenkomt. Halo is het waard om het in huis te hebben. Ook de co-op vind ik een +-punt. Het is gewoon gruwelijk om met vrienden de hele campaign uit te spelen. Dit geeft de game ook weer meer replay-waarde. Waar je alleen aan moet wennen, is dat je langzaam om je heen kan draaien. Bij veel spellen gebeurt dit een stuk sneller. Maar ik vind HALO nog steeds een heel goed spel. Van zo'n shooter zou je een heel goed verhaal niet verwachten.
swordman zegt:
10/04/2004
Je kan instellen hoe snel je om je heen wilt kijken.
Dit is tot nu toe naar mijn mening het beste schietspel ooit.
(hoe zet je smilies neer??????????)
Knarf zegt:
10/04/2004
Leuk artikel, leest lekker weg.
The Fall of Reach en The Flood gelezen? Voor de achtergrond de informatie? :)
ImpulzZ zegt:
10/04/2004
leuk stukje, dankjewel :D
oko dat van het verhaal is me nu beter duidelijk dan het engelse stukje in de manual !
Dubbel R zegt:
10/04/2004
neuken???/
Dubbel R zegt:
10/04/2004
wil wil der neuken , bel 09061987
WHAT zegt:
10/04/2004
waar slaat dat dan op Dubbel R :)????
Da_Demon zegt:
10/04/2004
Halo is voor mij echt wel op alle platformen een keerpunt geweest. Enkel Tribes2 op PC had voertuigen ter beschikking, maar dat spel was té veel voor op zijn tijd. Kijk nu naar al die andere shooters die nu bijna niet meer durven om transport en zwaar geschut uit hun games te laten.
Halo was en is nog altijd een pareltje op alle vlak. De paar seconden plezier die je hebt tijdens elke aanval die steeds opnieuw herhaalt worden. Dan blijf je gewoon vragen naar meer!
Halo-reeks rulez!
plazz zegt:
10/04/2004
het schieten gaf/geeft je echt het gevoel of jeh met zon ding in jeh hande staat te schieten
McRed zegt:
10/04/2004
Die goede oude tijd *zucht*
McRed zegt:
10/04/2004
Blijft mooi hé?! Waanzinnig 8)
dopmaster zegt:
10/04/2004
Mooi artikel!
En een lekker opwarmertje voor de onthullingen in de E3 2004 :P
10/04/2004
halo is een top spel maar de pc versie is echt om te janken hij is te slecht om uit te brengen
10/04/2004
HALO liet meteen zien dat een goede consoel shooter eigenlijk de PC verwijst naar de vuilnisbak. Consoles zijn in het algemeen vernieuwend. PC's daarentegen is vaak om te janken. HALO is episch en goed geregiseerd. HALO 2 zal ook goed zijn. Waar ik bang voor ben is echter dat deze wel's overhyped zou kunnen worden.
joost23 zegt:
10/04/2004
Ik speel Halo nog steeds elke vrijdag multiplayer, echt het beste spel
ITNL3 zegt:
10/04/2004
deze game is zoooo goed. Op de xbox dan.
Revan NL zegt:
10/04/2004
Halo is echt een overschat spel, heb het wel 2 keer uitgespeeld maar vond er beide keren niet zo heel veel aan. Zeker, het spel heeft zijn momenten (eerste ontmoeting met The Flood) maar vond het leveldesign erg zwak. Daarnaast vond ik de Convenant meer op trollen lijken dan op aliens met superieure technologie, en het verhaal wist met, mede door het gebrek aan sfeer, ook niet echt te boeien.
WeeGee zegt:
10/04/2004
Tja.........als je maar wat hebt om tegenaan te schoppen he ???
WeeGee zegt:
10/04/2004
Speel momenteel met 3 tot 4 man via system link (echt onderschat om effe IN topic te blijven) en dan vooral veel "prisoner" op "rockets" dit blijft echt supergaaf om te doen ... al weken lang...
Elite zegt:
10/04/2004
Multiplay is gewoon gewelidg.
Heb net weer ff Halo gespeeld, level 2. blijft leuk om marines te redden van de bloeddorstige grunts, slimme Elites en listige Jakhal. Heerlijk.
om toch nog ff te schoppen
vernoemd naar de legendarische gladiatoren nah, de Spartanen waren de (militaristische) inwoners van de Oud Griekse staat Sparta. Geweldige strijders (brachten met 300 man 1400 perzen zware verliezen toe) maar niet voor amusement (dat waren de romeinse gladiatoren in de arenas). Nog steeds worden de Spartaanse soldaten beschouwd als de dapperste, felste krijgers en vandaar dat de Spartan IIs naar deze bijna mythische krjgers zijn vernoemd.
10/04/2004
absurd
slecht spel trouwens
my oppinion
Android zegt:
11/04/2004
Ik weet nog wel dat ik mijn xbox heb gekocht voor dit spel. Ben eigelijk altijd een PC gamer geweest, maar na 3x de review op XBW gelezen te hebben, op de screenshots gekwijld had, heb ik hem gekocht. Ik kan me het nog als de dag van gister herinneren, meest bijzondere herinnering aan m'n xbox (pinkt traan weg)...
ninja-man zegt:
11/04/2004
ja is un goeie game he
ik heb geen 12384956936894578 keer uitgespeelt maar wel genoeg nou doe ik aleen nog mar multiplayer en die blijft relaxt....
11/04/2004
gewoon het beste spel tot nu toe, en dat zal nog even zo blijven tot eind dit jaar
Overjoyed zegt:
11/04/2004
Ikl vind 'r niet echt veel aan moet ik eerlijk bekennen.
zegt:
11/04/2004
iedereen die dit geen goed spel vind kan het naar mijn mening maar beter bij patience of schaken houden....

Dit spel is de baas over alle shooters, ook die van de pc.... Wat is er nu bruter? de hele tijd een beetje monsters dood klikken met je muis? of met de triggers van je xbox controller covenant bruut overhoop maaien?!?!?!?

er is gewoon geen shooter dat aan het hele spel en vooral de actie kan tippen!!!
CrXElite zegt:
11/04/2004
Haha er zijn ut hier niet veel mensen met me eenz maar toch nog gelukkig un paar :):P.Ik kan niet begrjipen wat de mensen (GamerZ) zo vet vinden aan halo,heb het vaker gespeeld en vind ut idd 1 van de slechtste XdoosGames ever.maar zo zie je maar dat er altijd mensen blijven die het omgekeerde denken.ben geen shooterfreak......maar halo vind ik gewoon de slechste shooter ooit...en de graphics vind ik hellemaal niks ziet er te getekent uit.
Duz halofreaks niet iedereen voelt met jullie mee :):):)
CrXElite zegt:
11/04/2004
XBoXLiVe RoeLeeRt dat is un feit
Ik zou niet meer zonder LiVe kunnen.
11/04/2004
ja XBOX LIVE is vet en HALO 1 heeft dat NIET
11/04/2004
van mij mag je het een slechte game vinden, maar ik vraag me af van wat soort games je wel houd
11/04/2004
eeeeh donald duck 3?
11/04/2004
wanneer komt halo 2
Fantom8 zegt:
12/04/2004
2.5 jaar geleden uitgespeeld en ben er nog steeds dol op :p
Beowulf zegt:
12/04/2004
Halo heeft mij overtuigd van de kracht van de xbox. Ik was eerst sceptisch over de console van Microsoft maar dit spel vond en vind ik echt één van de beste die ik ooit gespeeld heb.
12/04/2004
Nooit te voren hadden we de keuze om te vliegen, rijden en schieten met een uiteenlopende soort aan voertuigen.
Dit was al mogelijk in het PC spel Codename:Eagle. Een ver ondergewaardeerde WO1 shooter en voorloper van 1942 waarin dit ook kan. Op de Xbox zou het best de eerste kunnen zijn waarbij gebruik van voertuigen mogelijk werd, maar Halo heeft wat dat betreft zeker geen nieuwe standaard gezet. Tevens zijn de momenten waarop je gebruik kunt maken van een voertuig in Halo op 1 hand te tellen.

Ik heb eerlijk gezegd ook de hele Halo hype nooit zo begrepen. Had het spel binnen een week uitgespeeld. De vijanden in Halo vind ik slecht en onherkenbaar weergegeven (een soort Gremlins?!?)en hun reactie is voorspelbaar. Ik hoop dat Halo2 wat dat betreft beter wordt.
Android zegt:
12/04/2004
Codename: Eagle was inderdaad een heel erg gaaf spel. Maar het was een fictief-historische wo1 shooter (fictief fictief, want het ging uit van het aan de macht blijven van de Tsjaar, na een mislukte staatsgreep). Volgens mij gemaakt door Dice, daarna is er weinig gedaan met het genre. Laatste jaren pas...

Wat ik bijzonder vond aan Halo was de sfeer, die het naar MIJ uitstraalde (kan voor jou anders zijn). Hoewel ik erken dat er betere spellen zijn, naar MIJN mening (Metroid Prime, ook sfeer).

Het is alleen jammer dat het spel zo gigantisch ge-overhyped is, hetzelfde voor Halo 2... Makkelijk uitgespeeld, ja, maar ik heb me kostelijk vermaakt met de system link functie in combinatie met xboxconnect...
Xguus zegt:
12/04/2004
Ik ben het met de conclusie van het artikel eens.
SyKeS1 zegt:
12/04/2004
wat een geslijm, voel me gewoon vies. Dit is geen recentie meer ofzo...meer een liefdesbrief :P
Revan NL zegt:
12/04/2004

Reactie gepost door Käysor op 11 april 2004 16:23
--------------------------------------------------------------------------------
iedereen die dit geen goed spel vind kan het naar mijn mening maar beter bij patience of schaken houden....

Dit spel is de baas over alle shooters, ook die van de pc.... Wat is er nu bruter? de hele tijd een beetje monsters dood klikken met je muis? of met de triggers van je xbox controller covenant bruut overhoop maaien?!?!?!?

er is gewoon geen shooter dat aan het hele spel en vooral de actie kan tippen!!!

Er zijn wel spellen die aan het spel en de actie kunnen tippen en daar vooral overheen gaan. Call of Duty is veel intenser dan Halo en Unreal 2 heeft mooiere levels. Het is niet de baas van alle shooters, Far Cry is inmiddels dik over Halo heengegaan. Eerlijk gezegd waren Jedi Knight II en Elite Force II ook al beter dan Halo wat sfeer betreft. En jouw stelling dat iedereen die halo vindt zuigen beter kan patiencen of kan schaken is ook onzin. Iedereen heeft een mening over spellen en de een kan het geweldig vinden, de ander niet.
Spock zegt:
12/04/2004
Even een debiele vraag : wat is halo nou precies voor geheim wapen ?
Meandor zegt:
12/04/2004
ik heb dit spel pas 20 keer uitgespeeld en nog blijft ie vet. :)
12/04/2004
ik speel het spel nu nog met een vriend van me dit spel blijft gewoon leuk omdat d aliens altijd anders reageren en trouwens waar blijft halo 2 wordt ongeduldig. en heb trouwens gehoord dat halo op de pc niet zo goed moet zijn.
box_menno zegt:
13/04/2004
hoe langer je er op w8 hoe meer je wordt beloond
Eagle4 zegt:
13/04/2004
ghehe mooie plaatjes volgens mij zijn de iets verfraaid of niet? Halo ziet er bij mij niet zo uit namelijk
13/04/2004
Het enigste echte nadeel van Halo vind ik toch wel het heel vaak herhalen van steeds dezelfde kamers. Voor de rest is ie wel cool.
ScorpiuS zegt:
13/04/2004
zow hej, lange tekst word het hiero! eej tom jij hier ook al? :P
gizmozz zegt:
13/04/2004
mooi artikel (hoe vaak is dat al gezegt?:P)
Quackey zegt:
14/04/2004
yoow, dr Spock... misschien moet je Halo gewoon een keer gaan spelen. Uiteindelijk blijkt Halo niet echt een wapen te zijn. Er wordt een ander ras in verborgen gehouden wat zich voed als parasiet van een ander levend wezen en zich op deze manier voortplant.
Sushi zegt:
15/04/2004
huh? Het was toch een wapen dat dan naar een andere ''halo'' zou schieten met iets en dat het heelal wordt vernietigt en dat de flood gewoon een soort parasiet is dat aar leeft(overleeft heeft)
Android zegt:
16/04/2004
Nee, Halo heeft de Flood. De Flood houdt de ruimte schoon. Omdat de flood dood en gedood word komen er steeds nieuwe flood. De ruimte word gewoon schoon gehouden en na verloop van tijd komen er toch weer nieuwe aliens naar halo en begint het verhaal weer opnieuw....
fishey007 zegt:
17/04/2004
tot halo kapot is....
Generator zegt:
18/04/2004
Mooie Haar....Ish Warheidt...
SoMaluM zegt:
18/04/2004
huhh ahhh...
ITNL3 zegt:
19/04/2004
de sfeer in deze game is gewoon te perfect!
19/04/2004
ja cker de sfeer is zo mooi
vooral met de muziek
tyrox zegt:
21/04/2004
VERGEET bf1942 niet
Bartman zegt:
21/04/2004
goed artikel
alleen staan er een paar foutjes in over het verhaal (hoe het begint):
de spartans waren nog met genoeg toen ze de vloot van de covenant wilden aanvallen, maar dan werden ze plots zelf bij verassing aangevallen=> resultaat alleen de pillar of autumn (met MC) "ontsnapt" en wordt overvallen door covenant die erin dringen (door de gaten waar de life-pods normaal aansluiten)
de covenant had de halo juist ontdekt, en wil kost wat kost voorkomen dat de mensen dat ook doen, dus ze blijven de pillar of autumn en de crew achtervolgen...
BTW ik verschiet soms nog altijd van de graphics! :D super!
XBOY zegt:
21/04/2004
Halo..._0_ :) zo'n vet spel
djip zegt:
21/04/2004
is is de bommmm hij is egt vet man
kerkie zegt:
22/04/2004
_O_halo rules _O_
joche zegt:
27/04/2004
Wat is hier nu aan toe te voegen alleen dat HALO gewoon het beste spel op de xbox is en HALO 2 die (binnenkort hopelijk) gaat overnemen. :p
joche zegt:
27/04/2004
He @kerkie zo doe je dat:

_O_ HALO RULEZZZ _O_
_O_ HALO RULEZZZ _O_
_O_ HALO RULEZZZ _O_
joche zegt:
27/04/2004
En halo 2 natuurlijk ook ;)
BuGaBoO zegt:
27/04/2004
Ik snap niet echt dat je het leuk vindt om Halo 10x uit te spelen ofzo. Zo boeiend vond ik die single player niet.
Multi-player is wel geweldig, ik speel het nog steeds bijna elke dag op xbconnect of gewoon direct via link. Ik vraag me af of Halo 2 het gaat over treffen. :)
ninja-man zegt:
27/04/2004
tuurlijk doet ie dat moet jij is een filmpje van halo2 zien,
jonge je schijt er van in je broek
XAlenX zegt:
27/04/2004
Het is moeilijk precies te zeggen wat zo leuk is aan Halo, het spel is gewoon zo boeiend ik heb het wel zo 100 keer uitgespeeld op alle moeilijkheden, Het verhaal is zoo slim gemaakt dat er geen enkel spel verder wat aan kan doen om de concurrentie te winnen
Dit is voor de makers _0__0_
En please schiet op met de nieuwe HALO
joche zegt:
28/04/2004
ehhh @XAlenX bodoel je misschien dit:

Dit is voor de makers _O_ _O_
En ik ben er helemaal mee eens dus daarom: _O_ _O_
28/04/2004
'k heb em ook (net gekocht: eindelijk classic he...:9)
Dus een vriend kwam langs om elkaar af te maken met Halo... :D Dus wij bezig met level kiezen, merkt ie opeens op dat ik multiplayerlevels heb die hij helemaal niet heeft... 8)
kan dit komen omdat ik Live heb en hij niet?:O
bary_nl zegt:
29/04/2004
Halo is echt een fantastisch spel. Mooie graphics, goed verhaal en een geweldige A.I.
lexosa zegt:
01/05/2004
halo valt steeds in herhaling kutspel ik wou dat het nooit gemaakt was
Rem zegt:
02/05/2004
Waar slaat dat nou op lexosa.... Dan gooi het toch lekker weg. Of heb je er soms last van dat andere het wel een goed spel vinden?????
Quincyx zegt:
02/05/2004
Als je het een "kutspel" vindt zeg dan waarom.
Batsumoto zegt:
04/05/2004
inderdaad je bent echt een sappie als je dan stoer zit te doen met ik wou dat het nooit was gemaakt want als halo niet was gemaakt dan waren der heel wat minder xbox consoles verkocht en kon jij nu hier niet je domme mening geven zonder argument
en nu jij weer
importit zegt:
04/05/2004
halo is gewoon zo dope en als je nou gaat kutten over die game dan moet je lkkr niet een xbox kopen maar lkkr een ps2 fan-boy worden!
expage.com/importgames chek it out
Smidge zegt:
06/05/2004
Halo blijft gewoon nog een topper }:]!!!!!!_O__O__O__O_ de graphics blijven ook gewoon "machtig" ik heb hem al vanaf dat de XboX uit was en speel hem nog :):DEn heb hem ook al een jaartje op de PC over het internet!!!:):D (m'n naam is )SoE(Smidge:) een vrijwilliger die me wil uitdagen:9}:]?) Maar op de PC issie wel lelijker ....... Mooi artikel!
Smidge zegt:
06/05/2004
Het is trouwens nog steeds niet duidelijk maar WANNEER komt Halo 2 nou uuuuiiiitt!!!!!O-):{:~
X(box)man zegt:
08/05/2004
ik wil ff tegen axolotl zeggen dat het niet zo moeilijk is..speel het laatste level desnoods op een makkelijker niveau uit! Heb je dat al geprobeerd? Blijf proberen! Want Halo MOET je gewoon hebben uitgespeeld..het is namelijk HET spel voor de Xbox. Veel succes!
Verder vind ik het geschreven stukje wel aardig maar is niet echt heel erg motiverend terwijl Halo dat wel verdiend!
payne007 zegt:
10/05/2004
HALO BIG ROULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12/05/2004
Ja goed artikel .Halo is en blijft voor altijd een legendarisch spel .Ik vind het zelfs onovertroffen.Wie een xbox heeft moet het hebben .Looking forward to the coming of halo 2 *)
_°_
lexosa zegt:
15/05/2004
heej lekkere warme jongens alles wel hiero ik wil jullie mede delen dan halo een kutspel is en dat ik een schele pooier ben met een horrel voet en ik wil je bochel lenen zalf aan je snikkel en knoop door je zakdoek sosa is de man met de soa's die hij reeds overgedragen kreeg door zijn hoerenachtige dikke schilferende paddenstoelen heerser. hij zal jullie naar het uiterste van de 4e wereld sturen totdat gvd je anus haar stijl komt te staan van de hoeveelheid wax die je overigens ook tegen je tepels aansmijt met 56 k/h
gametag zegt:
15/05/2004
Ok...mooi verhaal, maar kan veel korter. Geen woorden, maar Halo!!! _O_
Ifinger1 zegt:
16/05/2004
ik kijk uit naar Halo 2
zegt:
17/05/2004
Reactie gepost door KevinX op 12/04/2004

-------------------------------------------------------------------

Er zijn wel spellen die aan het spel en de actie kunnen tippen en daar vooral overheen gaan. Call of Duty is veel intenser dan Halo en Unreal 2 heeft mooiere levels. Het is niet de baas van alle shooters, Far Cry is inmiddels dik over Halo heengegaan. Eerlijk gezegd waren Jedi Knight II en Elite Force II ook al beter dan Halo wat sfeer betreft. En jouw stelling dat iedereen die halo vindt zuigen beter kan patiencen of kan schaken is ook onzin. Iedereen heeft een mening over spellen en de een kan het geweldig vinden, de ander niet.


Ga jij maar lekker met je muis spelen. In Call of Duty was de besturing veel te traag, iets wat niet erg spectaculair is. Oke unreal 2 heeft mooiere levels maar wederom de besturing is weer veel te traag, en het is een shooter waarvan er zoveel al van zijn. Farcry heb ik nog niet gespeeld maar dit is weer een spel op de pc, waar je weer lekker met je muis bezig kan gaan (nou spectaculair hoor!!!!), Jedi knight 2 was ook een heel goed spel, maar de vijanden waren in dit spel niet echt slim, ook waren de graphics niet echt mooi. En door Elite Force 2 erin te betrekken lach ik je helemaal uit. Trouwens jij hebt het de hele tijd over dit is en dat is, en ik was toch echt degene die het had over "mijn mening".....

18/05/2004
_O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O_halo+halo2_O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O_
19/05/2004
Wanner komt hallo 2 uit??????????????:~
EmJee zegt:
19/05/2004
November dit jaar......zeggen ze tenminste
Smidge zegt:
05/06/2004
In het najaar !!!!8)*) _O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O_Halo ++++++ Halo 2 rrulllleeeezzzz!!!!_O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O_
xboxkick zegt:
19/06/2004
Zoek ik naar Halo 2 en krijg ik Halo lkker raar, naja boeiend
Kortom Halo 2 rulezzzzzz_O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__
degier zegt:
03/07/2004
De beste shooter ooit! Geen ps2 spel ken eraan tippen!
En neem van mij aan dat ik ernaar heb gezocht. Nu ben ik over gestapt op xbox, alleen al voor de halo saga.
;)
07/07/2004
Halo 2 9 November _o_
Olifunf zegt:
27/07/2004
Okee wie dit geen leuk spel vind zeg ik tegen dat kan best maar als je gaat zegge dat het de slechste shooter ooit is en nog meer van die onzin dan ben je gewon dom bezig want er is heus wel een shooter die slechter is dan halo op de f*cking xbox
btw
HALO ROULT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
als halo 2 komt gaat mijn breedband verbinding affikken zolang en zo hard moet ie werken:P
28/07/2004
ik moet poepen
KaleDop zegt:
15/08/2004
Tjah voor halo_o_ eb ik men boxje gekocht!!!!! En voor men andere 14 vette gamezz.
22/01/2005
Halo 2 ownt gwoon
29/01/2005
halo 1 is vat maar halo 2 is veeel bruter omdat je meer kunt en de voertuige ownwe! _o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o_ doeidoei ok nog 1 dan _o_
29/01/2005
_o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o__o_ _o_
29/01/2005
srry was ff melug :)
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog geen login? registreer je dan eerst.
 
nCode World Domination True