Dit is het archief van Xboxworld V3.

Bezoek Xboxworld.nl voor de laatste updates.
Review: Outlast
Artikel: XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Review: Enemy Front
Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Artikel: Xboxworld beta is open!
Artikelen

XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!

Reviews

Outlast Outlast
Enemy Front Enemy Front
Transformers: Rise of the Dark Spark Transformers: Rise of the Dark Spark
Murdered: Soul Suspect Murdered: Soul Suspect
UFC UFC
MotoGP 14 MotoGP 14
Tour de France 2014 Tour de France 2014
Sixty Second Shooter Prime Sixty Second Shooter Prime

Meer Artikelen Meer Artikelen

Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud! Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud!
XBW Review: Outlast XBW Review: Outlast
XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
XBW Review: Enemy Front XBW Review: Enemy Front
XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live! Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live!
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!
Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare...
Eerste gameplay trailer van Dead Island 2 Eerste gameplay trailer van Dead Island 2
Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en screenshots Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en scree...

Meer Nieuws Meer Nieuws


Naar Forum Naar Forum

 
Gepost door Robin Bosman op 11 februari, 2014
XBW Monthly: Februari

Dat februari wel de meest deprimerende maand genoemd wordt zal veel van jullie niet ontgaan zijn. De goede voornemens zijn van de baan, het begint goed koud te worden en op je werk/studie werken ze ook niet bepaald mee. Het komt dan ook goed uit dat februari een fijne maand is voor ons gamers. Naast een aantal potentiële toppers op de machines waar wij het hier liever niet over hebben, kunnen we een paar toffe games verwachten deze maand, zowel op de 360 als op de One.

De game-maand februari begint met een oude bekende, namelijk Fable Anniversary. De wereld van Albion is flink onder handen genomen en voorzien van compleet nieuwe charactermodels en textures, volledig in HD en widescreen. Dit klinkt misschien niet heel bijzonder, maar tien jaar geleden was dit niet de standaard. Naast deze visuele veranderingen zijn er meer zaken die in deze Anniversary editie zijn veranderd. De soundtrack is opgepoetst en voor het eerst hoorbaar in 5.1 surround, en de game is compitabel met Microsoft’s SmartGlass. Dus of je de originele Fable nu gespeeld hebt of niet, deze kans is er niet een om onbenut te laten. Mocht je toch echt met oogkleppen hebben rondgelopen de afgelopen tien jaar, dan is vanaf zeven februari ook de complete Fable Trilogy edition te downloaden.

Afbeelding 3

Een week later maakt de afsluiter van het drieluik van Final Fantasy 13 haar opwachting. In Lightning Returns: Final Fantasy XIII is keert Lightining (zoals de titel al doet vermoeden) terug na 500 jaar afwezigheid. De wereld vergaat in dertien dagen en het is aan Lightning om dit te stoppen. Een nieuw combat-systeem blaast een frisse wind door de stoffige gameplay van de twee voorgangers. In plaats van turn-based combat kan Lightning nu op elk gewenst moment een aanval inzetten, en de Paradigms uit deel een en twee zijn vervangen door schematas. Deze schematas kunnen worden vergeleken met loadouts uit Call of Duty, en kunnen ook dermate worden gecustomized. Mocht je geïntrigeerd zijn door mijn vage verhaal, of ben je al een fan die misschien lichtelijk teleurgesteld is door 13-2, check dan de demo op Xbox Live.

Afbeelding 20

Op 25 februari komt Rayman Legends uit, de eerste echte Xbox One game van het jaar (de Lego-movie videogame en Plants vs. Zombies niet meegerekend). Natuurlijk, Rayman Legends is al maanden uit op de 360, maar toch wil ik jullie geheugen even opfrissen. Rayman Legends is een traditionele platformgame waarin de speler met Rayman zich een weg baant door tientallen gestoorde levels. In deze versie voor de One zijn de graphics opgepoetst, de laadtijden korter, tien extra achievement challenges gestopt en daarnaast krijgt de One versie exclusieve costumes met onder andere Splinter Ray (Splinter Cell), Ray Vaas en Globox Vaas (Far Cry 3). Dit klinkt misschien niet direct als een reden om het spel nog een keer aan te schaffen, maar als je Rayman Legends nog niet bezit is dit een goed moment. Voor meer informatie over de 360 versie van Legends kun je de XBW review checken.

De maand wordt afgesloten met twee blockbusters met een duister jasje, namelijk Castlevania: Lords of Shadow 2 (LoS2) en Thief op 28 februari. In LoS2 kruipen we in de huid van niemand minder dan Dracula 500 jaar na de gebeurtenissen uit de eerste Lords of Shadow game, en het is aan hem om het ultieme kwaad te stoppen. Lees voor meer informatie de XBW Preview. Ook Thief is terug van weggeweest. Meesterdief Garrett keert terug naar zijn thuisstad The City (what’s in a name) waar hij erachter komt dat de stad geregeerd wordt door een dictator genaamd The Baron. Hoewel de stad getroffen is door de pest, leven de rijken nog steeds in alle luxe terwijl de armen massaal het loodje leggen. Dit gaat er natuurlijk niet in bij Garrett, en hij steekt er dan ook een stokje voor. Fans van sneaken die niet vies zijn van een gotisch steampunk sfeertje moeten Thief zeker in de gaten houden.

Afbeelding 39

Februari lijkt een maand te worden vol gamegeweld in de postitieve zin. Liefhebbers van roleplaying, actie, avontuur en stealth komen deze maand aan hun trekken, en eindelijk kunnen de Xbox One importeurs onder ons het stof van hun nieuwe console blazen. Een uitstekende manier om deze druilerige, deprimerende maand toch nog een beetje dragelijk te maken.


Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog geen login? registreer je dan eerst.
 
nCode World Domination True