Dit is het archief van Xboxworld V3.

Bezoek Xboxworld.nl voor de laatste updates.
Review: Outlast
Artikel: XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Review: Enemy Front
Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Artikel: Xboxworld beta is open!
Artikelen

XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!

Reviews

Outlast Outlast
Enemy Front Enemy Front
Transformers: Rise of the Dark Spark Transformers: Rise of the Dark Spark
Murdered: Soul Suspect Murdered: Soul Suspect
UFC UFC
MotoGP 14 MotoGP 14
Tour de France 2014 Tour de France 2014
Sixty Second Shooter Prime Sixty Second Shooter Prime

Meer Artikelen Meer Artikelen

Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud! Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud!
XBW Review: Outlast XBW Review: Outlast
XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
XBW Review: Enemy Front XBW Review: Enemy Front
XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live! Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live!
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!
Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare...
Eerste gameplay trailer van Dead Island 2 Eerste gameplay trailer van Dead Island 2
Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en screenshots Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en scree...

Meer Nieuws Meer Nieuws


Naar Forum Naar Forum

 
Gepost door Peter Paardekooper op 28 februari, 2014
XBW Monthly: Maart

Na een qua games behoorlijk droge periode beginnen er rond deze tijd van het jaar eindelijk weer wat toptitels op te duiken. We hebben afgelopen maand natuurlijk kunnen genieten van Fable Anniversary en Castlevania: Lords of Shadow 2, en maart belooft deze stijgende lijn zeker door te gaan zetten.

De maand begint goed, met op zeven maart South Park: The Stick of Truth. De originele bedenkers van South Park, Matt Stone en Trey Parker zijn nauw verbonden aan de ontwikkeling van deze game en het belooft daardoor een van de beste South Park games ooit te gaan worden. Voor het eerst kan je naar hartelust rondlopen door een volledig nagemaakte versie van het bergdorpje in Colorado. De ontwikkeling is in handen van Obsidian Entertainment, die games als Knights of the Old Republic II en Fallout: New Vegas op hun naam hebben staan. Voor South Park fans is dit sowieso verplichte kost, maar het ziet er naar uit dat dit ook een prima titel gaat worden voor de RPG-liefhebbers onder ons.

Afbeelding 5

Een weekje later komen de masochisten onder ons aan hun trekken met de release van Dark Souls II. Dit wordt de derde game in de Souls-reeks, met Demon’s Souls en Dark Souls als voorgangers. Volgens de ontwikkelaar wordt dit deel toegankelijker, maar niet per se makkelijker dan zijn voorgangers. De A.I. is op de schop gegaan, en in plaats van dat de speler de stijl van de A.I. bestudeert, zal dit nu andersom gaan werken: je tegenstanders zullen zich aanpassen aan jouw speelstijl. Val je bijvoorbeeld vaak van voren aan, dan zullen je vijanden steeds vaker van voren blokken waardoor je gedwongen wordt gevarieerder te gaan spelen. Dark Souls II komt uit op 14 maart.

Afbeelding 39

Deze maand komt ook de “eerste helft” van het langverwachte Metal Gear Solid 5 uit, Ground Zeroes genaamd. Na oorspronkelijk voor veel verwarring gezorgd te hebben bij de aankondiging van de game, liet Kojima vorig jaar weten dat Ground Zeroes dient als proloog voor de hoofdgame: The Phantom Pain.

Je hebt Big Boss onder de knoppen en de gebeurtenissen in het spel zullen plaatsvinden na die van Metal Gear Solid: Peace Walker. Vroege previews lieten weten dat deze proloog uit te spelen is in drie tot vier uur, en de game zal daardoor ook niet voor full-price in de winkel komen te liggen. Op 20 maart kan je naar de winkel (of je tv) rennen voor je langverwachte portie Metal Gear.

Ook Ninja Gaiden zal deze maand een nieuw deel in de serie mogen verwelkomen, met op 21 maart de release van Yaiba: Ninja Gaiden Z. Qua gameplay zal het voor Ninja Gaiden veteranen redelijk hetzelfde verhaal zijn, het echte verschil in dit deel zit ‘m in de cell shaded graphics. Je mag deze keer met ninja Yaiba rennen, springen, en hoofden en ledematen afhakken, en ja, oude bekende Ryu Hayabusa zal ook zijn opwachting maken. Leuk weetje: Y:NGZ zal de eerste game in de Ninja Gaiden franchise worden die uitgebracht wordt op Valve’s downloadservice Steam.

Afbeelding 4

En last but certainly not least, misschien wel de belangrijkste Xbox One release tot nu toe. In maart komt het langverwachte Titanfall uit, de debuutgame van Respawn Entertainment. Aan het hoofd van Respawn staan Jason West and Vince Zampella, die eerder verantwoordelijk waren voor de enorme doorbraak van de Call of Duty serie.

In Titanfall speel je zowel als voetsoldaat als mech, met allebei totaal verschillende speelstijlen. De gameplay van Titanfall is online multiplayer only, maar bevat wel elementen die vooralsnog vooral in singleplayer campaigns te vinden waren. Denk aan NPC’s, cutscenes en verhalende elementen. De Xbox One versie van Titanfall zal uitkomen op 14 maart, en Xbox 360-bezitters moeten iets langer geduld hebben, met een release op 28 maart.

Afbeelding 28

Maart gaat dus voor iedereen wat brengen, of je nou shooter-, hack&slash-, sneak-, of South Park-fan bent. Welke game verdient deze maand jouw hardverdiende centen?


Bidle zegt:
01/03/2014
Titanfall for sure! :-)

Hopelijk komt Southpark ook nog uit voor de X1.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog geen login? registreer je dan eerst.
 
nCode World Domination True