Dit is het archief van Xboxworld V3.

Bezoek Xboxworld.nl voor de laatste updates.
Review: Outlast
Artikel: XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Review: Enemy Front
Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Artikel: Xboxworld beta is open!
Artikelen

XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!

Reviews

Outlast Outlast
Enemy Front Enemy Front
Transformers: Rise of the Dark Spark Transformers: Rise of the Dark Spark
Murdered: Soul Suspect Murdered: Soul Suspect
UFC UFC
MotoGP 14 MotoGP 14
Tour de France 2014 Tour de France 2014
Sixty Second Shooter Prime Sixty Second Shooter Prime

Meer Artikelen Meer Artikelen

Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud! Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud!
XBW Review: Outlast XBW Review: Outlast
XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
XBW Review: Enemy Front XBW Review: Enemy Front
XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live! Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live!
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!
Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare...
Eerste gameplay trailer van Dead Island 2 Eerste gameplay trailer van Dead Island 2
Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en screenshots Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en scree...

Meer Nieuws Meer Nieuws

SSX Tricky
 
Platforms
Xbox
 
Website
 
Uitgever
Electronic Arts
 
Developer
Electronic Arts
 
Genre
Extreme sport
 
Release datum
Xbox
Reeds verschenen
 
Meer info Meer info

Naar Forum Naar Forum

 
Gepost door Niels Haagsman op 16 juni, 2002
[page=Intro/Pistes/Gameplay]SSX Tricky

Toen de Xbox niet meer was dan een paar schematische tekeningen op een tekentafel in Redmond (USA), werd er een andere, toen superkrachtige, spelconsole uitgebracht, welke zich PlayStation2 (PS2) mocht noemen. We spreken hier over het jaar des heren 2000. In tegenstelling tot de Xbox launchgames, waren de launchgames van de PS2 allemaal zeer matig. Allemaal? Nee, één spel blonk op alle fronten uit. SSX, een snowboardspel, welke het niet moest hebben van realisme, maar puur van speelbaarheid, humor en funky muziek. Echter, de PlayStation2 verkocht in die periode nog niet echt geweldig. Dit voornamelijk vanwege zijn hoge prijs. EA Sports BIG, een subdivisie van EA Sports en tevens developer van SSX kwam daarom met het idee om het spel te verbeteren en uit te breiden en dan opnieuw uit te brengen voor de PlayStation2 in het najaar van 2001. Zo gezegd, zo gedaan. Echter, in 2001 zouden zowel Nintendo als Microsoft met nieuwe console’s op de proppen komen. Gezien EA Sports’ traditie om spellen cross-platform uit te brengen kwam de beslissing dat SSX Tricky, zoals de nieuwe titel zou heten, ook op de Xbox uit zou komen niet echt als een verrassing. Zou funky-style snowboarding op de Xbox net zo leuk zijn als dat al was op de PlayStation2? Leest en gij zult het antwoord te weten komen!

Flipperkasten en short-cuts

In tegenstelling tot Amped, waarin je je vrij over gedeeltes van bergen kunt bewegen, ben je in SSX Tricky gebonden aan pistes. Deze zijn afgebakend door rotsen, sneeuwwallen, bomen en andere natuurlijke obstakels. Je hebt dus niet zoveel vrijheid in SSX Tricky. Dit lijkt in eerste instantie niet erg leuk, maar het voordeel van afgebakende pistes is, dat de makers heel veel aandacht aan design hebben kunnen besteden. EA Sports’ BIG heeft een stel geweldige designers rondlopen, want alle pistes in SSX Tricky zijn inderdaad uitzonderlijk goed gemaakt. Perfect geplaatste jumps, rails en dergelijke zijn dus ook niet uitzonderlijk in SSX Tricky. Alle pistes zijn erg verschillend en stuk voor stuk spectaculair. Zo is er een piste door een ondergesneeuwde metropool en zelfs één in een gigantische flipperkast in Tokio. Elke piste heeft naast de standaard track ook nog meerdere short-cuts, welke geniaal door de pistes verweven zijn. Er zijn pistes met short-cuts die boven aan de berg beginnen en pas onderaan weer op de normale track uitkomen. Deze short-cuts zijn vaak niet alleen heel wat spectaculairder dan de gewone pistes, maar ze zijn ook daadwerkelijk sneller. Dit mits je niet te vaak op je bek gaat, want de meesten zijn niet makkelijk te bedwingen! Doordat ze sneller zijn, zijn ze echter wel cruciaal om races te winnen. Voordat je hier dus aan begint zul je eerst de pistes goed moeten verkennen en als je de short-cuts dan eindelijk gevonden hebt zal je deze ook nog eens perfect moeten leren beheersen.

Racen of stunten

In SSX Tricky kun je eigenlijk 2 hoofdactiviteiten verrichten, namelijk stunten en racen. Met stunten probeer je zo veel mogelijk punten in één afdaling te halen door het verrichten van stunts. Haal je bepaalde mijlpalen, dan krijg je hier een bronzen, zilveren of gouden medaille voor. Hiermee unlock je dan weer nieuwe pistes, snowboards, kleding en karakters. Ook verdien je hier skillpoints mee, welke je kunt gebruiken om zaken als snelheid, evenwicht en afzet te verbeteren. In de stunt modus heb je trouwens wel te maken met een tijdlimiet. Door onder checkpoints door te snowboarden waardeer je deze limiet op. Het komt er dus op neer dat je wel een beetje tempo moet maken bij het verrichten van de stunts. Het is dus niet zo dat je de kans krijgt om een heuveltje tig keer opnieuw te nemen, zoals bij Amped bijvoorbeeld wel kon. Bij races race je tegen tegenstanders. Je moet 3 afdalingen op een piste voltooien om een race af te maken. Elke afdaling is moeilijker, omdat je tegenstanders beter worden. Win je de laatste afdaling, dan krijg je een gouden medaille. Zo kun je in deze mode ook weer brons, zilver en goud verdienen, welke je dezelfde voordelen opleveren als in de stunt modus. Ook in deze activiteit is het van cruciaal belang om stunts te verrichten. Het verrichten van stunts levert in SSX Tricky adrenalinepunten op. Hoe spectaculairder de stunt, hoe meer punten je krijgt. Deze punten worden verwerkt in een adrenalinemeter, welke rechts op je scherm te vinden is. Verdiend adrenaline kun je gebruiken om een snelheidsboost te bewerkstelligen. Het beeld wordt dan een beetje wazig en je hoort een ‘zoef’ geluid.
 Pagina 1 van 3 >> 2 3Top ^ 

0 lezer reviews voor deze titel

Hordo zegt:
16/06/2002
ik haat slowdowns :(. denk dat ik wacht op amped 2 of transworld snwoboarding :).

btw kan geen soundtrack op tegen de funky music van DJ professor K :D
Rookstar zegt:
16/06/2002
hehe.....mwah......deze kan daar redelijk tegen opboksen hoor :)

Maar Professor K roelt wel de pan uit!

Slowdowns komen trouwens niet regelmatig voor. Heel af en toe.
WouteR zegt:
16/06/2002
idd die soundtrack is gewoon super :) Alleen daar al zou ik hem voor kopen :D Nouja.. verder vindik het persoonlijk niet echt een leuk spel :{
Ruttyx zegt:
16/06/2002
ik denk dat ik voor transworld ga
orgaZm zegt:
16/06/2002
die gasten doen allemaal etzelfde truukje op die shots...
Rookstar zegt:
16/06/2002
Transworld wordt echt heel anders dan SSX Tricky.

Tricky is gewoon pure fun! Qua gameplay is er echt geen snowboardspel dat aan tricky kan tippen!
Tigger zegt:
17/06/2002
Amped en Transworld zijn niet te vergelijken met SSX.
SSX is een racespel op snowboards, waarbij je moet 'tricken' om snelheid te kunnen behouden (ik moest zelf denken aan wipeout). ok de showoff mode ruled daarentegen wel, hier gaat het puur om de tricks en de tricks zijn dan ook zonder veel pijn en moeite uit te voeren (alhoewel ik nogal de neiging heb teveel dezelfde trucks uit te voeren als het parcours moeilijker wordt).
Amped, die ik ook heb, en transworld geven een totaal andere spelervaring, die zeker niet minder is, maar wel zeer verschillend. Hier is het hoofddoel puur het onder de knie krijgen van de tricks en het parcours. Dat alle games toevallig op een plankje in de sneeuw plaatsvinden is denk ik maar 1 van de weinige overeenkomsten.
denkenny zegt:
19/06/2002
IDD!!
professor K roeeeeeeeelt!!!
Erik zegt:
21/06/2002
hmpf koop dan Amped 2 in plaats van Transworld...........;{
xxx zegt:
05/07/2002
het is een goede game maar jamer dat er weinig aan is verandert .
het is gewoon de ps2 versie met verbeterde graphics
17/07/2002
Die klote xbox kan me rug op.
17/07/2002
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
17/07/2002
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
Die klote xbox kan me rug op.
xxx zegt:
09/08/2002
shit wat een irritant klote ventje en sxx rules big time
Raystar zegt:
23/08/2002
SSX TRICKY IS GAAF ALLRIGHT, EN DEEL 1 WAS OOK DOPE ALLEEN HEB IK BEIDE VOOR MIJN PS2, NU ACHTERAF GEZIEN HAD IK HEM BETER VOOR MIJN XBOX KUNNEN KOPEN
Rookstar zegt:
04/09/2002
Is er eentje jaloers dat SSX op de xbox gewoon beter is dan op de PS2.

ja, zielig mannetje. jou gaystation is nix meer waard....
01/10/2002
Gooi dat irrigassie eens van de site AF!
Ik vin Amped beter dan ssx
27/10/2002
duke_eliminator en rookstar zouden allebei geband moeten worden.
03/12/2002
als je de xbox zo klote vind waarom kom je dan op deze site, de xbox RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
03/01/2003
Keep it at the subject ok? :)
Ik vind het spel ook maar eentonig,je hebt maar eigenlijk 2 mode's maar als je ergens van houd doe je et vaak,dus kan in je voordeel wekren,De tricks lijken idd veel op elkaar(ik post alleen op spellen die ik zelf heb)Aldus de uber tricks zijn wel mooi vooral de eerste x maar tis weer steeds hetzelfde liedje en iets schrikbarends als je verder komt zal je dan ook niet tege komen,het is waarschijnlijk wel zo dat het 1 van de beste in dit soort is dit komt vooral omdat er niet veel van zijn.Het begin kan frusterend zijn om te landen,ook iets frusterend is als je bij het racen bent,dat je 3 x moet en als je bij de laaste niet echt goud heb mag je weer 3 x overnieuw.De nieuwe ventjes heb je zo allemaal ik had ze al bij lvl 4 allemaal of bij 3 of 5.
Je krijgt daarna ook nog maar alleen nieuwe lvl's die er toch stuk voor stuk mooi uitzien maar wel steeds dezelfde voorwerpe jumpramp rood buisje om te grinde maar er zijn ook wel leuke dingens,probeer et eerst en kijk of et je aanstaat,maar dan wel naar 2 dagen
de eerste dag is namelijk zoveel geweldig.....
03/01/2003
Sorry van de dubbele post maar ik stem ook voor om die irri gast te kicken zen pas te ontnemen zijn ACC,bannen.Ik denk niet dat er veel nuttigs uit zijn mond(vingers) zal komen.
30/05/2003
IS DIT HET NOU? AMPED IS VETTER!
24/06/2003
ik heb ssx tricky maar het is te makkelijk uittespellen
:'(
08/07/2003
ik ga deze game zeker wel morgen kopen:D:D:D:D:)
plazz zegt:
21/01/2004
bier
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog geen login? registreer je dan eerst.
 
nCode World Domination True