Dit is het archief van Xboxworld V3.

Bezoek Xboxworld.nl voor de laatste updates.
Review: Outlast
Artikel: XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Review: Enemy Front
Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Artikel: Xboxworld beta is open!
Artikelen

XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!

Reviews

Outlast Outlast
Enemy Front Enemy Front
Transformers: Rise of the Dark Spark Transformers: Rise of the Dark Spark
Murdered: Soul Suspect Murdered: Soul Suspect
UFC UFC
MotoGP 14 MotoGP 14
Tour de France 2014 Tour de France 2014
Sixty Second Shooter Prime Sixty Second Shooter Prime

Meer Artikelen Meer Artikelen

Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud! Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud!
XBW Review: Outlast XBW Review: Outlast
XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
XBW Review: Enemy Front XBW Review: Enemy Front
XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live! Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live!
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!
Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare...
Eerste gameplay trailer van Dead Island 2 Eerste gameplay trailer van Dead Island 2
Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en screenshots Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en scree...

Meer Nieuws Meer Nieuws

Largo Winch: Empire Under Threat
 
Platforms
Xbox
 
Uitgever
Ubisoft Entertainment
 
Developer
Ubisoft Entertainment
 
Genre
Avonturenspel
 
Release datum
Xbox
Reeds verschenen
 
Meer info Meer info

Naar Forum Naar Forum

 
Gepost door Gerben van Veldhuijsen op 26 september, 2002
[page= Doel van het Spel, Omgevingen]
Largo Winch

Largo Winch: An Empire Divided gaat over de avonturen van Largo Winch. Largo heeft het bedrijf Group W van zijn gestorven vader Nerio Winch geërfd en moet alle belangrijke beslissingen maken om het tot nu toe florerende bedrijf in goede banen te leiden. Largo is nog een onervaren ‘jongen’ en komt amper leidinggevend over, maar dat is ook lastig als je net aangesteld bent. De computerdeskundige van Group W, Kerensky (ex-KGB), gaat er een paar dagen tussenuit en dan beginnen de problemen bij Group W. Toch zet Largo een grote humanitaire operatie op gang, door melk aan een land in nood te schenken. Iedereen is blij, maar er is een heleboel waar Largo Winch helemaal niks van af weet. Na de presentatie van de operatie stort Largo in een toekomst vol verraad, oplichting, misdaad, geweld, liefde, geheimen en verrassingen. De vraag is hoe Largo zich hier doorheen gaat vechten…


Doel van het Spel

Largo Winch is op zoek naar de saboteur in zijn bedrijf. Er gebeuren een aantal vreemde dingen bij Group W. Zo wordt het computersysteem gehackt en wordt er een werknemer uit een dependance in Mexico om het leven gebracht. Ook vinden er afgrijselijke proeven plaats in Mexico op dieren die voor veel ergere doeleinden gebruikt gaan worden. Doel van het spel is om er achter te komen óf deze gebeurtenissen een verband hebben en de dader(s) moeten gevonden worden. Largo begint hiermee met lange conversaties met zijn werknemers of Simon (beste vriend) en Sullivan (nummer 2 bij Group W). Die gesprekken zijn nou niet echt spetterend en de mond van de persoon die spreekt loopt absoluut niet gelijk met de (engelse) tekst. Misschien dat dit bij het Frans anders ligt, maar ik neem aan dat jullie liever Engels als spreek- en leestaal hebben… De gesprekken gaan veel over de onderzoeken, die soms een beetje vaag en saai over komen. Toch, als het belangrijk wordt in het gesprek kom je even tot leven, want dan komt er een volgende opdracht. Heb je het om de één of andere reden gemist, dan kan je het meestal nalezen op Largo’s PDA (je weet wel, zo’n zakcomputertje). Daarin zet Largo zijn notities en kan jij onder andere instellingen veranderen en je game saven. Naar mate de game vordert wordt de sfeer grimmiger en zal je moeten sneaken om niet gezien te worden. Dat is ook logisch, omdat je steeds dichter bij de waarheid komt en de bewaking dus zwaarder wordt.

Hoofddoel van de game is dus om te achterhalen wie er achter die aanslagen zit. Dit is niet het enige doel. Je krijgt ook te maken met het ontrafelen van geheimen die je vader, Nerio heeft geplaatst op het haast verlaten eiland. Ook krijg je te maken met een aantal minigames die voor de nodige frustratie kunnen zorgen…

Omgevingen en Voorwerpen

De omgevingen in Largo Winch spelen uiteraard een belangrijke rol. Zo moet je natuurlijk dingen uit die omgeving vinden om verder te komen in het spel. Hoewel de achtergronden in de game best gedetailleerd zijn, worden ze nooit echt levendig. Alle personen die je in het spel ziet zijn ook daadwerkelijk nodig in het spel. Er is dus geen plaats gemaakt voor figuranten, die bijvoorbeeld alleen even langslopen. Toch zijn er een aantal momenten dat je denkt: Best wel een goede sfeer. In die omgevingen moet je dingen zoeken en oppakken. Het vervelende aan dat principe is, is dat je het moeilijk zo kunt maken dat je alles op kunt pakken. In Largo Winch is dat ook het geval, want alles wat je daadwerkelijk op kunt pakken of kunt gebruiken heb je ook echt nodig in de game.

Het is dus niet zo dat je tijden aan het zoeken bent naar een sleuteltje, een touwtje of een apparaat. In plaats daarvan moet je gewoon alle dingen in de ruimte oppakken. Kijken wat je doel is. En daarna voorwerpen samenvoegen totdat je de juiste combinatie hebt gevonden. Dat combineren is wél weer een leuke factor in het spel. Daarvoor moet je dus je gezonde verstand gebruiken om achter een oplossing te komen, door de juiste dingen samen te gebruiken. Een voorbeeld: er zit een vijand achter een groot houten krat. In de omgeving ligt onder andere een fles, benzine en een oude lap. Ook heb je lucifers. Wat je doet: je combineert al die voorwerpen met elkaar in je inventaris (bereikbaar door B) en als uitkomst krijg je een Molotovcocktail.
 Pagina 1 van 3 >> 2 3Top ^ 

0 lezer reviews voor deze titel

Mirik zegt:
26/09/2002
Nice review, jammer dat de game zo kort is!! klinkt opzich verder wel redelijk
Gerbo zegt:
26/09/2002
inderdaad heel jammer. Verder een aardige game, daar niet van.
Bitchslap zegt:
26/09/2002
goeie review maar dat plus/min punten heb je wel afgepakt van Xbox Magazine
WouteR zegt:
26/09/2002
Dat plus/min is gewoon iets 'standaard' dat XBW al hanteert voordat XM bestond :)
Snipersam zegt:
17/04/2003
WEINIG REACTIES...
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog geen login? registreer je dan eerst.
 
nCode World Domination True