Dit is het archief van Xboxworld V3.

Bezoek Xboxworld.nl voor de laatste updates.
Review: Outlast
Artikel: XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Review: Enemy Front
Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Artikel: Xboxworld beta is open!
Artikelen

XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!

Reviews

Outlast Outlast
Enemy Front Enemy Front
Transformers: Rise of the Dark Spark Transformers: Rise of the Dark Spark
Murdered: Soul Suspect Murdered: Soul Suspect
UFC UFC
MotoGP 14 MotoGP 14
Tour de France 2014 Tour de France 2014
Sixty Second Shooter Prime Sixty Second Shooter Prime

Meer Artikelen Meer Artikelen

Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud! Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud!
XBW Review: Outlast XBW Review: Outlast
XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
XBW Review: Enemy Front XBW Review: Enemy Front
XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live! Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live!
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!
Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare...
Eerste gameplay trailer van Dead Island 2 Eerste gameplay trailer van Dead Island 2
Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en screenshots Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en scree...

Meer Nieuws Meer Nieuws

Grand Theft Auto Double Pack
 
Platforms
Xbox
 
Uitgever
Take-Two Interactive
 
Developer
Take-Two Interactive
 
Genre
Free-roam actiespel
 
Release datum
Xbox
Reeds verschenen
 
Meer info Meer info

Naar Forum Naar Forum

 
Gepost door Mirik Smit op 02 januari, 2004
Grand Theft Auto: Double Pack review

Eindelijk heeft Rockstar besloten de meest succesvolle Grand Theft Auto titels samen in één pakket naar de Xbox te brengen. GTA 3 en GTA: Vice City zijn in volle glorie op onze groene doos te spelen in het Grand Theft Auto: Double Pack. Wat zijn de veranderingen en hoe spelen de twee GTA delen na inmiddels respectievelijk twee en een jaar oud te zijn geworden. Zijn ze verouderd, willen we ze eigenlijk nog wel spelen?

Iedereen heeft er van gehoord, Grand Theft Auto is een begrip in de spellenwereld, en terecht. In de GTA serie wordt een vrijheid en speelbaarheid aangeboden die ongekend is. Je kunt GTA het beste zien als een mix tussen Electronic Arts’ The Sims, waarin jouw eigen en anderen mensen hun levens worden gesimuleerd, vermengt met een actietitel ala' Max Payne. Dit alles uiteraard met het unieke criminele tintje dat aan elke Grand Theft Auto titel vast zit. Om alles overzichtelijk voor jullie op een rijtje te zetten zullen we de twee spellen in het Double Pack enigszins apart bespreken om uiteindelijk een compleet oordeel over het gehele pakket te uiten.

Grand Theft Auto 3

De eerste GTA titel die in volledige 3D uitgevoerd werd was GTA 3, die eind 2001 al voor de Playstation 2 uitkwam en praktisch in zijn eentje de console aan de massa verkocht. Een wereldwijde mania ontstond en het spel werd van alles, behalve goede dingen, beschuldigd. Spellenkenners waren er echter unaniem over eens, het was een mijlpaal in de geschiedenis van het interactieve entertainment. Het spel was vrijwel identiek aan zijn voorgangers, GTA, GTA: London en GTA 2, maar bood met zijn driedimensionale graphics een realistischer perspectief met zich mee, die in zijn voorgangers, die van bovenaf gezien werden, niet aanwezig was.

In Grand Theft Auto 3 word je in de schoenen van de weinig spraakzame ‘The Kid’ gezet. Een jonge crimineel die door zijn partners verraden wordt tijdens een bankroof en zwaargewond achtergelaten wordt in Liberty City. Uiteraard belandt hij naar zijn ziekbed in het gevang, maar komt bij toeval tijdens een uitbraak weer op vrije voeten. Zijn gevangenismaatje ‘Eightball’ neemt hem mee naar een stekkie om te schuilen voor de politie en zo raakt hij bevriend met gevestigde criminelen die wel een baantje hebben voor ‘The Kid’. Al klusjes klarende werkt onze ‘Kid’ zich naar boven op de criminele ladder en gaat, hoe kan ’t ook anders, over lijken. De verschillende bendes die Liberty City regeren krijgen lucht van deze nieuwkomer en willen hem allemaal gebruiken om de andere bendes mee te stangen. Maar jij bent natuurlijk niet achterlijk en laat stiekem alle bendes naar jouw deuntje fluiten met als uiteindelijk doel de zoete wraak op je ex-compagnons die je hebben verraden.

GTA 3 speelt zich af in het hedendaagse ‘Liberty City’, een redelijk grote fictionele stad in Amerika die ook te vinden was in de originele GTA titel, evenals Vice City. De stad wordt geregeerd door talloze bendes, zoals de Yakuza, de Maffia, de Diablo’s en meer. Elk van deze bendes heeft zijn eigen gedeelte van de stad onder handen. Alle bendes zullen The Kid missies aanbieden in gedeelte van het spel. Interessant hierbij is het feit dat de bendes onthouden hoe goed je voor hen bent geweest, of juist hoe slecht. Overrijd je overdreven veel Maffiosi dan wordt dat gezien als een uiting van vijandigheid en word je als je door hun territorium rijdt ook vijandig behandeld, beschoten en uitgejoeld. Speel je vervolgens weer missies voor de Maffia en roet je wat van hun vijanden uit, dan trekken ze weer bij en zal de andere partij zich tegen je scharen, een schaalmodel politiek.

 Pagina 1 van 5 >> 2 3 4 5Top ^ 

0 lezer reviews voor deze titel

Sphinx zegt:
02/01/2004
Dit is een top game voor vrijwel elke gamer denk ik zo...

Gelukkig nieuwjaar allemaal nog
shd zegt:
02/01/2004
Nog een paar dagen dan is hij binnen, YES.

Dit is de nieuwjaarstopper.
rolorob zegt:
02/01/2004
Zeker een vet spel, heb het alleen al op de pc gedaan, en vind het niet meer de moeite waard om het dan ook nog op xbox te spelen.
haantje zegt:
02/01/2004
leuk dat ie nu ook voor de xbox is alleen een beetje mosterd na de maaltijd voor de meeste misschien? Maar ckr leuk voor degene die hem nog nie gespeeld hebben!
Furies zegt:
02/01/2004
Wiejjj... Goede review! :D *Kan niet wachten totdat 'ie em heeft*
02/01/2004
very nice review mirk ;) :) ... deze ga ik zeker halen...
02/01/2004
Dit is een van de beste games die je maar kan krijgen tot nu toe op halo na
makka zegt:
02/01/2004
hebben hebben hebben:9:9
02/01/2004
Tja, wel aantrekkelijk spel...maar het heeft natuurlijkk allemaal veelste lang geduurt. Nu hebben de meesten 'm al op PC of PS2 gespeeld. Ikzelf ga 'm denk ik toch niet halen. Of zal ik een abbonnement op XBM nemen met die fantastische aanbieding...
02/01/2004
... Project Gotham Racing 2!!!
02/01/2004
Ik koop um denk ik toch nie. Kep Vice City al op mn PC, dus tja... Ik ga denk liever voor maffia :D
02/01/2004
ik koop hem ook nie op de pc was die wel leuk
02/01/2004
hoeveel gaat ie kosten?
Offtrack zegt:
02/01/2004
Kheb beide spellen nooit gespeeld. En voor twee zulke goede spellen, als ik de review mag geloven (en dat mag ik :+) wil ik best 43 euro neerleggen. Ik hoop dat ik hem snel binnenkrijg!
LeoGeo zegt:
02/01/2004
43 euro?! GCshop vraagt 50,50 en in de "normale" winkels zal hij ws. niet minder dan 69,95 kosten....

Maar GCShop stuurt vandaag pas op :( dus heb ik hem morgen pas in huis! Nou ja, kan ik tenminste het hele weekend doorspelen :p Wauw, wat lijkt DIT me gaaf!
02/01/2004
Dit is een geweldig spel, als je het nog niet heb gespeeld. Maar verder zijn ze precies hetzelfde als op pc en ps2... en aangezien ik ze daar al op heb, vind ik het nou niet echt de moeite om hem aan te schaffen.
02/01/2004
Geen geld voor, jammer...
NL MASTER zegt:
02/01/2004
In de winkels gaat hij niet minder dan 59,95 kosten, Leogeo.
_O__O__O__O__O__O__O__O__O_
Stinky zegt:
02/01/2004
_O_ 8) _O_, stoerrrrrrrrrr, hoog cijfer trouwens, donders
02/01/2004
Hmm maar Beyond Good and evil en prince of persia zijn ook zo leuk. En die moeten volgends mij ook niet te lang op zich laten wachten.
Ik dacht dat ze ook in januari zouden komen. Maar ik heb GTA3 nooit gespeeld dus ik ga hem zeker halen.
02/01/2004
Eindelijk!!!!!!!!! Weer lkkr hersenloos knallen, maar nu met xbox graphics.....I LOVE IT!!!!!!!!!!!!_0_ btw. masta review Mirik;)
salva zegt:
02/01/2004
Ja het is mosterd na de maaltijd, hadden ze niet beter iets nieuws kunnen maken in al die tijd??
02/01/2004
1 van de weinigen niet LIVE games die ik heb gekocht de afgelopen maanden en het is een toppertje...
McRed zegt:
02/01/2004
Dit is een top game voor vrijwel elke gamer denk ik zo...

Gelukkig nieuwjaar allemaal nog
Niet voor mij in ieder geval, over de PC versie was ik niet te spreken! Wat erg jammer is van deze game is dat hij al een ruime tijd in de winkel ligt voor PC en PS2 ik kan me dan ook niet voorstellen dat deze game leuk blijft voor die gene die hem al hebben gespeeld.
Hoe dan ook ik mag GTA 3/Vice City niet, het 2D perspectief van boven gezien vond ik orgineel en bovendien stijlvol, nu een game vol BUGS maar voor die gene die deze game nog niet hebben gespeeld
Kheb beide spellen nooit gespeeld. En voor twee zulke goede spellen, als ik de review mag geloven (en dat mag ik ) wil ik best 43 euro neerleggen. Ik hoop dat ik hem snel binnenkrijg!Kan deze game best wel een must zijn, ik blijf bij m´n stelling True Crime is beter en blijft beter zolang GTA al die overdreven wapens, bugs en andere zooi er uit heeft gewerkt.. (ja True Crime heeft ook bugs)! Echter biedt True Crime net dat kleine beetje meer actie in de missies dan in GTA, wat ik liever ook terug had gezien in True Crime waren de motors/scooters (hoewel dat wel mogelijk zou moeten zijn) en uiteraat de helikopters/vliegtuigen! En ooke het is een fantastische game maar ik blijf bij True Crime, Diablo!;)
Shadow89 zegt:
02/01/2004
Zeker twee vette games, maar ik ga ze toch niet kopen, heb Vice City al op de PC.
Humorke zegt:
02/01/2004
Dus, dan word het waarschijnlijk dit in de plaats van Jedi Acedamy...
Maar Jedi Acedamy lijkt ook heel goed, dus ik weet het nog niet.

Happy NewXboxyear
Badstreak zegt:
02/01/2004
mooi gedaan, ik heb hem nou ook, echt zo MOOI!!!!!!!
02/01/2004
die graphics zijn echt wel tegenvallend...

allemaal maf en onduidelijk...slierten achter de ventjes aan zegmaar, beetje een grote blur ofzo, vet maf
Jeroen zegt:
02/01/2004
Ik zit nog te twijfelen of ik hem ga kopen heb nl GTA 3 op de ps2 en m'n broer heeft GTA3 en Vice city.. is het dan nog wel waard om hem op de xbox te kopen?
J_Star zegt:
02/01/2004
Waarom kopen als je hem op de pc veel goedkoper kan hebben :P
Pc kan je ook nog lekker modden dat je op internet kan spelen.
Als ze nu een live functie in hadden zitten dan kochten denk ik echt 1390812093 meer mensen hem mischien nog special een xbox voor maar dit is zo nutteloos bijna het zelfde alleen iets betere grafics..
Cadillac zegt:
02/01/2004
Vet goed spel..........HEBBEN!!!!!!
pzonic zegt:
02/01/2004
Als je de 2 al beide uitgespeeld heb op computer is er niet veel nieuws onder de zon zeker ?
moshone zegt:
02/01/2004
ik ga ze alle twee gewoon voor de 2e keer uitspelen het blijft voor mij beslist een hebbertje
Megramons zegt:
02/01/2004
Ik heb GTA3 en GTA: VC nog nooit gespeelt:$ Ik schaam me
Maar is dit echt gewoon GTA2 in 3D? Dat heb ik namelijk lettelijk kapot(Echt waar) gespeeld.
02/01/2004
valt ook wel mee
02/01/2004
tering gruwelijk spel...

heb em net gekocht, en je moet voor TOP graphics alleen effe de trail functie uitzetten.....

heerlijk spel
02/01/2004
word moeilijk kopen!
het is dan steeds weer uitverkocht als ik ga komen.
dat is altijd zo bij mij, hoop dat andere meer geluk hebben!!!!:):):):)
in2 xbox zegt:
02/01/2004
ze hadden beter een compleet nieuwe versie kunnen laten uitkomen dit is alleen maar oude spellen die ken je net zo goed op pc spelen
maarja het blijven gruwelijke spellen
02/01/2004
vandaag gehaald, heerlijk spel, ziet er echt super uit :)
Loserkid zegt:
02/01/2004
Lekkere revieuw. Ik ga ze cker halen. K koop hem lekker voor 38 euro :D:D
Spaarpot zegt:
02/01/2004
waar?:p
02/01/2004
ik had me twijfels over deze game, maar nu weet ik het zeker. wat een butt game |:-
McRed zegt:
02/01/2004
Ik koop um denk ik toch nie. Kep Vice City al op mn PC, dus tja... Ik ga denk liever voor maffiaOf True Crime...!
G@ngstR zegt:
02/01/2004
Pure klasse...GTA3 en Vice City op de xbox, tegen een superprijs, met een meesterlijke gameplay, heerlijke graphics en nice sounds...wie hier wat op tegen heeft, krijgt The Kid op z'n dak!

I know a place on the end of the Red Light District where we can lay low...;)
Kurupt zegt:
02/01/2004
Het is: "On the edge of the red light district" ;)
ImpulzZ zegt:
02/01/2004
Ik heb hem vandaag ook gekocht! :) zeker goed, ik ga zo nog even lekker verder spelen
02/01/2004
Ik heb alleen GTA3 gespeeld...is vice city veel beter?
Sphinx zegt:
02/01/2004
McRed:" En ooke het is een fantastische game maar ik blijf bij True Crime, Diablo!"

Hier daar ga je al met je True Crime... dat spel zuigtr aan alle kanten...het vechten is niet goed uitgewerkt, naja wat is eigenlijk wel goed uitgewerkt in die game???

Dus zeur niet over GTA 3/Vice City want dat is stukken beter uitgewerkt...
02/01/2004
Wat jammer is dat Vice City zo goed dat ik GTA3 veel minder speel
Angelus zegt:
02/01/2004
is dat rare pop-up effect weggehaald dat als je je omdraait de auto achter je in het niets verdwijnt?
Tinman NL zegt:
02/01/2004
Vast wel, Ik vind GTA3 nog steeds leuker dan VC aangezien ik ze allebei al een tijdje heb op mijn PS2.
Aremas zegt:
02/01/2004
Voor de mensen die alleen GTA 3 op de pc hebben gespeeld is het ook zeer de moeite waard. Want de X-BOX versie doet apsoluut niet onder :)
Peter XHG zegt:
02/01/2004
Kheppum!!!!!!
02/01/2004
Voor 59 euro is dit iets wat je gewoon niet kan laten liggen!!
Ik heb beide games op de pc, maar toch heb ik hem vandaag voor de xbox gekocht. Eindelijk geen gezeur met graphics, vage sound geluiden, happeringen, bugs, patch zoveel enz. Deze games zijn gewoon ideaal als je thuiskomt van een harde dag werken, en gewoon ff chill wilt racen, mensen neerknallen etc. De vrijheid die dit spel biedt is nog steeds het vetste wat een game kan hebben. Je bevindt je gewoon in een land van onbegrenste mogelijkheden, and I love that. Mijn advies voor iedereen die 59 euro heeft (hij koste maar 57 bij mij hehe) en een xbox, kopen die game!!!!!!! Want zoveel topgames zijn er niet op het moment, behalve die mastelike shit van Ubi Soft. True crime is een ruk game
The Fonz zegt:
02/01/2004
IK HEB UM!!!!!!!!!!!
matje zegt:
02/01/2004
Het lijkt wel alsof er meer werk in Gta 3 heeft gezeten kwa poorten dan bij Vice.
moet je eens kijken naar de reflecties van de auto´s en de ontploffingen.
Bij vice zijn ze hetzelfde gebleven als in de ps2 versie. echt jammer, plus dat ie soms vast blijft lopen. heeel vreemd.
McRed zegt:
02/01/2004
McRed:" En ooke het is een fantastische game maar ik blijf bij True Crime, Diablo!"

Hier daar ga je al met je True Crime... dat spel zuigtr aan alle kanten...het vechten is niet goed uitgewerkt, naja wat is eigenlijk wel goed uitgewerkt in die game???

Dus zeur niet over GTA 3/Vice City want dat is stukken beter uitgewerkt...

Iedereen z´n eigen mening he, ik respecteer jou ook!:{
En ik zeur er niet over ik ben er niet tevreden mee, beetje rustig!

Trouwens als je niet weet hoe je de reactie terug brengt al een quote laat me dat dan even demonstreren: je selecteerd de gekozen tekst in het geval hierboven dus die van jou vervolgens ga je na Overzicht van de toegestaande tags en smileys je selecteerd quote [ quote ] TEKST [ /quote ] knippen: plakken quote aan begin en aan het einde en klaar is kees!
02/01/2004
Had hem vorige week al gespeeld (werk in softwarehuis) en hij is zeker de 59 euro waard!!! KOPEN!
02/01/2004
Ziet wel goe uit maar ik heb em al op de pc en nu race ik nog een beetje op PGR2...(en XIII ook natuurlijk!)
02/01/2004
jippe
ik heb em :P
03/01/2004
Ik heb hem ook en het is zo'n ongelofelijk, retegaaf, onoverwinnelijk bruut spel!
Don Juan zegt:
03/01/2004
Ik speel alleen vice. Gta3 had ik allang op de ps2 uitgespeeld. Maar het is gewoon een hebbertje.
Paceydre zegt:
03/01/2004
mag ik even zeggen dat dit een super review is voor 2 super games...binnenkort heb ik ze:)
03/01/2004
Ze gaan wel veel verkopen mislopen, omdat ze niets nieuws hebben gedaan ten opzichte van de andere consoles. Erg jammer, ik had graag weer wat nieuws gezien. En met mij denk ik de meeste die ze al hebben.
SplinterX zegt:
03/01/2004
jammer jammer jammer dat iedereen zijn geld heeft weggegooid voor degene die true crime hebben gekocht!!
deze game is gewoon zwaar goed kan je niks aan veranderen!!
03/01/2004
Ik had true crime en gta iz zo veel beter :D true crime iz een hele slechte namaak van gta,GTA IZ THA BOMB _O__O__O__O__O__O__O__O__O__O_ (en halo 2 ook :D)
Tco zegt:
03/01/2004
vin het spel gewoon saai eigelijk.....
na een dag heb je het al gezien.................
iedere keer hetzelfde en zo...

ach ja double pack ff zien of ik em koop heb genoeg geld dus :D:D:D
Tco zegt:
03/01/2004
baquelappe ==> Mijn advies voor iedereen die 59 euro heeft (hij koste maar 57 bij mij hehe)

lolz
kan hem zo voor 48,50 krijgen hoor......
Billbox zegt:
03/01/2004
Ik heb hem weer ingeruild voor NFS:U...
Vond het niet zo erg leuk...
NL MASTER zegt:
03/01/2004
Ik heb hem en hij is echt vet. _O__O__O__O_
NFS:U zuigt zwaar!!!!!!!!!!!!!|:-|:-|:-|:-|:-
Ik ga nu weer verder spelen.
Venga zegt:
03/01/2004
Miami ligt in de staat Florida trouwens, niet in California. :)
03/01/2004
ohja voor die gasten die graphics boven gameplay kiezen: die 8 voor graphics is zwaar onterecht! ik dacht eerder aan een 9.3 ofzo, gta 3 ziet er erruug goed uit voor een paar jaar oude game!!! de auto's zijn gewoon niet te vergelijken zo mooi dan met de pc/ps2 versie!! en vice city, achja vice city _O_
03/01/2004
ik kan ze beide niet meer luchten of zien ik heb ze al zo vaak gespeeld bij vrienden (mensen die mekaar aardig vinden) dat ik deze echt niet hoef ook al is ie erg goedkoop
03/01/2004
Ik vind het een top game, voor mensen die het spel niet op de pc of ps2 hebben. Ik heb hem dus gekocht en het is echt tien keer beter dan 'true crime'. Zeker een Must have!!!
03/01/2004
Ik hoop alleen dat de volgende gta sneller, veel sneller naar de xbox komt!!! Wij hebben veel te lang moeten wachten :'(. Daarom hebben veel mensen het spel al. Erg zonde voor de verkoop.
Mirik zegt:
03/01/2004
Trails moet je inderdaad uitzetten daar wordt je niet goed van, snap niet dat het er uberhaupt inzit. Had ik eigenlijk wel kunnen vermelden in review.
Amigo NL zegt:
03/01/2004
kan je misschien uitleggen wat trails is?
En wat het doet...
03/01/2004
Trails is een beetje te vergelijken met motion blur. Hoe harder het beeld beweegt, hoe meer het vervaagd. In GTA vind ik dit een loze functie eigenlijk :) het maakt het er niet mooier op.
plazz zegt:
04/01/2004
in gta 3 heb ik het uitstaan in vive city staat het uit ...
Verder is de Game voorlopig niet uit men XboX te slaan !!!!!
En de manier waarop het allemaal in de doos zit vind ik ook pure klasse....Netjes beide delen in de kartonnen doos met mooie box-art en allebei een mooie poster/kaart van de stad !

Game on!!
04/01/2004
Mwoehahahahaha }:] eindelijk is GTA/VC op de Xbox, het lange wachten is voorbij!

Vandaag heb ik bij de lokale games boer dit pareltje aangeschaft, pa achter teletext weggeschopt en Vice City opgestart...

Wat een heerlijk gevoel is het om met een oud barrel door de straten van VC te cruisen met op de achtergrond Foreigner of Toto (Fuck True Crime met z'n gangta rappers) *Bats* Vanuit een zijstraat klapt een racemotor op mn "geleende" bolide, de bestuurder vliegt met een sierlijke boog over de moterkap om vervolgens met z'n bakkes op het wegdek te klappen... Ik kan nog urenlang doorgaan over GTA/VC.

Waarom zijn GTA/VC zo goed? Ok...
De graphics, het geluid, de sfeer... allemaal _O_
Auto's, motoren, boten, helicopters... alles kan in de prak.
Voorbijgangers overhoop steken met een schroevendraaier (hehe)
Mafiosi achterna zitten in een golfkarretje.
Gestoorde karakters. (Geen nep-slechterikken :p True Crime)
Schitterende soundtrack, goeie voice cast.
SFEER!

De bugs en clipping foutjes zijn er nog steeds, das jammer. Je zou toch zeggen dat Rockstar tijd genoeg heeft?

Kheb True Crime ook, best ok, maar kan absoluut niet tegen GTA/VC op!

Gatverdamme, wat een mega spel!

I rest my case.













04/01/2004
True Crime is naar mijn mening veel minder als dit double pack je krijgt hier gewoon 2 gruwelijke spellen, ipv 1 mindere game
Requiem zegt:
04/01/2004
Prachtige games, heb vice wel op de pc maar op de xbox is ie zo veel beter en leuker om te spelen.
En niet veel geld, voor twee games die ik zeker niet snel beu zal worden!
Paceydre zegt:
04/01/2004
Waarschijnlijk dat ik m morgen heb*), can't wait
MaNiAc E zegt:
04/01/2004
beetje hoge cijfers voor een spel dat al geruime tijd op andere systemen te koop is, kan aan mij liggen maar ze mochten echt wel wat extra shit erin proppen enzo.
heb beide games al op de pc en hoef deze dus ook niet te hebben
04/01/2004
Dit is spel is zoooooooooooooooooooooooooooooooow bagger
op de pc issie egt slecht op ps2 hakt ie en xbox zuigt helemaal
elk spal op xbox zuigt
04/01/2004
"No more pigeon shit on MY car" hehehe
nedved zegt:
04/01/2004
deze ga ik zeker halen, hier heb ik echt lang op gewacht.
Pro_gamer zegt:
04/01/2004
Jammer dat die er nou pas is voor de Xbox. ik heb `m al lang op pc, en al twee keer uitgespeeld
Timmeh zegt:
04/01/2004
pro_gamer dit spel speel je niet zomaar uit of je bent een loser en je gebruikt cheats. Dit is niet uit te spelen.
Timmeh zegt:
04/01/2004
al kost het spel een miljoen ik moet en zal het hebben.
Timmeh zegt:
04/01/2004
Wat een *** reacties geven sommige members het is bagger zei iemand nou ik moet het eerst nog eens zien.
jeroen15 zegt:
04/01/2004
vette game heb hem zelf voor de xbox..niet zeiken kopen!
Mickster zegt:
04/01/2004
Ik heb hem besteld.
McRed zegt:
05/01/2004
Reactie gepost door Timmetjeje op 4 januari 2004 17:34

pro_gamer dit spel speel je niet zomaar uit of je bent een loser en je gebruikt cheats. Dit is niet uit te spelen.

Daar had ik geen last van toen ik het samen met een vriend op de PC heb (uit)gespeeld.. Kijk eens even naar die naam: Pro_gammer8) je heet niet voor niks zo!8) Het spel heeft een eind en is dus ook uit te spelen....
05/01/2004
voordat je hem uitgespeeld heb ben je al zo lang bezig dat het wel een beetje gaat vervelen .
Rem zegt:
05/01/2004
Als je deze 2 spell allebij nog nooit hebt gespeeld, zeg ik dat je ze ZEKER moet kopen 3)
05/01/2004
Waarom moet je in godsnaam de TRAILS uitzetten?
05/01/2004
Ja de double pack is mooi maar de meeste weten niet dat deze versies betere graphicks hebben dan op PC en PS2!
Angelus zegt:
05/01/2004
als je de trails uitzet word het spel mooier
carina zegt:
05/01/2004
Op de pc beide op 100% uitgespeeld, maar neemt niet weg dat ik hem op de xbox zo weer zou spelen.
vvv-venlo zegt:
05/01/2004
Cijfers:


graphics: 6,5
gameplay: 7
sound:8,5
speelduur:8
totaal:7,2

Ik zou het echt niet kopen, ik vind het echt lelijke graphics en al helemaal niet scherp. Echt een verhaal vind ik er ook niet in zitten. Oftewel, eigenlijk vind ik het piep pieppieppiep
vvv-venlo zegt:
05/01/2004
Of heeft het echt veel betere graphics dan ps2 en pc. Dan is het al beter als dat zo is maar nog vind ik dat er nog een nieuw deel van een stad bijgemaakt had moeten worden.
MegaHerz zegt:
06/01/2004
vice city hapert als je gewoon loopt lekker k*t dus
matthew zegt:
06/01/2004
jo vet cool jo :)
06/01/2004
was er maar iemand die hem wou verkopen/ruilen, ik wil em hebben maar heb de cash nie om em uit de winkel te halen, pgr2 heeft me alles al gekost :( maar was wel een goede koop, vet spel, gta ownt gwoon, MOET die hebbe

*zojuist een thread geopend op forum
06/01/2004
PS:


Reactie gepost door vvv-venlo op 5 januari 2004 21:12
--------------------------------------------------------------------------------
Cijfers:


graphics: 6,5
gameplay: 7
sound:8,5
speelduur:8
totaal:7,2

Ik zou het echt niet kopen, ik vind het echt lelijke graphics en al helemaal niet scherp. Echt een verhaal vind ik er ook niet in zitten. Oftewel, eigenlijk vind ik het piep pieppieppiep

Dit is een toptitel, juist scherp beeld en goeie graphics!! snap niet dat jij dit lelijk kan vinden... maargoed
06/01/2004
zelfde als op de ps2
pobo zegt:
06/01/2004
nog een week en ik heb de mony om te kopen GTA Rulzzzzzzzz
stef2 zegt:
06/01/2004
ik heb 'm ik heb 'm ik heb 'm ik heb 'm ik heb 'm ik heb 'm ik heb 'm ik heb 'm ik heb 'm ik heb 'm ik heb 'm ik heb 'm ik heb 'm ik heb 'm ik heb 'm!!!!!!!!!!!!!:D :D:D:D
stef2 zegt:
06/01/2004
Cijfers:


graphics: 6,5
gameplay: 7
sound:8,5
speelduur:8
totaal:7,2

Ik zou het echt niet kopen, ik vind het echt lelijke graphics en al helemaal niet scherp. Echt een verhaal vind ik er ook niet in zitten. Oftewel, eigenlijk vind ik het piep pieppieppiep

---> you suck!!!!!!!
thomas63 zegt:
06/01/2004
ik vindt de graphics ook niet echt geweldig, maarja goed...we doen het allemaal voor de sfeer in de game
Danger zegt:
06/01/2004
Erg goede review Mirik. Weer een must have... Ik denk dat ik hem neem bij een xbm abbo.
MegaHerz zegt:
07/01/2004
Leuk dat iedereen hem hebt. Ik had hem. Op de ps2 mogen de graphics wel minder zijn maar daar loopt het spel teminste lekker op.
Op de xbox loopt het spel zo bagger. Check het maar eens als je over straat loopt dan hapert het spel als de .....
En dat was erg jammer het is zo'n cool spel. Maar ja dan haal ik wel een keer een ps2. Ik heb nu teminste max payne 2 dat spel is ook bruut en loopt wel wat beter. Jammer dat gta mislukt is.
07/01/2004
gewoon een vette game die je moet hebben!!!!!!
07/01/2004
supergaaf spel echt de bom op pc, maar ik koop hem daarom niet op mn box. Nou maar wachten hoe San Andreas wordt.... de echte die-hards weten dat dit de de derde stad in reeks van 3 is (zie GTA 1)
07/01/2004
Veelste oud, al tig keer gespeelt op de pc...
boZ zegt:
08/01/2004
ik heb de double pack al van de eerste dag dat hij uit was

ik heb me al rot geamuseerd met Vice City, ik had GTA III of
Vice nog nooit gespeeld, daarom zal ik het zo goed vinden denk ik.

een vriend van mij heeft het op PS2 en op PC, Vice is zeker schoner
op xbox dan op PS2 ma zeker NIET schoner as op PC...
wie dat beweert gaat wel een beetsje te ver...

en voor degenen die beweert da True Crime beter is...
ik heb da spel gehuurd in de vakantie, het enige da cool is
is da ge mense kunt fouilleren (of hoe ge da ook schrijft) en da
de stad zo immens groot is (of da een voordeel is valt ook nog te
betwisten...)
08/01/2004
gaan wel veel verkopen mislopen, omdat ze niets nieuws hebben gedaan ten opzichte van de andere consoles. Erg jammer, ik had graag weer wat nieuws gezien. En met mij denk ik de meeste die ze al hebben.
Ik denk het niet, er zijn velen die het spel al lang hebben (al dan niet illegaal) en kopen dit doublepack alsnog. Komt natuurlijk ook door de goede prijs, waar ik de publisher voor dank echt een goede actie.
09/01/2004
Reactie gepost door Echelon FX op 5 januari 2004 19:08
--------------------------------------------------------------------------------
Ja de double pack is mooi maar de meeste weten niet dat deze versies betere graphicks hebben dan op PC en PS2!

Deze kerel moet niet zo dom uit zijn nek lullen. De xbox is DE console met de beste en mooiste graphics. Hij weet er waarschijnlijk dus helemaal NIETS van!
09/01/2004
Hij zei nou juist dat de xbox de beste was...of ligt dat aan mij??¿¿??
Durk zegt:
09/01/2004
De XBOX is de beste.
RoYoR zegt:
10/01/2004
Ik heb em al hij is gaaf man!!!!
10/01/2004
hoe duur is ie dan?
nickesta zegt:
10/01/2004
Wow! ik heb hem nou bijna een week! En volgens mij ben ik niet meer zo verslaafd aan een spelletje geweest sinds zelda ocarina of time! Echt lachen dit spel.
Dennis_88 zegt:
10/01/2004
ey, ik heb em ook maar badat ik et 2de deel van het eiland hebt
un-lockt doet me radio het niet meer, hoort dat zo voor een missie ofzo.....
stef2 zegt:
11/01/2004
65euro
spiny zegt:
11/01/2004
net besteld!
boZ zegt:
11/01/2004
nee dennis_88 dat is niet echt normaal...
11/01/2004
machtig spel!!!

Let's see if you are the man with HUGE coyones....3)

I know a place at the egde of the red light district, where we can lay low. But my hands are all messed up, so you better drive brother...!!

Stupid plastic peace of shit. Here!!! toef! toef! toef! Euhm, he's probably not plugged in! DAMN!

8)!LooOOooL!8)

Gijsje79 zegt:
12/01/2004
Ook besteld heeft. :D
14/01/2004
vorige spellekes waren oke, dus dit spel zal ook wel weer oke worden. kga nog zien of ik het mij ga kopen
Timmeh zegt:
15/01/2004
guys ik vind dit ook een retegaaf spel. (tenminste dat lijkt me.)
Ik sta op het punt em te kopen zou ik het doen ?
Fragland.be zegt dat et spel vol storingen zit et zijn echt losers daar maarja wat zeggen degenen die het spel al hebben?
ik wil graag een reactie van julie.
mlaartje zegt:
16/01/2004
Zijn er nog lui uit hengelo of omgeving die ssx3 en\of mohr willen kopen? 35,- per stuk,-, afhalen (65,- voor beide)
mail: mlaartje@hotmail.com

(ps. wil er die double pack voor kopen heheh
Badstreak zegt:
17/01/2004
ik geef ook even cijfers:

Graphics 9.0
Super mooie graphics, mooi uitgewerkt. Ook een mooie zonsondergang in Vice city.

Sound 10.0
Super liedjes, voor bij sommige reclames lach je je helemaal dood.

Gameplay 9.5
het speelt lekker en je bent er zo aan gewent

Speelduur 10.0
Dit spel blijf je spelen, je vind altijd wel iets nieuws of je denkt dit moet ik is uitproberen.

Totaal 9.6
Een regelrechte legende in de gameswereld. En terecht. En je blijft maar spelen.

oftewel: een Super Game!


Jeroenius zegt:
17/01/2004
Ik heb het spel ook !

maar als een missie niet lukt na dat je de missie 10 x over doet
wordt het tog wel ff saai..

maja de volgende dag probeer je het weer en dan lukt het wel en dan is je dag weer goed !!
jpeetje zegt:
18/01/2004
het spel is in het begin erg leuk, maar na een tijdje gaat het wel vervelen..........
jpeetje zegt:
18/01/2004
trouwens het water ziet er niet uit, als je met GTA 3 naar het tweede eiland kan, dan ga je met een boot en het water is grafisch dikke shit
mlaartje zegt:
18/01/2004
lol
nick zegt:
18/01/2004
lijkt me een vette game
18/01/2004
aanschaffen dan he :P
heb et ook zojuist gedaan
Betaman zegt:
18/01/2004
Heb ik al kei lang!!! Is vet lachuhh :D:D
snIz zegt:
19/01/2004
Dit is echt een supervet spel, heb m laatst gehaald. :+
Je blijft 'm spelen, Mirik goede review trouwens!
n.e.r.d zegt:
19/01/2004
jes ik krijg hem misschien woensdag binnen
kheb m besteld maar ik heb hem al bij n vriend gespeeld dus ik weet al dat ie gaaf is
zeker als je de ME achter je aan krijgt
alleen jammer dat je als het leger erbij komt bijna niet kunt winnen
maar het is tog n kei gave game
mt-hammer zegt:
24/01/2004
ik zit te kiezen tussen ninja gaiden en gta dubble pack. kan iemand me wat advies geven?:~
Anju zegt:
24/01/2004
jah , GTA dubble pack !!
26/01/2004
ik heb gta double pack gekocht voor de xbox... maar hoe moet ik toeteren kan iemand dat uitleggen? in nederlands graag!
27/01/2004
Eindelijk....morgen is het zover
dan kan ik ook eens meepraten over GTA double pack!!!
rAINmAN zegt:
27/01/2004
de niet altijd hoogstaande graphics worden ruimschoots gecompenseerd door de gameplay.
toeteren en zwaailichten activeren doe met 't indrukken van je linker stick. ('pookje' in 't nederlands..)
27/01/2004
Stefofietsx, dat staat toch gewoon in het boekje???
29/01/2004
Top !!!!! :D
Genassix zegt:
29/01/2004
Ik wil deze game hebben!
29/01/2004
Echt een super game :D:D

Vanaf nu wil ik liever Don Zexy worden genoemd. 0-)
30/01/2004
hahaha ik wist het al thnx nog
31/01/2004
MAANDAG GA IK HEM EINDELIJK KOPEN!!!!!!!!!!!!
Yannic zegt:
01/02/2004
ik heb hem
VETTTTTTTTTT spelllllllllllllllllllllll
dat zijn de 2 woorden die ik wou zeggen die dope shit is echt vet
Genassix zegt:
04/02/2004
Waarom brengt Rockstar deze spellen niet voor de Gamecube uit? Wat stom zeg, alle platformen hebben deze meesterwerkjes behalve de cube. (stomme zet nintendo)
06/02/2004
Eindelijk heb ik 'm...na weken wachten op mijn gameshop...
Waardeloos spel zeg...NOT!!!
Yannic zegt:
06/02/2004
Ik ben nu net bij het 2e eiland aangeland van GTA3.
Die 1 naar laatste missie voor Salvatore Leone was echt gruwelijk met die sniper.;)
_O_Deze double pack ruled zwaar _O_
09/02/2004
Heb heb net gekocht bij music store, voor 66,99 best vreemd want op de site van music store staat ie voor 64,99 (tmaakt verder niet veel uit maar...)
Ik vind het zeker 1 van de beste games voor de xbox en ik vind hem beter dan true crime.
11/02/2004
In het begin had ik een beetje van is dit nu alles...beetje weinig aktie met die makkelijke missies maar na een tijdje wordt het echt super vet en nog meer verslavend!! top game...en ik ben nog maar bij GTA III
XeoN zegt:
13/02/2004
IK HEB HEM SINDS DE DAG DATIE UIT KWAM...VERSLAVEND !!!!!::D:D Elke game moet deze game in huis hebben !
XeoN zegt:
13/02/2004
IK HEB HEM SINDS DE DAG DATIE UIT KWAM...VERSLAVEND !!!!!::D:D Elke game moet deze game in huis hebben !
Timmeh zegt:
15/02/2004
Dit is zo cool kheb em al wie niet?
Genassix zegt:
23/02/2004
Ik heb em net een weekje nu, vet relaxte spellen. Alleen de graphix zijn niet echt daverend, met name de pop-ups en de stotteringen in het spel. :(
timo-bile zegt:
24/02/2004
tjah, kweet niet of ik m nog moet hebbe, kome ze btje laat mee. heb gekoord dat er weer een nieuwe gta uitkomt, en als die dan WEL op tijd in de winkel ligt koop ik die wel...
METALFEAR zegt:
25/02/2004
167 reacties!!!!!
Genassix zegt:
07/03/2004
Jah jah GTA is populair :).
Afrowaxx zegt:
08/03/2004
Ja GTA D.P.Het gevoel van vrijheid,super graphics+super gameplay dat is GTA!misdaad op topniveau!Heb de PS2 versie,maar kocht toch nog is de XBOX versie(betere graphics)Ook de soundtrack is Subliem(I LOVE THE 80'S!!)heb hem apart gekocht(7cd's)Er is maar 1woord=SUBLIEM!*22oktober 2004 GTA:SAN ANDREAS
swordman zegt:
04/04/2004
Ik heb ze allebei voor de voor de computer dus ik heb er niks aan
11/04/2004
Ik ga ze volgende week kopen 3)
daanus zegt:
11/04/2004
DIT IS EEN MASTER SPEL!!!ZEKER MAAR IK HEB HET AL 100% UITGESPEELD:{
06/05/2004
DIT IS EEN MASTER SPEL!!!ZEKER MAAR IK HEB HET AL 100% UITGESPEELD laat
11/06/2004
Ik koop San Andreas!!!
Jullie niet jullie hebben geen geld
AAAAAAAAAAH sloebers!!
Vaag zegt:
19/06/2004
Gelukkig zegt mijn postbank wat anders....

Heb deze games vandaag nogmaar even gekocht,ookal heb ik ze een jaar geleden ofzo ookal uitgespeeld op de Ps2.

Het blijft een relaxed spelletje hoor:)
Skeeter zegt:
06/08/2004
Deze game ownt :P *heeft m pas gekocht* Goeie review trouwens!
Conqueror zegt:
12/04/2005
GTA3 = beter
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog geen login? registreer je dan eerst.
 
nCode World Domination True