Dit is het archief van Xboxworld V3.

Bezoek Xboxworld.nl voor de laatste updates.
Review: Outlast
Artikel: XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Review: Enemy Front
Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Artikel: Xboxworld beta is open!
Artikelen

XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!

Reviews

Outlast Outlast
Enemy Front Enemy Front
Transformers: Rise of the Dark Spark Transformers: Rise of the Dark Spark
Murdered: Soul Suspect Murdered: Soul Suspect
UFC UFC
MotoGP 14 MotoGP 14
Tour de France 2014 Tour de France 2014
Sixty Second Shooter Prime Sixty Second Shooter Prime

Meer Artikelen Meer Artikelen

Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud! Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud!
XBW Review: Outlast XBW Review: Outlast
XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
XBW Review: Enemy Front XBW Review: Enemy Front
XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live! Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live!
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!
Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare...
Eerste gameplay trailer van Dead Island 2 Eerste gameplay trailer van Dead Island 2
Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en screenshots Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en scree...

Meer Nieuws Meer Nieuws

Splinter Cell
 
Platforms
Xbox
 
Website
 
Uitgever
Ubisoft Entertainment
 
Developer
Ubisoft Entertainment
 
Genre
Sluipspel
 
Release datum
Xbox
Reeds verschenen
 
Belangrijke Features
Content Download
 
Meer info Meer info

Naar Forum Naar Forum

 
Gepost door Mirik Smit op 29 juli, 2002

Splinter Cell Hands-on Preview.

Mijn naam is Mirik Smit. Ik schrijf om te informeren. Ik geef mijn mening om anderen hiervoor open te stellen. Ik versla games om vele vooroordelen te ontkrachten. Ik alleen heb het recht om het publiek te laten weten wat hun te wachten staat. Ik ben, de Splinter Journalist.


Samen met de Splinter Cell Sam Fisher zelf, ben ik de hort op gegaan om zijn dagelijkse baan, het verijdelen van terroristische aanslagen en het uitschakelen van potentiële bedreigingen voor het Amerikaanse volk, te verslaan en ter jullie oren/ogen te brengen wat het inhoud Splinter Cell te zijn. Het begint allemaal op een duistere dinsdagochtend in het kantoor van Ubisoft Nederland, waar de desbetreffende louche personages zich hebben verzameld om mij te instrueren in de wereld van de Splinter Cell. Na een kort overzicht van de verschillende features, met een aantal begeleidende videootjes, wordt het duidelijk dat het zeker geen run of the mill sneakspel is. Verschillende tactieken snellen zich al door mij hoofd heen als wij ons keren naar de groene debug kit waar een versie van Splinter Cell op draait.



De Techdemo.

Een belangrijk aspect van de spellen tegenwoordig is de graphics en het geluid. Steeds vaker zie je dat spellen hun gameplay aansluiten op de graphics en de geluiden in de omgeving, die de speler zich makkelijker laten inleven in het betreffende spel. Splinter Cell is hier geen uitzondering op; de grafische engine, een gemodificeerde Unreal engine, is onmisbaar voor de gameplay in de duistere en vaak bedrieglijke wereld waarin Splinter Cell zich afpeelt. Dit alles wordt mij al snel duidelijk als mijn gastheer in de Techdemo de verschillende grafische features laat zien. Schaduwen worden geprojecteerd zoals in het echte leven, diepe zwarte schaduwen en lichtvlekken bewegen dynamisch over het televisie beeldscherm als een soldaat zijn zoeklamp rond schijnt om jouw achter de muur verstopte Sam te vinden. Het is moeilijk te omschrijven hoe mooi en levensecht dit precies is. Het hekwerk had zijn eigen schaduw en de stralen van de zaklamp weerkaatste kleine stofdeeltjes, erg indrukwekkend. Verder in de Techdemo worden nog demonstraties gegeven van de nachtkijker, de warmtekijker en de verschillende materiaaleffecten, zoals plastic scheidingslappen of gordijnen die realistisch op Sam’s bewegingen reageerden. Ook waren er bijzonder unieke manieren om met de interactieve omgevingen om te gaan zoals, het lekschieten van een aquarium, waarna de plas water op de grond gebruikt kon worden om meerdere bewakers tegelijk te elektrocuteren. Good stuff! Na deze korte, maar indrukwekkende techdemo en eerste kijk naar de game, werd het tijd om een missie te spelen.


 Pagina 1 van 3 >> 2 3Top ^ 

Spaarpot zegt:
30/09/2002
Vet hoor :D:D
Spaarpot zegt:
30/09/2002
tweede post :P
masterape zegt:
30/09/2002
Die die dingen die ie allemaal kan zijn echt bruut!!Zoals tussen een muur omhoog springen.
30/09/2002
wow, heeeeeeel leuk...

maar wat ik wil weten, hoe zit het met de framerate? :p
petertje zegt:
30/09/2002
dik mooi is het
X-Junk zegt:
30/09/2002
dit kan wel een topper worden moet ie wel boven de 9 gemiddeld halen
CyberPunk zegt:
30/09/2002
Nice hands on man.. ;)
Cool... Zeker dat ik hem haal.. :9
30/09/2002
Mooie preview en prachtig spel :)
30/09/2002
zeer goed spel, en goeie preview
WouteR zegt:
30/09/2002
Heerlijk spel, heerlijke Preview :)
WouteR zegt:
30/09/2002
Mirik > In de filmpjes zie je altijd dat Sammie met 'silenced' wapens schiet. Heeft hij ook normale wapens waar je lekker mee kan ratelen of iig een lekker geluidje geeft?
Mirik zegt:
30/09/2002
lees dat morgen in het interview wout ;-)
Tr@m$ zegt:
30/09/2002
Way to Go MIRIK!

Wanneer was dit eigenlijk, datumtje?
WouteR zegt:
30/09/2002
Hehe Mirik ik zie het net staan ja :D
Jeroen zegt:
30/09/2002
VETTTTT!!!!!!!!!!
Wat een zwaar mooi spel word dat!!!
:9:9:9:9:9:9:9
rdfoxy zegt:
30/09/2002
dit spel ga ik zekerste weten kopen ((VET))
macdaddy zegt:
30/09/2002
soww echt wel dat is echt het eerste wat ik ga doennnnnnnnn op 14 november
X-Player zegt:
30/09/2002
IK GA em reserveren bij intertöys :P
Tsunami zegt:
30/09/2002
Mooie preview Mirik. 'K wou dat ik dit spel een uurtje mocht spelen ;)
metzman zegt:
30/09/2002
Solid Snake heeft goede weerstand gekregen in de Gameswereld :D
Al blijft MGS natuurlijk ook een toppertje (ga MGS2 substance waarschijnlijk ook kopen). Van mij mag Splinter Cell zekers in mijn games-collectie! Vingerafdrukken opsporen met heatvision-goggles, hoezo aan details gedacht? KEWL! BRING IT ON! NOW!
orgaZm zegt:
30/09/2002
koel man, ik wil em nu!!
Hordo zegt:
30/09/2002
Splinter Journalist zijn is cool
killabee zegt:
30/09/2002
Plaatje van SC.



op dat plaatje vind ik dat gat wel zeeeer nep jammer.
verder koop ik dit spel blind. alhoewel ik dat eigenlijk wel slecht vind van dat gat met die Superrechte breuklijnen.
Kami zegt:
30/09/2002
olol leuke intro !!! :D
net als in de trailer! olololo
Kami zegt:
30/09/2002
Mirik..ik had wat "geruchten" over een lage framerate op de Xbox versie gelezen op het forum... hoe was de framerate in de versie die jij speelde?
WouteR zegt:
30/09/2002
Splinter Cell is nog niet eens af. Framerate is een issue dat pas helemaal aan het eind wordt verbeterd en huidige beta's dus nog niet optimaal hebben. Sowieso was de versie die Mirik gezien had niet de allernieuwste geloof ik..
HanTheMan zegt:
30/09/2002
Ik ben jaloers!!! great preview!
Kami zegt:
01/10/2002
hji mag dan nog niet af zijn, maar als de versie die Mirik gezien heeft een rendabele framerate heeft...dan is dat goed nieuws voor het eind produkt :)
01/10/2002
ja maar hoet zit het nu met die framerate? :lol:
02/10/2002
mjum! mjum! :9 Splinter! mjam! :D
Quilibre zegt:
02/10/2002
wreeeeeed!!!!!!!!!
hunter zegt:
03/10/2002
dit word echt zoooooo'n wreed spel !!!
kanniet w8en tot de release mjum mjum :)
06/10/2002
Dit wordt zeker het beste spel voor de XBOX na HALO. Check the POLL
MeSsA01 zegt:
09/10/2002
Splinter Cell is zwaar masterlijk
pokerface zegt:
13/10/2002
Splinter Cell roelzz. Dit word de MGS voor de XBOX
XiroKe zegt:
14/10/2002
Veel beter dan MGS. Hehe.
umit zegt:
18/10/2002
wisten jullie wel dat in Amerika dit spel toevallig wel een 7 kreeg.
dit is zeker wel minder dan wat jullie er allemaal van verwachten.
dat was ff een informatiestroom om jullie even op het juiste spoor te zetten.

maar da wil tuurlijk nog nie zegge da 't geen vet spel zal worden.
Godsmack zegt:
19/10/2002
ja maar hou er dan rekening mee dat die versies altijd verschillen van elkaar en dat de amerikanen op elk detail letten want je haast niet ziet dus als zij inplaats van een half rondje een vierkantje zien meteen 2 punten eraf.
maare dit wordt zekerzzzz wel een vet spel
macdaddy zegt:
11/11/2002
owhhhhhhhhh wat heerlijk ik kan niet wachten tot 21 november
25/11/2002
Helaas is de release 1 week later dan verwacht. Maar wil je toch het spel al spelen check dan het officiele X-Box Magazine van de UK daar zit namelijk de (speelbare) demo versie bij van Splinter Cell. Bovendien als je de snelste tijd hebt om het level ui te spelen dan win je het spel!!! This game rules!!! Groetuh!!!
27/02/2003
Nou, dat zal wat worden!!!:) Jongens, ik wil niet té dom overkomen hoor, maar wat wordt nou precies bedoeld met framerate?! Ik heb nog nooit van dat woord gehoord :$...
mvdstam zegt:
04/03/2003
een framerate is hoeveel frames (beeldjes) er per seconde over je tv vloeien. Hoe hoger de Framerate, hoe vloeiender het beeld
12/03/2003
Niet slecht :)
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog geen login? registreer je dan eerst.
 
nCode World Domination True