Dit is het archief van Xboxworld V3.

Bezoek Xboxworld.nl voor de laatste updates.
Review: Outlast
Artikel: XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Review: Enemy Front
Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Artikel: Xboxworld beta is open!
Artikelen

XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!

Reviews

Outlast Outlast
Enemy Front Enemy Front
Transformers: Rise of the Dark Spark Transformers: Rise of the Dark Spark
Murdered: Soul Suspect Murdered: Soul Suspect
UFC UFC
MotoGP 14 MotoGP 14
Tour de France 2014 Tour de France 2014
Sixty Second Shooter Prime Sixty Second Shooter Prime

Meer Artikelen Meer Artikelen

Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud! Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud!
XBW Review: Outlast XBW Review: Outlast
XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
XBW Review: Enemy Front XBW Review: Enemy Front
XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live! Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live!
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!
Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare...
Eerste gameplay trailer van Dead Island 2 Eerste gameplay trailer van Dead Island 2
Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en screenshots Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en scree...

Meer Nieuws Meer Nieuws

Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball
 
Platforms
Xbox
 
Uitgever
Microsoft
 
Developer
Tecmo
 
Genre
Sportspel
 
Release datum
Xbox
Reeds verschenen
 
Meer info Meer info

Naar Forum Naar Forum

 
Gepost door Mirik Smit op 05 augustus, 2002
Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball

Beeldschone vrouwen in spannende, niks verhullende kledij die zich buitengewoon vermaken met een wedstrijdje strandvolleybal op een tropisch eiland. Dat is Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball in een notendop, of niet?.


Begonnen door de legendarische Itagaki, de bedenker van de DoA serie, als een project waarbij hij vooral de mooie vrouwen die zijn spellen bevolkte eens stevig in de spotlight wou zetten is het originele plan dan ook iets anders dan een volleybal game; Het was de bedoeling om een soort catwalk spel te maken waarin de dames op hun meest verleidelijke manier op een neer stapte en gepositioneerd konden worden, waarna de speler de mogelijkheid zou hebben om haar van alle hoeken te bekijken. Itagaki kwam natuurlijk snel tot de conclusie dat hoewel dit spel zonder meer zijn verkopen zou doen, hij toch met een iets uitdagender excuus voor een pin-up game zou moeten komen. Zwemmen en enkele andere sporten spookten er op het kantoor rond, maar uiteindelijk werd het populaire strand volleybal als uitgangspunt genomen om zijn erotische fantasieën op uit te leven. Natuurlijk is volleybal slechts de spil van het spel, de bedoeling is dat de gamer al spelenderwijs de mooie vrouwen van de Dead or Alive serie beter leert kennen en hun lichamelijk schoon in al zijn glorie kan aanschouwen. Een verrukkelijke combinatie die je doorgaans alleen in zoiets als Baywatch tegenkomt. Met dit doel voor ogen ging Igataki aan het werk en produceerde een onverwachte (?) hype.

Het paradijs

De dames die de hoofdrol spelen in DoAX bevinden zich werkelijk op het paradijs zoals menig mens zich dat voorstelt; een tropisch eiland midden in de oceaan met witte stranden, doorzichtig water en een overwelmende hoeveelheid aan vrouwelijk schoon. Dit alles heeft iedereen te danken aan Zack, de stoere kickboxer uit Dead or Alive 3, die na het DOATEC toernooi gewonnen te hebben zijn prijzengeld verstandig heeft belegd in Las Vegas, en met zijn vertiendubbelde kapitaal het mooie eilandje waar alles zich op afspeelt heeft kunnen kopen. Na het onbewoonde eiland omgetoverd te hebben tot een waar gokpaleis/strandhotel en het toepasselijk: Zack Island genoemd te hebben, heeft hij via een sluwe list de mooie dames die meededen aan het DOATEC toernooi, en een enkele nieuweling (Lisa, zie plaatje hieronder), overgehaald bij hem op het eiland te komen. Onder het motto “Doe mee aan het nieuwe toernooi! Dead or Alive 4”, zijn de naïeve schoonheden dan ook meteen vertrokken naar het afgelegen eiland. Na de eerste momenten van verontwaardiging over Zack’s bedrog, besluiten ze er het beste van te maken en beginnen ze met het strandvolleybal toernooi dat in plaats van de gebruikelijke vechtpartijen is georganiseerd. Terwijl Zack als enige man op het eiland achterover in zijn stoel leunt geeft hij het signaal om de spelen te laten beginnen!


Lisa en Hitomi:


Mini-games

Het spel draait om de eerste plaats om het volleybal toernooi, althans, als je het vrouwelijke schoon er buiten laat, en dit toernooi zal dan ook de voornaamste bezigheid op het eiland zijn. Naast dit spannende toernooi zal het spel, als we de vele kleine stukjes info mogen geloven, ook een aangename hoeveelheid aan mini-games bevatten die je tussen de verschillende wedstrijden door even kunt gaan spelen om te ontspannen van de heftige hete actie op het volleybalveld. Zo zul je kunnen gokken in Zack’s eigen casino, in de speelhallen een minipotje DoA 3 kunnen spelen, of naar de cinema kunnen gaan en een variëteit aan trailers kunnen bekijken van opkomende Tecmo games zoals Ninja Gaiden en Dead or Alive 4. Buiten al deze binnenspellen komen er ook nog enkele verassingen om de hoek kijken in de vorm van een schoonheidswedstrijd, een wet t-shirt contest en vast nog enkele variaties op het overheersende thema geil.

Kleding en accessoires

Kleding vormt natuurlijk een belangrijke factor in dit opwindende spelletje, aangezien de speler optimaal op zijn gemak moet zijn wil hij goed presteren. Het is dan ook mogelijk om voor de wedstrijd te kiezen tussen een meervoud aan mooie badpakkenn, bikini’s en strings, waarmee je de tegenstander in een multiplayer partij het hoofd op hol kunt proberen brengen. Sommige van de wel 100 verschillende outfits zijn slechts verkrijgbaar na het winnen van een bepaalde wedstrijd of na het behalen van een x aantal punten. Naast deze verscheidenheid aan kleding zijn er ook een 50tal accessoires te krijgen die rangeren van zonnebrillen en hoofddeksels tot zonnebrand olie en andere objecten van nut op een tropisch eiland. Dit alles is niet gratis en je zult ze dan ook werkelijk moeten verdienen met het spelen van goede wedstrijden en winnen van prijzengeld in het casino.

 Pagina 1 van 2 >> 2Top ^ 

Mirik zegt:
05/08/2002
Damn Mirik wat een vette preview, je hebt jezelf weer eens overtroffen ;)

Ik moet hebbenNNN!
Hordo zegt:
05/08/2002
HEEEEET!!!! Ik wil kasumi wel eens insmeren hoor :D. Mirikster weet tenminsten hoe die dit soort zwoele babes moet behandelen 8)

05/08/2002
Ik heb nu nog steeds geenflauw idee van hoe het speeld......
Wel raar dat als het spel al in septemer uitkomt niemand weet of het speelbaar is...
DesertFox zegt:
05/08/2002
yoepie , ik kan geen andere manier bedenken wat dat "flashen" zou moeten zijn :S
CyberPunk zegt:
05/08/2002
Wow, deze nu al gebombaardeerde klassieker gaat roelen..
Het gaat gewoon de best verkochte game aller tijden worden..
Er komen nog 10 vervolgen op.
Want de gameplay gaat ook gewoon zwaar roeleren. 8)

Ik heb mijn woordje gezegd.
CyberPunk zegt:
05/08/2002
Ow ja vegete..
Dit is echt een coole preview.. :)
05/08/2002
hebbe ik wil, spelen ik zal, gek worden ik ga.....yoda sesproken heeft
xboxlover zegt:
05/08/2002
is ie xbox only. i hope so dan kan ik alle ps2 en ngc gamers hard uitlachen. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Wiekkly zegt:
05/08/2002
Jezus, als dit nou de topgames zijn is het triest gesteld met de XBox, jammer:( Je bent echt een trieste oversexte puber als je geilt op die paar digitale polygonen...... Get a girlfriend!!
Mirik zegt:
05/08/2002
Jezus, als dit nou de topgames zijn is het triest gesteld met de XBox, jammer Je bent echt een trieste oversexte puber als je geilt op die paar digitale polygonen...... Get a girlfriend!!
Get less pessimistic mouth. Als dat je enige "ardgument" is om het fout te vinden, moet je echt nog even verder zoeken om mensen te overtuigen.
sugarLEVI zegt:
05/08/2002
Ik wil lekkere mannen!!!!!!!!!!

ThePrez zegt:
05/08/2002
Wihi leuke review, vanacht terug vanuit Rhodos en net wakker :D gelijk iets leuks om te lezen. en da topless waar is dat voor nodig?!
PONKX zegt:
05/08/2002
Blote wijven!! Ennuh, ik heb een vriendin, so back off! Als ik wil, dan geil ik lekker op polygonen en als ik wil kan ik er ook van genieten in het echt. Mijn voorkeur gaat uit naar beiden, maar wel apart van elkaar :9
PONKX zegt:
05/08/2002
Oh Kobbie, nice preview m8!
Wiekkly zegt:
05/08/2002
Ponx, ga lekker verder met geilen op polygoontjes, je bent alleen diep triest als je dat doet! Sorry voor 't beledigen, maar tis gewoon zo.
CyberPunk zegt:
06/08/2002
Ben je nou zo'n >.....
Deze game wordt gemaakt door Tecmo..
En die staan sowieso garant voor Geile Gameplay en Geile Babes..
En daar is niets mis mee...
Of heb je DOA3 nooit gespeeld..
Xmaster zegt:
06/08/2002
Nintendo is voor kleuters...
PS... is voor pubers
en met zulke games wordt de xbox voor adults....
Mirik zegt:
07/08/2002
Ponx, ga lekker verder met geilen op polygoontjes, je bent alleen diep triest als je dat doet! Sorry voor 't beledigen, maar tis gewoon zo.
Ik denk dat ik wel weet wie er zielig is, je lijkt wel een stalin/hitler in spe! Mensen zonder reden beoordelen als ze iets anders vinden als jij :(
CyberPunk zegt:
07/08/2002
Ik denk dat ik wel weet wie er zielig is, je lijkt wel een stalin/hitler in spe! Mensen zonder reden beoordelen als ze iets anders vinden als jij

-----------------------------------------------------------------
Jah man...
Vin het niet kunnen....
Ik geil ook op de babes...
gla zegt:
12/08/2002
Is zijn geld niet WAARD!
DragoN zegt:
13/08/2002
DIT ZAL WEL NET Z'N COOOOOLE GAME WORDEN ALS DEAD OR ALIVE 3
Jree zegt:
15/08/2002
*slik* *slik* *slik* A must have !!! Zekersss
CursorX zegt:
23/08/2002
baaaaaaabeeeeeeeeees!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ProXi zegt:
30/08/2002
Hahaha ik vind dit wel lache game :)
zie de humor er wel van in
Mirik zegt:
30/08/2002
Is zijn geld niet WAARD!
wow een helderziende? hahahhhahahah! dorkkkk!
amaru zegt:
08/10/2002
hebben !!
26/10/2002
:9:9:9:9 LEKKARHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:9:9:9:9
Rose zegt:
27/10/2002
Is ie er ook in mannenuitvoering ? Laat de mensen lekker hun mening hebben, vermeld alleen je eigen mening en ga niet andere aanspreken op hun commentaar. RESPECT. Ik zeg alleen dat het toch niet uitmaakt als er een paar van deze games tussen zitten, ieder heeft zijn eigen interesses.
Linkinkid zegt:
08/01/2003
Deze game heerst
Wat een mooie meiden3)}:]
als die uitkomt denk ik dat k hem meteen ga kopen
groosman zegt:
19/01/2003
vooral die minigames lijken me flex
cwille zegt:
24/01/2003
Wanneer komt ie nou in de winkels?
05/02/2003
Hehe, ik heb het spelleke nu een weekje in huis (Amerikaanse import). Het is lollig, maar zeker geen topper. Je moet cadeautjes kopen voor de andere dames om ze zo je partner te laten worden tijdens het volleyballen. Mocht dit niet in de smaak vallen kun je door middel van het casino of de "Poolside Hopping game" (mini-game waarin je over dingen die in het water drijven heen moet springen en droog aan de overkant dient te komen) geld verdienen en zo meer Swimsuits, zonnebrillen, bloemen, taarten, enz kopen en cadeau doen. Dit onderdeel brengt soms wel es wat frustratie met zich mee als je gewoon ff lekker wilt volleyen maar niet kunt omdat niemand je partner wilt zijn. Het volleyen zelf is wel heel erg simpel. Uiteindelijk moet deze game het gewoon hebben van de tussenanimaties en die zijn dan ook om je vingers bij af te likken. :-)
taipo zegt:
21/02/2003
wanneer is dat spel nou te koop???????????????
Anacondor zegt:
21/02/2003
Iedere jongen die dit spel niks aan lijkt is een flikker!
The Yod zegt:
22/02/2003
He DevillionX,
is dit een must have of kun je hem wel missen??
Hij lijkt mij wel... eeeh bijzonder. ;)
soonkeat zegt:
25/02/2003
ik zou ze allemaal wel lekker willen insmeren:D hehe ik koop hem meteen als ie uit is een lekker spel omte spelen hehehe
swoosh zegt:
04/03/2003
Hitomi......rrrrrr.......mmmmmm......AAAAAA!!!
JDH zegt:
12/03/2003
Het lijkt mij wel een lijpe game. Ik kan niet wachten totdat ik zo'n lekker wijf een stringetje kan aantrekken!!! Jummie jummie jummie!!!!!
BBBENNO zegt:
13/03/2003
WOEHOE brute game :D
Heero Yuy zegt:
17/03/2003
Nintendo is voor kleuters...
PS... is voor pubers
en met zulke games wordt de xbox voor adults....

jij bent echt triest om nintendo kiddy tenoemen!
zij hebben echtte toppers zoals zelda, metriod, f-zero,FF crystal cronnicals, animal crossing, mario kart, resident evils en nog veel meer.
en daar kan jij niet tegen daaom zeg je dat die kiddy is.
(xbox=ook kiddy hoor WACKED,to,jam&earl,1000 island, pacman,)
en maken namaak spellen. METRIOD=HALO FUSION FRENZY=MARIO PERTY enz.
maar toch GAME CUBE staat overal in de wereld tweede en ver boven XBOX!!!!!!!!!!!!!!!1(behalve met kerst goed gedaan MS)
Peanuts zegt:
07/04/2003
jij bent echt triest om nintendo kiddy tenoemen!
zij hebben echtte toppers zoals zelda, metriod, f-zero,FF crystal cronnicals, animal crossing, mario kart, resident evils en nog veel meer.
en daar kan jij niet tegen daaom zeg je dat die kiddy is.
(xbox=ook kiddy hoor WACKED,to,jam&earl,1000 island, pacman,)
en maken namaak spellen. METRIOD=HALO FUSION FRENZY=MARIO PERTY enz.
maar toch GAME CUBE staat overal in de wereld tweede en ver boven XBOX!!!!!!!!!!!!!!!1(behalve met kerst goed gedaan MS)

Kweet niet waar jij je informatie vandaan haalt maar game cube als tweede dat heeft met verkoop en niet met kwaliteit te maken. Ik heb allebei de systemen en nog meer systemen en ik moet je zeggen niks is een clone van. Alle spellen hebben eenzelfde opzet en dat is vermaak de een sterker dan de ander en de een zijn geld waard en de ander niet. Maar dat is voor een ieder zelf te bepalen. Maar om een mening te geven op dit spel dit is echt lachen en daarmee is het gezegd. De graphics zijn cool en zeker ook vermakelijk als je het spel speelt. Het spel gaat op lange termijn alleen wel vervelen en eentonig worden. Maar wanneer je het met zijn tweeen speelt is het reuze vermaak. En telkens de soepele game play en de mooie graphict maken het toch dat je het spel keer op keer weer pakt
27/04/2003
alleen ik heb nog geen plaatje gezien van KASUMI!!!
WAAR IS KASUMI???????
Humorke zegt:
11/05/2003
Er is geen Wet T-shirt contest !
Phantom X zegt:
14/07/2003
hallow
dead or alive
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog geen login? registreer je dan eerst.
 
nCode World Domination True