Dit is het archief van Xboxworld V3.

Bezoek Xboxworld.nl voor de laatste updates.
Review: Outlast
Artikel: XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Review: Enemy Front
Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Artikel: Xboxworld beta is open!
Artikelen

XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!

Reviews

Outlast Outlast
Enemy Front Enemy Front
Transformers: Rise of the Dark Spark Transformers: Rise of the Dark Spark
Murdered: Soul Suspect Murdered: Soul Suspect
UFC UFC
MotoGP 14 MotoGP 14
Tour de France 2014 Tour de France 2014
Sixty Second Shooter Prime Sixty Second Shooter Prime

Meer Artikelen Meer Artikelen

Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud! Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud!
XBW Review: Outlast XBW Review: Outlast
XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
XBW Review: Enemy Front XBW Review: Enemy Front
XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live! Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live!
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!
Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare...
Eerste gameplay trailer van Dead Island 2 Eerste gameplay trailer van Dead Island 2
Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en screenshots Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en scree...

Meer Nieuws Meer Nieuws

Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball
 
Platforms
Xbox
 
Uitgever
Microsoft
 
Developer
Tecmo
 
Genre
Sportspel
 
Release datum
Xbox
Reeds verschenen
 
Meer info Meer info

Naar Forum Naar Forum

 
Gepost door Mirik Smit op 05 augustus, 2002
Interactie

Naast jezelf te kunnen aankleden is je partner op het veld heel gevoelig voor mode en cadeau’s. Zo kan je haar bijvoorbeeld een strakke mooie bikini cadeau geven voor een belangrijke wedstrijd waardoor ze beter presteert, of natuurlijk per ongeluk het verkeerde geven waardoor ze zich niet gewaardeerd voelt. Sommige wonden helen echter niet zo snel, en in het spel zitten een paar tegenpolen die met elkaar wrijven zoals Ayane en Kasumi en Helena en Christie. Maar het is dus mogelijk deze negatieve relaties met cadeau’s een beetje te versoepelen of zelfs op te lossen mits je wel precies het juiste doet om te haar te paaien. Dit alles moet een interessante twist geven aan de gameplay aangezien het direct beïnvloed hoe je team presteert. Verdere interactie bestaat uit het feit dat de interne klok van de Xbox daadwerkelijk de tijd van de dag ook in het spel weergeeft, wat inhoud dat als jij s’avonds om 8 uur een potje gaat volleyballen, dan zou ook daadwerkelijk de schemer ingetreden zijn over het eiland. Verder heb je nog de mogelijkheid je tegenstander te flashen, wat inhoud dat jouw karakter de tegenstander afleid en je teamgenoot een kans geeft om te scoren. Hoe dit echter visueel uitgebeeld gaat worden is nog niet duidelijk alhoewel er wel gehint werd naar het daadwerkelijk ontbloten van het bovenlijf. Verder is er te kiezen uit verschillende ballen, netten en arena's welke unlocked zullen moeten worden als je in het spel vorderd. Als laatst bekend gemaakte mogelijkheid is de snapshot optie. Deze optie zal waarschijnlijk een controller knop zijn die op elk gewenst moment een snapshot neemt van je wedstrijd of je move, zodat je deze later trosts na kan kijken.

Lei Fang en Ayane:


Topless?

Een punt van veel discussie is het gerucht dat Itagaki de game wil leveren met een topless mode, of zelfs totaal naakte DoA babes. Hij heeft meerdere malen gehint naar deze mogelijkheden en gezegd dat nog onder bespreking is of dit ook werkelijk aan de game zal worden toegevoegd. Nou zijn de meningen over deze zaken nogal verdeeld, de meeste mensen denken hypocriet over deze situatie na en vinden dat gamers maar een echt paar mooie borsten moeten gaan zoeken, omdat zij dat ook gedaan hebben, wat voor hun inhoud dat andere het niet mogen zien in een videogame omdat zij zogenaamd het “in het echt” hebben. Natuurlijk is dat helemaal naast de plank slaan, aangezien je mij niet wijs kunt maken dat er een gamer is die het niet plezierig vind om naar een mooie vrouw te kijken. Ook al is deze digitaal en ook al heb je al reeds een partner. Neem je echter aanstoot aan dit soort uiterlijk vertoon dan is natuurlijk te begrijpen dat je dit wilt missen in een game. Maarja... als je makkelijk aanstoot neemt dan zou ik deze game in de eerste plaats al niet aanraden. Kortom, iedereen moet voor zichzelf uitmaken of dit ze bevalt of niet, ik ben er van overtuigd dat niks je opgedrongen word als je gewoon een volleybal game zoekt.

Graphics en zwaartekracht

Naast de overduidelijk bloedmooie graphics gebaseerd op de bekroonde Dead or Alive 3 engine, zal het spel ook een verbeterde physics engine hebben, wat inhoud dat objecten zich meer zoals in de echte wereld gedragen. Om een klein voorbeeld te noemen; trilde de borsten in Dead or Alive 3 op rare momenten (lees: praktisch altijd), nu zullen deze daadwerkelijk natuurgetrouw reageren op het springen en rennen van de dames tijdens het spel. Ook de animaties zijn onder handen genomen en we kunnen nu nog vloeiendere bewegingen verwachten die natuurlijk ook weer terug te vinden zijn in het schudden des lichaamsdelen. Al met al houd dit in dat de gehele visuele ervaring op meerdere gebieden plezant zal zijn, precies de reden waarom wij van Tecmo houden! Over de controls is nog niet veel duidelijk, maar als het een beetje zoals DoA 3 is zit dit wel snor.

Conclusie

Ondanks de overdreven seksuele (?) nadruk op de schoonheid van het vrouwelijke lichaam en de andere erotische implicaties van de strand volleybalsport en kleding, heeft deze titel waarschijnlijk een ongelofelijke dosis vermaakt in petto voor ons gamers. Door de combinatie van oofstrelende vrouwen, potentieel leuke gameplay, variatie en mogelijk te gekke multiplayer zie ik deze titel ongeduldig tegemoet. We zijn bijna gegarandeerd van een 4 player modus, waarbij je 2 tegen 2 op het strand zult kunnen competeren, en Itagaki zelf heeft gezegd dat indien het qua tijd mogelijk is hij Xbox Live in zijn game wil implementeren. Imagine! Dit spel, wat waarschijnlijk gegarandeerd als een gek zal verkopen, heeft vele mogelijkheden en het is slechts hopen op de goede uitvoeringvan Team Ninja. De Tecmo luitjes kennende van hun andere games laten ze niks te wensen over en zal deze spelervaring mij net zo laten genieten als DoA 3 deed. Bring it on! verwacht deze titel rond eind september.

 1 << Pagina 2 van 2Top ^ 

Mirik zegt:
05/08/2002
Damn Mirik wat een vette preview, je hebt jezelf weer eens overtroffen ;)

Ik moet hebbenNNN!
Hordo zegt:
05/08/2002
HEEEEET!!!! Ik wil kasumi wel eens insmeren hoor :D. Mirikster weet tenminsten hoe die dit soort zwoele babes moet behandelen 8)

05/08/2002
Ik heb nu nog steeds geenflauw idee van hoe het speeld......
Wel raar dat als het spel al in septemer uitkomt niemand weet of het speelbaar is...
DesertFox zegt:
05/08/2002
yoepie , ik kan geen andere manier bedenken wat dat "flashen" zou moeten zijn :S
CyberPunk zegt:
05/08/2002
Wow, deze nu al gebombaardeerde klassieker gaat roelen..
Het gaat gewoon de best verkochte game aller tijden worden..
Er komen nog 10 vervolgen op.
Want de gameplay gaat ook gewoon zwaar roeleren. 8)

Ik heb mijn woordje gezegd.
CyberPunk zegt:
05/08/2002
Ow ja vegete..
Dit is echt een coole preview.. :)
05/08/2002
hebbe ik wil, spelen ik zal, gek worden ik ga.....yoda sesproken heeft
xboxlover zegt:
05/08/2002
is ie xbox only. i hope so dan kan ik alle ps2 en ngc gamers hard uitlachen. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Wiekkly zegt:
05/08/2002
Jezus, als dit nou de topgames zijn is het triest gesteld met de XBox, jammer:( Je bent echt een trieste oversexte puber als je geilt op die paar digitale polygonen...... Get a girlfriend!!
Mirik zegt:
05/08/2002
Jezus, als dit nou de topgames zijn is het triest gesteld met de XBox, jammer Je bent echt een trieste oversexte puber als je geilt op die paar digitale polygonen...... Get a girlfriend!!
Get less pessimistic mouth. Als dat je enige "ardgument" is om het fout te vinden, moet je echt nog even verder zoeken om mensen te overtuigen.
sugarLEVI zegt:
05/08/2002
Ik wil lekkere mannen!!!!!!!!!!

ThePrez zegt:
05/08/2002
Wihi leuke review, vanacht terug vanuit Rhodos en net wakker :D gelijk iets leuks om te lezen. en da topless waar is dat voor nodig?!
PONKX zegt:
05/08/2002
Blote wijven!! Ennuh, ik heb een vriendin, so back off! Als ik wil, dan geil ik lekker op polygonen en als ik wil kan ik er ook van genieten in het echt. Mijn voorkeur gaat uit naar beiden, maar wel apart van elkaar :9
PONKX zegt:
05/08/2002
Oh Kobbie, nice preview m8!
Wiekkly zegt:
05/08/2002
Ponx, ga lekker verder met geilen op polygoontjes, je bent alleen diep triest als je dat doet! Sorry voor 't beledigen, maar tis gewoon zo.
CyberPunk zegt:
06/08/2002
Ben je nou zo'n >.....
Deze game wordt gemaakt door Tecmo..
En die staan sowieso garant voor Geile Gameplay en Geile Babes..
En daar is niets mis mee...
Of heb je DOA3 nooit gespeeld..
Xmaster zegt:
06/08/2002
Nintendo is voor kleuters...
PS... is voor pubers
en met zulke games wordt de xbox voor adults....
Mirik zegt:
07/08/2002
Ponx, ga lekker verder met geilen op polygoontjes, je bent alleen diep triest als je dat doet! Sorry voor 't beledigen, maar tis gewoon zo.
Ik denk dat ik wel weet wie er zielig is, je lijkt wel een stalin/hitler in spe! Mensen zonder reden beoordelen als ze iets anders vinden als jij :(
CyberPunk zegt:
07/08/2002
Ik denk dat ik wel weet wie er zielig is, je lijkt wel een stalin/hitler in spe! Mensen zonder reden beoordelen als ze iets anders vinden als jij

-----------------------------------------------------------------
Jah man...
Vin het niet kunnen....
Ik geil ook op de babes...
gla zegt:
12/08/2002
Is zijn geld niet WAARD!
DragoN zegt:
13/08/2002
DIT ZAL WEL NET Z'N COOOOOLE GAME WORDEN ALS DEAD OR ALIVE 3
Jree zegt:
15/08/2002
*slik* *slik* *slik* A must have !!! Zekersss
CursorX zegt:
23/08/2002
baaaaaaabeeeeeeeeees!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ProXi zegt:
30/08/2002
Hahaha ik vind dit wel lache game :)
zie de humor er wel van in
Mirik zegt:
30/08/2002
Is zijn geld niet WAARD!
wow een helderziende? hahahhhahahah! dorkkkk!
amaru zegt:
08/10/2002
hebben !!
26/10/2002
:9:9:9:9 LEKKARHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:9:9:9:9
Rose zegt:
27/10/2002
Is ie er ook in mannenuitvoering ? Laat de mensen lekker hun mening hebben, vermeld alleen je eigen mening en ga niet andere aanspreken op hun commentaar. RESPECT. Ik zeg alleen dat het toch niet uitmaakt als er een paar van deze games tussen zitten, ieder heeft zijn eigen interesses.
Linkinkid zegt:
08/01/2003
Deze game heerst
Wat een mooie meiden3)}:]
als die uitkomt denk ik dat k hem meteen ga kopen
groosman zegt:
19/01/2003
vooral die minigames lijken me flex
cwille zegt:
24/01/2003
Wanneer komt ie nou in de winkels?
05/02/2003
Hehe, ik heb het spelleke nu een weekje in huis (Amerikaanse import). Het is lollig, maar zeker geen topper. Je moet cadeautjes kopen voor de andere dames om ze zo je partner te laten worden tijdens het volleyballen. Mocht dit niet in de smaak vallen kun je door middel van het casino of de "Poolside Hopping game" (mini-game waarin je over dingen die in het water drijven heen moet springen en droog aan de overkant dient te komen) geld verdienen en zo meer Swimsuits, zonnebrillen, bloemen, taarten, enz kopen en cadeau doen. Dit onderdeel brengt soms wel es wat frustratie met zich mee als je gewoon ff lekker wilt volleyen maar niet kunt omdat niemand je partner wilt zijn. Het volleyen zelf is wel heel erg simpel. Uiteindelijk moet deze game het gewoon hebben van de tussenanimaties en die zijn dan ook om je vingers bij af te likken. :-)
taipo zegt:
21/02/2003
wanneer is dat spel nou te koop???????????????
Anacondor zegt:
21/02/2003
Iedere jongen die dit spel niks aan lijkt is een flikker!
The Yod zegt:
22/02/2003
He DevillionX,
is dit een must have of kun je hem wel missen??
Hij lijkt mij wel... eeeh bijzonder. ;)
soonkeat zegt:
25/02/2003
ik zou ze allemaal wel lekker willen insmeren:D hehe ik koop hem meteen als ie uit is een lekker spel omte spelen hehehe
swoosh zegt:
04/03/2003
Hitomi......rrrrrr.......mmmmmm......AAAAAA!!!
JDH zegt:
12/03/2003
Het lijkt mij wel een lijpe game. Ik kan niet wachten totdat ik zo'n lekker wijf een stringetje kan aantrekken!!! Jummie jummie jummie!!!!!
BBBENNO zegt:
13/03/2003
WOEHOE brute game :D
Heero Yuy zegt:
17/03/2003
Nintendo is voor kleuters...
PS... is voor pubers
en met zulke games wordt de xbox voor adults....

jij bent echt triest om nintendo kiddy tenoemen!
zij hebben echtte toppers zoals zelda, metriod, f-zero,FF crystal cronnicals, animal crossing, mario kart, resident evils en nog veel meer.
en daar kan jij niet tegen daaom zeg je dat die kiddy is.
(xbox=ook kiddy hoor WACKED,to,jam&earl,1000 island, pacman,)
en maken namaak spellen. METRIOD=HALO FUSION FRENZY=MARIO PERTY enz.
maar toch GAME CUBE staat overal in de wereld tweede en ver boven XBOX!!!!!!!!!!!!!!!1(behalve met kerst goed gedaan MS)
Peanuts zegt:
07/04/2003
jij bent echt triest om nintendo kiddy tenoemen!
zij hebben echtte toppers zoals zelda, metriod, f-zero,FF crystal cronnicals, animal crossing, mario kart, resident evils en nog veel meer.
en daar kan jij niet tegen daaom zeg je dat die kiddy is.
(xbox=ook kiddy hoor WACKED,to,jam&earl,1000 island, pacman,)
en maken namaak spellen. METRIOD=HALO FUSION FRENZY=MARIO PERTY enz.
maar toch GAME CUBE staat overal in de wereld tweede en ver boven XBOX!!!!!!!!!!!!!!!1(behalve met kerst goed gedaan MS)

Kweet niet waar jij je informatie vandaan haalt maar game cube als tweede dat heeft met verkoop en niet met kwaliteit te maken. Ik heb allebei de systemen en nog meer systemen en ik moet je zeggen niks is een clone van. Alle spellen hebben eenzelfde opzet en dat is vermaak de een sterker dan de ander en de een zijn geld waard en de ander niet. Maar dat is voor een ieder zelf te bepalen. Maar om een mening te geven op dit spel dit is echt lachen en daarmee is het gezegd. De graphics zijn cool en zeker ook vermakelijk als je het spel speelt. Het spel gaat op lange termijn alleen wel vervelen en eentonig worden. Maar wanneer je het met zijn tweeen speelt is het reuze vermaak. En telkens de soepele game play en de mooie graphict maken het toch dat je het spel keer op keer weer pakt
27/04/2003
alleen ik heb nog geen plaatje gezien van KASUMI!!!
WAAR IS KASUMI???????
Humorke zegt:
11/05/2003
Er is geen Wet T-shirt contest !
Phantom X zegt:
14/07/2003
hallow
dead or alive
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog geen login? registreer je dan eerst.
 
nCode World Domination True