Dit is het archief van Xboxworld V3.

Bezoek Xboxworld.nl voor de laatste updates.
Review: Outlast
Artikel: XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Review: Enemy Front
Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Artikel: Xboxworld beta is open!
Artikelen

XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!

Reviews

Outlast Outlast
Enemy Front Enemy Front
Transformers: Rise of the Dark Spark Transformers: Rise of the Dark Spark
Murdered: Soul Suspect Murdered: Soul Suspect
UFC UFC
MotoGP 14 MotoGP 14
Tour de France 2014 Tour de France 2014
Sixty Second Shooter Prime Sixty Second Shooter Prime

Meer Artikelen Meer Artikelen

Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud! Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud!
XBW Review: Outlast XBW Review: Outlast
XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
XBW Review: Enemy Front XBW Review: Enemy Front
XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live! Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live!
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!
Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare...
Eerste gameplay trailer van Dead Island 2 Eerste gameplay trailer van Dead Island 2
Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en screenshots Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en scree...

Meer Nieuws Meer Nieuws

Ghost Recon 2
 
Ghost Recon 2
 
Platforms
Xbox
 
Uitgever
Ubisoft Entertainment
 
Developer
Ubisoft Entertainment
 
Genre
Eerste persoons shooter
 
Release datum
Xbox
Reeds verschenen
 
Belangrijke Features
Clan Support
Content Download

Online Multiplayer
 
Waardering
Geweldig
Geweldig


 
Meer info Meer info

Naar Forum Naar Forum

 
Gepost door Mirik Smit op 14 december, 2004
Ghost Recon 2 review

We zitten allemaal nog een beetje bij te komen van Halo 2, maar de spellenindustrie gaat gewoon door. Zo ook Ubisoft, met het uitgeven van de tweede Ghost Recon titel. Red Storm heeft ditmaal alles uit de kast getrokken om het spel zo mooi, maar toch ook zo vertrouwd mogelijk aan te laten voelen. Uiteraard zijn wij grondig met de titel aan de slag geweest en hebben hier onder alles voor je op een rijtje gezet. Is Ghost Recon 2 een titel die je niet moet missen, of kun je hem maar beter laten liggen?


De nieuwe Ghost Recon titel van Ubisoft is qua uiterlijk bijna onherkenbaar veranderd. De jongens bij de uitgever begrepen heel erg goed dat de verouderde grafische engine die gebruikt werd voor Ghost Recon 1 en Ghost Recon: Island Thunder niet langer kon en daarom is er een volledig nieuwe engine geschreven die behoorlijk indrukwekkend is. Maar hoewel dit misschien wel de meest opvallende verandering is, is het niet precies de belangrijkste.

Zoals velen van jullie ongetwijfeld weten was Ghost Recon een tactische shooter in de stijl van Rainbow Six. Het grote verschil is dat Ghost Recon draait om de ‘Ghost’, in plaats van het Rainbow team en dat Ghost Recon zich vooral afspeelt in grote buitengebieden, waar het Rainbow team zich concentreert op stedelijke en binnenlocaties. Welke je persoonlijk ook prefereert, gelukkig hebben we beide spellen op onze Xbox. Deze reviewer (Mirik) is momenteel minder gecharmeerd van de kant die de Rainbow Six serie opgegaan is en heeft deze tactische shooter dan ook met open armen ontvangen. Terecht, want hoewel enkele veranderingen in Ghost Recon 2 niet te snappen zijn, zijn de meeste veranderingen bijzonder positief.

Tijd voor verandering

In Ghost Recon 2 speel jij Kapitein Scott Mitchell, wederom een verandering in vergelijking met het eerste deel. Hierin kon je zelf je karakter kiezen aan de hand van een aantal te ontgrendelen soldaten. Niet langer, misschien jammer, maar ditmaal speel je een enkele persoon in het verhaal dat zich ontvouwt. Het verhaal draait, net als elke gezonde Tom Clancy titel om landen die mogelijk een gevaar zijn voor de wereldvrede. Ditmaal is Noord-Korea aan de beurt. In dit land, het jaar is inmiddels 2011, is een zware hongersnood. Alle hulpverlening die het land binnenkomt wordt door een kwaadaardige generaal misbruikt om een sterk leger te vormen. Als het land wederom in een put valt, stapt de generaal op om het land te leiden. Helaas voor de generaal worden de wapenleveranciers in Beijing gesnapt door de nieuwe regering van het land en krijgt hij geen wapens meer binnen. Hij maakt daar commotie over en stapt in het geheim naar de Russen, die wel interesse hebben om de generaal te ondersteunen. Wanneer het land wederom geraakt wordt door een vernietigende hongersnood heeft de generaal bijna het complete Noord-Koreaanse leger onder zijn controle. Hij geeft China de schuld voor de ramp en verwijt hun dat ze van het pad geraakt zijn. De generaal valt daarop China binnen in de hoop wat land te pakken te krijgen. Iedereen weet inmiddels van het illustere verbond met de Russen. China stuurt zijn leger om de generaal tegen te houden, maar durft geen open conflict aan te gaan omdat Rusland bezit over nucleaire wapens. De hulp van internationale troepen wordt ingeroepen, officieel om de grens tussen Noord-Korea en China te waarborgen, maar hun geheime missie is het vinden en uitschakelen van de generaal, samen met het lamleggen van zijn leger.

Afbeelding 45Afbeelding 46Afbeelding 47

Normaliter weergegeven door tussenfilmpjes, deze keer wordt het verhaal verteld in een televisieshow waar de ‘Ghosts’ hun verhaal kunnen houden. Voor elke missie geven de soldaten een kort commentaar op de missie. Leuk? Je zult er niet dubbel om liggen, maar het is in ieder geval origineel. Maar zoals bij elke Tom Clancy titel, het verhaal is behoorlijk ondergeschikt aan de actie. Eigenlijk zit je niet ‘midden’ in het verhaal, maar speel je gewoon door vijftien missies die wat ons betreft ook compleet niet gerelateerd hadden kunnen zijn. In een spel zoals Splinter Cell is het dan ook een stuk belangrijker. In een titel als Ghost Recon eigenlijk niet zo heel erg. Je hebt niet te maken met persoonlijk drama en karakters die je in het gezicht kijkt, maar met lukrake actie. Zelfs in het laatste leven mis je elk gevoel van betrokkenheid met het verhaal, toch een punt om misschien de volgende keer aan te werken.

Qua gameplay is Ghost Recon 2 verbazingwekkend gelijk gebleven aan zijn voorganger. De grafische vooruitgang, die zich vooral manifesteert in het detail dan de levels rijk zijn, zorgt er voor dat vijanden vaak minder snel te zien zijn als in Ghost Recon 1. Ze vallen vaak weg tegen de achtergrond, of staan achter een hoopje gras of een bosje. Realistisch is het misschien wel, maar het nadeel is dat deze vijanden zelf geen last hebben van de nieuwe visuele obstructies. In zijn geheel is er verder weinig veranderd aan de directe gameplay. Zo heb je nog steeds de bekende cursor en ontbreekt het wapenmodel in de eerste persoons speelmodus.

 Pagina 1 van 3 >> 2 3Top ^ 


  • Prachtige graphics en animaties
  • Goede klassieke Ghost Recon gameplay
  • Online coöperatieve speelmodi zijn perfect!


  • Wapengeluiden konden beter
  • Vijanden zijn zo dom als een stuk plastic

Geweldig
Geweldig
Ghost Recon 2 is een hemel voor de fans van de tactische shooter. Niet alleen de single-player is heerlijk, maar vooral de Xbox Live coöperatieve speelmodi zijn te gaaf voor woorden. Paar kleine minpuntjes, maar daarvoor moet je het spel absoluut niet laten liggen! In huis halen die hap!
0 lezer reviews voor deze titel

14/12/2004
Vond het irritant spelen, deel 1 vond ik ook al niet geweldig. Ik haal hem dus niet.
malak622 zegt:
14/12/2004
ik twijfelde nog een beetje over om deze te kopen maar nu weet ik het wel zeker;)
apoc123 zegt:
14/12/2004
ik heb um, zeer vet en ut geluid is gewoon weg FANTASTISCH!!!! ik vond 1 ook nie zovet maar deel 2 zit egt boordevol actie zoals ie al zij hale die hap:P
Stinky zegt:
14/12/2004
Ik vond deel 1 ook al superstrak, en ook alle vervolgen, dus deze ga ik ook zeker halen. Ghost Recon is voor mij duidelijk de beste fps!
Rivanov zegt:
14/12/2004
Mooie review Mirik! Heb GR1 en deze spreekt me toch ook zeer aan! Vooral door de Xbox Live mogelijkheden.
14/12/2004
beste live game sofar als je het mij vraagt.
Heb Halo2 niet meer aangeraakt sinds ik deze game heb!

musthave
Jeroen zegt:
14/12/2004
Ik vond deel 1 nix, en heb om de vele reacties toch maar Deel 2 gekocht die naast me ligt. Zo maar even testn :9
WjL zegt:
14/12/2004
de centjes zijn op het moment toch echt even op... jammer :'(
14/12/2004
Ik heb um al! Echt super gaaf, alleen doet xbox live het op het moment niet! Ik kan niet wachten om deze game online te spelen! Ik vond 1 niet echt geweldig, maar 2 is LEGENDARISCH! Deze game verdient het meer dan halo 2 om legendarisch te zijn!
gehummel zegt:
14/12/2004
lijkt hij niet wat op deel 1?
IK twijfel nog of ik m koop. Ik heb geen live en voor multiplayer moet ik het niet doen (HALO2_O_)
any suggestions?
tha BomB zegt:
14/12/2004
KOPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Berrie zegt:
14/12/2004
nee hij lijkt nie op deel 1 nee, als ie nou niet 3th person vieuw was had ik hem ook nie gekocht want dat is echt vet gaaf. Ik hep hem zelf ook en ik vind hem echt. Een van de vetste dingen vind ik wel dat je je teammaten moet commanderen. En de graphichs vind ik ook heeel goed. Je ziet het gras waaien enzo en alles is mooi gedetailieerd. Lekker door de bosjes kruipen. Alleen de multiplayer vind ik niks aan, het geluid klopt daar jammergenoeg niet... bij mij dan, want als er op je geschoten word dan hoor je die schoten niet. Dat is jammer maar ik heb hem tog niet voor de multiplayer gekocht. Er zijn ook lekker veel missies dus je bent er wel even zoet mee hoor. hij is egt super vet. 9/10
Willem zegt:
14/12/2004
Eindelijk is de review er. We hebben lang moeten wachten. Tja, waar zou dat aan liggen? Ik denk dat Mirk Smirt er nog al lang over deed om het spel uit te spelen. Ik heb het geleend van m'n neef. Had het op 9 dagen uit. 8)
Philles zegt:
14/12/2004
Zelfs de SinglePlayer op Normal is soms al aardig aan de pittige kant maar ik heb hem echt voor het Live gedeelte gekocht en ik heb er al vele uurtjes opzitten.. echt een geweldig spel.. laat de Downloadable Content maar komen, (hoop wel dat ze daar net zo gul mee zijn als bij SC)
Cyber_Jan zegt:
14/12/2004
ik krijg hem :) GrAtIs!! :P
Victor zegt:
14/12/2004
Iedereen moet dit spel gaan halen!! Zoals de review al zei.
14/12/2004
Ja hij s vet... k heb m uitgespeeld, ging wel beetje snel maarjah, veel plezier aan gehad en is zeker 60 euro waard. Het enige vervelende vond ik dat de missies soms een beetje entonig werden, je moest vaak dezelfde handelingen uitvoeren. Naar een bepaald punt toe vechten, iets of iemand ophalen en weer terug... :9

Maarjah, toch super spel, en beter als Halo 2 3)
gaizka zegt:
14/12/2004
tip: momenteel maar 30 euro bij play.com
Jeroen zegt:
15/12/2004
Goeie review :) Heb hem nu even een avondje kunnen spelen en hij bevalt me uitstekend. Wel zijn de menus wat onoverzichtelijk en moet ik nog doorhebben hoe dat ranking systeem nou weer werkt :P
DickB zegt:
15/12/2004
Ik vond em geweldig!! Heb em in een paar dagen uitgespeeld. Heb helaas geen Xbox-live dus ik moet nu iets anders gaan vinden. Jammer :'(! Maar als je fan bent van de Tactical shooter moet je hem hebben!
CoennoeC zegt:
15/12/2004
nou ik heb hem nu al 2 weken maar de gameplay is echt wel vet maar met de online moet je zo verrot lang w8en, en iedreen doet al die kut levels dus ik ben weer overgestapt naar halo 2
CoennoeC zegt:
15/12/2004
en trouwens ik vind het jammer dat ze de zelfde first person als bij rainbow six 3 hebben gedaan dat je dat wapen ziet maar ja voor de rest is ie wel vet genoeg om er mee door te gaan.
vsus zegt:
15/12/2004
K von 1 nie zow cool, maar na al deze reacties weet k het wel. Net halo2 op heroic uitgespeeld, maar nu heb ik alweer über veel zin in een nieuwe game!
15/12/2004
CoennoeC,
Je ziet t geweer niet hoor, je kunt uit 2 modes kiezen, first person (net als bij ghostrecon 1 - zonder geweer) en uit thirdperson...
Beowulf zegt:
15/12/2004
Hoe kan een spel echt geweldig zijn als de vijanden "zo dom zijn als een stuk plastic" en het geluid ook tegenvalt. Zijn toch 2 belangrijke eigenschappen voor een game , lijkt mij hoor.
Gamer zegt:
15/12/2004
ik heb GR 1 - Jungle Storm ...en ik denk er over na om deze voor de X Box te gaan haalen....heb Jungle Storm voor de PS2 ...een van de Budget Games met Sinterkjlaas ...met Kerst Komen oa Halo 2 en een andere coole game :P ) (die is PS2 :P)
18/12/2004
Hij is de max!!!

Azumi zegt:
18/12/2004
owkeey,, als ik het goed begrijp kan je offline coope tog? (zit ook een sceeny bij met een splitscreen)
maar kan je oowk bijvoorbeel offline 2 vs 2 gwoon team deathmatch? dit heb ik zo snel nerges kunnen vinden in de review...:{
vsus zegt:
19/12/2004
@ roeltjuuh
Volgens mij kan je wel offline coop en ook deathmatch. Zal online wel vetter zijn maar tog
vsus zegt:
19/12/2004
Ik had ook nog ff een vraagje.
Ik las in de preview dat je commando's kan geven met de live headset, maar in de review las ik er niets meer over. Zit deze functie erin of niet?
Azumi zegt:
19/12/2004
eey vsus, ik heb nog geen live he :(
komt mischien dinsdag,, dan bennik jarig :9
lijkt me egt tof gr2 online spele.
dit word dus halo 2 uit de xbox en de hele dag online met gr2 *)
Azumi zegt:
19/12/2004
fwoei :o geen idee...
sniper zegt:
19/12/2004
ken je op die splitscreen met twee teams tegen elkaar??????
Vinnie 78 zegt:
21/12/2004
Play.com heeft hem vandaag verstuurd. Nu maar hopen dat ie snel aankomt.
Azumi zegt:
21/12/2004
jihaah :9
ik = jarig en met mn verjaardagsgeld: Ghost Recon 2 + xbox live :D
Willem zegt:
21/12/2004
Ik hoop niet dat EA binnenkort Ghost Recon 3 gaat verneuken!!!

EA, blijf van UBI af!!
vsus zegt:
22/12/2004
@ roeltjuuh
Gefeliciteerd en veel plezier met GR2! Ik krijg 'm eerste kerstdag!
JDH zegt:
24/12/2004
Ik ben het volledig eens met tha messenger
Seahawk zegt:
25/12/2004
Wooo vette aanbieding van deze game bij Play.com, ff voor 29 eri's besteld, lijkt me vette game

Merry X-mas mensen

Greetz
25/12/2004
gewoon de top met je teammaten. lekker schieten en strategies bedenken. en het is van tom clancy
MM90 zegt:
25/12/2004
wat is dat voor onzin ? bij een spel dat het juist om de wapens gaat voor een groot deel zijn de geluiden er slecht van :S
noahkim zegt:
27/12/2004
het schijnt dat je de xbox comunicator ook kan gebruiken om het spel te besturen. ik heb alleen geen handleiding van jet spel, en weet ,niet hoe de comunicator te gebruiken
charkie zegt:
28/12/2004
Je kan gewoon alle commando's die je met de controller kan geven, ook gwoon met de headset doen,, bijv: Y is Advance ( nar voren lopen ), kan je ook gwoon Advance zeggen... Owjah, GH2 is zow vet :D
29/12/2004
alleen online leuk dus misschien wel iets;)
mars15 zegt:
30/12/2004
ik wil een clantag voor me naam in ghost :S
31/12/2004
Ik snap niet dat sommige mensen zulke domme opmerkingen kunnen neerzetten. 'Uh uh Halo 2 is beter' jezus, tik dan niks neer als je niks zinnigs te zeggen hebt. In elk geval, ik moet toegeven, ik ben een beetje teleurgesteld in de game. Hij wordt op den duur repititief (moeilijk woord voor eentonig) en het einde op de dam is nogal erg slecht bedacht. Ik had dus echt verwacht om die Koreaan keihard neer te knallen. Ik vond de game trouwens nogal erg 'propagandisch Amerikaans' met de wapen informatie / filmpjes en dan voornamelijk het einde waarin het (Amerikaanse) leger wordt geprezen voor hun acties in het veld. Verder gemis vind ik dat je in het origineel je teamleden 'op kon waarderen' en zo had je dus meer belang bij je squad. Nu kunnen zelf dode squadleden herleven (?) enorm stom gedaan. Zo sterft er een squadlid in een missie, en de volgende missie doet ie weer mee. Dikke lul dus. De framerate van de game is nou ook niet om naar huis over te schrijven. Ongetwijfeld vanwege de 'high-resolution' graphics, maar dat had gewoon beter gekund (niet dat het storend is) Wat ik ook niet snap is het 'flanken' in de game. Ja, in het echt werkt het perfect, (divide and conquer) maar in dit spel is het amper bruikbaar. Ik heb nog geen 1 x 'geflankt' en zo alle missies gehaald. Ik snap voor de rest ook niet waarom je punten krijgt om dingen te 'unlocken'. Zo boeiend zijn de unlockable items nou ook weer niet (een plaatje) Hoewel ik alleen maar negatieve kritiek op de game geef, heb ik er veel lol aan beleefd. Het had alleen veel beter gekund, als ze grote gedeeltes van de eerste game erin hadden verwerkd. Nu voelt het meer als een 'proef' voor deel 3.
02/01/2005
het lijkt me een vet mooi zpelSS
ma ik vin het water niet so erg mooi (bijvoorbeeld het water van half-life 2 is veel bruter en ik vin dat de xbox dat ook wel moet hebbe
(die graphics kunnen bter tom!!!

_0/
02/01/2005
ricepuppet je heb groot gelijk!!!!

:)

klasse!
tijmsja zegt:
02/01/2005
het lijkt mij wel een leuk spel en het ziet er goed uit.een vrriend van me heeft het op de playstation en dan kan je op live niet over je persoon kijken dat vind ik wel jammer is dat ook zo op de XBOX zo??? volgens mij is het op de xbox veel uitgebreider dan op de playstation en op de playstation is het toch duurder, hoe kan dat?? het schilt maar een euro maar toch. nouja het lijkt me een freet spel en ga het morrgen kopen laterrzzz
Azumi zegt:
02/01/2005
heuh!
tijmsja: als je die levels bij je vriend leuk vond enzo snappik dat je denk van: ik ga het spel kopen
maar de ps2 versie is anders als die van de xbox.
bij de ps2 (en gamecube) begint het spel geloof ik erges in 2007 (begin van die crisis)
maar bij de xbox versie en die van de pc begint het pas in 2010 (weet niet het precieze aantal, maar in ieder geval later)
ook verschille die ps2 en de xbox versie erg veel van elkaar.
dus als je de ps2 versie leuk vond wil het niet zeggen dat je de xbox versie dan ook leuk vind
persoonlijk vind ik (natuurlijk ;)) Ghost Recon 2 een ubercoole game :D
02/01/2005
zalige game zeker on-line, ik vind hem persoonlijk beter dan HALO2
_O_

_O_
GHOST RECON 2
_O_
macouno zegt:
02/01/2005
Mooi spel hoor....

maar na een level of wat weet ik niet of ik nog doorga met de single player... wat mij betreft hebben ze het gewoon te moeilijk gemaakt... ik hou er nu eenmaal niet van om 10x per level te moeten saven en dan stukje bij beetje alles steeds opnieuw te moeten doen.

of misschien word ik gewoon te oud haha
Azumi zegt:
03/01/2005
lol :P

dat is ook weer een goed iets van de Ghost Recon reeks he,
de uitdaging was altijd aanwezig :)
03/01/2005
egt een heel goed spel goeie gameplay mooie grapichs egt heel goed:):D
03/01/2005
echt vet maar toch ook weer niet
Azumi zegt:
05/01/2005
ah! logisch...
06/01/2005
gaaf spel heb hem nu ook wel een beetje kort
Azumi zegt:
06/01/2005
hahaah!
dat lone wolf is egt grof, zo gewoon je wapen in de lucht doen en dan schiete.
en die muziek! wowie
wat doe ik hier nou? ik ga weer spele :P
zwolfje zegt:
06/01/2005
ik heb 1 maar deze moet ik cker ook hebben.
1 was vet dus deze is super vet! :)
Azumi zegt:
06/01/2005
ja ik heb deel 1 ook op de pc, maar deel 2 is egt veel cooler :D
08/01/2005
Deze ga ik zeker halen.Deel 1 heb ik gespeeld op PC en het beviel me erg goed.Vandaar dat ik deze ook ga halen
12/01/2005
he daar is Tom Clansy weer!!!
yes.. die heeft altijd van die goede spellen... (zucht)
12/01/2005
k.. ik vind de naam irritant...

......
IK HAAT DE NAAM ZELFS!!!!!!!! .....
Ghost recon GADVERDAMME.. BAH...
13/01/2005
ik heb ook echt het id dat hij vet veel doet aan het spel behalve dan zo'n brakke story schrijven (wat iedereen kan)
...hmm....
ViperMike zegt:
15/01/2005
di is echt zon saaaaaaai spel
ik snap nie da mense di kope:~
echt zon K** SPEL
16/01/2005
Ik heb um dus sinds gisteren en het spel is echt supermoeilijk. In 1 of 2 schoten ben je al dood (wel realistisch natuurlijk), maar dit kan een beetje vervelend worden, vooral omdat de vijanden je op een of andere manier erg goed kunnen zien in het bos. :~ Verder is het wel een cool spel. :)
ruudioo zegt:
18/01/2005
@ Masterly Flame : ben ik het niet mee eens, ik wee tneit hoe die is maar ik heb Gost R. IT ook maar valt op live tegen,

@ Vipermike: GR is echt wel dope hoor !!!
EN EN EN : ghost recon krijgt geweldig :
MAAR _O_ HALO 2 _O_ krijgt : LEGENDARISCH 8)
tijmsja zegt:
19/01/2005
gaaf mooi leuk cool fantastisch speciaal beter dan halo 2 game. DAT IS EEN DING DAT CKER=!!@!@$!!!!
Azumi zegt:
19/01/2005
jaa maar!
als je iemand raakt dan krijgt ie net n hardaanval ofzo :P
dr is geen bloed! :{
Harryyo zegt:
23/01/2005
Ik weet het niet hoor|:-?!
Is deze game echt zo goed??
Ik weet het het heeft goede gameplay en zeer fraaie graphics. Maar waarom zal je 'm kopen?:{
Omdat dit een van de coolste, vetste game is.
Maar ik heb hem niet:'| (miss koop ik hemwel).
Eerst conker kopen over een kleine twee maanden:9!!
BTW: ik ben het eens met de score.
Zidaan zegt:
06/02/2005
Ik vind het spel egt super vet,
Mooie Graphics,
Zelfs mijn vriend die Half Life op volle mogelijkheden speelt vond het zelfs een mooi spel en dat is toch wel een leuk complimentje ;)
Live mogelijkheden zijn ook zeer vet, en de levels zien er gelikt uit,
egt een super vet spel!
24/03/2005
VET COOL GAAF STRAK. Zijn er geen betere argumenten tegenwoordig..
Conqueror zegt:
13/04/2005
@ ricepuppet: jawel: chill, relaxed, dope, kicken, of gewoon: dit spel is mad shit. want dat is het!!! _O_
bartWL zegt:
18/07/2005
lijkt me wel grappig spel ja...alleen het geluid van de bommen enz. valt tikkeltje tegen. Heb het net gekocht en moet nog een beetje uitvinden hoe alles werkt maar daar kom ik wel achter:D
Azumi zegt:
30/07/2005
woah...dat hier nog mensen reageren :D
binnenkort komt Ghost Recon: Summit Strike uit, die ga ik ook halen, word egt een mooi spel :)
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog geen login? registreer je dan eerst.
 
nCode World Domination True