Dit is het archief van Xboxworld V3.

Bezoek Xboxworld.nl voor de laatste updates.
Review: Outlast
Artikel: XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Review: Enemy Front
Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Artikel: Xboxworld beta is open!
Artikelen

XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!

Reviews

Outlast Outlast
Enemy Front Enemy Front
Transformers: Rise of the Dark Spark Transformers: Rise of the Dark Spark
Murdered: Soul Suspect Murdered: Soul Suspect
UFC UFC
MotoGP 14 MotoGP 14
Tour de France 2014 Tour de France 2014
Sixty Second Shooter Prime Sixty Second Shooter Prime

Meer Artikelen Meer Artikelen

Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud! Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud!
XBW Review: Outlast XBW Review: Outlast
XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
XBW Review: Enemy Front XBW Review: Enemy Front
XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live! Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live!
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!
Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare...
Eerste gameplay trailer van Dead Island 2 Eerste gameplay trailer van Dead Island 2
Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en screenshots Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en scree...

Meer Nieuws Meer Nieuws

Splinter Cell: Chaos Theory
 
Splinter Cell: Chaos Theory
 
Platforms
Xbox
 
Website
 
Uitgever
Ubisoft Entertainment
 
Developer
Ubisoft Entertainment
 
Genre
Sluipspel
 
Release datum
Xbox
Reeds verschenen
 
Belangrijke Features
Clan Support
Content Download

Online Multiplayer
 
Waardering
Legendarisch
Legendarisch


 
Meer info Meer info

Naar Forum Naar Forum

 
Gepost door Mirik Smit op 30 maart, 2005
Splinter Cell: Chaos Theory review

Ons werk is prachtig, werkelijk waar. Niet altijd, maar op momenten zoals deze, prachtig. We krijgen de kans spellen eerder uit te proberen dan wie dan ook, uiteraard om jullie te rapporteren hoe de ontwikkeling van het spel vergaat. Moet je je voorstellen hoe wij ons voelde toen wij voor het eerst Splinter Cell: Chaos Theory konden spelen? Als grote fans van de originele Splinter Cell en Splinter Cell: Pandora Tomorrow, waren we een beetje bang dat de serie iets van zijn magie kwijt was geraakt. Niets is echter minder waar, zoals we je hier onder in de review van Splinter Cell: Chaos Theory uit zullen leggen. Lees verder en stap wederom in de wondere, prachtige, levensechte wereld van Sam Fisher.


Splinter Cell: Chaos Theory is het derde deel in de Splinter Cell serie, dit maal, in tegenstelling tot Splinter Cell: Pandora Tomorrow, ontwikkelt door het team achter de originele Splinter Cell titel. Al een dikke twee jaren werkten de jongens bij Ubisoft Montréal aan dit kunststukje en dat is te zien. Voor het eerst in de Splinter Cell serie voelde ik me als Sam Fisher integraal onderdeel van het verhaal. Of het nou komt doordat het verhaal simpelweg interessanter is, misschien iets simpeler waardoor het makkelijker te volgen is, of dat het simpelweg op een andere manier gebracht wordt. Het is het beste verhaal in de Tom Clancy serie van games tot nu toe en zou in een Hollywood film niet misstaan.

Een waardig verhaal

In Splinter Cell: Chaos Theory draait alles om de informatieoorlog. De nieuwe manier van oorlogsvoeren die minstens zo gevaarlijk is als de conventionele manier en volledig plaats vind via elektronica en computers. Het begint allemaal als Japan een ‘Information Self Defence Force’ opricht, om zichzelf te wapenen tegen dit soort elektronische aanvallen. Hoewel dit op zichzelf niet gek is, kan de Defence Force ook gezien worden als een groep die juist aanvallen zal gaan uitvoeren. Het is volgens bepaalde partijen dan ook tegen de internationale wetten om een dergelijke specialisatie te bezitten. China en Noord-Korea voelen zich bedreigd en verzetten zich heftig tegen deze ontwikkelingen. Ze blokkeren de Japanse handelsroutes met desastreuze gevolgen en Japan schakelt de hulp in van Amerika, door middel van artikel 9 in het naoorlogse hulpverdrag aan te spreken. Voordat het eenmaal zo ver is vind er een informatieaanval plaats op Japan die de totale Japanse economie in een chaos gooit.

Bewijs stapelt zich op dat het neersabelen van de Japanse economie een opzettelijke actie is geweest door middel van subtiele elektronische oorlogsvoering. Amerika stuurt zijn USS Clarence E. Walsh, een oorlogsschip dat zich gespecialiseerd in elektronische oorlogsvoering en verdediging, op de broeihaard af om onderzoek te plegen. Ondertussen komt de geheime ‘Third Echelon’ organisatie waarvoor Sam Fisher werkzaam is achter een obscuur en klein incident dat grote gevolgen kan hebben voor de gehele wereld. Uiteraard wordt jij, als Sam Fisher, op onderzoek gestuurd om deze nieuwe dreiging te onderzoeken en te neutraliseren. Kun jij de geheime ‘Chaos Code’ uit de handen houden van de nog verborgen kwaadaardige partij? Wat gaat Sam doen als de bewijzen een oude bekende in kwaad daglicht stellen…

Zoals je merkt is het verhaal een stuk persoonlijker, Sam Fisher staat de grootste verassing van zijn leven te wachten en hij heeft een aantal moeilijke keuzes te maken. Het hele spel heeft meer leven gekregen door het uitstekende verhaal en de integratie hiervan in de missies. Een groot gedeelte van de betrokkenheid die de speler bij het verhaal krijgt heeft te maken met de aardige tussenscènes en de verbeterde dialogen die Sam Fisher tijdens missies zal hebben met zijn collega’s bij Third Echelon en vijanden die hij tijdens de missie moet verhoren. Ook lijkt het alsof je meer nuttige informatie voor de kiezen krijgt tijdens het spel, wat in de vorige delen meestal beperkt was tot droge praat over onbegrijpelijke wereldse conflicten.

Derde maal is scheepsrecht

Qua spelinhoud, gameplay en besturing is het voor Ubisoft deze derde maal gelukt om, zo lijkt het, de perfecte balans te vinden tussen realisme, speelbaarheid en plezier. Waar we in de vorige Splinter Cell’s nog wel eens geërgerd door een level wilde rennen omdat de speler simpelweg niet beloond werd voor zijn sluipwerk, is in Chaos Theory voor elke actie een consequentie. Maar het is mooi dat de speler een nóg grotere keuzes heeft in de acties die hij of zij kan uitvoeren. De levels in Chaos Theory zijn makkelijk enkele malen groter te noemen dan levels uit de vorige Splinter Cell delen en het zal slechts één maal voorkomen dat het spel midden in een missie moet laden. Verder zul je naadloos door massale levels van de hyperrealistische en oogverblindend mooie spelwereld lopen.

Afbeelding 95Afbeelding 96Afbeelding 97

Omdat de levels zo groot zijn, is het Ubisoft gelukt de speler de vrijheid te geven om bijna elke situatie op zijn eigen manier te benaderen. Dat hebben we vaker gehoord zou je zeggen en het is in Chaos Theory nog alles behalve perfect, maar met de limitaties van de Xbox console en de massale prachtige levels die Ubisoft uit onze groene doos weet te toveren is het al een wonder dat ze mogelijkheid gevonden hebben überhaupt nog ergens anders aandacht aan te besteden. Levels zijn niet altijd opgebouwd uit lineaire secties. Zo zullen er in het ‘bank’ level, aan het begin van het spel, verschillende manieren zijn om de bank binnen te gaan. Hetzelfde zul je een aantal malen terug vinden later in het spel, als je de vrije keuze hebt je punt van binnenkomst te vinden. De obstakels zul je op die manier op een andere volgorde moeten overkomen, wat toch de nodige afwisseling met zich mee brengt. Ook wordt de speler beloond voor het verkennen van de situatie voordat hij/zij tot actie overgaat, zoals het de ware spion betaamd. Zo zullen er meestal routes te vinden zijn die geheel om de actie heen gaan, of routes die je rechtstreeks in confrontatie stellen met de vijand. Elke speler heeft de mogelijkheid zijn speelstijl toe te passen, rustig en verkennend, of snel en agressief. De laatste spelers krijgen over het algemeen een stuk minder mee van het verhaal, wat jammer is, maar daar is verder weinig aan te doen en een bewuste keus van de speler. In Chaos Theory zijn er zodoende maar een klein aantal missies te vinden waarin spelers geen vijanden mogen vermoorden, dit om de speler niet te frustreren.

 Pagina 1 van 4 >> 2 3 4Top ^ 


  • De ultieme Splinter Cell en de ultieme Xbox game
  • Adembenemende graphics en geweldige soundtrack
  • Coöperatieve en Versus multiplayer heersen


  • Versus modus is niet voor iedereen (mensen met een zwak hart bijvoorbeeld)
  • Zoeits geweldigs verdienen we helemaal niet!

Legendarisch
Legendarisch
Splinter Cell: Chaos Theory is voor ons de ultieme Xbox titel. Nog niet eerder hebben wij voor onze Xbox een spel gespeeld dat ons zo verbaasde met het oog voor detail, uitstekende besturing, diepgang en spanning. Deze Splinter Cell is in elk opzicht opgepoets tot hij glimde en dan nog een beetje voor de zekerheid. Tot het pakket van solocampagne, coöperatieve en versus coöperatieve een onweerstaanbare combinatie is geworden van techniek, spelgenot en inhoud. Elke zichzelf respecterende Xbox gamer moet deze titel in huis halen. Nu direct, geen discussie. Legendarisch tot op het bot.
2 lezer reviews voor deze titel


30/03/2005
Eerste post :9

Neej, zeker vette review Kobold!
Hulde! (ook aan sc ct)
Eigenlijk zou iedereen van xbw bij xbm moeten reviewen :)
LOL!
LaVey zegt:
30/03/2005
Nah, de soundtrack vond ik best bout, eigenlijk... Maar ieder z'n meug, he...
exilim zegt:
30/03/2005
Goede review! Super game!:) Ik heb hem oowk en hijs super..:) Alles is gewoon bijna perfect...:) Heerlijk spel
MYSTERY X zegt:
30/03/2005
Heppie hem al8)!! Gisteren alle winkels af gegaan, nog helemaal niets..... Hopen dat ik vandaag meer geluk heb:9!!

Zeer relaxte review_O_, ging hem zo ie zo al halen, maar tog! :D:D
30/03/2005
wel goede review maar ik ga hem niet hale...
Gryphon zegt:
30/03/2005
nog een spel dat legendarisch is.
opabakker zegt:
30/03/2005
ga hem meteen halen!!!!!!!!!!!
30/03/2005
lijkt me ook wel wat
Levathian zegt:
30/03/2005
klinkt goed zeg, ik was niet van plan hem te halen maar nu ik de review heb gelezen...
Mir zegt:
30/03/2005
Ik ben pas geleden voor het eerst met splinter cell 1 begonnen, hierna ga ik 2 halen en CHaos Theory komt ook heus nog wel eens in mijn kast te staan
FeaR zegt:
30/03/2005
Deel 1 vond ik al super saai, en niet lekker spelen ..

Tis allemaal heeeeeel mooi gemaakt, maar de gameplay, verhaal en replay value ZUIGT VAN ALLE KANTEN ...

Heel leuk hoe grote websites met screenshots, filmpjes etc een grote hype kunnen creeeren ... maar ik maak niet nog es dezelfde fout die ik bij Halo 2 heb gemaakt.

Geef mij maar MGS3 :)
n.e.r.d zegt:
30/03/2005
dat is al de eerste fanboy
wij zeiken tog ook niet over mgs3
laat ons da spel nou vet vinde
en tjah er zijn super veel mensen die halo 2 heeeeel vet vinden waaronder ik. dus tjah ieder z'n mening
maar je hoeft het hier niet te gaan afkraken
Pimmy zegt:
30/03/2005
Je weet niet waar je het over hebt fear, denk je nou echt dat een game die overal boven de 9 krijgt zuigt op alle kanten behalve graphics? Juist...

Trouwens, je hebt alleen deel 1 gespeeld en beweert al dat SC2 en 3 vet kut zijn zonder te spelen. Logica?

Mensen kunnen de single player van 1 van de 2 leuker vinden dan de ander, ik vind MGS weer niks. Maar MGS heeft geen multi player en dan mis je echt veel. De VS mode van PT is echt 1 van de succesvolste xbox live spellen. Plus nu ook nog is die revolutionaire co-op. Ik koop SC dan ook vooral voor de Multi Player en zie de single player als een leuke extra.

Ik heb SC 3 nu een week en heb alleen nog zowat SP kunnen doen omdat er natuurlijk niet veel online is dagen voor de release maar de SP heeft me meer plezier opgeleverd dan welk spel dan ook.
Mirik zegt:
30/03/2005
Iedereen mag zijn eigen mening hebben, als hij er niks aan vind, moet hij weten! Ik trek 't me niet aan, ik vind 't geniaal, zoals ik hopelijk aangeef in de review. :)
Forza M zegt:
30/03/2005
Ow spijtig dat ik dit genre totaal niet leuk vind! Heb geprobeerd om van SC:PT uit de starterkit te houden, maar na 2 weken heb ik hem toch maar geruild!

(Mis ik hier het beste xbox game ooit vanwege men afkeer voor dit genre 8)
Azumi zegt:
30/03/2005
wow....legendarisch :D
Mirik zegt:
30/03/2005
Haha, nee hoor, beste xbox game in onze ogen...meningen zijn nooit feitelijk constateringen. :) een feit is bijvoorbeeld als je zegt dat een blauw t-shirt blauw is. (meer is heel relatief begrip, feit :p )
Eellie zegt:
30/03/2005
In tegenstelling tot halo 2 (die ik ook bezit) vindt ik dit spel idd wel legendarisch! Echt toppie hoor! 3)
Faistoz zegt:
30/03/2005
vind het er lelijk uitzien geef mij maar topspin!
30/03/2005
Jammer dat ik hem niet kan kopen.
Ik had hem graag willen spelen.

Mooie review trouwens.
Alleen zie ik er wel 1 foutje in.
Er staat in de review.
In 11 multiplayer levels, waarvan vijf klassiekers uit Pandora Tomorrow (Bank, Warehouse, DefTech-Belew en River Mall) zullen spelers de strijd aangegaan met een nieuw assortiment aan gadgets en eigenschappen.Maar wat is de laatste vijfde map dan?

Maar verder een klasse review.
30/03/2005
Dit zijn een van de betere games op de xbox.
Goed gedaan Ubisoft.
Review keurig.....echt een topgame die ik binnenkort ga halen!!!:)

30/03/2005
Metal Gear Solid versus. Splinter Cell
Xmaster zegt:
30/03/2005
En terecht! _O_
Tremere zegt:
30/03/2005
@Kobold: het is niet zeker dat iedereen de kleur blauw ook als zodanig waarneemt, dus geen appels met peren vergelijken :D
Victor zegt:
30/03/2005
Iedereen moet dit spel kopen!! Dit is de beste game ooit!!_O__O_
30/03/2005
Dit spel moet ik gewoon hebben!!!! :D
30/03/2005
wat zit jullie nou op FeaR om te zeiken. jullie zeggen zelf dat ieder zijn eigen mening heeft. en toch kraken jullie FeaR nog af... echt zwak hoor.
ik bijv. vind mgs ook leuker.. maar dat was je misschien al opgevallen.. :D
ik vind dit gewoon een bagger game. ik heb alledrie wel eens demo's gespeeld. maar alledrie crap.
zoals FeaR zegt. Alleen de graphics zijn leuk. maar toch heb ik liever die van mgs3. die zien er vind ik leuker uit. leuker om mee te spelen. verder kan dit best wel een leuke game zijn voor mensen die wel van sluip spellen houden maar niet van mgs... :{
P-NUT zegt:
30/03/2005
krijg je ook een strakke plasser van mgs3?
Vigil zegt:
30/03/2005
Hm, heb splintercell 1, vid het echt een supervet, maar moeilijk spel. Zal ik deze game kopen (heb geen live) of kan ik beter eerst deel 2 nemen?
Pimmy zegt:
30/03/2005
Ik zou gelijk naar deel 3 gaan, veel leukere moves, veel mooier en verhaal beter te volgen.

@Metal Gear, ja we weten wat je MG leuk vind, hoef je niet iedere keer opnieuw te vertellen. Het is een top spel en dan hoef je niet iedere keer opnieuw te vertellen dat jij dat niet vind.

MG heeft niet eens multiplayer :O
30/03/2005
oeh oeh... OEH!!!!
waarom zeggen jullie dan elke keer dat jullie SC zo goed vinden...
P-NUT... nee niet nee. jij wel van SC zeker!!! dat is het enige waar mgs slechter in is. dat je er geen stijve van kan krijgen. }:]
En multiplayer is niet een van de logischte dingen die je bij sluip spellen ziet. Net dat het zo erg is ofzow... met je "niet eens".
SC is het enige sluip spel met online. en dat vind ik mooi voor SC maar dat betekend nog niet dat mgs het ook moet hebben.

en trouwens ik zou ook gelijk naar deel 3 gaan. volgens het verhaal boeit het toch geen kenker.
en dan heb je tenminste in vergelijking waar voor je geld.
als je nu deel 2 koopt heb je lang niet genoeg nieuwe shit. bij deel 3 in vergelijking met deel 1 kan het volgens mij net door de beugel. :D
30/03/2005
1 ding trouwens nog ff... dat hoofd van die Sam Fisher is ook zo irri als wat! ik zie hem de hele tijd op deze site. :D
Pimmy zegt:
30/03/2005
Waarom wij het over Splinter Cell Chaos Theory hebben? Omdat dit een xbox site is en nog precies: een Chaos Theory review?
30/03/2005
kan iemand mij uitleggen waarom ze mgs leuker/beter vinden dan sc? Ik heb laatst mgs3 gedaan op de ps2. Drama graphics, drama besturing, drama kijkhoek (schuin van boven :~ ).
Pimmy zegt:
30/03/2005
@Lekkerbek, ja idd, je moet er van houden. Maar MG kraakt SC af omdat... mja ik weet niet hoe je dat noemt maar denk maar aan dit voorbeeld: Iemand met een PSP die kraakt de DS af om zijn PSP goed te laten lijken zegmaar. Moeilijk uit te leggen.
30/03/2005
Hulde aan Ubisoft!

Meteen nòg een goede reden om niet over genomen te worden door EA!

30/03/2005
Vette game ik heb de demo gespeelt echt vet en Heb hem nu naast me liggen de hele versie net gekocht bij freerecord shop.
ITNL3 zegt:
30/03/2005
ROT op met je mgs. Mgs WAS leuk, totdat het zo verouderd is als de pest. Je kunt echt helemaal niks, de mogelijkheden zijn echt niks, dat is jammer.

Splinter cell is op alle fronten beter, maja ik snap het wel hoor dat je het niet wil toegeven. Heb ik ook wel eens :)
30/03/2005
ik w8 met smart af totdat xboxworld mij de titel toestuurd.
Lancher zegt:
30/03/2005
Okao okay heb de berichten gelzen opzich vind ik persoonlijk metal gear interresanter dan splintercell, maar dat betekent niet dat splintercell slecht is!!!... integendeel is een hele vette game alleen vind persoonlijk metal gear aangrijpender enzo, voor de rest heel vet,.. trouwens splinter cell 1 vond ik niet zo, 2 heb ik ook vind ik al veel beter en deze deel 3 lijkt me gewoon super:)
Blubba zegt:
30/03/2005
BETER DAN RIDDICK.......?
kealf zegt:
30/03/2005
Metal gear!? Deze titel kan je niet aan je voorbij laten gaan n, ondanks mijn kleine xbox-budget zal deze titel wel op mijn deurmat MOETEN liggen *)
30/03/2005
?????????????
30/03/2005
grapje dit is wel een egte must have
30/03/2005
hey kobold heet jij mirik smit
30/03/2005
IK HEB M
hijs echt vet
pech voor wie m nog nie heb dan moe je tot morge wachte
ik ga m snel weer spele massol 8)
_0/
30/03/2005
ja relax is die he *)
30/03/2005
ja relax is die he *)
naseer007 zegt:
30/03/2005
Leuke spel leuke verhaal vette grafhic maar het spel is veel rustig. multiplayer wordt zo we zo niet bekend want het is super saai 2 tegen 2 singelplayer zou mensen wel leuk vinden UBISOFT is alleen goed in grafic:D veder niks ik vind het gewoon zelfde als Splinter Cell 2 alleen andere verhaal!!!. er moest veel verandering komen!!!
naseer007 zegt:
30/03/2005
FeaR jehebt gelijk:D:D
HALO 2 maakt Splinter Cell 3 af:P
omdat splinter cell 3 mooie grafic heeft heeft die 9,9
halo 2 heeft mooie Verhaal!!!
naseer007 zegt:
30/03/2005
een somige hebben die video gezien en zeggen oo die is een vette spel. dat is gewon ik zeg het gewoon jullie hebben die video gezien en jullie denken dat da ook zo is maar da is nie zo!
maar dit alleemaal is mijn mening dus niet boos worden!:D
Genassix zegt:
30/03/2005
Ik ben een grote fan van Splinter Cell pandora, en deze game schijnt zoveel beter te zijn :). Mooi man. Alleen jammer dat de splinter cell serie niet meer exlcusief is gebleven voor de xbox. :)
30/03/2005
Eindelijk weer eens een echte goeie xbox titel :9
Ruttyx zegt:
30/03/2005
Hehe, eindelijk een review waar ik wat aan heb :) ( PU en IGn geven alleen de informatie die je al weet). Goede review, alle aspecten zijn behandeld en ik ben nog meer overtuigd dat dit spel gewoon gruwelijkg oed is. Ik kan dan ook niet wachten op morgen, waarneer de game in me brievenbus ligt. En mensen die zeuren over dat de game niet goed is: Ga hem eerst zelf is spelen, en kom dan maar terug met je oordeel of blijf gewoon weg. En voor de mensen die hem al hebbenn: Schaam je!, je hoort achter je xbox te zitten.

@ Neaser: Ga de review is lezen.

@ Link Leandro: Ja, Mirik = kobold

@ beide: gebruik de edit knop.
Pimmy zegt:
30/03/2005
Lol, naseer, niks veranderd behalve graphics? Haha, grappig mannetje :)
tha BomB zegt:
30/03/2005
WOW!! legendarisch. na halo/halo2 de 3e (als ik het goed heb) game die legendarisch haald.

ik heb de game (nog) niet, maar ik ga hem na dit allemaal gehoord te hebeen egt wel kopen:)
bas vdm zegt:
30/03/2005
@Metal Gear

blijf lekker msg spelen jongen. Dat spel is op alle vlakken overklassed door SC pandora tomorrow en met SCCT mag je het niet eens vergelijken
JKI zegt:
30/03/2005
Wow, legendarisch. Misschien ga ik er toch maar over denken deze game in huis te halen. Maarja, conker gaat ook al komen:). Heb de review nog niet gelezen, moet ik nog ff doen. Maar behalve halo 2 ken ik geen game die ook legendarisch heeft gehaald. Wie hier wel? Ik loop hier ook nog niet zo heel lang rond, maar toch...
casy zegt:
30/03/2005
ik krijg het pass vrijdag......:'(
Mickster zegt:
30/03/2005
Ik heb hem al een week:D Promo copy van [2k]!
30/03/2005
lijkt me cker wel een lauw spel ga um kopieeren meteen ha_O_
exilim zegt:
30/03/2005
@ Cyber-Ninja: de map Museum zit er ook nog in....
Enne ja hoor Metal Gear geeft z'n mening ook weer is bij het nieuws over SC. We weten nu echt wel dat je mgs leuker vindt dan SC, dus kap er gewoon een keer mee. Maar een ding SC 3 is super!:)
Spock zegt:
30/03/2005
Ik vind het een beetje zwak dat jullie geen minpuntjes kunnen vinden. Ze zijn er ongetwijfeld. Ik heb alleen de demo gespeeld en vond er niet zoveel aan.
Soulfly_3 zegt:
30/03/2005
Ik wil wel een minpuntje noemen ondanks dat ik het spel nog niet heb gespeeld:
Online content donwload in de vorm van singleplayer levels (zullen er ongetwijfeld komen). Wat heb ik eraan zonder Live!
Misschien als ie in de budget ligt dat ik het spel eens ga uitproberen, met het eerste deel heb ik me goed vermaakt.
30/03/2005
SUPER GAME, GA CKER EENS KOPE :D:D
Jughead zegt:
30/03/2005
lijkt me wel legendarisch
JDH zegt:
30/03/2005
Krijg hem morgen, can't wait _O_.
Blubba zegt:
30/03/2005
riddick is beter en heeft coolere graphics lijkt me zo...trouwens 3e persoons perspectief zuigt k weet niet wat daar cool aan is ...t is veel cooler om met een shotgun door gangen te rennen en bewakers en aliens kapot te schieten dan een beetje over plafonden te lopen...maarh dat s mijn mening
30/03/2005
EHummmmmmmm @ mirik ,jou werk is heleaal niet zo fantastisch zoals je meld ,k heb de game zeker 2 weken eerder dan jou gespeeld gewoon een kwestie van downloaden en fikken die hap duzz k w8 24 uur per dag de download servers af voor nieuwe downloads dus het kan zijn dat k de 2e gast ter wereld was die het speelde want de eerste is natuurlijk degene die het op internet heeft gezet............. k kan de volgende keer ook wel een review van 3 weken van tevoren maken als jullie willen 8)


( dat zijn de feiten)
THE GAME zegt:
30/03/2005
Afgelopen zaterdag coop gespeeld met mn neef en dat was zo gaaf!!! Vooral toen er twee gaurds tv keken was super. Eerst aftellen en dan 2 kogels door de kop heen, prachtig!
OniRyo zegt:
30/03/2005
Mja ik Zou deze Game zelf wel in me Huidig Collectie willen
Maar Ik koop Al Doom 3 & Unreal Championship 2 =(
CoennoeC zegt:
30/03/2005
Whahaha ik weet niet hoor, want dat pandorra tomorrow was ook k*nker brak online maatr ja het boeit me niet, w8 op Lockdown
swordman zegt:
30/03/2005
ik heb m hij is wel vet ik heb m alleen nog niet zoveel kunnen spele (school, trainen) maar echt geweldig
r8ter zegt:
30/03/2005
Krijg hem pas morgen, maar ik heb al wel een demo gespeeld. Hijs echt zooooooooooooo vet. Kan niet wachten tot morgen :9
Ruttyx zegt:
30/03/2005
Wijs hoor AvanGarde. Je bent

1) Niet stoer
2) Jij schrijft geen review
3 ) We hebben niks aan jou bijdrage
4) Je bent niet de 1ste/2de whatever. De gamemakers, testers, en reviewers de game daar hebben gereviewd waren eerder.
5) Je bent illigaal bezig
6) Mirik heeft plezier in zijn werk, mag hij
7) Als je 24 uur per dag wacht heb je tijd over.

:@ Coennoec: Houd je ff in me schelden aub.
Japzor zegt:
30/03/2005
Het lijkt me in ieder geval een topspel.. De vorige 2 delen hebben me beide ook enorm weten te verassen door de pure kwaliteit die erin zit.. Ik vind het persoonlijk het beste spel, misschien wel beter dan halo, omdat de gameplay enorm veel uitdagender is.
JDH zegt:
30/03/2005
@ FeaR. MGS is echt niet beter dan SC3. Gameplay, verhaal en replay value ZUIGT helemaal niet, nee MGS is fantastisch.....NOT!!! Halo 2 viel mij ook tegen maar de Splintercell serie is supervet voor diegenen die van het genre houden, dat valt niet te ontkennen. Sam schopt Snake zijn aars kneiterhard! Kheb één keer MGS 2 gedaan, wat een kutspel, ik verlangde snel weer naar Splintercell.

Berrie zegt:
30/03/2005
LEEEEEEEEEEEEEEEEEGEEEEEEEEEEEEENDAAAAAAAAAAAAAAAAAARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MADAFAKKERS!!!. DEZE GAME GA IK HALEN. wie niet trouwens...
RoX BoX zegt:
30/03/2005
Ik heb splinter cell (1) en ik kwam toch wat fouten tegen waar door ik amper voorbij die bewakers kwam echt slordig gedaan :( Voor mij geen Spliner Cell 3 die laat ik toch echt leggen door dat geintje :{
Rigest zegt:
30/03/2005
Hij's vet, helemaal eens met de review :) Vooral die co-op moves zijn heeel erg vet :+
30/03/2005
Ik heb de game vandaag gehaald, nog geen tijd gehad om te spelen!! Maar morgen :D:D:D
nusti zegt:
30/03/2005
leuke review, lijkt me en erg gaaf spel, maar helaas niet voor mij, wat heb ik een hekel aan sluipspellen. SC 1 heb ik meteen weggedaan. SC pt ook even geprobeerd, maar zo dodelijk saai en langdradig en leuk dat je iemand kan besluipen en om kan leggen, maar geef mij dan toch maar direkte aktie.....waar blijft dat eekhoorntje nou??? :)
The Fonz zegt:
30/03/2005
Heey Kobold, hele goede review. Ik heb hem bij GC besteld en er staat al verzonden:D:D:D. Morgen wordt het dus kamerdeur dicht, gordijnen dicht, suroundsetje aan, tv aan, xbox aan met SC3 erin (NATUURLIJK) en genieten maar!!!!!
Mirik zegt:
31/03/2005
avantgarde: jij weet niet wanneer ik 'm voor 't eerste speelde, bijdehand...
31/03/2005
Heb de demo gespeeld, vond er niets aan ( net zoals alle sc delen )..
Geef mij maar UC 2! 8)
31/03/2005
vanmiddag metteen naar de stad, winkel in naar huis racen, en spelen!!!!

maar ben net als deze gast zegt:
Cyber-Ninja zegt:30/03/2005Jammer dat ik hem niet kan kopen.
Ik had hem graag willen spelen.

Mooie review trouwens.
Alleen zie ik er wel 1 foutje in.
Er staat in de review.

In 11 multiplayer levels, waarvan vijf klassiekers uit Pandora Tomorrow (Bank, Warehouse, DefTech-Belew en River Mall) zullen spelers de strijd aangegaan met een nieuw assortiment aan gadgets en eigenschappen.
Maar wat is de laatste vijfde map dan?

Maar verder een klasse review.

hoop zelf op cinema, maar dan grafische opgepoetst *)

nog maar 4 uur, dan spelen.....
31/03/2005
ahh nee heh... ok ik houd op over mgs :9
ik ging er wel lang over door.
maar dat betekend nog niet dat ik SC een leuk spel vind ofzow.
Weet je wat het allerbelangrijkste is met spellen...?
SFEER... Denk er maar eens over na. Ik vind dat SC gewoon te "saai" is. ik ben verder ook helemaal niet zo'n sneaker eigenlijk. maar "andere" (hahaha :+ ) sluipspellen boeien mij meer dan deze.
zoals ik al eens eerder heb gezegt. SC is echt zo'n spel waar je dan op terug kijkt en denkt... wat was dat eigenlijk een kut spel!!
maar jullie moeten zelf weten dat jullie dat niet in willen zien.
En trouwens... bijna iedereen van jullie vind dit ook een top spel. dat kan niet. net dat je geen keus hebt als xbox gamer hier. halo 2 zaten jullie al zwaar te overhypen. en deze. en beter bekeken zijn het eigenlijk helemaal niet leuke spellen. misschien voor 5minuten...
gaap gaap... you will se it. nu niet zo op mij afreageren... want nog ff en ik krijg een hartaanval _0/
mzzl gamers O-)
Rigest zegt:
31/03/2005
Moet wel zeggen dat je bij deze singleplayer veel meer Rambo kunt spelen dan bij de vorige
Seahawk zegt:
31/03/2005
Ok, erg leuk om te lezen dat de game goed uit de test is gekomen, alhoewel zo'n test natuurlijk altijd objectief bekeken dient te worden.....m.a.w het is een soort hulpmiddel bij de keuze die je moet maken van koop ik hem wel of niet. De SC serie ( 1 en 2 dan wel te verstaan) waren leuk om te spelen als je van sneak games houd. In mijn geval was dat ook zo, en ik koop SC 3 misschien ook wel. Zo'n revieuw moet mij als gamer ook een beetje helpen in mijn keus. Wat mij hier af en toe opvalt is dat er steeds meer gamers elkaar met allerlei flut berichten in de haren vliegen over hoe goed hun een game dan wel niet vinden. of natuurlijk hoe slecht. Allemaal van die zinloze berichten. Je Vind SC 3 top of je vind er geen reet aan zo simpel is het nu eenmaal. Maar al die vergelijken...tjonge tjonge kap daar toch eens mee. En koop gewoon die games die je leuk vindt...je bepaalt altijd zelf nog wat je koopt. En ik ga zeker niet af op een stel dwazen die hun mening willen ventileren over dat zij die game Kl*&#$ vonden. Voor de rest lijkt MIJ het in ieder geval een mooie game voor MIJN collectie. Maar he...dat vind ik.

voor de rest "Game On"zou ik zeggen

Greetz :)
31/03/2005
nee.. maar zinloze berichten zijn leuk.
af en toe wat ouwehoeren moet toch kunnen :+
bijv. dat iedereen altijd afreageerd wanneer ik over mgs begin hahaha...
maar verder ben ik het wel met je eens hoor.
maar je moet toch inzien dat je altijd wel vergelijkt op een manier. zelfs reviews. want toch word het cijfer berust op hoe andere spellen spelen die soortgelijk zijn.
natuurlijk word niet alleen daar door een review numbered. maar toch heeft het grote invloed.
ik vind dat er ook iets van een overhype cijfer moet komen ofzow. want jullie moeten toegeven dat jullie vaak iets te overdreven doen. ik heb hier altijd het gevoel dat je bepaalde spellen moet hebben gekocht. zoals fable halo 1/2 SC en ninja gaiden. dat soort spellen koop ik juist niet. alleen als ik zeker weet dat ik ze leuk vind. ik heb geen van deze genoemde spellen gekocht. en gelukkig. want ik vind ze allemaal nix aan. ze hebben natuurlijk allemaal wel iets leuks. maar toch...
jullie moeten echt eens kappen met overhypen en!!!!!
dit dingetje _O_ _O_ _O_ _O_
dat ding is zow fuckin nerd!!!
Dieselboy zegt:
31/03/2005
nooit wat aan gevonden die "splinter cell" spellen :~
31/03/2005
dat bedoel ik dus ook. niet meegaan met de hype.
en je hoeft niet te kopen wat iedereen koopt.
er zijn echt wel veel leukere spellen dan dit.
Hordo zegt:
31/03/2005
Metal Gear, doe even rustig wil je? Ga jij lekker niet mee in de hype en verder Metal Gear Sold 3 spelen. Dan spelen en praten wij verder over SC3. Legendarische spellen als dit zijn niet aan jou besteed :).
Mika Kimi zegt:
31/03/2005
Metal Gear, uiteindelijk zijn deze reacties bedoeld om een mening te geven over het bovenstaande artikel, dus gewoon over de review. Het is helemaal niet erg dat je Splinter Cell niks aan vind en MGS juist wel, prima, ieder z'n mening. Ikzelf kan er niet om heen dat het kwalitatief zowiezo erg goed is, ik kan geen mening vormen over MGS want die heb ik nog nooit gespeeld (misschien wel shame, shame maarja). Dus plaats gewoon een reactie over deze review, discussiëren over welk spel beter is kun je het beste doen in het forum.

Verder een top review, ik ga 'm binnenkort halen. :)
31/03/2005

k vond h'm ook niet zo boiend hoor een beetje sluipen en deuren enz openen ,t stelt echt nie veel voor ,bij fable deden jullie ook dezelfde en wat zag ik een sp van 8 uur vierkante koppen echt bagger !
bas vdm zegt:
31/03/2005
@Metal Gear

Halo 1 was een meesterlijk spel, zelfs al hield je er niet van...

Verder: Met Splintercell 3 heeft Ubisoft echt de grenzen van de Xbox bereikt. Het spel is gewoon meesterlijk en alleen omdat JIJ er na 5 minuten op uigekeken bent en na het spelen het kut vind betekend niet dat het ook zo is. Rond SC3 was helemaal geen grote hype dus wat nou overhyped...
En idd sfeer is heel belangrijk, dus bijdeze melt ik even dat de sfeer in SCCT 10 keer vetter is dan in het onrealistische mgs3. SCCT is gewoon een beter spel, of je het nou leuk vind of niet en ja, je moet het zelf weten als je dat niet inziet....

blijf vooral lekker mgs3 spelen, heeft niemand last van je onzinnige geblaat...
naseer007 zegt:
31/03/2005
Ruttyx

ik hoef de review niet te lezen want ik weet het gewoon hoe die spel ziet!!!

Singelplayer spellen en uitgespeeld en dan online spellen owowo leuk 2 tegen 2 ahahahah!!!!
UBISOFT kom met een goei Multiplayer spel!!!
Net als HALO 2!!
mars15 zegt:
31/03/2005
ga hem spelen nu :)
Lancher zegt:
31/03/2005
@bas vdm: Halo 1 was idd super meesterlijk zelfs beter in single player dan halo2!!... SC3 is beter dan 1 en 2 vind ik.... Maarja voor de rest jullie moeten ook niet gaan zeggen mgs3 is slecht want die game is uber!!!:9:)
31/03/2005
de reden dat rond SC altijd een veel kleinere hype s dan bij halo e.d. komt gewoon omdat Halo meer mensen aanspreekt. Niet iedereen vind sluipen leuk, heel simpel. Voor zij die er van houden is dit een uberspel, het beste tot nu toe. MGS kan daar niet tegen op, ik heb em zelf gespeeld dus ik weet waar ik het over heb. MGS is leuk, maar niet meer dan dat, bij SC 3 heb ik een gevoel dat ik bij MGS mis, daarom haal ik deze topgame.
31/03/2005
Nu de prijsvraag nog...:P

Goeie review xbw (zoals ik al eerder zei)
XBM zal het spel ook wel een klassieke status geven8).
Splinter Cell is egt wel al zijn waarderingen waard.
Heel erg goed gewoon!!! Uitstekend!!!!!!
31/03/2005
ben het wel eens met jullie...
maar bekijk het eens van mijn kant
mijn stage is uber saai :D
ff wat lullen hiero
nu houd ik wel op. SC is niet voor mij...
ps: juist de sfeer van MGS is wat het hem zo goed maakt.
en de filmpjes (die de sfeer nog een notch omhoog krikken)
MM90 zegt:
31/03/2005
wat een game...zucht...te goed...
Brinky zegt:
31/03/2005
Splinter Cell Chaos Theory Rulezz. Het is de beste in de serie, mooie graphics en goede actie.

Ik vind dat er teveel leuke spellen. Het is moeilijk om een keuze te maken, en je kan je natuurlijk niet allemaal aanschaffen. Binnenkort komen er ook nog goede spellen uit bijv. Midnight Club 3 Dub Edition en Unreal championship 2. Dat wordt weer een hoop speelplezier.
01/04/2005
MGS3 is goed omwille van z'n verhaal en scenes, al heeft dat ook een omgekeerde uitwerking. Maar MGS3 moet het in ieder geval niet van z'n gameplay hebben want die is stokoud :)
01/04/2005
tenminste de controls dan. bijv. als je iemand in een houdgreep hebt ligt het eraan hoe hard je de knop indrukt wat voor move je doet. dat is in het begin kut. maar na een tijdje wen je er wel aan.
maddutchy zegt:
01/04/2005
damn heb genoeg geld ik zie hem ligge in de intertoys mag ik hem nie kope omdak huisarrest en straf heb over 3 weke pas ik kan wel janke
01/04/2005
WOOOOOOOOOOOEI!

Klinkt een beetje raar,maar de vuurturen level en co-op split screen zijn zOOOOOOOOOOh cool dat je echt een behoorlijke kick krijgt.

Iemand anders ook gehad?

Was net zo opgewonden dat ik van de trap lazerde 8)
01/04/2005
k raad jou aan om even naar de huisarts te gaan.. dit lijkt me niet goed :p Heel lijpe game, heb er al veel over gehoord en al een stukkie gespeeld.. zalig.
Shammo zegt:
01/04/2005
ik heb em gisteren in Londen gekocht en de hele morgen gespeeld :p
Dit spel heerst echt wel, zelfs VEEL beter dan Halo2 ;):D

ps : sinds wanneer zijn wij iets 'niet waard' ;)?
02/04/2005
iedereen die splinter cell chaos theory heeft opgelet
bij mij en veel andere is er een grote fout in het spel als je de trainig videos bekijkt dan valt het geluid steeds weg en framerate gaat omlaag dat is ook zo het geval bij de singelplayer mission de filmpjes tussedoor ik heb al 3 verschillende splitnter cell"s 3 gehad en heb uiteindelijk mn geld terug gekregen want ik ergerde me hier erg aan hebben meerdere mensen dat hier en wat je er aan kunt doen ofzo want ik vond de game zoooooo gruwelijk goed
02/04/2005
Als je de game zo geweldig vind, dan laat je 'm voor wat stomme filmpjes niet liggen! Ik heb hier ook last van, maar het schijt me echt niks! De game is top! Vanavond de 1ste missie uitgespeeld met een vriend van me, en op het eind die gast over de reling gooien! GE-WEL-DIG
SuxxeR zegt:
02/04/2005
naseer007: doe wat aan je taal, of ga terug ;) Speel jij lekker MGS3 met die kut graphics, gameplay van 8 jaar terug, leuk hoor. MGS3 kan je amper sneaken noemen. Oja, in SC3 zit meer sfeer dan in HALO2 hoor. Door het verhaal en de graphics krijg je het idee echt iets te moeten redden. Bij HALO2 dacht je waar gaat dit over. Maarja, speel maar lekker MGS3 en hou op met je gemekker. Oja: Metal Gear als je die kop van die Solid Snake nou echt 'cool' vind zou ik je is na laten kijken. Wat een homo, net alsof ie net uit de gaybar komt ofzo. Ik ga weer spelen laatz !
Gaudio zegt:
02/04/2005
schitterend, iedereen boos op elkaar: die is beter, nee die is beter, bla bla bla

Splinter cell en MGS3 zijn gewoon totaal verschillend en ze zijn beide TOP

Nie seike, spele en post gewoon lekker hoe je ervaringen zijn en niet welke "beter" is
SuxxeR zegt:
02/04/2005
Volgens mijn zijn er zat ervaringen hierboven te lezen, kijk die ruzie :p
02/04/2005
Ja idd, en volgens mij zei Metal Gear ook dat ie erover zou stoppen 8)
02/04/2005
luister luister ik vind sc geweldig en ik vind mgs geweldig allebei wat mij betreft MASTERLIJKE games _0_
02/04/2005
sorry bedoel _o_
02/04/2005
deze ga ik kopen, en dan ff spare( want ik heb al timesplitters3, oddworld SW, uc 2 pre-order en nu deze)
pff
thorex zegt:
03/04/2005
dit is het spel... maar unreal en midnight mogen er ook zijn:D
03/04/2005
de ultieme sluip spel echt zo vet
Noobster zegt:
04/04/2005
Met het derde deel weten ze nog steeds het wow effect er in te houden, zeer goede game 3)

Af en toe mag dat lawaai wat ze muziek durven te noemen wel achterwegen laten :{
04/04/2005
hey ik ben er ook mee gestopt!!!
ik heb de titel nooit meer gezegt :D
ik heb geen kritiek ofzow meer gegeven.
@ The Game Master
wat ben jij een lul zeg hahahaha...
ze zijn allebij leuk. tis maar net wat je smaak is.
en je kunt ze wel vergelijken. want het zijn allebij sneak spellen. en jah dat andere spel (ik zeg de titel niet) is ook sneaken. want anders word het niet een sneak spel genoemd.
wat een gekut hier... nu op naar een ander spel om de mening eens te geven... hmm... Demon Stone heh... eens ff kijken daaro. }:]
Brolly zegt:
04/04/2005
om eerlijk te zijn, hou ik niet echt van zulke spellen...
_0/
04/04/2005
het zijn mij favo ook niet hoor. alleen dat ene spel... heh.. je weet wel.. die vind ik nog wel leuk omdat het niet zozeer sluipen is enzo.
raymy zegt:
04/04/2005
ik vins sc egt te gek ookal heb ik hem nog niet... dat komt nog wel ga hem volgende week hale en dan met me vriend spele... :P 1 en 2 heb ik niet *schaamt zich*
maar deze MOET ik gewoon hebben !!!8)O-)
Fable11 zegt:
04/04/2005
ik heb dit spel nog niet maar ik ben het wel van plan om te kopen.
ik hoop dat het net zo'n goed spel is als mgs 3, want dat is echt een master spel.
al betwijfel ik of hij net zo goed zal zijn.
maar het lijkt me een super vet spel.
05/04/2005
ik krijg hem over een paar dagen kan niet wachten wordt gek 8)
Nukeshell zegt:
07/04/2005
Solo is wel makkelijk, binnen 3 dagen hak um uitgespeeld
:p
07/04/2005
Kicken spel.
En zoals ik al eerder zei;)...ik wil 'm ook zeker gaan kopen.

Maar eerst een vergelijking maken kwa' keuze.
Want als ik een game ga kopen binnenkort. Zou je dan voor Mescenaries of Splinter Cell Chaos Theory kiezen.
(vind ik een moeilijke keuze:p)
ELNINO zegt:
09/04/2005
Vind ik niet zon moeilijke keuze...splinter cell want dit spel is gwoon een meesterwerk
Vengo zegt:
10/04/2005
beste xboxgame totdat jade empire komt 8)
Thommey zegt:
10/04/2005
Yow Gasten,

K moet eerlijk zeggen, van zo'n goed vervolg van sc ct had ik niet durven dromen. Ik heb alleen een vraag over de review, er staat niets in over het geluid, bij mij valt dat soms effe weg tijdens het spelen, hebben daar meer last van???? Verder goede review
10/04/2005
waarom legendarisch.... Sam fischer lijkt op George clooney btw

legendarisch.. nope mooie graphics en mooie soundtrack zijn de enige pluspunten... straight pulled line game is dit.. alles moet je hebt geen keuze van ik doe dit us of dat eens ff voor de lol..
Unrealist zegt:
10/04/2005
Dit spel is zoooo goed, en je hebt wel degelijk veel keuzes in het spel!
11/04/2005
right.... ik weet wel zeker van niet hoor.
raymy zegt:
11/04/2005
mg is nouw ook niet bepaald mooi hoor sc blijft mijn keuze _O_
Conqueror zegt:
11/04/2005
1 en 2 waren meester, dit is legendarisch
12/04/2005
en zow zullen deel 4 5 6 7 8... 78 79 en 80 ook zijn volgens jouw. totdat je inziet dat... het een bagger spel is. 3)
15/04/2005
Splinter Cell 3 wie wil hem nie? ;) dit is echt dope shit
15/04/2005
HALLELUJA!!!!!!!!!! _0_
15/04/2005
Halleluja!!!!!!!!!!! _O_
Stoewie zegt:
16/04/2005
yay, ben hem nu aan het spelen!
graphics zijn zo meesterlijk!!!
@ crazyray87:
Ja je hebt gelijk, hij lijkt inderdaad op George Clooney
ViperMike zegt:
16/04/2005
metal gear kan et nie hebbe da di spel beter is dan metal gear sollid
18/04/2005
verdomme hey... jij bent ook zow noob heh!!
dit spel beter dan mgs hahaha.
ViperMike zegt:
18/04/2005
hahaha jij bent zo grappig di spel het een 9.9 gekrege het hoogste wa de xboxmagazine ooit heeft gegeve kan je van MGS nie zegge
19/04/2005
hahahahaha... zie dan in vergelijking de xb versie en ps2 versie. Jah ik weet dat het er op de ps2 minder mooi uit ziet. maar als je de cijfers met elkaar vergelijkt. volgensmij op gamespot stond sc xb: 8...(nog wat)
en voor ps2 een 7... (nog wat)
dus als mgs3 dan een 9... (nog wat) krijgt
is mgs in vergelijking veel beter.
maar jah dat is mijn kijk erop :D
ViperMike zegt:
20/04/2005
maar de ps2 heeft geen online mode en et is een frot console maar ik vindt SC nog altijd de beste stealt game en daar kan niks tege op......nog niet
21/04/2005
OOK nog niet mgs3 gespeeld zie ik...
ViperMike zegt:
21/04/2005
echt wel en het valt tege ik heb mgs1 2 en 3 gespeeld ik vond 1 en 2 nog wel mooi tot SC3 uitkwam
jappe zegt:
22/04/2005
ok eindelijk ga ik ff wat zeggen .
1 dit spel is gewoon supervet (niet mijn genre maar wel vet)
2 mgs is een spel voor liefhebbers.
3 de boys van xbw geven hun mening en dat wil niet zeggen dat iedereen het daar mee eens is (oftewel check de games zelf)
4de hele crew steekt er veel tijd en moeite in om alles te revieuwen en al die aapekoppen in de gaten te houden.
5 hou allemaal is op met het gezijk over welles nietes over bepaalde games.
6hordo en mirik wanneer zien we jullie weer es online in de regenboog versie want het is er nog steeds gezellig .

voor degene die het nou nog niet snapt een mening is voor ieder voor zich, maar als iedereen zijn eigen favo game gaat lopen opgeilen kan je beter bij een reclamebureau gaan werken misschien kun je dan flyers van een game gaan uitdelen.

proud member of the (slet) woot clan.
jappe zegt:
22/04/2005
gezeik i.pv.gezijk (sorry bier maakt het er niet helderder van)
22/04/2005
... als jij nou even je F....
.........................................
.........................................
.........................................
(bam!!...)
("metal gear" word in een donkere kamer gepropt met een tv en xbox.. en moet voor altijd nieuwe SC spellen spelen...)
.........................................
.........................................
After all these years I can still hear him scream...
TOTDAT!!! opeens de deur open gaat... The light.. After all these years... Daar staat de man... Hideo!!! met een nieuwe mgs!! ik pak zijn hand vast en hij brengt me naar een andere kamer..
(WAAR IK WEER JARENLANG EEN SPEL MOET SPELEN!!!)
...nou... iniedergeval mgs ipv SC.

ps: dit verhaal ging helemaal nergens over... De schrijver vraagt dan ook iedereen om zo veel mogelijk klacht breiven te gaan sturen.

wow... met dit soort onzinnige verhalen kan je duidelijk merken dat ik ziek ben... zware koppijn.. kan niet helder denken.

super ps: alles is natuurlijk eigen mening!!
22/04/2005
ziek dit... erg ziek hoor :~
ViperMike zegt:
22/04/2005
ik zou et nie erg vinde in die kamer te zitte:D
23/04/2005
ik ook nie :) , alst er maar nen x-box is mé veel speln en een schoon meistje :9
23/04/2005
Toen ik de demo speelde kon ik alleen mensen neersteken als ik op vuur knop drukte terwijl ik ze vast hield, het aantal mensen dat bewusteloos raakt zal dus drastisch 8eruit gaan, of zit ik er naast? de enige manier die ik zie is of bewusteloos gooien met een steen oid (of deur) of stickyshocker/ringairfoil round...
Coltdrake zegt:
24/04/2005
vett cool :D
Eellie zegt:
24/04/2005
Ik wil trouwens even zeggen tegen metal gear (jaja wat een verassing) dat ik dit SC na een tijd spelen nog steeds lache vind, zowel online als offline. Ik ben het idd met je eens dat er net zoals bij halo 2 overhyped wordt. Halo 2 was het legendarisch niet waard. Ik heb er spijt van dat ik m gekocht heb. Maar SC is daarentegen wel een top spel, ook al is legendarisch of een 9,9 wel erg overdreven want t kan natuurlijk altijd beter.


(ik heb nix over mgs gezegt, wat die heb ik nou eenmaal niet vaak gespeeld)
25/04/2005
ok ok.. maar ik heb SC wel gespeeld duss. mijn mening is gerechtvaardigt toch? :D
en anders is er ook niet veel aan. al die lui die dit spel zitten te bekronen. er moet toch iemand zijn die lekker er in om roert? :D
Eellie zegt:
25/04/2005
Mijn mening dan ook, ik heb eenmaal ook mgs gespeeld.
Maar ik begrijp wel dat na die jaren mgs er opeens een beter spel uitkomt, dat je een beetje bang wordt. En dan krijg je zulk soort mgs-fan-boy reactie. Je bent nou eenmaal een fanboy, je hoeft alleen maar naar je naam te kijken.
26/04/2005
huh.. wat is dit jong?? :~
ik acht even dat jij een van de mensen was hier met wie ik nog redelijk kon praten. maar nee dus. jij kan dus in het standaard rijtje van xbw'er.
en verdomme noem me geen fanboy. ik zeg gewoon dat ik sc niet leuk vind. mgs vind ik veel leuker. en dat is al een fanboy?
jullie zijn echt de meest irri lui hier. jullie kunnen niet tegen wat lol. en zijn met een op de tenen getrapt!
stakkers.... :(
en nou niet zeggen van: nou!.. jij bent zelf heel snel op de tenen getrapt.
ach rot op...
Eellie zegt:
26/04/2005
Ik had idd eerst alleen de laatste berichten van jou gelezen, daarom d8 ik dat ik normaal tegen je kon praten. Maarja toen ik de rest las vond ik je wel een beetje triest worden. We weten dat je SC bagger,crap,overhyped en vindt stinken, maar moet je dat dan 20 keer zeggen? :~. en met 'verdomme' en 'rot op' overtuig je me ook niet egt. Sorry hoor, maar ik heb nog nooit zoveel anti- reacties op een review gezien. Laat staan van 1 iemand. En je kan wel zeggen dat het lol is, maar na een tijdje is de lol er wel vanaf.

Maar mij zul je hier niet meer zien posten hoor, ik denk dat ik mijn punt wel heb duidelijk gemaakt. En hopelijk zie je een beetje in wat ik bedoel, voor als er nog een splinter cell uitkomt.
26/04/2005
ohh die komt er zeker wel hoor. nog een :{
:D
ik moet toegeven dat ik wel wat vaak heb gepost hier. :D
SC zijn schuld...
27/04/2005
wtf is dit voor forum man??...... Als SC het beste spel is voor de xbox of zal zijn.... dan is de xbox gedoemd omdat ik deze game eigenlijk na helder nakijken best bagger vind... ik vind het spel zo nep spelen... je speelt het spel omdat je verder wilt komen niet omdat je het super lijp vindt...
Ik wil nou ff echt weten wat dit spel legendarisch maakt....
Vrijheid en stealth(wat belangrijk in dit spel is) uhmm nee niet echt
De sfeer(erg belangrijk) uhmm niet echt dat ik in de game zit.
Ik hoop dat ze gaan kappen met splintercell en wat anders gaan proberen... alle andere spellen die tom clancy uit zal brengen kopen jullie toch allemaal wel..

Ik ben gek van MGS voor sfeer en de filmpjes die in me hoofd geprent blijven maar dat wil niet zeggen dat ik mgs4 meteen ga kopen omdat het een game van (hideo kojima) en zijn vriendjes is, misschien is deel 4 wel ok maar niet super.. je weet maar nooit, maar ja hoe braad een spel ook is jullie kopen allemaal het vervolg van halo 2 en jullie kopen ook allemaal nieuwe fable (als ie komt) en nieuwe SC dus.. het maakt niet uit hoe de game is... jullie zijn allemaal geforced om deze games te kopen.. omdat je anders out of the "X-BOX"ritual valt...


I have spoken.. _0/
Conqueror zegt:
27/04/2005
volgens mij komt er geen MGS4
die drie spellen hebben allemaal een thema: het thema van mgs1 was genen, dat van MGS2 was menen (een of andere overdraagbare stof) en dat van drie heeft ook hiermee te maken, en deze drie samen maken alles wat je overdraagt aan de volgende generatie... tenminste dat heb ik ervan begrepen.

maar over sc: het blijft een meesterspel, door een combinatie van factoren die naar mijn mening heel goed uitgelegd worden in de review.

@Metal Gear: kun je niet ff al je commentaar en persoonlijke verhalen voor je houden, dit is een review sectie man.
ViperMike zegt:
27/04/2005
vind ik ook maar hij weet goed da SC beter is maar kan et nie hebbe
28/04/2005
@ Conqueror
i know i know!!
@ ViperMike
... goede post hoor.. hele goede post. liet me echt denken. en ik ben tot de conclusie gekomen....
dat het complete bullsit was... sc beter.. ohh jah.
en trouwens er komt wel een mgs4 hoor. wat was het thema ook alweer?... there's nowhere to hide(o kojima haha) ofzow. crazyray weet dat wel. toch crazy??
Rovak zegt:
28/04/2005
wa boeit mij da er een mgs4 komt als SC4 komt is mgs4 verlede tijd
29/04/2005
vent vent vent...
ViperMike zegt:
03/05/2005
iedereen is et met me eens MGS zuigt
Glennos zegt:
07/05/2005
_O_
matsol zegt:
09/05/2005
sc suckt aars
Eellie zegt:
11/05/2005
Sorry dat ik hier tog nog op reageer, maar ik ben tot een conclusie gekomen: Er zijn mensen die houden van SC en er zijn mensen die van MGS houden. En je kan niet van allebei houden.
Hbjr zegt:
12/05/2005
ik vind beide games erg gaaf... mgs was 1 van de eerste games op de playstation en ik baal dat de pc port van msg 2 niet werkt op me comp =( en splinter cell gerne is teminste eens wat anders en ik vind hem heerlijk spelen!
msg is speciaal voor mij omdat het me eerste game was op de playstation en splinter cell omdat het een gerne was die ik al een tijd niet had gespeeld.
the sith zegt:
12/06/2005
maar er is voor de huurlingen een move bijgekomen en dan kan je dus omje heen gaan slaan maar dan zijn de spionnen toch in het nadeel
20/06/2005
Spionnen zijn nooit in het nadeel..spoinnen kunnen geen reet maar ze staan binnen 2 seconden achter je en je nek is gebroken...dat is redelijk irritant als ik als ''agent'' speel maar als ik als spion speel is het wel leggen..mijn doel is dan ook niet het neutralizeren van de ND133 maar het omleggen van de ''agenten'' :)

Oja, dit is mijn nickname in splinter cell chaos theory (2e)
Jullie nerdjes zitten alleen maar commentaar te leveren op een legendary's spel terwijl jullie alleen de review hebben gelezen splinter cell is in deze zeer realistisch online bijv. met een headshot ben je in 1 keer dood anders niet de zicht verminderd als er een rookbom word gegooit zo zijn er tal van dingen die realistisch zijn gemaakt vind 10 dingen die jij onrealistisch vind van het spel..en niet een rubriek gaan nalullen
ohja, nog iets als een demo volgens jullie zuigt kan ook misschien wel kloppen he het is niet voor niets een voorschot en niet de complete beeld

SPLINTER CELL CHAOS THEORY IS MASTERLIJK
xbox720 zegt:
17/12/2005
als je dit spel speelt overheerst er zo'n gevoel van o shit daar is weer zo'n gast ... weer snel de schaduw in en een mes pakken klim een paal op en pak je tegenstander van achter dat gevoel vindt ik zo vet in dit soort spellen daarom ga ik deze zkr nog kopen maar dan ga ik hem spelen op de xbxo360 want ik heb geen xbox maar ps2 en ga nu overstappen naar de x360
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog geen login? registreer je dan eerst.
 
nCode World Domination True