Dit is het archief van Xboxworld V3.

Bezoek Xboxworld.nl voor de laatste updates.
Review: Outlast
Artikel: XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Review: Enemy Front
Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Artikel: Xboxworld beta is open!
Artikelen

XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!

Reviews

Outlast Outlast
Enemy Front Enemy Front
Transformers: Rise of the Dark Spark Transformers: Rise of the Dark Spark
Murdered: Soul Suspect Murdered: Soul Suspect
UFC UFC
MotoGP 14 MotoGP 14
Tour de France 2014 Tour de France 2014
Sixty Second Shooter Prime Sixty Second Shooter Prime

Meer Artikelen Meer Artikelen

Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud! Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud!
XBW Review: Outlast XBW Review: Outlast
XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
XBW Review: Enemy Front XBW Review: Enemy Front
XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live! Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live!
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!
Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare...
Eerste gameplay trailer van Dead Island 2 Eerste gameplay trailer van Dead Island 2
Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en screenshots Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en scree...

Meer Nieuws Meer Nieuws

Saints Row
 
Saints Row
 
Platforms
Xbox 360
 
Website
 
Uitgever
THQ
 
Developer
Volition
 
Genre
Free-roam actiespel
 
Release datum
Xbox 360
Reeds verschenen
 
Belangrijke Features

Online marktplaats
Online Multiplayer
 
Waardering
Geweldig
Geweldig


 
Meer info Meer info

Naar Forum Naar Forum

 
Gepost door Mirik Smit op 04 september, 2006
Saints Row review

Of je nou een gangster bent, of een gangster wilt zijn, het spelen van een gangster in een videogame blijft altijd leuk. Zeker als dat kan in een grote spelwereld, waar alles in het teken staan van interactiviteit. Dit zijn de zogenaamde ‘free-roam’ actiegames die de laatste jaren aan de top van de verkooplijsten staan. THQ wilde ook profiteren van de populariteit van de gangster free-roam games en hun Volition studio ontwikkelde dan ook Saints Row, hun eigen franchise die inspeelt op de hedendaagse straatcultuur, films, videogames en muziek. Wij reviewen deze titel met gevaar voor lijf en leden en zullen voor jullie beschrijven hoe het is om Saints Row te spelen.


Het ligt op jullie tong. Jullie willen het graag roepen, het wereldberoemde spel waarvan de afkorting met een G begint, in het midden een T heeft en met een A eindigt. Maar om te voorkomen dat deze bespreking van Saints Row één grote vergelijking wordt met het populairste spel van de laatste paar jaren, zullen we hier niet over gaan hebben. Het moge duidelijk zijn dat de twee titels in het zelfde genre liggen en bijzonder veel met elkaar gemeen hebben, maar de vergelijkingen moet je zelf maar maken als je onze bespreking leest. Waarom? Om eerlijk te zijn tegenover dit spel van THQ, dat moedig op heilige, bijna verboden, grond treedt en het beest bij de keel probeert te grijpen.

The Third Street Saints, dog

In Saints Row speel je een eigen samengesteld mannelijk karakter. Het is mogelijk om met een aantal uitgebreide opties het gezicht en de lichaamsopbouw zelf samen te stellen. Of je nou Afrikaans, Aziatisch, Europeaan, behaard, kaal, dik of dun bent, alle mogelijke combinaties van huidskleuren, gelaatstrekken en lichamelijke eigenschappen zijn te creëren. Ben je eenmaal tevreden met hoe je karakter er uit ziet, dan kun je aan de slag. Vrees niet, ben je later ontevreden dan kun je in het spel naar de plastisch chirurg om je uiterlijk te veranderen of zelfs je etniciteit aan te passen.

De introductie tot het spel is kort maar krachtig. Loop je rustig over de straat in de stad Stilwater, wordt je opeens geconfronteerd met bendegeweld dat de stad teistert. Drie bendes, genaamd de Los Carnales, Vice Kings en de Westside Rollerz terroriseren de stad met hun geweld en criminele praktijken. Er is echter een vierde bende die de kop op steekt onder de leiding van de charismatische leider Julius. Deze man kom je dan ook tegen in het midden van het straatgeweld en hij vraagt jou om mee te komen naar de kerk, die als uitvalbasis dient van de Third Street Saints. Al snel wordt je, natuurlijk na een brute ontgroening, toegelaten tot de bende en treed Julius zijn plan om Stilwater over te nemen in actie. Uiteraard moet er begonnen worden met de wijk Saints Row, waarin momenteel nog de andere bendes regeren. Nadat je afrekent met deze schooiers en de wijk schoonveegt van ongenode gasten, kun je je vizier richten op de rest van Stilwater, dat opgedeeld is in 36 wijken die elk onder controle staan van de drie regerende bendes.

Je snapt hem al, samen met de huidige leiding van de Third Street Saints zul je langzaam maar zeker de stap overnemen en de bendes uitschakelen. Om dit te bewerkstelligen zijn een drietal verhaallijnen naast elkaar te spelen. Elk van de verhaallijnen vertegenwoordigd één van de drie bendes en hoe daar mee afgerekend moet worden in een (ruwweg) tiental missies. We kunnen je vertellen dat de verhalen over al deze verschillende karakters en vijanden, evenals de karakters waarmee je werkt uit de Third Street Saints zelf, bijzonder goed geslaagd is. Het komt zonder twijfel voor een groot deel door de briljante stemacteurs, zoals onder andere Michael Clarke Duncan, Keith David, Tia Carrere, Michael Rapaport en Mila Kunis. Ook de tussenscènes waarin het verhaal zich tussen en na missies in ontpopt zijn slim in elkaar gezet. Het nodige drama, evenals de momenten van humor zijn goed getimed en gelijk een hele aardige film. Je snapt dat dit ons bijzonder meeviel, aangezien het absoluut niet makkelijk is een interessante en overtuigende verhaallijn te creëren in spellen zoals deze. We houden het verhaal dan ook graag geheim, zodat je zelf kunt genieten van de verrassingen en goede regie kunt genieten.

Afbeelding 52Afbeelding 54Afbeelding 55

Gotta find me some ho’s!

De activiteiten zijn, met het verhaal uit de weg, logischerwijs waar Saints Row om draait. Met de complete stad Stilwater beschikbaar vanaf het begin, is het namelijk een beetje intimiderend om uit te vogelen wat je allemaal kunt of moet doen. Nou moeten we eerlijk zeggen dat hoewel Stilwater absoluut niet klein te noemen is, het ook geen enorme stad betreft. De ontwikkelaar heeft er bewust voor gekozen om de stad relatief compact te houden, zodat de speler geen tientallen minuten lang in de auto hoeft te zitten voordat hij iets interessants tegenkomt. Dit maakt de meeste omgevingen al snel bijzonder makkelijk te navigeren, terwijl ze nog steeds hun geheimen behouden. In de verschillende wijken zijn altijd een paar winkels te vinden om te beroven of bijvoorbeeld kleding bij te kopen, evenals een aantal zogenaamde ‘activiteiten’. Mocht je namelijk de verhaalmissies uitgespeeld hebben of extra respectpunten nodig hebben om een missie te kunnen beginnen, dan is het tijd voor het verkennen van de stad en zijn mogelijkheden.

 Pagina 1 van 3 >> 2 3Top ^ 


  • Geweldige gameplay!
  • Ongelofelijk veel te doen
  • Hele aardige graphics
  • Solide online component


  • Veel 'LAG' in online modi
  • Enkele grafische foutjes


Geweldig
Als je het ons vraagt is Saints Row absoluut een van de beste free-roam actietitels die er te vinden is. Dan bedoelen we niet alleen voor de Xbox of de Xbox 360, maar in het algemeen. Het spel kan zich meten met de concurrentie en is in vele opzichten mijlen ver vooruit. Wij zijn verkocht en denken dat iedereen die van actierijke free-roamspellen houdt, en zelfs mensen die voor het eerst een dergelijke titel proberen, Saints Row kunnen waarderen. Kort en simpel, een verplichte aankoop.
1 lezer review voor deze titel


04/09/2006
Goede game, heel aardige reviews erover gelezen.. topgame:) Van die grafische foutjes idd wel raar soms want wegen en auto's die plotseling verdwijnen, is toch wel beetje gaar:p
04/09/2006
zeker mee eens, is een mooi en goed uitgebalanceerd spel... Toppertje!
Berrie zegt:
04/09/2006
Bedank voor deze review Mirik! Ik ga deze game zeker te weten halen.
retouw zegt:
04/09/2006
zijn er ook moters en vliegtuigen of helicopters?
Mirik zegt:
04/09/2006
alleen auto's! althans er zijn we helicopters en vliegtuigen, maar daar kun je niet in.
BAERTJE C zegt:
04/09/2006
Kijk er zijn dan wel geen helicopters enzo maja wat wil je alle missies halen in de lucht ofzo en trouwens het auto pimpen en die sjit is gewoon al de bom
basovich zegt:
04/09/2006
goede recensie :), site ook een beetje in saints row spel..vet wel minder 8)!!:9.
ViperMike zegt:
04/09/2006
Goede game, de eerste vette game waar je vrij in de stad kan rondlope. En die ragdolls zijn geweldig.
DemoSpike zegt:
04/09/2006
Geweldige game, zeer zeker aan te raden voor GTA fans.
Het enigste "minpuntje" is misschien is dat ik het gevoel heb dat ik een zwaar verbeterde versie van GTA aan het spelen ben. De auto's rijden echt lekker en je kan volledig los gaan in de stad
Slyrex zegt:
04/09/2006
geweldig spel_O_
4sake zegt:
04/09/2006
goede game.. en naar mijn mening beter dan gta.. k heb het gehad met gta.. telkens hetselfde maar dan meer..
DemoSpike zegt:
04/09/2006
Daar sta je dan met je PS3
04/09/2006
plaatjes zien er wel een stuk minder uit dan origineel, BTW: woehoe vanaaf een HD TV
M-F-z0r^ zegt:
04/09/2006
haha, idd, schijtding. Maar het is idd een erg vet spel. Je mag hier lekker zelf mikken, de wapens klinken bruut, de controls zijn voordehand liggender dan die van GTA, en ik vind het sowieso een GTA beater. Lekker mensen beroven, sommige verkopers schrikken alleen van grotere wapens zoals AK, m4 of de shotguns. Die drive-by's met drie ganggenoten die met shotguns etc uit de ramen shieten en die binnen enkele tijd de andere auto tot ontploffingen brengen. Het is gewoon een heerlijk spel, waar je vijanden slimmer zijn dan in GTA en er een hoop meer mogelijk is, behalve dan voor de vliegfans.

* ook prachig hoe die dikke vette platina kettingen met hangers eraan heen en weer bewegen :p
x gamer zegt:
04/09/2006
Ik heb hem nog niet gekocht.
Maar zeker het proberen waard dus?

(de styling van de site is nu echt vet :D,
blijft dat nog ff?)
04/09/2006
haha ik moet woensdag toch naar de stad dus zeker deze game meenemen! trouwens zeer strakke site nu helemaal into saints row ! :)
Phreon zegt:
04/09/2006
Toch nog maar eens denken of ik deze ga halen.

Beetje off-topic wellicht, maar wat me opvalt aan de review is dat er redelijk wat spelfouten in staan. Toch jammer.
DemoSpike zegt:
04/09/2006
niet denken, maar doen
Mirik zegt:
04/09/2006
De Saints Row styling blijft een weekje. Spelfoutjes, tja ik vind het ook niet leuk maar we schrijven flinke lappen tekst, dan wil er wel iets ontsnappen aan onze aandacht. We zijn geen spellingswonderen, alleen maar game-bespreekwonderen en dat is waar het om gaat. Dit is geen Nederlandse les, maar een bespreking van een videogame. :)
04/09/2006
deze game is gewoon de SHIT! wr geweldig? en niet legendarisch:P:P k vind t spel egt een dikke 10 waard! echt een aanrader!!!!!3)3)3)
tricker zegt:
04/09/2006
*sniff* Ik wil die game ook! :( Nog maar 1 maandje en dan is mijn geld binne! Maar dan word het wel mijn eerste Gta game! Nog tips?
Roy0212 zegt:
04/09/2006
dit spel is in 1 woord GEWELDIG!_O_
Vassie zegt:
04/09/2006
Deze game verdient Legandarisch...zo cool!
04/09/2006
jup speelt veel lekkerder weg als GTA en het is ook allemaal net iets vetter.....

oke het is veel vetter als GTA, KOPE DIE GAME:9
Tecnomic zegt:
04/09/2006
Goede game, maar het kan naar mijn mening niet tippen aan GTA;Vice City. Deze game is voor mij zonder twijfel de NR.1
x gamer zegt:
04/09/2006
@Kobold, en als Test Drive uitkomt, een Test Drive styling dan maar? ;)
gostyXyxy zegt:
04/09/2006
heb de game nu 3 dagen echt een geweldige game vind de gameplay echt vele malen beter dan gta
Tecnomic zegt:
04/09/2006
Jezus de forum is wel erg traag zeg
x gamer zegt:
04/09/2006
Ja klopt, gewoon op het minnetje drukken en ff wat anders lezen
Phantom X zegt:
04/09/2006
Dit is cker goed het is gewoon gta alleen dan leuker :P. Maar kunnen jullie deze kleur niet op de main site houden het is echt mooi die oranje kleur van saints row :(
x gamer zegt:
04/09/2006
Het ziet er juist vet uit man! :D
Phantom X zegt:
04/09/2006
Dat bedoel ik x gamer ik zou graag willen dat deze kleur de standaard kleur word van XBW haha :D.
gunz zegt:
04/09/2006
lijkt me echt vette game, ga hem binnekort halen denk. maar zijn er nou motors of niet? want bij gta vond ik motors altijd wel relaxed
mars15 zegt:
04/09/2006
Heb er al 21 uur opzitten
Bavihoane zegt:
04/09/2006
wat houdt dat user-content in.... eigen ondworpen shit online zetten enzo!!! zou gaaf zijn
Mirik zegt:
04/09/2006
nee, je kunt zelf je karakter en bende samenstellen, hoort eigenlijk niet in thuis, zal er uit halen
r0bintj3 zegt:
04/09/2006
Is die ook voor gewone xbox of alleen voor 360?
Mirik zegt:
04/09/2006
staat toch duidelijk in de omschrijving aan de rechter kant voor welk platform hij is of ben ik nou gek... :)
04/09/2006
heheh, echt vet gedaan man die site nu, helemaal in de saints row steil!! :D

deze game is gewoon echt harstikke dope!! heb er al veel uren aan besteed aan single en online spelen :)! maar nu mijn nieuwe school weer is begonnen... merk ik wel meteen dat ik veel minder tijd overhoudt, want deze school is dus meteen een heel stuk zwaarder dan mijn andere, dus weer minder 360 voor mij :(
M-F-z0r^ zegt:
04/09/2006
hij had het sowieso wel moeten weten eigenlijk he,,
zelfde als je zegt, komt halo3 ook op de playstation :p:p.
04/09/2006
10 uur gespeeld, en ik ben er nog lang niet.

Geweldig!
bamse zegt:
04/09/2006
bij play asia 32 euro regio vrij nu even uitverkocht verwachten hem snel weer

gunz zegt:
04/09/2006
ik weet niet waarom iedereen nou helemaal van "echt vet gedaan man die layout" maar dat heeft xbw bij elke populaire game ongeveer wel.
boss zegt:
04/09/2006
Deze game is echt wel vet! Die chaos en die actie, hell yeah! En het geluid is pokke vet in de game. Singleplayer zit het echt goed, online moet er daarentegen dringend een patch voor komen. Daarna zit het helemaal goed waarschijnlijk :).
METALFEAR zegt:
04/09/2006
Deze game verdient zeker Legendarisch. Vooral de Multiplayermode Protect Tha Pimp is echt erg leuk om te spelen. Ben nog nauwelijks aan de Singleplayer toegekomen terwijl die ook erg vet is. Hoop alleen wel snel dat er een patch voor de multiplayer komt want af en toe is er wel lag.
swordman zegt:
04/09/2006
Ik vind dit spel echt helemaal geweldig vermaak me er helemaal mee online vind ik iets minder maar de singleplayer geeft gewoon t YEAH gevoel
Skin-X zegt:
05/09/2006
kvind tog jammer dat je geen moters of vliegtuigen enz. kan berijden/vliegen. :S
robin1 zegt:
05/09/2006
Saint Row : Vind ik vele male beter als de gta series ,maar het vliegen en motor rijden is wel heel jammer .Maar het is echt een hele mooie game ,en je krijgt na ene paar missies al homies (vrienden dus) die je kan roepen en bellen.Ik heb denk dit spel al 15uur gespeelt deze week.Echt top game .Maar de nieuwe gta word zeker beter alleen jammer dat je iemand bent uit oost-europa maarja kan mischien wel vet worden eerst spelen dan beoordelen toch
05/09/2006
hey mensen heb gister Saints row op m'n nieuwe HD TV gespeeld, maar dat haar van mensen is echt ziekelijk lelijk, en heel erg blokerig, net als bomen, ze knipperen op m'n scherm, nu hoor ik dat dat op de normale TV heel anders is, klopt dat? iemand ervaringen?
05/09/2006
ik vind het eigenlijk maar bagger, je gaat veelste moeilijk dood.
M-F-z0r^ zegt:
05/09/2006
jij vindt alles bagger, en het is gelul man, je gaat juist niet te snel dood. Tenzij je een vreselijke noob bent ( als je vaak dood gaat), ok, als je een keer een missie hebt waar ze opeens om het hoekje van een trappenhuis met ak en shotgun op je gaan schieten dan snap ik het, zo ben ik ook nog wel een paar keer dood gegaan, maar een ezel stoot zich geen tweede keer aan dezelfde steen en de volgende keer gooide ik er natuurlijk een gewoon een molotov naartoe, en ja, het werkt.
trouwens, heb je wel een 360, ik zie geen 360 games in je lijstje staan en je gamertag doet het niet/ is ongeldig.
Daarom altijd het rare commentaar op de demo's 8)

@ shortbull, ik heb het bij de gamewinkel replay op een hd beeld gespeeld als demo, en daar zag ik er helemaal niets van eerlijk gezegd, misschien zit er een snoertje los ofzo, maar op mijn gewone tv is dat iig helemaal niet. Maar dat heb ik daar op de samsung hdtv dus ook niet gezien
x gamer zegt:
05/09/2006
@Phantom X, o haha ik dacht dat omdat er zo'n boze smiley bij stond :{
05/09/2006
@M-F-z0r^, Tja ik had het eerst ook niet op m'n gewone tv, maar nu is het opeens wel, zonder reden, alles zit aangesloten zoals het hoort, stekker staat op HD, Gamemode staat "aan" en voor de rest doen alle games het gewoon naar behoren, alhoewel PGR3 heeft een rare schittering over de auto's, ik zal wel iets verkeerd ingesteld hebben, maar wat???
diz187 zegt:
05/09/2006
Heb nu 25% van het spel erop zitten en moet zeggen dat ondanks dat er enige (zie recensie) mankementen bekend zijn dat hij echt overweldigend goed is. Het gemis van het vliegen in vliegtuigen/choppers/jetpacks of rijden op motoren is voor mij niet aanwezig. Natuurlijk is het hartstikke tof om dergelijke voertuigen te besturen, maar het gemis ervan is voor mij totaal niet aanwezig. Tevens las ik al dat er een patch (nog niet officieel door thq aangekondigd) aan zit te komen die o.a. de lag in online play als zowel het trage inloggen op online multi-player games moet gaan verhelpen, dus dat gaat allemaal goed komen :9
eternal e zegt:
05/09/2006
ja ik heb de game ook gehaald is ec ht super kix en vet ik heb alleen nog niet online in de stad gegamed maar in een arena of zo iets was wel leuk maar in de stad lijkt me veel vetter online
Tecnomic zegt:
05/09/2006
@Kobold
De game zal ook gewoon op de PS3 verschijnen, let maar op. Nog niet eens zo heel lang geleden kwam er een van de medewerkers van dit spel aan het woord en hij zei dat de kans groot is dat deze game ook de overstap zal maken naar de PS3, mits deze game een succes wordt. Daarnaast staat er ook geen ''Xbox 360 only'' logo op het doosje van het spel.
05/09/2006
Ben er verslaaft aan :D heb er al 23uur in gespeelt en 43% klaar :) moet alleen nog een keer online...
Mirik zegt:
05/09/2006
@tecnomic: dat kan, ik zeg nergens dat dat niet kan gebeuren :)
05/09/2006
Er komt binnen 2 weken een patch voor de onlineproblemen dus dat minputnje kan je ook wel wegwissen. Zelf geen liefhebber van dit genre maar toptitel.
Mirik zegt:
05/09/2006
@ snuiflofski: dat zeg ik al in de review. maar om dan nu al aan te nemen dat het daarna permanent opgelost is, is wat naief.

het zijn tweaks, het is geen nieuwe netwerkcode
05/09/2006
het is een hartstikke mooi spel ik heb hem ook en die wardeering moest eigelijk SUPER GEWELDIG zijn :D
oemfoefoe zegt:
05/09/2006
Voor 1 ieder die een Next-Gen game wil spelen met alles erop en eraan is verplicht dit spel in zijn of haar collectie toe te voegen!!!!!!!!
Echt waar voor je geld! Je hebt geen xbox360? Dan is er nu een reden om er wèl een te kopen!!! PUNT! :D :9
05/09/2006
ho ik heb het ontdekt, waarom de grafix niet goed geshowed werden , ik moest de xbox nog 1080i instellen, hij stond op 480, pff
05/09/2006
@ Tecnomic

Ja jongen, dan zijn we al op de X360 toe aan deel 2 ;) Daarnaast ik dacht dat je dit spel niks vond (deel 1 van het forum) no hard feelings dude! ;)
Milanos zegt:
05/09/2006
SOWN VETTE GAME!!!
M-F-z0r^ zegt:
05/09/2006
@ shortbull, lekker dan. Haha. Dan zal het er wel raar uitgezien hebben ja, pixels die samen weer grotere pixels vormen etc
ernie nl zegt:
06/09/2006
die shit is laggy online superlaggy maar wel cool spel maar beter gaan ze die online server ff updaten zoadat er geen lag meer is
M-F-z0r^ zegt:
07/09/2006
Ik begin een beetje heel erg uitgespeeld te raken met dit spel. Ik heb het nu al de hele week bijna niet meer gespeeld
Hakar zegt:
08/09/2006
ik heb een vraagje:

op de achterkant van de saints row hoesje staat, nederlands ondertiteling, maar in het spel zie ik alleen maar
engelse ondertiteling??
10/09/2006
De game zelf kan opzich wel leuk zijn maar de game gaat enorm traag er zijn heel vaak framedrops en af en toe gewoon geen vsync. Ik speel het op me hdtv ,grafisch is het wel een mooie game. Waarschijnlijk weten ze niet precies hoe ze met de krachten van de 360 om moeten gaan want die framedrops zijn enorm irritant. Ik was van plan de game te kopen maar zoo een haperende game heb ik nog nooit gezien.
ramon0598 zegt:
10/09/2006
iemand al mee gemaakt dat z'n character praat? Ik wel volgens mij, bij de laatste missie tegen de Vice Kings maakt de character volgens mij een opmerking over Tanya's "gezondheid" (Niet teveel verklappen natuurlijk). Heb ik gelijk of zag ik het nou gewoon verkeerd?
Mirik zegt:
10/09/2006
je karakter praat 3 of 4 keer in het spel, wel humor!
11/09/2006
haha boeie hij praat met zijn gun :) die van mij tenminste :8
capcom23 zegt:
11/09/2006
haha jackie brown JR, ik vraag me af wat voor gun :S hihihihahahhaa
Sognare zegt:
12/09/2006
N3 OF SAINTS ROW>>?
TNT NL zegt:
12/09/2006
Saints Row is egt zooo vet online, offline (ben druk bezig met rankings online en shit). Soundtrack is gewoon zo dope, al die hiphop liedjes zijn egt chill. Saints Row verdient cker wel legendarisch.
@ Kingof360 cker wel Saints Row
(P.S. wie nog een Gang zoekt of gewoon ff protect Tha Pimp ranked wil spelen moet me ff toe voegen op live ;)
xHLHx 3xPLoSiVe)
12/09/2006
ik vond sanna beter maar dat kan niet online 8)
NL Drunen zegt:
12/09/2006
weet iemand in welke kledingwinkel je die lange pimp jas en broek kunt halen ...??
12/09/2006
egt vet spel ga de pack kope
13/09/2006
zodra mijn auto (echte) weer gemaakt is, dan komt deze game er zeker. de demo is al veelbelovend. en ook ik moet zeggen dat ik de motoren en vliegtuigen/jetpacks geeneens miste. het is dat men er hier over begon, want ik miste dat in geen geval omdat de gameplay van de demo al diep genoeg was om de aandacht vast te houden.
NL Drunen zegt:
13/09/2006
weet iemand bij welke kleding winkel je die lange jas met bondkraag kan kopen ???????? Die Pimp Jas
capcom23 zegt:
14/09/2006
Ik vind het spel niet super, maar ook niet slecht. Gangsters games is niks voor mij, maar de gameplay trok mij wel aan en heb zeker ook geen spijt van dat ik het gekocht heb. Heb toch wel plezier aanbeleefd. HEt spel is best wel groot en gelukkig kun je autorijden haha of gewoon een politieagent op de weg overvallen hihihih lekker met de auto verder rijden of de gangs aanvallen. vind het wel grappig allemaal. Alleen jammer dat de graphics niet zo mooi zijn. Maar toch zie je wel 256bit effecten zoals bij de kleding. Het kon best wel strakker allemaal, maar goed heb in ieder geval genoten van het spel en ben pas op 7%. heb weinig tijd door mijn werk. ben ook met enchanted arms bezig.
Zatoichi zegt:
14/09/2006
Ik vind t een cool spel ja, ben alleen teleurgesteld in ze dat ze er geen motors en vliegtuigen inzitten had ik wel verw8 omdat ik gelezen had dat de makers uitgebreid san andreas hebben gespeeld voor dit spel, dus vind ik t raar dat die andere voertuigen er niet in zitten, maar voor de rest is t een geslaagde free roaming game.
Ydo zegt:
15/09/2006
In het begin erg mooi spel, maar latere missies zijn vreselijk irritant, echt zo'n spel waarbij je de neiging krijgt de controller door de kamer te gooien. Onbegrijpelijk dat ze zulke irritante missies maken, vindt toch niemand leuk!!!!!!
Ydo zegt:
15/09/2006
En inderdaad die framedrops beginnen echt irritant te worden!!
Begrijp me niet verkeerd, in het begin was ik super enthousiast over dit spel, maar het frustratieniveau neemt verder in het spel behoorlijk toe!!!!!!!
16/09/2006
Deze game verdient helemaal geen "Geweldig" De framedrops maken de spel gewoon bagger. Ik heb de demo gespeeld en daar waren de framedrops abnormaal. GTA zal super worden en alles wat erop wilt lijken is meestal slecht!!!. Deze game zag er op zich wel OK uit alleen grafisch zijn ze compleet de mist in gegaan.
retouw zegt:
17/09/2006
kut spel om online te spelen duurt tergend lang voordat er genoeg spelers zijn bagger
ViperMike zegt:
20/09/2006
Daar komt een patch voor, tege die lag. En osmanliempo, wil je dat je steeds een haper beeld krijgt al ontploffe er 2 autos tegelijk? Of dat hij spr traag gaat al is er een groot gevecht.......denk het niet.
oemfoefoe zegt:
21/09/2006
Ik heb niet 1 keer aan GTA gedacht... echt een meesterlijke game!!!! Het woord 'concurentie' heeft z'n betekenis waargemaakt mbt GTA! Alle lof voor THQ met Saints Row!!
Heb 'm helaas al uitgespeeld (op 10 TAGS na) en kan niet wachten op deeltje 2!!!

Goeie review Mirik!!
retouw zegt:
22/09/2006
daar zit wel wat in :{
23/09/2006
Labiele geestje Leon trekt 't ook niet echt meer.... :p
DLA SainT zegt:
23/09/2006
Gewoon goed spell!!
24/09/2006
masterlijk zeg deze game8)
hulde aan THQ met deze grote stap naar perfectie;)!!!
alleen nog voer en vliegtuigen en de telefoonnummers wat verder uitwerken dan ben ik helemaal Tvree
keep up the good work THQ8)

p.s. heb geen 1 keer last gehad van frame-drops in de single player en bij werken ong. 8 tags niet:(
MAARE wanneer komt deel 2 uit? 8)
Mirik zegt:
24/09/2006
pimpkleren moet je verdienen door missies en activities te halen. dan krijg je een pimp cane en een pimp suit, erg cool!
24/09/2006
WTF :D Dit spel is gwn super! heb het al zon2-3weken,en ben gwn verslaafd aan dit spel. Veel actie,veel missies,Nice 'Ho's':d hehe. Zou er ooit een Saints Row 2 komen? _o_
24/09/2006
?nou ik vind het niet zo super hoor niet egt vernieuwend
24/09/2006
damn, nu ik al deze reacties zie ben ik wel blij, eindelijk geen gezeur van gta naapers, het is gewoon een fucking vette game, zeker beter dan gta, deze mensen hebben heel goed gekeken naar gta, en de minpunten eruit gehaald, controls grafics fragdolls, verhaal, alles klopt.
Vinnie 78 zegt:
01/10/2006
K ben het met Fire Lion eens, zo vet vind ik het spel niet.
NL Drunen zegt:
01/10/2006
wat moet je bij de laatste missie doen bij die boot ???
J-Unit1 zegt:
03/10/2006
Het spel is echt vet, maar die lag is behoorlijk irritant.
Bijvoorbeeld de missie van de Westside Rollerz dat Julius en ik alle auto's kapot maken (No time to mourn) en dan achter Price aangaan. Dan zegt hij mission complete en dan blijft hij maar laden. :'(

Op deze manier kan ik dus nooit het spel uitspelen... :'|

Iemand anders hetzelfde probleem?
shadow x zegt:
08/10/2006
nee als je het einde wil horen dan moet je het zeggen einde vind ik echt dom
Vinnie 78 zegt:
08/10/2006
dan hoef ik het iig niet te horen
09/10/2006
ze zeggen dat er een patch voor 't lagg comt *)
valliant zegt:
10/10/2006
supper chill spel speel het hele maal plat op me e3
maar soms looptie hartstikke te laggen das kut3)
MADNELIS zegt:
11/10/2006
Ik speel het spel nu ongeveer 3weken en moet zeggen dat het een topspel is. toch enkel zit er nog een grafisch foutje in :( speel het op een beamer met een projectie scherm van 200cm/160cm en het is een geweldige belevenis :)
360-Gamer zegt:
12/10/2006
De game is leuk en mooi gemaakt weetje.
ALLEEN de multiplayer is geen eene Fok aan!!!
Je ziet je tegen stander lopen, op eens weg en
op eens aan de overkant echt veel frame-drops.
shadow x zegt:
13/10/2006
multiplayer ¿¿¿????
Vinnie 78 zegt:
15/10/2006
Ja, multiplayer.
shadow x zegt:
15/10/2006
hoef je niet boos te worden
Vinnie 78 zegt:
16/10/2006
ben ik ook niet :P
renekill zegt:
19/10/2006
echt cool spel ik heb het verhaal lijn net pas uitgespeeld
maar ik speel het nog de side missions dan he:P
het ziet er echt goed uit een aanwinst voor je xbox
19/10/2006
renekill zegt:19/10/2006

echt cool spel ik heb het verhaal lijn net pas uitgespeeld
maar ik speel het nog de side missions dan he
het ziet er echt goed uit een aanwinst voor je xbox

hoeveel uur duurde het om hem uit te spelen ? ik heb het spel nog niet zo lang, maar ik moet sommige missies toch wel vaak over spelen.......
flappie zegt:
20/10/2006
@Music-Maniac196: Ik geef even gebrekkig antwoord op jouw vraag voor het geval Renekill dat niet doet.
Ik zit zelf op 40% en heb er al 25 uur op zitten (zit wel bij de meeste sidemissions al behoorlijk ver, overal wel lvl 5 +). Ik denk dat je het spel uitspeelt tusse de 30-40 uur, maar dat is een gok. Het kan zijn dat het spel al uitgespeeld is op 80%, en dat de overige 20% bijvoorbeeld het verzamelen van de cd's is, graffiti spuiten etc.
Maar goed, ik kan dit allemaal niet met zekerheid zeggen.
22/10/2006
het is wel een vet spel maar als je online gaat is het oer stom :(
ik heb 69% uitgespeel met cheats en 45% zonder cheats :9
MaUsEr zegt:
25/10/2006
het spel houd bij 63 procent op dikke naaierij
renekill zegt:
25/10/2006
ik heb het verhaal lijn uitgespeeld en ik heb een paar side missions uitgespeeld maar ik ben nog op de 83% denk ik zo en ik heb pas 10 cd's
shadow x zegt:
26/10/2006
al 16 cd's het eind vind ik dom :~
ViperMike zegt:
28/10/2006
Het spel houd niet op bij 63%.....ga die activities maar eens doen. Het is wel saai al heb je hem uitgespeeld, dan is er niemand om tege te vechte behalve de woute.
shadow x zegt:
29/10/2006
wat zijn side missions
J-Unit1 zegt:
30/10/2006
side missions zijn die activities, als je die tot lvl 8 uitspeelt unlock je dingen en achievements...

Online zou echt heel vet zijn als die patch er kwam.
Want nu teleporteren mijn tegenstanders laggie heen en weer. Mijn ranking is door die lag erg laag... Het mikvermogen is echt vreselijk door die lag.

p.s. 63% is de missies tot ongeveer 87% zijn alle activities en de overig 13% is cd's en tag-locations...
Remco zegt:
03/11/2006
Supergame, side-missions zijn echt vet, vooral de Insurance Fraud, daar heb ik me best wel mee vermaakt. Jammer dat er geen motoren in zitten. Maar is het iemand opgevallen, dat je eigen character in het hele spel NIKS zegt, als er in een filmpje een vraag wordt gesteld, haalt ie maar een beetje z'n schouders op, ik vind dat wel een beetje vreemd.
Remco zegt:
04/11/2006
en als je op de motorkap springt en je drukt dan op Y, zit je in 1 keer in je auto, wel beetje lelijk, maar wel handig als je snel wegmoet als bijvoorbeeld de politie achter je aan zit of zo.
05/11/2006
Ik begrijp de hype over deze game dus echt niet :(

Ik heb hem gehad (gehad ja !!!) en heb hem binnen een week ingeruild voor een andere game. Besturing werkt voor geen meter, dit komt ook door de ontelbare "bugs" die er in de game zitten. De graphics vind ik al helemaal niet baanbrekend (op ontploffende autos na dan). De verhaallijn dwarreld als een groene snotbel door de game, zo nep en onrealistisch is het opgezet. Alleen de muziek is goed :(

Misschien had ik te veel van deze game verwacht, zoals zo vaak........

Doe mij toch maar gewoon ouderwets GTA San Andreas :)
poru zegt:
11/11/2006
ik heb dese game en heb alle kleren gekocht maar waar kan ik een pimp pakje halen :~
08/01/2007
vette game en dat tune van je cadi is ok wel lachen en je karakter maken is veel toffer dan met gta met die CJ ik ga deze game zeker hale :)
poru zegt:
13/01/2007
jemig wat een k** einde seg :(:(:(
17/01/2007
Mijn god.. PIJNLIJK SLECHT.. ECHT een miserabele game... GTA-wannabe . Heb de demo gespeeld... toen ik klaar was ...dacht ik maar één ding.. kon ik de tijd dat ik die KLERE-demo had gedowned niet ergens anders aan besteden?
COD3 zegt:
29/04/2007
waarom? Het is gewoon een vet spel. PUNT! :D
NL Drunen zegt:
10/05/2007
Ik heb 1000 punte meej saints row als je wil dat ik je Pimpkin maak dan moet je me maar ff toevoegen
NL Drunen ik maak je dan tot lvl 31 --> dan ben je pimpkin
d_dh zegt:
02/12/2007
ik heb hem egt al heel lang en ik vind het een leuke game maar jammer dat er geen moter enzo bij zitten daarom lijkt sains row 2 mij wel leuker:D
EazZy zegt:
07/04/2010
ik heb zelf saints row 2 en mis toch bepaalde stukken van het verhaal vandaar dat ik nu deel 1 ga kopen :D
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog geen login? registreer je dan eerst.
 
nCode World Domination True