Dit is het archief van Xboxworld V3.

Bezoek Xboxworld.nl voor de laatste updates.
Review: Outlast
Artikel: XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Review: Enemy Front
Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Artikel: Xboxworld beta is open!
Artikelen

XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!

Reviews

Outlast Outlast
Enemy Front Enemy Front
Transformers: Rise of the Dark Spark Transformers: Rise of the Dark Spark
Murdered: Soul Suspect Murdered: Soul Suspect
UFC UFC
MotoGP 14 MotoGP 14
Tour de France 2014 Tour de France 2014
Sixty Second Shooter Prime Sixty Second Shooter Prime

Meer Artikelen Meer Artikelen

Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud! Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud!
XBW Review: Outlast XBW Review: Outlast
XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
XBW Review: Enemy Front XBW Review: Enemy Front
XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live! Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live!
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!
Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare...
Eerste gameplay trailer van Dead Island 2 Eerste gameplay trailer van Dead Island 2
Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en screenshots Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en scree...

Meer Nieuws Meer Nieuws

Call of Duty 3
 
Call of Duty 3
 
Platforms
Xbox
Xbox 360
 
Website
 
Uitgever
Activision
 
Developer
Treyarch
 
Genre
Eerste persoons shooter
 
Release datum
Xbox
Reeds verschenen
Xbox 360
Reeds verschenen
 
Belangrijke Features
Online marktplaats
Online Multiplayer
 
Waardering
Goed
Goed


 
Meer info Meer info

Naar Forum Naar Forum

 
Gepost door Christian Stel op 06 december, 2006
XBW Review: Call Of Duty 3 (Xbox360)

Activision verraste alle Xbox 360 gamers met hun Call Of Duty 2. De game kreeg wereldwijd meerdere onderscheidingen en werd door menigeen gezien als dé launchtitel van de Xbox 360. Nu, precies één jaar later heeft Treyarch de touwtjes in handen, en wil met haar Call Of Duty 3 bewijzen dat ze heer en meester zijn in het maken van Tweede Wereldoorlog shooters. Wij van de redactie hebben het ondertussen wel een beetje gehad dit genre eerste persoons shooter. Het is daarom kijken of Treyarch in dat magere jaartje de serie nog heeft weten te evolueren.


Stijlvol, Stijlvoller, Stijlvolst

Al meteen bij het starten van de game merk je dat je als speler eigenlijk geen game aan het spelen bent, maar lijkt het allemaal meer op een lange, goede oorlogsfilm alá Bridge To Far of Saving Private Ryan. Je komt aan in een trainingskamp waar je even snel de besturing onder handen krijgt en meteen daarna stap je samen met je oorlogsmaatjes in een truck om gelijk naar het front gebracht te worden. Onderweg raakt een granaat de truck en wordt je uit het voertuig geslingerd. Je sergeant sleept je uit het wrak en zonder tijd om bij te komen stuurt hij je over een muur waarachter een kerk met begraafplaatsen, doodskreten, vloekende Duitsers en explosies op je liggen te wachten.

Afbeelding 72Afbeelding 77Afbeelding 78

Je klimt met behulp van je Sergeant over de muur, en eenmaal aan de andere kant merk je meteen dat Treyarch direct even één ding duidelijk maakt. Dit is oorlog zoals je het nog nooit op een console hebt gezien! Je staat midden in het in open vuur, granaten slaan links en rechts in en kogels vliegen je om de oren. Teammaten zakken voor je neus door hun benen omdat ze te zwaar worden van al het lood in hun borstkast en Duitser zetten je van twee kanten in de tang. Vliegtuigen scheren langs de kerk, een enorme knal weerklinkt door de herrie van het wapenvuur en de kerktoren word opgeblazen. Snel schuil je achter een grafsteen, die misschien over enkele momenten bedoeld is voor jou.

Wij zijn dan ook goed te spreken over de atmosfeer in dit nieuwe deel en zouden het spel op deze alleen hoog waarderen. Maar, het spel is niet alleen maar atmosfeer en hier lees je meer over de gameplay.

Hoe speelt de nieuwe roep van de plicht

De besturing van Cal Of Duty 3 is op zijn zachts gezegd formidabel. Bekenden met Call Of Duty en Wolfenstein komen geheid aan hun trekken met Call of Duty 3. Het stuurt soepel en granaten gooien is nog steeds een eitje. Met de linker schouderknop gooi je snel een rookgranaat en met de rechter schouderknop kun je snel een handgranaat gooien. Niet langer moet je eerst het juiste soort granaat selecteren, wat je kostbare tijd scheelt. Die twee seconden dat je uit het spel wordt gehaald zijn soms het verschil tussen leven en dood. Ook een groot punt van verbetering ten opzichte van voorgaande delen is dat je de computer gestuurde soldaten aan de kant kunt zetten. Dit wil zeggen dat als je voor een deuropening staat en er staat een soldaat in de weg, je als het ware op hem kan ‘schieten’ om hem weg te sturen. Je schiet geen kogel, maar geeft simpelweg het commando dat hij je de weg versperd. Wij zijn blij met deze oplossing, want je zult al snel merken dat je medesoldaten, meer dan in vorige delen, behoorlijk vaak in de weg staan.

Afbeelding 2Afbeelding 4Afbeelding 7

Nieuw in Call of Duty 3 zijn de minigames. Af en toe kom je een vijand tegen die om een hoekje staat, plots op je springt en je met zijn geweer probeert te wurgen. Door snel de linker en rechter triggers in te drukken kun je hem van je af slaan om hem vervolgens met de A of B knop een flinke dreun of duw te geven. Hierna sla je hem of dood, of dondert hij van een trappetje om nooit meer op te staan. Ook zul je af en toe een bom op een luchtafweergeschut moeten plaatsen. Dit gaat ook doormiddel van een kleine minigame waarbij je de linkerstick in de juiste richting moet draaien om vervolgens de pin eruit te trekken met de A, B, X of Y knop. Dit maakt het spel een tikkeltje afwisselender en interessanter, hoewel de momenten dat een vijand je pakt altijd het zelfde zijn en het nooit spontaan gebeurd. Of deze toevoeging, die ook maar een handje vol keren voorkomt, waarde had, valt over te twisten.

Levensbalken zijn niet meer in de mode en ook in Call Of Duty zijn ze passé. Treyarch noemt het systeem nu de ‘Damage Indicator’. Je beeld word rood als je word geraakt en nog roder als je niet snel dekking zoekt. Als je na het rood worden van je beeld nog geraakt wordt is het noodzaak direct te schuilen, of het is gedaan met de pret. Persoonlijk vind ik het oude systeem nog helemaal niet uit de tijd en zijn beide systemen niet bijster realistisch. Voordeel van het oude systeem is de duidelijkheid, voordal van het nieuwe systeem is dat je niet langer uit het spel wordt gehaald met het zoeken naar medicijndoosjes en je geen cijfertjes meer in beeld hebt.

 Pagina 1 van 2 >> 2Top ^ 


  • Sfeer is uitstekend!
  • Speelt als vanouds
  • Online vernieuwing is goed


  • Nog steeds Tweede Wereldoorlog
  • Soms slordige afwerking
  • Geen vernieuwing in single-player


Goed
Call Of Duty 3 kent de meest sfeervolle omgevingen uit de serie. Soms frustrerend moeilijk, maar over het algemeen goed te doen voor de doorgewinterde gamer. Verwacht niet al te veel vernieuwing in de verhaallijn en gameplay, maar zoek je heil in het Xbox Live gedeelte. Online kan deze game zeer goed mee met de betere titels van het moment, en zal je daardoor ook veel speelplezier bieden.
0 lezer reviews voor deze titel

06/12/2006
nou ik vind hem goed tegenvallen de mp is leuk voor een week en dan is hij niks meer aan ! en ook al die grafische fouten.
Ik w8 wel weer op cod 4.
Treyarch.. pff.
Ik heb de game 2 x gehad en 2 x verkocht.
thym0 zegt:
06/12/2006
Ik vond hem wel goed maar wat ik me dan afvraag is waarom koop je hem 2x ? als je hem toch niet leuk vind? en dan kan je hem toch beter bewaren inplaats van straks nog een keer kopen.
Ik vind de game in iedergeval wel leuk, alleen de mp mappen vallen me iets tegen
06/12/2006
hij is wel het zelfde maar blijft leuk
06/12/2006
ok, ik vind hem vet, heb hem alleen veel te veel gespeel dus is nu een beetje saai, en heb r6v gow en testdrive gekocht dus geen tijd meer voor cod3:P vind het wel een heel erg mooi spel, goede multiplayer, VETTE singleplayer. dit is mijn mening
Berrie zegt:
06/12/2006
Ik ben benieuwd. Heb COD 2, was hele vette game. Maar je merkte duidelijk dat het nog véél beter kon. Maar deze ga ik zaterdag spelen. Ben benieuwd.
shadow x zegt:
06/12/2006
te veel van hetzelfde
06/12/2006
komt cod3 ook voor pc nog??...want wil hem ook wel is spele
Blender zegt:
06/12/2006
Zo goed vid ik mn niet. Haast geen vernieuwing.. xbw is wel iets té positief als je het mij vraagt...
Daz zegt:
06/12/2006
Dutch Raven.. Nieuwe redacteur?
06/12/2006
@ Blender:

Hij krijgt van ons dus ook niet meer dan de waardering: goed. Het is gewoon een leuke titel, met weinig vernieuwing. Enigste grote vernieuwing is eigenlijk die kleine mini-games, waarvan ikzelf niet echt super warm word. Er had veel meer in de game moeten zitten. Maar Overall bekeken is het een redelijk goede titel :) Iemand die nog niet bekend is met de COD serie komt echt wel aan zijn/haar trekken met deze game :)

@ Dazlindragon:

Nope, loop al een tijdje met de Xbx groep mee :p
Pro zegt:
06/12/2006
ik vind hem minder goed dan COD2. als je in een tank rijd ben je gegarandeerd van een punt of 5, sniper mikt voor geen meter. maar het is wel geinig om met zn 4en door zo'n level te rennen
tricker zegt:
06/12/2006
Als ik dit zo zie wil ik die game wel :D Ik heb cod2 niet :) En vond cod super spel!! En speel hem nog steeds ;) Maar iemand die cod3 zat is ? En hem wil ruilen :)
Yerewn zegt:
06/12/2006
ik vond m minder vernieuwend dan deel 2. Ff spammen (weet niet op het mag) de videoreview van gamespot slaat wat mij betreft de spijker op zn kop
06/12/2006
Heb dit spel ook sinds een paar dagen en ik moet zeggen dat ik Cod2 nog steeds veel beter vind. Oke, cod 3 is natuurlijk net iets mooier, maar het voegt helemaal niks van waarde toe aan de missies.

Ook irriteer ik me mateloos aan die cutscenes die je niet eens fatsoenlijk kan skippen.

Maar al met al leuk spelletje voor enkele dagen.

En breek me niet de bek open over dat hele LIVE gebeuren.
Dat is namelijk 1 groot zooitje. Veel connections lost en weet ik veel voor toestanden.
ViperMike zegt:
06/12/2006
@Pro, nog minder als 2? Dan zal hij wel heel saai zijn.
Yerewn zegt:
06/12/2006
mulitplayer vind ik dan wel weer lekker. @pro wat wil je dan als je in een tank zit, ik vind dat de tanks gewoon als tanks horen te zijn en dus bijna onverwoestbaar. IMHO beter dan wat er bij Halo 2 gedaan wordt dat je met een machinegeweer een tank kan slopen
GerryB zegt:
06/12/2006
Game is op zich ok maar niet echt revolutionair,multiplayer is wel echt vet nadeel is alleen dat je errug lang moet wachten voor een ranked game :( :(
Maar als je eenmaal los kan gaan is het wel echt vet_O_
flappie zegt:
06/12/2006
Heb de eerste drie levels van de singleplayer gespeeld, maar op Normal ga je er toch nog snel doorheen. De multiplayer heb ik ook al bekeken, alleen doen de ranked matches het niet. Maar de multiplay is wel leuk, met de verschillende klassen. Heeft echt wel meerwaarde. Het is zelfs leuk om een medic te spelen, want je krijgt nog punten ook.
06/12/2006
komt die nog voor de pc??
ViperMike zegt:
06/12/2006
@Yerewn, een game is bedoeld om leuk te zijn. Als iemand in een tank zit die bijna onverwoestbaar is ook nog eens niks aan.
M-F-z0r^ zegt:
06/12/2006
idd.. Cod3 is zeker een goede titel. Ik heb alleen last met joinen online, maar als je eenmaal in een goede lobby zit heb je de hele dag plezier. Alles is goed uitgebalanceerd, ik vind het mikken juist NIET vervelend met een sniper. Maak er echt enorm veel kills mee. Het is moeilijker, maar anders zou de sniper weer zo overpowered worden. Alles is nu perfect uitgebalanceerd, gewoon een heerlijk spel online als je het mij vraagt
logan zegt:
06/12/2006
Heb me zeer vermaakt met deel 2, voor 30 euro ga ik hem zeker halen
capcom23 zegt:
06/12/2006
Ik vind deel 3 leuker dan deel 2. Deel 3 heeft meer actie dan in deel 2. Ik vond het op den duur saai en bij deel 3 had ik dat gevoel geen 1 keer gehad. En grafisch gezien is het zeker geen tegenvaller. iets mooier dan deel 2. Een zeer geslaagd spel, mijn mening!
07/12/2006
ze zeiden niets over het geluid dat nu 10x beter is. klinkt fantastisch dat schieten
king kai zegt:
07/12/2006
Nadelen: Nog steeds Tweede Wereldoorlog??? Ik zie het nadeel niet, ik vind het eerder een voordeel!!!
Tum zegt:
07/12/2006
CoD2 was toch ook een super goede game....
waarom dan vernieuwen...?
En jah de mp, ik hoop dat hij na de patch beter is maar ik vind um nu al vet...
Voor mij is het een top game
07/12/2006
@ King Kai:

Ik zie het persoonlijk wél als een nadeel. Het dozijn WWII shooters word iedere maand uitgebreid met nog een dozijn. Ik vind het een trieste setting om wéér een game over duitsers versus the rest of the world te maken.

Laat die developers eens een keer met iets ECHT nieuws komen !
Neem nou bv Gears Of War, das niet echt een nieuwe setting (doet me toch een beetje denken aan een beetje HALO, red de wereld blabla) maar wel een doeltreffende setting.

En dan de games die ons nog staan te wachten...

Bioshock, Lost Planet, Crackdown, Alan Wake etc etc

En ja misschien hebben we bij deze aankomende games ook de gebruikelijke settings, maar ze zijn wél origineel.

My point: ik ben gewoon zat van WWII shooters, ik wil vernieuwing zien. Anders moeten al die developers hun mond dicht houden over hun "zogenaamde" Next gen games...
HitteR zegt:
07/12/2006
ik heb hem gekocht
de training gespeeld..
en drna meteen VERkocht :P
Looney zegt:
07/12/2006
Ik zie het nadeel er ook niet in van weer een tweede wereldoorlog shooter. Elke shooter is toch hetzelfde jij speelt de goodguy en moet de baddies afknallen.
Alle rainbow delen: Terroristen afknallen. (ook niet echt vernieuwend)

Halo,Halo2,Prey,GoW: Alien achtige creeps afknallen en de wereld weer een stukje veiliger maken.

Ik zie het verschil niet tussen duitsers/aliens/terroristen afknallen, allemaal 1 pot nat they need to be killed!

Heb zelf ook cod3 gespeeld en was enorm onder indruk van de interactie in de levels en wat er allemaal op je scherm gebeurd. En die button smash dingetjes vond ik best wel grappig tussendoor :)
07/12/2006
Je hebt gelijk, mar waar ik op doel is hetvolgende:

Call Of Duty 3 is gewoon een redelijk goede game. Hij speelt lekker vlot weg, de sfeer en settings zien er erg realistisch uit over het algemeen bekeken. Dus alles ziet er echt en auhentiek uit. Maar ik doel op het genre, dat is echt uit de tijd naar mijn zin. De WWII shooters schieten als ADHD paddestoelen uit de grond. Ik vind dit een gerbek aan originaliteit vanuit het oogpunt van de developers. Overal zie je dat; in flms, TV-series, muziek etc etc...

Ik persoonijk vind dit een ergernis, dat gebrek aan originaliteit van de developers En dan doel ik met name op de grootste; Electronic Arts High Def.

Nieuwe gamelayelementen wil ik zien, andere veraallijnen dan dat eeuwige red de wereld van het kwaad.

Goed voorbeeld bv is Canis Canem Edit (ps2) van Rockstar Games.
Rocktar is een originele developer, net zoals bv RARE :)

nuf said ? :)
Looney zegt:
07/12/2006
Ik zelf denk dat de markt een beetje dicht gegroeid is voor games en het gewoon heel erg moeilijk is om met een origineel en nieuw concept te komen.

Meestal is die originaliteit alleen terug te vinden in de gameplay of grafisch gebied.

Maar kortom het lijkt mij tenminste moeilijke om nou echt een "gat in de markt" te vinden en een totaal nieuwe verfrissende game te ontwikkelen.
tolinden zegt:
07/12/2006
Ik vond Big Red One ook een slechte game.. Ik maakte me zorgen toen ik hoorde dat Treyarch hem ging ontwikkelen en blijkbaar niet ongegrond. Treyarch is een middelmatige ontwikkelaar, wiens slechte kwaliteiten ietwat gecamoufleerd worden door de nieuwheid van de console.. Ik koop NOOIT meer een Treyarch game.. Het spel loopt over van de effecten maar mist sfeer!! De achievements zijn slecht verdeeld en de Multiplayer een verlaten oord. De Playermatches zijn goed gevuld maar in Ranked kun je 15 minuten wachten voor je 24 man bijelkaar hebt.. Yeah right
07/12/2006
waar blijft die gears of war revieuw??
Bmw zegt:
07/12/2006
ik vind het een heel goed spel, en is zeker leuk op de moeilijkste mode (veteraan), enigste nadeel vind ik dat je die filmpjes niet weg kan klikken maar daar stoor ik me niet aan, speel het spel zelfs vaker dan gears of war
Lil' Rod zegt:
07/12/2006
deze game vindt ik dus alleen online grappig maar het ranked werkt nie zo dus.............. COD 3 ligt lekker op zolder!!!!
08/12/2006
De gehele Call of Duty serie is gewoon geweldig.. de single player vind ik altijd iets minder dan de multiplayer.. Online spelen is gewoon beste!*)
08/12/2006
ik hou van cod dus deze mag zkr niet uit mn colectie ontbreken :D
08/12/2006
het hele spel is goed ook mp en singleplayer later komen er wel contenents nog meer fun:D
Eellie zegt:
09/12/2006
@ Dutch Raven: Ik moest gewoon even reageren. Ik vind het een beetje raar dat je vind dat CoD niet meer de 2e wereldoorlog moet gebruiken in de game. CoD is 2e wereldoorlog; je moet dat niet veranderen. Ik vind wel dat ze het verhaal in de singleplayer kunnen veranderen, want het absorbeerd je totaal niet; er zit echt zo'n slecht verhaal in. Hier bedoel ik mee dat het niet aan elkaar vast te knopen valt, er zit zo weinig verband tussen de missies.

Het is echt actie actie actie en dat is het enige waar ze echt aandacht aan hebben besteed lijkt het zo. Duitsters afmaken en nog eens duitsters afmaken. Het lijkt idd net zo'n amerikaanse oorlogsfilm met te veel special effects, waar totaal niet meer aan een goed verhaal wordt gedacht. Dat vind ik echt zo jammer.

Ik verwacht dan ook een stuk meer Brothers in Arms, daar was in het eerste deel echt een stuk meer aandacht aan het verhaal besteed. Je leeft echt mee met een groep soldaten.

Maarja verder wel eens met de eindbeoordeling. Het is idd gewoon een goed spel, maar wel minder dan CoD 2.
09/12/2006
wel kei mooi kheb cod 2 ook prima mee vermaakt........alleen op plaatje 19 heeft die vent 8 grenades bij is dat niet een beetje veel:S

hey hey eindelijk een bazooka,vehicles geil man!!8)
10/12/2006
@ Eellie

Zie jij ergens in mijn posts of review staan dat ik vind dat Call Of Duty 3 weer een WWII game is ???

Ik zeg toch echt duidelijk dat ik moe word van dat >>GENRE<< games. Ik weet ook wel dat Call Of Duty alleen maar over de 2de wereld oorlog gaat.

Ik vind het allemaal uitmelkerij om games over WWII te maken, ik heb dat ondertussen wél gezien allemaal. Ze moeten met iets nieuws komen. BV een shooter/rpg waar je de tijd kunt terugspoelen. Hebben we al 10.000 eerder gezien, maar niet dat je bv ook gesprekken terug kunt spoelen om zo het gesprek en het verloop van de game te beinvloeden. zodat alles anders gaat dan dat je de tijd niet terugspoelt. Of een shooter waar je met een lichtflits iemand zijn lichaam overneemt en dan de vijand in de rug aanpakt.....

Ideeën genoeg, alleen zitten developers op zulke gameideeën op de één of andere manier niet te wachten.

Exel zegt:
11/12/2006
ik vond het kort en eentonig! multieplayer is goed maar gears of war en rainbow six speel ik alleen multieplayer
cod3 is meer battlefield met voertuigen nou enzo en daar hou ik niet van :(
Ent zegt:
12/12/2006
Het is een zeer mooie grafische game, het is ook leuk dat je zelf bommen mag plaatsen. De wapens zijn ook verbeterd. Alleen de single player is wat kort.
12/12/2006
vind juist de single player goed maar de mp is lang geen cod 2 die is veel mooier grt legend
12/12/2006
Ik heb hem, en het is echt superrr vet! :)
master007 zegt:
12/12/2006
call of duty 3 viel erg tegen vond ik had er veel meer van verwacht:(|:-
XzythoR zegt:
12/12/2006
De MP gaat snel vervelen omdat er wederom na 3 console titels nog steeds geen Search & Destroy in zit wat wel op de PC het geval is. Hierdoor zijn wars niet leuk TDM zuigt als war stand, terwijl het toch duidelijk is dat SD extreem veel wordt gespeeld op de PC.:~
Daarom laat ik deze game links liggen en ga ik voor RB6: vegas.
Exel zegt:
13/12/2006
ik vond de single player eentonig !
qusSiaGod zegt:
14/12/2006
dutch raven welke WWII shooters zijn er dan op de xbox 360 uitgekomeee?? volgens mij alleen COD
Xiqu0n zegt:
15/12/2006
Ik vind deze game geweldig en niet goed. Wat is het nu voor een minpunt dat het ww2 is. Misschien voor jou maar dat is echt een hele vage rede om het spel een goed te geven.
15/12/2006
cod 3 is een goede game met een mooie single player alleen een groot nadeel vind ik de mp die vind ik niks vergeleken bij cod2 die gaat voor mij nog steeds ver aan de leiding grt famos
Remco zegt:
15/12/2006
goeie game, beetje kort. had em in 4 uurtjes uitgespeeld, met veteran nu ook al over de helft. Zoals master007 al zei: ik had er veel meer van verwacht, sowieso een co-op. daarmee blijven ze echt achter. Hopen dan 4 beter wordt...
16/12/2006
@ D-MOB

Ik bedoel in het algemeen gekeken naar alle consoles
sjaakmans zegt:
20/12/2006
Ik moet toegeven ik vind het spel het spelen waard !! laats speelden een vriend van mij nog COD 1 toen zag ik eigenlijk pas echt hoe erg ze vooruit zijn gegaan, niet alleen met de xbox 360
maar ook gewoon het spel als je geraakt word dan voel je gewoon bijna de pijn ik vind dat het erg vooruit is gegaan !!! ;)
FFW88 BB zegt:
22/12/2006
Ik moet eerlijk zeggen dat die een beetje tegenvalt vergeleken met COD2.Grafisch is die wel weer wat mooier maar niet echt spectaculair en online vind ik hem een beetje tegenvallen vooral het voertuigen gedeelte gaat een de battlefield kant op en ik VIND dat een beetje zonde.
Maar de singleplayer is wel weer gewoon een goed spel gewoon echte oorlog is het en dat zie je maar weinig in andere oorlog of shooters spellen op de 360.Verder vind ik het een goed spel en een goeie opvolger van COD2.

GRTZzz BB (NNF) www.xboxclan-nnf.nl

HAVE FUN ;)
22/12/2006
call of duty 3 is egt voor studies/nerds O-)
4sake zegt:
23/12/2006
kerel.. ga jij lekker levi's killen:) laat ons met rust:D
Xiqu0n zegt:
23/12/2006
Whaha levi, welke studies moet ik dan volgen zodat cod3 echt iets voor mij is. Kerel leer Nederlands of zo en kom dan maar eens terug met een mening waar inhoud in zit.
Rens2311 zegt:
25/12/2006
Wel vette game, ga hem zelf ook halen:)
erukje zegt:
26/12/2006
Ik vond hem zelf tegen vallen wilt iemand hem kopen.Stuur maar een mailtje naar me berndsennn@chello.nl .Ik weet niet of dat mag anders sorry ervoor.
FoxXx zegt:
26/12/2006
ik wil hem hebben !!!!!!!!:P:P:P:P
erukje zegt:
26/12/2006
hebben haha stuur maar een mailtje
27/12/2006
nou lijkt me niet echt veel nieuws of veel beters dan COD2. jammer. Het word ook overschaduwt door de andere toppers in het shootergenre die nu uit zijn gekomen: Rainbow six vegas, en Gears of War.
sammie zegt:
29/12/2006
Ik heb gisteren Cod2 gekocht, kom ik thuis kijk in het hoesje: zit CoD 3 erin8)! Heb nog nooit eerder een CoD spel gehad dus ik vind hem geweldig!
31/12/2006
ik vond het een hele vette game! alleen de Singleplayer is veel te kort. de Mp vind ik echt gruwelijk stoer. alleen je komt moeilijk in een lobby.
Exel zegt:
02/01/2007
haha geluk sammie
Remco zegt:
03/01/2007
@n-ls, de SP is wat krt, maar als je em op veteran speelt, duurt t soms nog best lang voor je ergens doorheen bent...
Ik blijf CoD gruwelijk vinden en ik vind 'nog steeds 2e WO' een heel erg slecht argument voor een nadeel. Bij PES6 zeg je toch ook niet 'nog steeds een soccergame' en dat is al de 6e in de reeks...
04/01/2007
ik vin goost rekon beeter
08/01/2007
@ rumast

Beetje vaag dat je zo hapt op dit onderwerp. Wat ik duidelijk wil maken is dat IK wel eens een shooter wil zien met een nieuw jasje...

Het is allemaal WWII, vietnam en mexico shit.

Nieuwe shooters wil ik zien, daarom kan ik niet wachten op Sadowrun en Huxley.
jurn zegt:
09/01/2007
het is een super cool spel
maar het is wel jammer dat je met zijn 2 geen missies kan doen
jurn zegt:
09/01/2007
het is een leuk spel egt top
aleen is het jammer dat je met geen multieplayer missies kan doen
remcop zegt:
11/01/2007
Ik vind die cutscenes en buttonsmash momenten belachelijk als en ineens een mof je vastpakt pfff.En ook dat bommen plaatsen met dat draaien aan je pookje mogen ze er van mij wel uithalen.Gewoon 1 knop weglopen en boem.Verder zaten er leuke momenten in maar voor mij teveel een vast parkoer.
13/01/2007
Prima spel, naar mijn mening de beste van alle WWII spellen die momenteel verkrijgbaar zijn.:+
GoshAApb zegt:
14/01/2007
Heb deze game gespeeld en was niet erg onder de indruk. Natuurlijk ziet het spel er beter uit, vergeleken met zijn voorgangers, maar het spel is teveel van hetzelfde.

Ik zou graag een game zien, waar de oorlog in Irak echt aan bod komt.. (incl. zoektocht naar Sadam )
het liefst ook nog met spraakherkenning via de microfoon, zodat je kan roepen om backup, aan kan geven waar er geschoten moet worden etc.

first person oorlogsgames, zijn in mijn ogen echt vet om te spelen, maar WOII komt me nu wel mn strot uit. De overwinning mag misschien een mijlpaal in de geschiedenis zijn, maar op deze manier blijft WOII toekomst, aangezien er elk half jaar een nieuwe WOII shooter uitkomt
14/01/2007
_O_ @ GoshAApb
Remco zegt:
15/01/2007
Maar Call Of Duty is gewoon een WOII game, ik vind het maar gezeik, ik heb het eerder al gezegd: maar bij FIFA 07 gaan ze ook niet opeens rugby erin proppen ofzo, COD blijft gewoon een super game die on- en offline grandioos lekker speelt.
@ remcop: het is nog altijd parcours, dank u
remcop zegt:
15/01/2007
Lol jy hept secer nyds beeterc the doon.Ik hap te gaame oak whore ik find dad er geewoaan belaggelykke eeleementen insiten.Oooh sorrie inzitten ,lulloo
veldos zegt:
16/01/2007
miss een domme vraag maar zijn er ook levels te downloaden voor call of duty 2? ik hoop dat iemand me hier op kan helpen
COD3 zegt:
20/01/2007
Ik heb COD3 nu een maand. Het allerbeste spel ooit!
Beter dan Halo 3 _O_ . De graphics zijn helemaal perfect!
De multiplayer is egt leuk (zelfs zonder xbox live).
Singleplayer nu op hard bezig. Dit moet je gewoon hebben! Zeker het geld waard!!!!!!_0/
Xplicit zegt:
23/01/2007
Ik weet niet of het bij COD3 al is, maar ik mis het enorm in COD2. Bij MOH European Assault kun je namelijk granaten wegschoppen.. is wel handig toch :)
Xplicit zegt:
23/01/2007
Ik lees:

Ook een groot punt van verbetering ten opzichte van voorgaande delen is dat je de computer gestuurde soldaten aan de kant kunt zetten. Dit wil zeggen dat als je voor een deuropening staat en er staat een soldaat in de weg, je als het ware op hem kan ‘schieten’ om hem weg te sturen. Je schiet geen kogel, maar geeft simpelweg het commando dat hij je de weg versperd.



Bij COD 2 kon dat zowiezo ook al.. dan kon je ze of uit de weg laten gaan of naar vore nsturen (ligt aan de situatie)
25/01/2007
COD is beter dan MOH
26/01/2007
ik heb em ook hij is echt moelijk op hard:{
Anbert zegt:
28/01/2007
@ Xplicit - In CoD3 kan je granaten teruggooien... Toch veel beter :P
silence zegt:
31/01/2007
Vond hem toch een beetje tegen vallen.
COD 2 helemaal doorgespeelt en dit is een beetje meer van het zelfde voor mijn gevoel.
Had er in ieder geval meer van verwacht.
ook grafisch vond ik hem iets tegen vallen.( speel wel degelijk op HD tv )
moarten zegt:
03/02/2007
weet iemand wanneer cod 4 ongeveer uitkomt.
Anders ga ik misschien deze hale. ik zoek een goeie mp game


Remco zegt:
04/02/2007
Voor een goeie MP game moet je COD3 of R6:Vegas halen, echt geweldig online, ook door veel verschillende gamemodi online.
05/02/2007
deze game is geweldig ik heb uhm meteen gehaald wooooh
007 FAN zegt:
05/02/2007
JO voor echt harde spellen moet je echt eens naar los angeles daar hebbe ze coele spelle zo vet hard :p :d
007 FAN zegt:
05/02/2007
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjooooooooooo vet spel........
zlipo zegt:
07/02/2007
Ik heb al call of duty 2 uitgespeeld best cool maar call of duty 3 is vet gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaf ik ben er verslaaft aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan 8)8)
zlipo zegt:
07/02/2007
Ik heb al call of duty 2 uitgespeeld best cool maar call of duty 3 is vet gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaf ik ben er verslaaft aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan 8)8)
17/02/2007
ik heb call of duty 2 uigespeeld maar ik de screenschots van call of duty 3 gekeken had toe gingen meteen de muisen dood :(


:( :(
NL Drunen zegt:
22/02/2007
CALL OF DUTY 3 IS WAARDELOOS !!, IK WACHT WEL OP BROTHERS IN ARMS HELL'S HIGHWAY DIE KOMT TOCH IN BEGIN MEI UIT :p:p
24/02/2007
Dat nadeel van:: "is nogsteeds 2e wereld oorlog" slaat nergens op :S Duh... Dat het 2e wereld oorlog is daar gaat Call of Duty juist om xD
COD3 zegt:
25/03/2007
NL Drunen, Brothers in Arms Hell's highway komt eind dit jaar pas uit! Call of Duty is toch veel en veel beter dan Brothers in Arms:9 Bekijk de trailer maar op youtube!!!

Call of Duty _O_
Maxke-360 zegt:
03/11/2007
Geweldig game, alleen soms te moeilijk op hogere niveau's :)
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog geen login? registreer je dan eerst.
 
nCode World Domination True