Dit is het archief van Xboxworld V3.

Bezoek Xboxworld.nl voor de laatste updates.
Review: Outlast
Artikel: XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Review: Enemy Front
Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Artikel: Xboxworld beta is open!
Artikelen

XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!

Reviews

Outlast Outlast
Enemy Front Enemy Front
Transformers: Rise of the Dark Spark Transformers: Rise of the Dark Spark
Murdered: Soul Suspect Murdered: Soul Suspect
UFC UFC
MotoGP 14 MotoGP 14
Tour de France 2014 Tour de France 2014
Sixty Second Shooter Prime Sixty Second Shooter Prime

Meer Artikelen Meer Artikelen

Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud! Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud!
XBW Review: Outlast XBW Review: Outlast
XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
XBW Review: Enemy Front XBW Review: Enemy Front
XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live! Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live!
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!
Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare...
Eerste gameplay trailer van Dead Island 2 Eerste gameplay trailer van Dead Island 2
Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en screenshots Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en scree...

Meer Nieuws Meer Nieuws

FM4 207 S2000 Cup Season 2
 
FM4 207 S2000 Cup Season 2
 
Website
 
Van
27 maart 2013 20:00
 
Tot
12 juni 2013 21:00
 
Meer info Meer info

Naar Forum Naar Forum

 
Gepost door Ruben Correa Alves op 16 mei, 2013
XBWRacing: LoyallRonin en Menno88 winnen de Sedona racesUitputting was het trefwoord van de race van woensdag. LoyallRonin wint de 30 rondes en Menno88 pakt de zege in de 50 rondes van Sedona.


Sedona Raceway

De meeste krappe tracks met muurtjes zijn klaar. Nu is het tijd voor de 50 rondes van Sedona. Een heuse Nascar wedstrijd in de Peugeotjes. Het is geen baan waar het simpelweg plankgas is. Een klein foutje op de racelijn en je beland in de muur. Wie overwint en wie betaald hier de schadeprijs?


Heat 1 - de top 3

De 30 rondes van Sedona werd gewonnen door LoyallRonin. Na een goede kwalificatie mocht hij vanaf de eerste plek van start. In de eerste rondes verloor hij wat plekken, en om zijn pitbox te halen moest hij meer afremmen dan de andere deelnemers. Hij pakte na zijn pitstop een sterk tempo op en reed asjemenou75 en Rovaro2 na hun stops voorbij om zijn eerste plek weer te pakken. Zijn rondetijden waren licht terug gezakt, maar dor een sterke overall racepace pakte LoyallRonin een verdiende overwinning!

De nummer 2 in deze eerste heat was Rovaro2 Met een 3e startplek ging hij het gevecht aan met asjemenou. Volgend op LoyallRonin, maar hij ging snel al de pit in, reden Rovaro2 en asjemenou75 een sterke rit en bleven constant dicht bij elkaar. asjemenou ging net voor Rovaro2 de pit in. Toen Rovaro2 voor zijn pitstop naar binnen ging kwam hij voor asjemenou75 de pit uit. Maar het was nog niet klaar, helemaal tot de laatste meter bleef het verschil klein. Rovaro won het duel uiteindelijk met een voorsprong van 1 tiende over asjemnou75 en pakte daarmee de 2e plek.

asjemenou had een hele sterke kwalificatie. Een overtuigende rondetijd van 38,936 seconden gaf hem oorspronkelijk een 3e startplek. Door een rare fout in het spel zakte Flavourlicious, die als 2e was gekwalificeerd, terug naar de laatste start plek. Zo kon asjemenou75 van start op de eerste rij. In de beginfase maakte asjemenou een spannend gevecht mee met f1freaky en Rovaro2. asjemenou en Rovaro reden zich los van het pak en creëerden een voorsprong. na zijn pit kwam hij achter LoyallRonin terscht, en Rovaro kwam na zijn eigen pit ook net voor asjemenou op de baan. De laatste rondes waren nog heel erg spannend. Een aanval in de laatste bocht was helaas net niet genoeg en zo eindigde asjemenou75 met 1 tiende achterstand op een 3e positie.


Afbeelding 120: 207_s2000_cup_sedona_01


Heat 1 - Een aantal quotes van coureurs

Menno88, 5e: “Erg teleurstellend. Zonder slipstream duidelijk te traag en met slipstream ook.”

ReneNLnieuwvenn, 6e: “tijdje met Menno opgetrokken tot de pitstop, ik reed er wat langzamer in omdat ik niet precies wist hoe hard Menno erin zou gaan. Zat 30/35 meter erachter en dus geen slipstream meer.”

Flavourlicious, 9e: “Balen, balen, balen. Als 2e gekwalificeerd, zet het spel mij gewoon helemaal achteraan. In de eerste 3 rondes mezelf naar de 4e plek geknokt. Toen zat ik aan de binnenkant van f1freaky. Ik zei dat ik er zat, maar alsnog reed hij naar binnen waardoor ik lichte schade aan het chassis had. Verloor daardoor zo'n 2 seconden op mijn pace. Race weg gegooid dus.”

etro, 10e: “1e heat al 8e of 9e gestart en gelijk af laten zakken tot laatste om lawaai op te pikken en samen met hem te slipstreamen. Dat ging 8 ronden lang erg goed en we kwamen snel dichterbij het groepje van 3 man die voor ons reden. Helaas tikte lawaai uitkomen bocht 2 de muur aan en ik daarna hem. Beide schade en gelopen race. ”

lawaai, 11e: “Express laten zakken (ook als laatste gekwalificeerd dus dat was niet zo moeilijk) en gewacht op mensen die schade zouden gaan rijden, helaas gebeurde dit niet. Samen met Etro geprobeerd op te rukken door in de slipstream te rijden, dit werkte wel aardig totdat ik schade reed. Toen maar gestopt... ”


Check hieronder de tussenstand.

Blader terug naar pagina 2 voor de highlights van heat 2.


Afbeelding 122: 207_s2000_cup_sedona
Afbeelding 123: 207_s2000_cup_standings_week08 Pagina 1 van 2 >> 2Top ^ 

16/06/13 - XBWRacing: Menno88 domineert finale en wordt ... 15/06/13 - XBWRacing: Menno88 pakt dubbele zege op Sebri... 05/06/13 - XBWRacing: AZT B tender en Menno88 winnen rit... 28/05/13 - XBWRacing: Menno88 & Flavourlicious winnen ro... 09/05/13 - XBWRacing: AZT B tender en Menno88 winnen in ...
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog geen login? registreer je dan eerst.
 
nCode World Domination True