Dit is het archief van Xboxworld V3.

Bezoek Xboxworld.nl voor de laatste updates.
Review: Outlast
Artikel: XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Review: Enemy Front
Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Artikel: Xboxworld beta is open!
Artikelen

XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!

Reviews

Outlast Outlast
Enemy Front Enemy Front
Transformers: Rise of the Dark Spark Transformers: Rise of the Dark Spark
Murdered: Soul Suspect Murdered: Soul Suspect
UFC UFC
MotoGP 14 MotoGP 14
Tour de France 2014 Tour de France 2014
Sixty Second Shooter Prime Sixty Second Shooter Prime

Meer Artikelen Meer Artikelen

Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud! Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud!
XBW Review: Outlast XBW Review: Outlast
XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
XBW Review: Enemy Front XBW Review: Enemy Front
XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live! Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live!
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!
Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare...
Eerste gameplay trailer van Dead Island 2 Eerste gameplay trailer van Dead Island 2
Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en screenshots Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en scree...

Meer Nieuws Meer Nieuws

FM4 207 S2000 Cup Season 2
 
FM4 207 S2000 Cup Season 2
 
Website
 
Van
27 maart 2013 20:00
 
Tot
12 juni 2013 21:00
 
Meer info Meer info

Naar Forum Naar Forum

 
Gepost door Ruben Correa Alves op 15 juni, 2013
XBWRacing: Menno88 pakt dubbele zege op Sebring Raceway

In week 11 van de peugeot 207 S2000 competitie werd er geraced op Sebring Raceway. Na een 2e kwalificatie plek pakte Menno88 een dubbele zege!

Menno88 is daarmee met nog een race te gaan al kampioen. Zijn voorsprong bedraagt nu 88 punten (Hoe toepasselijk!) en is daarmee niet meer in te halen.

Gefeliciteerd Menno!

(ps. we lopen nu 1 weekje achter met de verslagen. De finale is inmiddels verreden en een verslag met scores zal spoedig volgen!)


Sebring Raceway Club

De op een na laatste rit van dit seizoen werd verreden op Sebring Club Circuit. Dit circuit is een lastige layout omdat veel bochten op elkaar lijken, maar net anders ingestuurd moeten worden. Ook is deze layout niet eerder gebruikt in een van onze competities dus is het een lastige track om goed op te presteren.Heat 1 - de top 3

Heat 1 begon met Menno88 vanaf de 2e plek. Al snel vormde er vooraan 2 paartjes, met Menno88 en ReneNLnieuwvenn voorop en Lawaai en Flavourlicious er achter. Beide paren waren met elkaar in het gevecht maar Menno en Rene konden samen uitlopen. Menno88 heeft rustig en geduldig een sterke pace vastgehouden. Hij wachtte op een foutje van Rene zijn kant en die kwam uiteindelijk zodat Menno gecontroleerd zijn overwinning kon pakken.

Ook Lawaai maakte ten opzichte van zijn kwalificatie plek een plaats goed. Hij startte vanaf de 3e plek op de grid. Lawaai en Flavourlicious gingen samen de achtervolging in, maar samen racen zorgt voor minder goede lijnen. Verdedigen en aanvallen kost tijd en zo verloren ze de aansluiting bij de top 2. Na 6 ronden maakt Flavourlicious een foutje en zo kon Lawaai losbreken. Er volgde een indrukwekkende pace van zijn kant en zo ging hij op jacht naar de top 2. Na de fout van Rene kon Lawaai dichtbij komen en er voorbij komen. Flavourlicious haakte ook aan bij Rene waardoor Lawaai een kleine voorsprong kon opbouwen. De concentratie zakte toen wat weg waardoor Rene weer dichtbij kwam. Zoals Lawaai zelf zei: "Doordat de laatste ronde inging, pakte ik het gras... Rene zat op 1 meter achter mij... (NEEEEE sh*t Sh*t dacht ik), gelukkig kon ik de binnen bocht houden, Rene zat nog steeds heel dichtbij en pakte de volgende bocht de binnenkant, maar dat was meer ik rem zo laat dat we pas laat in de bocht de bocht in konden sturen, was dus niet geheel netjes, Rene zegt ah ga er maar weer voor, maar als een duveltje in een doosje was daar Flavour ... en wat nu? dacht ik... Gelukkig voor mij liet Rene een klein gaatje in de ena laatste bocht en kon ik erlangs terwijl hij zijn plek behield." Zo werd het in de slotfase nog spannend en werd Lawaai 2e!

ReneNLnieuwvenn had een iets lastigere race. Hij had een goede start en kon samen met Menno88 uitlopen. De eerste helft van de race gaf Rene het tempo aan aan het begin van de 2e helft van de rit begon Rene wat controle te verliezen en maakte een foutje. Menno88 kwam er lang en Rene ging vol in de aanval om zijn 1e plekje terug te winnen! Maar hoe harder hij pushte, hoe minder zijn tijden werden. Ook Lawaai kwam hem voorbij en Flavour zat op zijn bumper. De laatste 2 rondes hervond Rene zijn snelle pace weer en speelde er in de laatste ronde nog een gevecht voor de plekken 2, 3 en 4 af. Helaas kwam Lawaai op 2 maar Rene reed zichzelf veilig naar de top 3 om zijn 10 punten te pakken!

Heat 1 - Een aantal quotes van coureurs

asjemnou75, 7e: “Gisteren niet een beste dag, te weinig geoefend, in Q1 maakte meteen bij de eerste bocht Etro een foutje en schoof door. Ik kwam binnendoor en kreeg een tikkie, maar wel veel schade . Kon toen alleen maar op 70 mtr achter Denvan blijven hangen, omdat Etro ook schade had, bleef hij ook op "gepaste" afstand.”


Check hieronder de tussenstand.

Blader terug naar pagina 2 voor de highlights van heat 2.


Afbeelding 129: 207_s2000_cup_sebring
Afbeelding 128: 207_s2000_cup_standings_week11 Pagina 1 van 2 >> 2Top ^ 

16/06/13 - XBWRacing: Menno88 domineert finale en wordt ... 05/06/13 - XBWRacing: AZT B tender en Menno88 winnen rit... 28/05/13 - XBWRacing: Menno88 & Flavourlicious winnen ro... 16/05/13 - XBWRacing: LoyallRonin en Menno88 winnen de S... 09/05/13 - XBWRacing: AZT B tender en Menno88 winnen in ...
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog geen login? registreer je dan eerst.
 
nCode World Domination True