Dit is het archief van Xboxworld V3.

Bezoek Xboxworld.nl voor de laatste updates.
Review: Outlast
Artikel: XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Review: Enemy Front
Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Artikel: Xboxworld beta is open!
Artikelen

XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!

Reviews

Outlast Outlast
Enemy Front Enemy Front
Transformers: Rise of the Dark Spark Transformers: Rise of the Dark Spark
Murdered: Soul Suspect Murdered: Soul Suspect
UFC UFC
MotoGP 14 MotoGP 14
Tour de France 2014 Tour de France 2014
Sixty Second Shooter Prime Sixty Second Shooter Prime

Meer Artikelen Meer Artikelen

Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud! Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud!
XBW Review: Outlast XBW Review: Outlast
XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
XBW Review: Enemy Front XBW Review: Enemy Front
XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live! Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live!
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!
Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare...
Eerste gameplay trailer van Dead Island 2 Eerste gameplay trailer van Dead Island 2
Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en screenshots Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en scree...

Meer Nieuws Meer Nieuws


Naar Forum Naar Forum

 
Gepost door Mirik Smit op 12 juni, 2014
E3 2014: Xbox One op 5 september naar Nederland

Na een jaar wachten kunnen wij op 5 september eindelijk ook officieel een Xbox One in Nederland kopen. De console gaat €399 euro kosten zonder Kinect, en €499 euro met Kinect. Hier onder de officiële persmelding. EINDELIJK.


  We zijn verheugd om officieel te kunnen bevestigen dat Xbox One in Nederland beschikbaar is met een consumentenadviesprijs van €399,- op 5 september a.s. Ieder Xbox One-systeem is voorzien van een Xbox One console met een 500GB harde schijf, Blu-ray-speler, ingebouwde Wi-Fi, Xbox One draadloze controller en een gratis 14-daagse proefversie van Xbox Live Gold voor nieuwe leden.

  We lanceren ook Xbox One met Kinect voor een consumentenadviesprijs van €499,-. Fans die kiezen voor deze versie zullen in staat zijn een aantal games en entertainment applicaties te gebruiken dat exclusief is voor Xbox waaronder controle via gebaren, biometrische aanmelding, controller paring, Skype video-oproepen, directe personalisatie, direct scannen van QR-codes en verbeterde functies alleen beschikbaar met Kinect in games zoals ‘Kinect Sports Rivals', 'Dead Rising 3’ en ‘Project Spark’.

  De Xbox One gaming launch in Nederland bevat de beste line-up van exclusieve blockbusters, waaronder AAA titels als ‘Forza Horizon 2’ en ‘Halo: The Master Chief Collection’, die wordt geleverd met de langverwachte ‘Halo 5: Guardians’ multiplayer beta.

  Andere functies die onderdeel zullen zijn van de Xbox One-ervaring in Nederland zijn onder meer:
  • Game DVR/Upload. Met Game DVR kun je je grootste spelmomenten vastleggen en opnemen. Upload Studio maakt het gemakkelijk om filmpjes te bewerken en te delen met jouw community. Je kunt de laatste 30 seconden aan gameplay opnemen en deze clip vervolgens delen met je vrienden.
  • Apps. Met Skype, speciaal ontworpen voor Xbox One, kun je video-chatten met vrienden en zelfs een Skype groepsgesprek voeren op de televisie in verbluffend HD. Daarnaast kun je via de TV toegang krijgen tot Internet Explorer, OneDrive, Xbox Music en Xbox Video. Dit kan allemaal in je woonkamer, naadloos geďntegreerd met je games en TV-ervaring. Verander de manier waarop je games speelt door apps zoals Twitch en Machinima tegelijkertijd te gebruiken naast je game.
  • TV op Xbox One. Kijk live TV via je kabel-, telecom- of satelliet set top box via je Xbox One met de HDMI-pass through.
  • Updates voor Xbox Live. Consumenten kunnen ook genieten van de onlangs aangekondigde updates voor Xbox Live. Iedereen krijgt nu met een Xbox toegang tot alle entertainmentervaringen zonder een Xbox Live Gold-lidmaatschap. Net als bij de Xbox 360, blijven we regelmatig updates zoals deze uitrollen om nieuwe functies en platformervaringen aan fans te leveren.

  We informeren je binnenkort over de lancering van game packs, pre-order mogelijkheden en een volledige lijst van games en entertainmentervaringen. Voor nu, zijn we verheugd om te kunnen bevestigen dat Xbox One en de volgende generatie games en entertainment vanaf 5 september aanstaande naar de fans zullen komen.12/08/14 - Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live! 19/07/14 - Video van de Augustus Xbox One update — Socia... 27/06/14 - Volgende week Xbox One achievements & videos ... 14/06/14 - Microsoft lanceert 'Xbox Feedback' website vo... 14/06/14 - Video van de achievement snap update voor de ...
Mirik zegt:
12/06/2014
*roll-eyes* COME ON
12/06/2014
Het moment dat de PS4 ook weer beter voorradig zal zijn in NL
capcom23 zegt:
12/06/2014
Schitterend. Zie je geduld is een schone zaak. Ik zal dus zonder kinect 1 gaan halen en voila 100 euro bespaard. Kan ik goede en + extra conroller halen die ik vaker zal gebruiken dan kinect. nuff said.

lol
13/06/2014
Ik wacht sowieso nog een jaar, misschien wel iets meer nog. Dan heb je de 2de generatie, en dan zijn de meeste kinderziektes hopelijk verholpen. :)
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog geen login? registreer je dan eerst.
 
nCode World Domination True