Dit is het archief van Xboxworld V3.

Bezoek Xboxworld.nl voor de laatste updates.
Review: Outlast
Artikel: XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Review: Enemy Front
Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Artikel: Xboxworld beta is open!
Artikelen

XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!

Reviews

Outlast Outlast
Enemy Front Enemy Front
Transformers: Rise of the Dark Spark Transformers: Rise of the Dark Spark
Murdered: Soul Suspect Murdered: Soul Suspect
UFC UFC
MotoGP 14 MotoGP 14
Tour de France 2014 Tour de France 2014
Sixty Second Shooter Prime Sixty Second Shooter Prime

Meer Artikelen Meer Artikelen

Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud! Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud!
XBW Review: Outlast XBW Review: Outlast
XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
XBW Review: Enemy Front XBW Review: Enemy Front
XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live! Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live!
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!
Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare...
Eerste gameplay trailer van Dead Island 2 Eerste gameplay trailer van Dead Island 2
Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en screenshots Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en scree...

Meer Nieuws Meer Nieuws

MechAssault
 
Platforms
Xbox
 
Website
 
Uitgever
Microsoft
 
Developer
Day 1 Studios
 
Genre
Derde persoons shooter
 
Release datum
Xbox
Reeds verschenen
 
Belangrijke Features
Online Multiplayer
Online Scoreboards
 
Meer info Meer info

Naar Forum Naar Forum

 
Gepost door Mirik Smit op 21 september, 2003
Binnenkort eerste betaalde MechAssault downloadable content!

Het was ons even ontschoten, maar tijdens een van onze vragensessies met de 'spellenman' Ed Fries, op het X03 evenemnt afgelopen week, wist hij ons te vertellen dat er binnenkort een experiment zal plaatsvinden op 'Xbox Live content download' gebeuren. het betreft de eerste betaalde downloads, ook wel Premium Service genoemd voor MechAssault, Day One Studios sublieme mechspel.

Over de details was Ed Fries onduidelijk, maar het zou gaan om een experiment om te kijken wat mensen bereid zijn te betalen voor extra content die kwalitatief in orde is. Hoeveel de eerste premium content moet gaan kosten, of waar de MechAssault downloads uit bestaan wou Fries ons niet vertellen, duidelijk is dat Microsoft alle mogelijkheden gaat verkennen om Xbox Live en zo levendige succesvolle en kwalitatief hoogstaande service te houden.

Mensen kunnen voor of tegen zijn, maar het gaat immers om de kwaliteit van het product. Werken de mensen bij Day One Studios aan een waardige additie voor het spel, dan moet daar inderdaad tegenover staan dat de consument (wij) daar voor betalen. Niet te veel uiteraard, want we moeten het wel relatief houden aan het feit dat het geen gehele spellen zullen zijn. Zo denken wij persoonlijk dat enkele euro's voor enkele levels en mechs een redelijk prijs zal zijn, mits de content uiteraard kwalitatief in orde is en iets aan het spel toevoegt.

Uiteraard zullen ook de gratis downloads voor de vele Xbox Live enabled spellen gewoon doorgaan verzekerde Ed ons, maar voor waardevolle addities aan spellen moet simpelweg hard gewerkt worden, deze zijn dan ook hun geld (waarschijnlijk) waard.

Wij wachten met smart op de eerste details en duidelijke datum voor deze eerste Premium Content downloads, en hopelijk kunnen we voor een zacht prijsje onze MechAssault ervaring weer oppeppen. Je hebt het uiteraard voor het eerst op Xboxworld.nl gehoord. Meer nieuws als het volgt.


01/12/03 - Screenshots uit de MechAssault premium content! 26/11/03 - Nieuwe downloadable MechAssault content - Voo... 08/07/03 - MechAssault downloadable content, zoals het h... 16/06/03 - Onverwachtse nieuwe MechAssault content te do... 20/05/03 - Mechassault downloadable content verkrijgbaar!
DorunZ zegt:
21/09/2003
Pfff ze moeten het niet gekker maken, stelletje eikels/geldkloppers
Mirik zegt:
21/09/2003
Uh, wat heb je liever? GEEN of weinig content, of goede/veel content en een beetje betalen?

Je moet niks. Net alsof je niet al 5 gratis Mechassault downloads hebt gehad. Wel de post lezen graag.
Vaag zegt:
21/09/2003
Tja er moet een spel de eerste zijn,en eigenlijk verwachte ik wel dat Mechassault hiermee zou beginnen.

Tis net als wat hierboven staat;
Is het echt een bijdrage aan het spel en zit het allemaal netjes in elkaar dan wil ik er best een paar euro voor neerleggen.
Is dit niet het geval dan houdt ik mijn centjes lekker in mn zak :)

Maar tot nu toe vind ik Mechassault de enigste game die echt gebruik maakt van het content download.
De rest mag hier een voorbeeld aan nemen man.

Greetz
Opheodrys zegt:
21/09/2003
het ging DorunZ volgens mij om de 1ste post...zijn commentaar slaat namelijk echt nergens op nee.

Zolang het een schappelijk bedrag blijft is live nog steeds op de goede weg.....het spel heb je toch al...oud en onder het stof...TADA...5 euro en je hebt er weer een half jaar plezier van (ik noem maar een dwarsstraat)

Nee,ik ben er wel content mee....ben erg benieuwd wat het gaat brengen.
Daniel NL zegt:
21/09/2003
Ik ben het helemaal met jullie eens, liever betaald content dan helemaal niet. Maar ze moeten het niet meer dan 15 euro gaan maken, dan vind ik het wel geldkloppers
Mirik zegt:
21/09/2003
je weet niet eens wat je krijgt, waarom bedragen noemen? Een pakketje aan 2 levels en 2 mechs, enkel(e) euro('s) denk ik zo dat schappelijk is, ik ben benieuwd.
Tco zegt:
21/09/2003
Misschien brengen ze wel een een of andere super nieuwegamemode of zo.

STELLING

Co-op mode voor de single player voor $5.
Zouden jullie dat betalen???
Ik denk het niet omdat ik ook veel andere co-op spellen heb en ook omdat ik otogi en SW kotor snel krijg etc. enz.
mvdstam zegt:
21/09/2003
We hebben al betaald voor XBL Zelf, dus de content moet wel hééééél erg goed zijn, willen we er nog euro's voor neerleggen
salva zegt:
21/09/2003
Gewoon niet aan mee doen dan zien ze wel dat we al genoeg betalen!!
Het is een test dus NIET DOEN!
WouteR zegt:
21/09/2003
En dan motiveer je andere teams dus ook niet coole add-ons te maken voor Xbox Live terwijl dat juist wel één van de mooie mogelijkheden is.

Niet dat je het MOET downloaden om die reden, maar onzin om het niet te doen alleen omdat je claimt al genoeg te betalen.

Overigens denk ik dat deze test jammerlijk gaat falen, wie speelt er nou nog Mechassault...
shumi zegt:
21/09/2003
Mechassault heb ik bij live gekregen, van XBM en het is een saai rotspel. Ik heb wel alle content alleeen ik speel het helemaal nooit dus waarom zou ik het ooit downloaden. Waarschijnlijk zal ik via de credit card van mijn ouders nooit dingen betaald mogen downloaden, maar ik vraag het wel als er iets (soms) is wat de moeite waard is en niet te duur zoals iets bij kotor of halo 2. Maar dat ze bij dit oersaaie en een jaar oude spel nog betaalde content gaan maken, dat snap ik echt niet. MECHASSAULT ZUIGT en BETAALDE CONTENT ZUIGT NOG MEER!!!!!!!!!!!!!!
Socks zegt:
21/09/2003
ik vind dat ze er best wat voor mogen vragen als ze goede content leveren. maar het natuurlijk niet teveel euro's gaan kosten
Tco zegt:
21/09/2003
shumi

hou alsjeblieft die achterlijke klep vol met stront dicht en praat eens gewoon.

Mech Assault is een goed spel, en niet anders, dat jij het persoonlijk iets minder vind is jou probleem, speel het dan gewoon niet en zit dan niet deze topic onnodig te bevuilen met jou geklets.
Xmaster zegt:
21/09/2003
Betaalde content is prima. Mits het niet ALLEEN maar betaalde content is. Gratis moet ook. Wapen, karakters, auto's, kleren etc moeten gratis zijn maar uitebreide levels en gamemodes mogen best een klein beetje kopen vind ik.
21/09/2003
mvdstam: Ik denk dat het geld dat door ons allen is uitgegeven is aan LIVE bij lange na de kosten van ontwikkeling van LIVE en onderhoud e.d. aan de servers niet dekt... er zat bij mij trouwens ook een headset en 3 demo's bij, die moet je ook betale hé...

Maarre om even terug te komen op betaalde content. Ik denk dat het een goede zaak is. Maaarr.... dan moet er wel iets tegenover staan. Ik bedoel dat het volgens mij een EXTRA uitbreiding moet zijn. De gratis downloads moeten dus gewoon blijven. Om een voorbeeld te noemen; bij MM3 zouden de extra auto's gratis moeten zijn en bijvoorbeeld een extra stad als payed content download...

Ik ben dus erg benieuwd waar Day One Studios/MS mee gaat komen.
dak125 zegt:
21/09/2003
Als het echt een goed aanvullende content is wel ik er best een klein bedrag voor betalen, Maar dan is het mischien ook een idee om de Premium service download te reviewen zodat de mensen weten of het de moeite waard is om er voor te betalen.
DorunZ zegt:
21/09/2003
BWHAAHHAHAHA het zal mij zeker om de eerste post gaan!! dikke LOL

kijk dat jullie allemaal zo geilen op xboxlive kan ik ook niks aan doen. Heel xboxlive is geldklopperij. Ik speel liever gratis met een vergelijkbaar programma (ook een tunnelprogramma) of met xboxconnect.

En WOW al 5 keer gratis downloadeble content!! WOEHOE!!
nou als je het mij vraagt horen "updates" want dat zijn het, altijd gratis te zijn. Je betaalt 1 keer voor het spel en dan moet het afgelopen zijn met dokken.

21/09/2003
zonde dat ze dat doen, nog ff en we moeten per minuut betalen en dan ook nog entree het moet niet veel gestoorder worden
Kevin15 zegt:
21/09/2003
Slechte zaak, je spekt de kas van Microsoft en de Makers al genoeg door op Live te komen en hun spellen te kopen... En nu willen ze je nog meer geld afhandig maken door zo'n actie...
Mirik zegt:
21/09/2003
Er is een verschil tussen extra content en updates, als je dat niet ziet, tja dan heb je dat in je kop gebrand en heb je een blindoek voor.

Het is simpel, je moet het niet kopen, en het is content of geen content. Gratis content zal in de vorm van kleine dingen blijven. 1 mech, 1 auto 1 level. Goede echte nieuwe content zal betaald worden.

Het is extra. Je moet niks. Als je het spel niet speelt/ wat kan jou het schelen!
jasnba zegt:
21/09/2003
fuck it man , shit should be free!! ..we betalen al genoeg voor live zelf ..en ik vind dat die extra downloads daar als gratis service bij horen..
Hi... zegt:
21/09/2003
Hopelijk moet je niet té veel betalen.
ITNL zegt:
21/09/2003
Dit is KUT. dan download ik dus echt niks meer hé
JorkyL zegt:
21/09/2003
goede zaak
zolang het niet te veel gaat kosten vind ik het best
er zullen altijd mensen zijn die er nog geen 5 cent voor willen betalen en anderen die nemen maar sommige en daardoor heeft straks niet iedereen de zelfde mech of auto ofzo.
wel moeten alle levels gratis blijven vind ik
ander zijn er straks maar een paar mensen die het level hebben waar jij nou zo graag in wilt gamen en waar je ook nog eens voor betaald hebt.
dester zegt:
21/09/2003
Ik heb mechassault al lang niet meer aangeraakt maar als ze nou en vette gamemode toevoegen dan betaal ik er wel voor.
Aan de andere hand als veel mensen dit gaan betalen zullen er wel sneller andere games premium content krijgen.
Kami zegt:
21/09/2003
Waarom is het dat als iemand tegen betaald content downloaden is hij meteen een admin/mod op zn ass krijgt?
Kan iemand niet gewoon tegen zijn? zelf weet ik het nog niet, maar aan de andere kant is het inderdaad bullshit om te moeten betalen voor een spel waar je al 70 euro aan uitgegeven hebt, ook al kun je het als extra's zien waar je niet aan mee hoeft te doen als je dat niet wil (waar veel mensen zeker voor zullen kiezen)
Toch moeten ze wel op een of andere manier heel duidelijk maken waar je voor gaat betalen, (via xbox.com) met veel info en screenshots,grote van het level,hoeveel nieuwe voertuigen, etc.
Zodat mensen weten waar ze voor betalen.
Hopelijk is dit dan ook de strategie van MS :)
Celtic-X zegt:
21/09/2003
Ik doe MA bijna nooit meer, het lijkt me ook sterk dat de content voor mij bijzonder genoeg is... Ik ben wel benieuwd hoeveel mensen dit gaan doen.
Elite zegt:
21/09/2003
weet jullie wel heo fokking veel werk dit is? Dat we gratis dingen kunnen downen is al een gunst! Als die gasten er dan nog meer tijd insteken (en dit dus niet rondkomt met het geld dat je al betaalt voor XBL) dan is het terecht dat ze daar een klein vergoedinkje voro vragen.
21/09/2003
hmm vreemd, er moet een keer iets betaald worden voor een download en iedereen zit op de kast. slecht spel, microsoft is niets enz. je hoeft niets te downloaden. je doet dit uit vrije wil.
kaliet zegt:
21/09/2003
Als het goeie shit is dan betaal je daar toch gewoon voor, wat is 't nou voor een gelul dat sommige mensen zeggen dat 't gratis moet wezen en dat je al te veel betaald... 60 euro voor een jaar, nou nou, oh oh, wat een geld zeg, en in dat bedrag moet volgens sommige dan ook de extra content zitten, ja hoor, gaat 't niet? Sommige mensen die blaten hier echt wat nutteloze troep rond, een reactie ban is dan ook op z'n plaats bij sommige.
23/09/2003
ik heb toch geld zat, boeie! :)
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog geen login? registreer je dan eerst.
 
nCode World Domination True