Dit is het archief van Xboxworld V3.

Bezoek Xboxworld.nl voor de laatste updates.
Review: Outlast
Artikel: XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Review: Enemy Front
Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Artikel: Xboxworld beta is open!
Artikelen

XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!

Reviews

Outlast Outlast
Enemy Front Enemy Front
Transformers: Rise of the Dark Spark Transformers: Rise of the Dark Spark
Murdered: Soul Suspect Murdered: Soul Suspect
UFC UFC
MotoGP 14 MotoGP 14
Tour de France 2014 Tour de France 2014
Sixty Second Shooter Prime Sixty Second Shooter Prime

Meer Artikelen Meer Artikelen

Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud! Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud!
XBW Review: Outlast XBW Review: Outlast
XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
XBW Review: Enemy Front XBW Review: Enemy Front
XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live! Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live!
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!
Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare...
Eerste gameplay trailer van Dead Island 2 Eerste gameplay trailer van Dead Island 2
Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en screenshots Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en scree...

Meer Nieuws Meer Nieuws

50 Cent: Bulletproof
 
50 Cent: Bulletproof
 
Platforms
Xbox
 
Uitgever
Vivendi Games
 
Developer
Vivendi Games
 
Genre
Derde persoons shooter
 
Release datum
Xbox
Reeds verschenen
 
Meer info Meer info

Naar Forum Naar Forum

 
Gepost door Mirik Smit op 10 maart, 2005
Extra lange versie van de 50 Cent: Bulletproof teaser

Een tijdje terug werd de nieuwe 50 Cent game aangekondigd, neem hier onder een kijkje naar de ongecensureerde versie van de teaser die eerder te zien was op de MTV site. Ben jij een fan van de rapper? Dan zal dit spel je wel kunnen bekoren. Neen een kijkje naar de stoere teaserclip.


In 50 Cent: Bulletproof speel jij uiteraard 50 Cent en je raakt verwikkeld in een web van corruptie en komt terecht op een bloederig pad door de New Yorkse drugs onderwereld. Zo stoer als jij bent wijk je niet voor het gevaar en zo kom je oog in oog te staan met de grootste criminele families die wereldwijd opereren. Jij moet de waarheid achterhalen en zo al het gespuis zien op te rollen. Niemand minder dan de producer van de Sopranos, Terry Winter, die onlangs een Emmy Award in ontvangst mocht nemen, werkt aan het script voor de game. Ook doet hij de screenplay voor 50 Cent’s komende film ‘Get Rich or Die Tryin’.

Wat we precies van het spel mogen verwachten op het gebied van gameplay en unieke features is nog niet bekend. Op de Electronic Entertainment Expo in Los Angeles in mei zullen we meer te weten komen over deze titel. We verwachten dat het een derde persoons shooter wordt waarin jij als 50 cent uiteraard de nodige kogels op kunt vangen zonder te sterven, net zoals in het echt gebeurde met de (ex?)criminele rapper.

Het spel zal in tegen het einde van het jaar in de winkels liggen en alle fans van de Amerikaanse rap-god moeten hem zeker in de gaten houden! Download de gewelddadige teaser hier onder.


50 Cent: Bulletproof teaser 50 Cent: Bulletproof teaser
Soort: Teaser
Klik hier om de video nu te downloaden
10/09/05 - Download eerste tussenscène uit 50 Cent: Bull... 31/08/05 - Eerste in-game screenshots uit 50 Cent: Bulle... 16/06/05 - Bekijk een videointerview met 50 Cent over Bu... 31/05/05 - Eminem en Dr. Dre versterken 50 Cent in 'Bull... 04/03/05 - Rapper 50 Cent debuteert op Xbox in 50 Cent: ...
eL_C!D zegt:
10/03/2005
Best mooie trailer, maar denk niet dat ik deze ga aanschaffen...
FeaR zegt:
11/03/2005
Ziet er vet uit!

(let op, hier komen de gothic nerds/anti hiphop kneusjes reageren met "50 CENT IS BAGGERRRR" )

get a life, tis maar een spel okay?
11/03/2005
zo dat ziet er zeker vet uit.
lijkt mij een beetje een death to rights spel, maar time will tell.
denk wel da'k em haal als gangstah ;)
11/03/2005
Gaap
11/03/2005
*sarcasme mode* Fear is een nep gangsta en 50 cent ook.

ode aan de Gothics....


maar goed...vet hoor alleen kan je niks uit een teaser halen... maar d'r zullen wel mensen zijn die denken van 'woooooow vette shit!!'
exilim zegt:
11/03/2005
Ach vin het wel leuk:)
Daz zegt:
11/03/2005
Ik ben geen gothic en niet al die shit ik hou gewoon van rap,hiphop,linkin park,trance,red hot chilly peppers gewoon een beetje van alles en elke dag kan je me buiten bij trappen zien skateboarden.
Anyway coole trailer!
XquistX zegt:
11/03/2005
ik vind het gewoon nergens opslaan.. wat wil die 50 cent er nou mee zeggen? dat ie een moordenaar is.. nou leuk hoor.. echt vaag.. ben dan wel benieuwd wat de verhaal lijn zal zijn... een soort van gangsta bond... tssss..
MieZ zegt:
11/03/2005
50 is echt een neppe rapper. Ik houd zelf ook erg van hiphop, maar niet van die commerciele bagger van 50.

De trailer daarentegen ziet er zeer goed uit, mooie filmische beelden met een heuse _O_MacGuffin_O_!!! (échte filmkenners weten wat ik bedoel)
11/03/2005
Als je in de game soepel kunt besturen wat hij daar deed (wapens gooien, dik jumpen over de bank enz.) dan moet ik deze game hebben, maar toch zegt mij iets dat dit maar een teaser was en dat je in de uiteindelijke game niet een wapen kunt gooien en meerdere dingen uit de trailer.

greetz wooly
11/03/2005
Maar k vind het wel een beetje eigendunk, begrijp me niet verkeerd maar om bij 50 cent Bulletproof 8er zijn naam te zetten vind ik een beetje eigendunk.:{
plazz zegt:
11/03/2005
XquistX zegt:11/03/2005
ik vind het gewoon nergens opslaan.. wat wil die 50 cent er nou mee zeggen? dat ie een moordenaar is.. nou leuk hoor.. echt vaag.. ben dan wel benieuwd wat de verhaal lijn zal zijn... een soort van gangsta bond... tssss..


Het is een rol die 50 cent speelt ...het gaat niet over hem zelf . :S
en X gamer de titel slaat erop dat 50 cent bulletproof wordt genoemd omdat hij 9 keer is neergeschoten maar nog steeds leeft.
en aangezien dit spel ook om het schieten gaat past het best als ondertitel voor het spel. :)
AvanGarde zegt:
11/03/2005
k ga die stomme film nie downen,stom spel ,is gewoon fucking ripp-off! iedereen maakt nu games man ,t is gewoon niet meer zo zuiver als vroeger!
11/03/2005
Maar AvanGarde was jij dan niet dat persoon dat de PS3 nu al de hemel inprijst? Ja he volgens mij wel...en dat alleen door de Cell dingen...gast je weet echt niet wat je wil want bij jou draait alles om superkeigavekicke grfx en zoals je mischien wel weet was dat "vroeger" niet het belangrijkste toen was het gameplay wat het belangrijkste was ;) weer wat geleerd he..
AvanGarde zegt:
11/03/2005
k keek gewoon objectief hoorgh,k denk gewoon dat de ps3 betere graphics krijgt als k kijk naarh de huidige ontwikkelingen enz,maarh graphics zijn erg belangerijk voor mij en bij oude games vondt k de graphics ook zeer belangerijk,maarh dat waren dan geen ripp-offs zoals dit bagger spel,bijv mario speelde ik vroeger nooit! zelfs al stak je een mes tegen me keel zou k dat troep gewoon niet spelen waarom.....?omdat de graphics gewoon zwaar onder de maat waren,maarh bijv er zijn genoeg oude games waarbij de graphics en gameplay vooral mooih zijn ,bijv half-life is een puur zuiver spel ,maarh deze lui proberen gewoon met blitse graphics te komen en daarmee lukt t alleen niet!!!!!!!!!!
maarh misschien zeur k nu teveel maar t punt is dat vroeger ook wel mooie games waren met super graphics en gameplay voor hun tijd,en deze spel is gewoon bullshit omdat het nergens op slaat !!
11/03/2005
wat een neger
BigB zegt:
11/03/2005
AvanGarde,wil jij de beste grafichs met een lompe besturing geen zicht en bugs tot hiet tot tokyo.Weet je wat ze jouw moeten geven?Gewoon een ultra realistisch spel dat je alleen kan rondlopen rond een boom en dat alles er vet mooi uit ziet.Grafhics is toch et belangrijkste zeg je?En over de ps3 de grafhics daarbij worden wel goed......
Maar je vergeet de andere concurenten.
11/03/2005
AvanGarde..Weet je wat nergens op slaat??! dat jij als 14 jarig jongentje nu al over 'vroeger' begint, damn heb je zelf nu wel gelezen wat je allemaal voor een onzin hebt getypt? ...mmmh blijf vooral in je droom wereld leven dude...maar ga niet over vroeger beginnen als je na het N-64 tijdperk bent geboren. En dat over de Ps3 is gelukkig correct geschreven want 'JIJ' denkt dat, en of dat zo zal zijn zullen we nog welis zien. ;)
11/03/2005
Ckrrs wel vet
11/03/2005
Bulletproof? Best wel hij heeft negen kogels over leeft. Hij rapt goed. Commercieel of niet. Het gaat bij mij meer om de muziek hoe het klinkt. En bij alle artiesten van Interscope (Eminem, 50 Cent, Dr.Dre en G-Unit maar ook Nirvana, Gwen Steffani en U2) Klint het goed.
Maar ff over te game lijkt me wel tof maar ik heb liever iets in de trent van NBA Street of DefJam NY en dat je ook met de andere van G-Unit (Lloyd Banks, Young Buck, Tony Yayo en The Game) kan spellen.
WjL zegt:
11/03/2005
haat pimpstyle en gangstershit...
zegt:
11/03/2005
Zijn muziek is idd erg commerciël, maar het verkoopt wel(VS: 1,1 miljoen albums in 4 dagen) en ik vind het niet verkeerde muziek. Sommige nummers wel though.

en waarom download ik die clip met 9,8 KB/s terwijl ik een k*t verbinding van 500 KB/s heb...:/
11/03/2005
z'n muziek zuigt dus de game zal ook wel zuigen.
prutz0r zegt:
11/03/2005
de muziek ownt dus de game zal ook wel ownen
Lancher zegt:
11/03/2005
Lijkt em echt een sh*t game:S... koop ik liever san andreas of die van snoop!:P
xplayer zegt:
11/03/2005
Filmpje ziet er leuk uit maar dat zegt natuurlijk geen ene reet.
bas vdm zegt:
11/03/2005
Leuk dat er een rapgame komt, maar waarom in godsnaam met de slechtste rapper ooit?
tazbadboy zegt:
11/03/2005
Jezus ik zie net die clip het is echt triest hoor die vent doet net of hij wat is maar als dat echt zo zal zijn schijte hij zeven kleuren ik vind het een vagina clip en een vagina spel rot op met die troep nog niet eens een zwerver zou dit willen.:(
Berrie zegt:
11/03/2005
Ik kan jammergenoeg de teasers op XBW niet bekijken. Weet iemand mischien waar ik dit filmpje nog kan zien? Lijkt me trouwens wel vet.
11/03/2005
I think he's wangsta and he never popped something:P die plaat heeft ie voor zichzelf gemaakt!!!En dit spel ik lach me dood, ff serieus als dit spel zijn intrede doet komt xbox2 al om het hoekje kijke en wie kijkt er dan nog om naar deze aardappelkop??????
Ruben III zegt:
11/03/2005
Wat een haters :). Cool dat jullie je eigen mening hebben, maar kom alsjeblieft met ergens op gebaseerde argumenten.

Aan dit filmpje is niks af te leiden, ziet er vet uit, dat wel. Piggy Bank is coole beat natuurlijk. Kben benieuwd :).
Lancher zegt:
11/03/2005
Ik geloof gewoon neit dta dit een ingame filmpje is!!
AvanGarde zegt:
11/03/2005
eyh man jullie hebben gewoon geen ervaring man groentjes,k heb meerh games gespeelt an jullie man,jullie waren nogh een klompje cellen wanneeer k al met doom 1 bezig was dus zeur nie! en er is geen concurrentie wanneer de ps3 uitkomt,xbox 2 komt al eind 2005 uit en de Nintendo revolution komt een half jaar later uit maarh die zal zeker floppen nintendo is(.....) kiddy ,maarh de ps3 rond 2007 en die zal vet goed zijn op grafisch gebied,maarh nu dwaal k af euhm ff terzake dit spel zal zeker floppen en de lui die zeggen dat rappen niet commercieel gedoe is heeft et mis,die negers leefden eerst in ghetto's(nu eigenlijk ook wel en dat zal zo blijven tot t einde van de wereld) en wanneer ze een beetje poen in de hand gedrukt krijgen gaan ze meteen opscheppen enz dat ze vet lijp zijn ,en gaan ze video clips maken die allemaal op alkaar lijken ,auto's een beetje rijmen en ga zo maarh door ,!!
door deze lui gaat de games bizz al helemaal kapot !!!
GAMES MOETEN PURE BLIJVEN GEEN FAKE RIPP-OFF SHIT!!!!
11/03/2005
ill take you to the candy shop
let you lick a lollypop,
you go girl and dont you stop,
keep going till ya hit tha spot!

dikke 50 cent nerd8)
bas vdm zegt:
11/03/2005
I'll take you to the candy shop
I'll let you lick the lollypop
Go 'head girl, don't you stop
Keep going 'til you hit the spot!
Ruben III zegt:
11/03/2005
@avangarde
Jij denkt dat gamen bij Doom 1 begon? Je mist wat ;).

En welke rappers maken de "games bizz" kapot? En nintendo kiddy.. misschien wel, maar ze maken de beste games, can't deny it.

En ga alsjeblieft eens goede rap luisteren; er zal een wereld voor je open gaan.
Berrie zegt:
11/03/2005
@Avangarde: Wat zit je nou te stoefen man? Net ofdat jij zo'n super die had gamer bent die alle spellen heeft gespeeld en er alles vanaf weet en dat wij maar amateurs zijn. En die video clips lijken helemaal niet op elkaar.
G-G-G-G G-UNIT!!!
Gamer zegt:
11/03/2005
On-Topic : game lijkt me niks

Off-Topic : 50 cent kan ze Graf alvast klaatmaaken want nas & Fat Joe & jadakiss hebben hem al kapot gemaakt (zie dissis)
12/03/2005
Ik kan mij best indenken dat en HipHop liefhebber dit een tegek spel vindt (Trailer ziet er goed uit). Maar een Gabber Zoals ik*) of een gothic of what ever wil zoiets natuurlijk niet! die ziet liever zijn eigen Muziek idol als hoofdpersoon van zo'n spel! (Zie het al voor me Neophyte samen met Outblast de straten van Rotterdam onveiligmaken:P)

Maar iedereen kan lullen wat tie wil de gene die niet van HipHop R&B houdt en het afkraakt is gewoon een beetje jaloers!:P want dit spel (Ondanks dat er zo'n flapdrol de hoofdrol speelt) ziet er gewoon goed uit!8)
12/03/2005
Enige wat leuk mij leuk lijkt is zelfmoord Plegen:P:P:P.
12/03/2005
deze teaser slaat fucking nergens op en deze game ook nie. Want 50 cent is helemaal nie zo erg zoals in dit filmpje. Maar het is een vet filmpje ma weet nog nie of ik dit spel ga kopen.
shz zegt:
12/03/2005
"(let op, hier komen de gothic nerds/anti hiphop kneusjes reageren met "50 CENT IS BAGGERRRR" )"

Waar slaat dit nou weer op? Ik ben geen gothic of zo, maar gothic houd echt niet in dat je rap moet haten of zo.
FeaR zegt:
13/03/2005
Leuk dat er een rapgame komt, maar waarom in godsnaam met de slechtste rapper ooit?


OMG een rapgame ... wat een idioot ben jij serieus :)

en een paar reacties later, laat je merken dat je zn muziek TOCH luistert door iemands songtekst te corrigeren .. hmmmmmmmmmm
FeaR zegt:
13/03/2005
Waar slaat dit nou weer op? Ik ben geen gothic of zo, maar gothic houd echt niet in dat je rap moet haten of zo.


uhm eigelijk wel
99,9% van alle gothics haat et ... intussen luisteren ze naar satanistische muziek ... :)
shz zegt:
13/03/2005
Jij weet niet waar je het over hebt. Ik ga er verder niet op in dat is zonde van m'n tijd.
Eellie zegt:
13/03/2005
@ fear&shz: het is gewoon zo dat de gothics die rap haten juist gaan reageren op zulk soort spellen. De rest van de gothics verlaagt zichzelf niet naar zo'n niveau.

b.t.w. ik ben geen gothic ofzo Ik ben cker wel 50 cent fan (Fat Joe jadakiss zijn ook goed hoor :+, voordat ik iemand beledig) dus beter wordt dit spel goed! maja we zien wel
shz zegt:
13/03/2005
Het is zo dat iedereen die rap haat en niks beters te doen heeft erop gaat reageren. Je hebt altijd een paar van die figuren die denken dat het mensen interesseerd dat hun een spel niet goed vinden, zonder dat ze daar verder beargumentering bij geven.

Ik hou niet zo van rap maar dit spel ziet er aardig cool uit.
13/03/2005
@fear: jij zegt dat alle gothics naar satanistische muziek luisteren... ik zal jou vertellen dat dat egt niet sow is.... ik ben zelf geen Gothic, maar een groot deel van mijn vrienden is dat wel(of skater) maar ze Luisteren gwoon naar Within Temptation en die shit... ik heb zelf de complete collectie van NightWish... maar ik ben Die-Hard-Eminem-Fan....

die zelfde vrienden van mij luisteren ook naar Eminem... dus die Crap die jij lult is gwoon BULLSHIT...

maar goed.. de game lijkt me wel wat, als et goed word uitgewerkt en Vivendi kan dat egt wel... ook als je niet in die scene zit met HipHop en die Shit, maar je houd wel van goed uitgewerkte spellen, waar je lkkr in kan shooten.. why zou je em dan niet kopen...

en 4 de mensen die reageren met : ''wat een baggergame, kunnen ze egt nix beters verzinnen" waarom ga je dan kijken bij het spel in de eerste plaats... ik kijk op de mainpage wat me interesseert, en ga dan verder kijken.... maar goed... sommige mensen hebben gwoon zin om te zeiken.....
13/03/2005
this is how we do 8)
13/03/2005
this is how we do 8)
Berrie zegt:
13/03/2005
Nobody do it like we do it so show us some luv.
14/03/2005
Fat joe - the massacre of 50 cent:D
HAHAHAHAH nee maar het spel heeft zijn potenties ik verwacht alleen een soort true crime en dead to rights spel!!!Ik hoop dat ze het niet zo slordig afwerken, want dan zou 50 al helemaal voor lul staan, hihi!!!!JA RULE ON 1
14/03/2005
Ja Rule is de enige echte nep-gangster op even te reageren op piemel hierboven. Zoek zelf maar uit waarom.
Zag gisteren het filmpje en was best onder de indruk. Niet echt origineel natuurlijk, maar het zag er gelikt uit.
Eellie zegt:
14/03/2005
Ik moet zeggen dat ik het met balleknieper eens ben, ja rule is zo'n commerciele-nep-gangster, niet dat ik pro-50cent ben ofzo. Fat-joe jadakiss enz zijn cker wel goed, maar ja rule probeerd gewoon te erg de gangster uit te hangen
16/03/2005
ff voor de duidelijkheid: ;)
JA RULE Stin** ehh.... ruikt niet sow lkkr 8)
17/03/2005
Ja Rule speelde niet met kogels.
20/04/2005
50 cent rulez men moet die game hebben ya mean _O_
thug g zegt:
03/06/2005
MieZ™ FUCK YOU 50 is tha best rapper.... and hes game pwns like he pwn..zo stfu met u metal shit of roch music
just bowdown
14/08/2005
50 cent is egt de master s0w dont fuck with him GOD GEVE HIM STYLE _O_ ps die ''verlengde trailer'' is gewoon de normale nix verlengt

Joshua
p.s. misschien ben ikeen seiklUl maar Eellie als je egt fan van ''jadakiss'' ben dan zal ik ff vertelen hij heet Ludacris waarschijnlijk
bjo19 zegt:
07/10/2005
hey yow slim shady en tupac zijn betere rappers als 50cent
ik luister wel naar 50 en kan nie wachtte tot ik dit spel heb want dit spel is gwn af
toch luister ik iets meer naar slim shady en tupac
MaRTyN zegt:
30/11/2005
kk gothics
MaRTyN zegt:
30/11/2005
wat is heavy metal voor muziek kk gaar
je hoort aleen maar
whaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yea whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaeeeeeeeeeeee
yeeeea whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwweeeeeeeeeeeeeeeeeeee
MaRTyN zegt:
30/11/2005
hwwwwooooooooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
MaRTyN zegt:
30/11/2005
kanker gothics met hun kk kut koppen met al die tering muziek
MaRTyN zegt:
30/11/2005
met al die kk spijkers en die andere shit
MaRTyN zegt:
30/11/2005
met al die kk spijkers en die andere shit
MaRTyN zegt:
30/11/2005
|:-|:-|:-
MaRTyN zegt:
30/11/2005
|:-|:-|:-
MaRTyN zegt:
30/11/2005
THE GAME 4 live
MaRTyN zegt:
30/11/2005
il kanker del jullie di gothics del kanker hoeren il lange del kanker dell'en di spijkers del kanker del dado di Al venuto a contatto di moeders haar
MaRTyN zegt:
30/11/2005
고딕 스케이트 타는 사람은 줄리 스파이크를 만났다
Exel zegt:
10/08/2006
tjah kutspel zo wannabee aktie van 50 cent
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog geen login? registreer je dan eerst.
 
nCode World Domination True