Dit is het archief van Xboxworld V3.

Bezoek Xboxworld.nl voor de laatste updates.
Review: Outlast
Artikel: XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Review: Enemy Front
Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Artikel: Xboxworld beta is open!
Artikelen

XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!

Reviews

Outlast Outlast
Enemy Front Enemy Front
Transformers: Rise of the Dark Spark Transformers: Rise of the Dark Spark
Murdered: Soul Suspect Murdered: Soul Suspect
UFC UFC
MotoGP 14 MotoGP 14
Tour de France 2014 Tour de France 2014
Sixty Second Shooter Prime Sixty Second Shooter Prime

Meer Artikelen Meer Artikelen

Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud! Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud!
XBW Review: Outlast XBW Review: Outlast
XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
XBW Review: Enemy Front XBW Review: Enemy Front
XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live! Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live!
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!
Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare...
Eerste gameplay trailer van Dead Island 2 Eerste gameplay trailer van Dead Island 2
Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en screenshots Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en scree...

Meer Nieuws Meer Nieuws

Immortals: The Heavenly Sage
 
Immortals: The Heavenly Sage
 
Platforms
Xbox
 
Uitgever
Nog Niet Bekend
 
Developer
Envisage Reality
 
Genre
Hack 'n slash
 
Release datum
Xbox
Onbekend
 
Meer info Meer info

Naar Forum Naar Forum

 
Gepost door Mirik Smit op 26 juni, 2005
Singaporese Envisage brengt ‘Immortals’ naar de consoles

Het is behoorlijke rustig op het gebied van Xbox of Xbox 360 nieuws en ook zijn er weinig nieuwe games die aangekondigd worden. Zo’n beetje alle energie is momenteel gericht op de voorbereiding op het aankomende vakantieseizoen en de lancering van de volgende generatie consoles. Toch zijn er nog vele ontwikkelaars bezig met console producten en eentje daarvan is de Singaporese ontwikkelaar Envisage Reality.


Deze ontwikkelaar uit Singapore, een land waar de Xbox redelijk aanslaat, is al sinds 2003 bezig met het uitvogelen welke titel ze zullen gaan maken. Ten slotte heeft het kleine bedrijfje er voor gekozen een avonturenspel te maken waarbij de nodige actie te pas komt. Zo zal hun titel; Immortals: Heavenly Sage zich afspelen in sterk westers mythologische omgeving, maar gecombineerd met de Chinese vechtkunsten. Op het eerste gezicht lijkt het spel, waar nog bijzonder weinig informatie over is, een klein beetje op Microsoft’s succesvolle Jade Empire role-playing titel, waar spelers tegen demonen moeten strijden met zelf aangeleerde vechttechnieken.

Hier onder hebben we de eerste video van het spel en een setje screenshots, waarin te zien is dat Envisage gebruikt maakt van de zogenaamde ‘SpeedTree’ technologie, waarmee het mogelijk is prachtige bomen en bossen te genereren. Of het spel voor de volgende generatie, Xbox 360, of voor de huidige generatie uitkomt, is ons niet bekend. Volgens onze professionele kijk op de zaak is het net iets te mooi voor een Xbox titel en vereist het nog werk als het een mooie Xbox 360 titel moet worden.

We houden je op de hoogte van deze nieuwe titel uit Singapore, wie weet ontpopt deze zich tot een aardige titel die we op één of beide Xbox consoles mogen verwelkomen. Download de video hier onder.


Immortals: The Heavenly Sage gameplay Immortals: The Heavenly Sage gameplay
Soort: Gameplay
Klik hier om de video nu te downloaden
Afbeelding 6Afbeelding 5Afbeelding 4Afbeelding 3Afbeelding 2Afbeelding 1
grundu zegt:
26/06/2005
cker flexx. vooral 3de screen Yummie
26/06/2005
Of er in die bossen ook nog gesext word laten ze niet weten. Maar ik kan je vertellen dat dit er wel Frappant uit ziet met een inventieve krijger in de hoofdrol. Moet het allemaal wel loyaal blijven maar met deze miraculeuze game kan toch wel een hit gemaakt worden. Deze game lijkt me het meest een mix tussen ninja gaiden en de landschappen van zelda. Met zo'n Opzet kun je van de prins geen kwaat weten
Alex V zegt:
26/06/2005
Als dit voor de 360 is vind ik het echt vet onder de maat. Anders is het wel netjes. Wel handig dat ze dat er even bij zeggen als ze die shots releasen.
26/06/2005
een aantal schrijf foutjes baat niet. Maar wat die lapzwams in de 3e screenshot is een hand heeft mag joost weten. Het doet me denken aan een Niersteen die tijdens een menstruatie is uitgeplopt. Wat heb ik toch een fantasie 8)
|:-
*)
CrXElite zegt:
26/06/2005
Tis gewoon voor de xbox,staat rechtsboven bij info.En ja dit bevalt me wel :D het is een beetje een Fable-achtige wereld van wat ik van de screens kan zien. whaha
parra zegt:
26/06/2005
lijkt me wel relaxed..
beetje mix van fable en dynasty warriors..

wie weet wordt het wat *)
noppie99 zegt:
26/06/2005
mijn persoonlijke mening is dat de naam al afschrikwekkend is en aanstonds zullen we van andere mensen te horen krijgen wat hun mening is over deze game. het duurt wel ellenlang voor er weer andere mensen reageren. de entourage in deze game is ook niet al te goed. het is bovendien nu nog een kersvers spel met dank aan de goede screenshots he simon
noppie99 zegt:
26/06/2005
mijn persoonlijke mening is dat de naam al afschrikwekkend is en aanstonds zullen we van andere mensen te horen krijgen wat hun mening is over deze game. het duurt wel ellenlang voor er weer andere mensen reageren. de entourage in deze game is ook niet al te goed. het is bovendien nu nog een kersvers spel met dank aan de goede screenshots he simon
noppie99 zegt:
26/06/2005
kut dubbelpost
loek.B zegt:
26/06/2005
bij dit spel denk ik tog weer aan het oude gezegde van de goeie ouwe jaren 60: beter 1 vogel in de hand dan 1o in de hand, want 10 kun je er niet vasthouden. concluredenerend probeer ik hiermee te zeggen dat Immortals teveel hooi met zaagsel op de vork neemt zodat gebruikelijke grhapics van deze gen. onder de maat zijn gesteld..( trouwes vint ik die grote dildo die die sloddervos in ze hand houd, ook niet niet kunnen) ..
26/06/2005
masterlijk loek, hoe jij dat formuleerde
noppie99 zegt:
26/06/2005
loekoloek in da house
noppie99 zegt:
26/06/2005
aldus Envisage Reality is er te noest mee geweest waarmee je kan zeggen dat de toestand steeds meer op loopt tot een grote hoop kutzooi ze moeten wel snel met een noodoplossing komen anders weet ik er ook geen raad meer mee
26/06/2005
Noppie, ik weet niet wat jij zit te bazelen want dit spel kan niet meer stuk. doe niet iets hals over kop over dit spel ja, anders zal ik je murwbeuken
26/06/2005
hij staat daar wel een beethe eensaam met sn speertje he
26/06/2005
hij loopt als een overhaaste 4-daagse loper!:+
26/06/2005
Cool 3)
FrankB14 zegt:
26/06/2005
Ik stel het zeer op prijs dat ze hun neuzen bij elkaar hebben gestoken om tot een zeer geavanceerd spel te zijn gekomen.Het ondermaads presteren van de voorgaande games van deze developer baat er niet toe evenals de toch ietswat lange rechthoekige dildo die die lulhannes in zijn hand heeft.Doordat de developer het nieuws aan de grote klok heeft gehangen stoot het zich niet weer aan de zelfde steen. Door te streven naar doelen ,als een goed spel, hebben ze mede dankzij gedrevendheid en culinairiteit een goed spel in de wacht kunnen sleepen. Een eveneens opzienbarend feit is de wijze waarop Envisage Reality toch weer van zich laat horen.Ook hebben ze al flink wat opgeschept over deze game die mogelijk een topper gaat worden. Maar zoals moeder natuur de bossen en bergen in bescherming neemt sluit ik deze zeer vermakelijke tekst af met een aantal op deze game aansluitende one-liners:"praatjes vullen geen gaatjes","als er één verzaakt valt het plan in duigen"en mijn persoonlijk favoriet "lage bomen staan meestal uit de wind"
27/06/2005
ik neem aan dat het voor de Xbox is en niet voor de 360...

ziet er wel goed uit...beetje zoals Jade Empire??
Sneltje zegt:
27/06/2005
een beetje als jade empire nou echt nooit te never niet.
nog niet eens in de buurt man.
xboxkick zegt:
27/06/2005
Ziet er wel goed uit alleen ik snap nog niet helemaal het doel van het spel :S
Lancher zegt:
27/06/2005
wete je meestal die kleine bedrijfjes komen soms met de verrasende games aanzetten, en dit word iets groots dnek ik:):9
FrankB14 zegt:
27/06/2005
als je heeeel goed kijkt zie je dat ze toch nog veel aan deze game moeten sleutelen. Ondanks de redelijk mooie graphics en het genre van het spel laat de entourage niet met zich foppen en brengen ze hals over kop ook nog het feit van de toch de laatste tijd verouderde gameplay met zich mee. Om deze game tot een goed product te brengen zullen ze de gameplay uniek aan de andere spellen van dezelfde game moeten maken. Voor verdere tips en toevoegingen kan je me van smiddags 1 tot en met savonds 12 spreken via de inlichtingendienst.
timmy zegt:
27/06/2005
jezus man je ziet alleen maar bomen een beetje te veel groen voor mij 8)
Booster zegt:
27/06/2005
jah voor mij ook:p

Ik woonde dus in Singapore:p

alsof dat boeiend is...
Timmeh zegt:
28/06/2005
Ik mag dit soort games van dit genre wel, benieuwd of het wat wordt.
ViperMike zegt:
28/06/2005
geef mij maar Ninja Gaiden
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog geen login? registreer je dan eerst.
 
nCode World Domination True