Dit is het archief van Xboxworld V3.

Bezoek Xboxworld.nl voor de laatste updates.
Review: Outlast
Artikel: XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Review: Enemy Front
Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Artikel: Xboxworld beta is open!
Artikelen

XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!

Reviews

Outlast Outlast
Enemy Front Enemy Front
Transformers: Rise of the Dark Spark Transformers: Rise of the Dark Spark
Murdered: Soul Suspect Murdered: Soul Suspect
UFC UFC
MotoGP 14 MotoGP 14
Tour de France 2014 Tour de France 2014
Sixty Second Shooter Prime Sixty Second Shooter Prime

Meer Artikelen Meer Artikelen

Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud! Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud!
XBW Review: Outlast XBW Review: Outlast
XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
XBW Review: Enemy Front XBW Review: Enemy Front
XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live! Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live!
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!
Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare...
Eerste gameplay trailer van Dead Island 2 Eerste gameplay trailer van Dead Island 2
Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en screenshots Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en scree...

Meer Nieuws Meer Nieuws

Mortal Kombat: Shaolin Monks
 
Mortal Kombat: Shaolin Monks
 
Platforms
Xbox
 
Uitgever
Midway
 
Developer
Midway
 
Genre
Beat 'm up
 
Release datum
Xbox
Reeds verschenen
 
Belangrijke Features

Online Multiplayer
 
Meer info Meer info

Naar Forum Naar Forum

 
Gepost door Mirik Smit op 14 augustus, 2005
Nieuwe trailer van Midway's Mortal Kombat: Shaolin Monks

Midway zal vanaf nu elk jaar een nieuwe Mortal Kombat titel uitbrengen. De eerste titel in deze 'jaarlijkse' vernieuwing van de franchise is Mortal Kombat: Shaolin Monks. Dit maal geen vechtspel van één op één, maar een beat 'm up waarbij jij als Lui Kang meerdere vijanden tegelijk af moet maken. Bekijk de nieuwe trailer hier onder.


De titel Mortal Kombat: Shaolin Monks slaat op de twee meest beruchte Mortal Kombat strijders ooit. Liu Kang en Kung Lao hebben zich in de diverse Mortal Kombat toernooien bewezen als echte strijders en zijn daarom de hoofdrol spelers in deze nieuwe Mortal Kombat. Aan het begin van het spel kies je voor een van beide personages, waarna je in het spel zelf meerdere andere karakters kunt ontgrendelen. In deze nieuwe Mortal Kombat zul je niet langer op de ouderwetse manier tegen elkaar vechten zoals je gewend bent. Shaolin Monks wordt een derde persoons actie titel waarin je vrij kunt lopen maar natuurlijk ook nog steeds veel moet vechten. Dit keer vecht je echter niet alleen tegen één vijand tegelijk, maar wil het ook voorkomen dat vijanden met meerderen tegelijk op je af komen stormen. Het vechtsysteem is dit keer driedimensionaal en het is mogelijk om in alle richtingen snel aanvallen uit te voeren. Uiteraard zijn alle standaard aanvallen van beide karakters aanwezig zodat je nog steeds vuurballen kunt schieten met Liu Kang. Elk karakter bezit nu zo’n vier verschillende vechttechnieken.

Naarmate je verder speelt en meer ervaring opdoet kun je deze ervaringspunten verdelen onder een zevental eigenschappen. Zo maak je het karakter waarmee je speelt steeds beter en zul je steeds meer vette bewegingen leren zoals het rennen langs muren. Uiteraard zou Mortal Kombat geen Mortal Kombat zijn als er niet tientallen Fatalities in het spel zouden zitten. Ontwikkelaar Paradox heeft hier dan ook voor gezorgd en heeft meer dan 10 Fatalities per karakter ontwikkeld. Om het leuk te maken zijn deze verdeeld over een drietal groepen. Op het begin zul je enkel de normale Fatalities kunnen doen, wordt je iets beter dan zal de tweede groep zogenaamde Multalities doen, waarmee je meerdere vijanden in een keer kunt raken. Als laatste zijn er de gevreesde Brutalities, welke letterlijk te bruut moeten zijn om te aanschouwen. Ook vernieuwd is de interactie met de omgeving, gooi je vijanden in putten met kolkend zuur, of doorboor ze met een uit het plafond hangende staak. Deze interactie zal in het spel zelf een rol spelen tijdens puzzels, wanneer je bijvoorbeeld naar een hoger gelegen platform moet komen door een vijand in een staak tegen de muur te gooien en via deze vijand naar boven te klimmen.

Hier onder is een nieuwe trailer te bekijken van de titel, die voorlopig nog eind september uitkomt. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.


Mortal Kombat: Shaolin Monks trailer Mortal Kombat: Shaolin Monks trailer
Soort: Trailer
Klik hier om de video nu te downloaden
01/09/05 - Mortal Kombat: Shaolin Monks te zien in nieuw... 19/08/05 - Setje bloederige shots van Mortal Kombat: Sha... 16/06/05 - Nieuwe screens uit Midway's beat 'm up: Shaol... 22/02/05 - Veel bloed in nieuwe Shaolin Monks screenshot... 25/10/04 - Eerste details van Mortal Kombat: Shaolin Monks
14/08/2005
Het heeft wel wat..
CrXElite zegt:
14/08/2005
Zeker als het via xboxlive te doen is....muhahahahaha bruut gewoon 8)
14/08/2005
het heeft zeker wat ja, deze game lijkt mij veel gaafer dan die andere shit, Eindelijk weer eens een actionadventure meets supersmash. Er valt in iedergeval nog genoeg te doen voor de mensen die niet voor de xbox360 sparen
toiletboy zegt:
14/08/2005
Dit lijkt me echt lomp. Ik zie die ventjes de hele tijd gaten in de lucht schoppen, maar vreemd genoeg raken ze de vijanden wel op deze manier. 'T zal de luchtverplaatsing wel zijn.
15/08/2005
Shao Khan!
FrankB14 zegt:
15/08/2005
Een speler zal moeten VECHTEN voor een plaats in de selectie. Soms komt het natuurlijk een beetje verkeerd uit en dan ligt die K.O. op de grasmat.
bas vdm zegt:
16/08/2005
dit spel lijkt me co-op erg bruut
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog geen login? registreer je dan eerst.
 
nCode World Domination True