Dit is het archief van Xboxworld V3.

Bezoek Xboxworld.nl voor de laatste updates.
Review: Outlast
Artikel: XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Review: Enemy Front
Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Artikel: Xboxworld beta is open!
Artikelen

XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!

Reviews

Outlast Outlast
Enemy Front Enemy Front
Transformers: Rise of the Dark Spark Transformers: Rise of the Dark Spark
Murdered: Soul Suspect Murdered: Soul Suspect
UFC UFC
MotoGP 14 MotoGP 14
Tour de France 2014 Tour de France 2014
Sixty Second Shooter Prime Sixty Second Shooter Prime

Meer Artikelen Meer Artikelen

Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud! Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud!
XBW Review: Outlast XBW Review: Outlast
XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
XBW Review: Enemy Front XBW Review: Enemy Front
XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live! Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live!
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!
Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare...
Eerste gameplay trailer van Dead Island 2 Eerste gameplay trailer van Dead Island 2
Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en screenshots Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en scree...

Meer Nieuws Meer Nieuws


Naar Forum Naar Forum

 
Gepost door Mirik Smit op 16 augustus, 2006
Nieuwe Xbox Live Arcade gamereleases bekend gemaakt

Microsoft kondigde met veel poeha aan dat woensdagen de dagen waren wanneer de Xbox Live Arcade games uit zouden komen. Vandaag slaan ze echter over en brengen ze alleen een viertal Cloning Clyde picture packs uit die te koop staan voor 100 Microsoft Points. Volgende week is het echter weer raak, evenals de week daarna en daarna. In volgorde krijgen we op 23 augustus Texas Hold’em (voor 48 uur na release gratis te downloaden, download je het daarna dan kost het 800 Microsoft Points), op 30 augustus Time Pilot (400 Microsoft Points) en op 6 september Scramble (400 Microsoft Points).


Met de Xbox Live Arcade woensdagen weten gamers altijd wanneer ze op de Xbox Live marktplaats kunnen kijken voor de nieuwste Arcade titels. Vandaag wordt even overgeslagen en als troost zijn er vier picture packs van de maffe e3n grappige platformer Cloning Clyde te downloaden voor 100 Microsoft Points elk. Het goed nieuws is echter dat het schema voor de drie weken daarna nu duidelijk is en dat er een gratis Xbox Live Arcade titel tussenzit! Althans, gratis voor twee dagen; Texas Hold’em. Het spel zal namelijk 48 uur na release op 23 augustus een dikke 800 punten gaan kosten. Wij allemaal zijn natuurlijk zo slim om het spel binnen te hengelen in de eerste 48 uur, want dan is het spel voor altijd van jou, voor nop. Vertel het voor de zekerheid aan al je maten, dat ze niet twee dagen later voor een verrassing komen te staan als ze denken het spel nog gratis te kunnen downloaden.

Verder kunnen we de week hierna, op 30 augustus aan de slag met een Konami klassieker genaamd Time Pilot uit 1982. Dit spel zal spelers met een vliegtuigje door verschillende omgevingen laten vliegen terwijl hij de vijanden van zijn lichaam moet houden die van alle kanten op hem af komen. De prijs van de titel is een schamele 400 Microsoft Punten. De week hierna op 6 september is het de tijd voor een andere Konami titel; Scramble. Dit arcadespel dat in 1981 uit kwam was de eerste zijwaarts scrollende shooter, aldus Konami. Ook dit spel zal 400 Microsoft Points kosten. Deze twee titels zijn misschien niet zo spannend en voornamelijk alleen voor de echte fans die die jaren meegemaakt hebben, maar met Texas Hold’em zal Microsoft nu al een succesvolle titel in handen hebben.

We houden je natuurlijk op de hoogte van de ontwikkelingen, voorlopig moeten we het even met dit schema doen, dat een viertal weken vooruit kijkt. Een gratis Arcade game is echter prachtig nieuws, ook al is het maar gratis te downloaden voor 48 uur. Voor de duidelijkheid, als je Texas Hold'em 48 uur na release download, is hij voor altijd van jou. Je zult niet na 48 uur opeens de 800 Microsoft Points moeten betalen. Behalve als je hem dan pas voor het eerst download. Er is natuurlijk dan wel een gratis demoversie na 48 uur


28/08/13 - TMNT: Out of the Shadows vanaf nu te downloaden 07/08/13 - Summer of Arcade 2013 is begonnen! 29/07/13 - Microsoft zet deur voor Indies verder open 25/06/13 - Xbox Live sale met een flink aantal goedkope ... 17/04/13 - Xbox Live Arcade heeft weer een aantal aanbie...
Rox zegt:
16/08/2006
Apart systeem. 48 uur lang gratis en daarna de hoofdprijs betalen. Ik dacht dat Texas Hold 'em juist als gratis arcade game gepresenteerd was?

Ach ja, dan maar snel downloaden en kijken of het wat is..
x gamer zegt:
16/08/2006
Mooi :)
zegt:
16/08/2006
Texax hold'em masterlijk spelletje :D
Lekker pokeren!!
Mirik zegt:
16/08/2006
@rox: het spel is dus, als je het download in die 48 uur, voor altijd van jou, gratis. Het is niet dat je dan NA 48 uur opeens moet betalen, als je het in die tijd download is het gratis, punt. :)

Dus pas NA de 48 uur gaat het spel geld kosten als je het dan pas download. Is beetje ingewikkeld, ik hoop dat ik dat duidelijk maak in de post.
Vernonius zegt:
16/08/2006
Zal je net zien dat de server down is door het vele downen
Joene90 zegt:
16/08/2006
@Vernonius, beter van niet, poker is meesterlijk en ik ga heel xbw blut spelen ;)
16/08/2006
gaat hem dan maar gelijk downloaden:) hoef ik ook geen world series of poker te halen :)
Mirik zegt:
16/08/2006
world series is denk ik wel iets uitgebreider, met carrieremodus etc. maar inderdaad, zelfde spel :)

tja, de server zal toch niet voor 2 dagen down zijn lijkt mij!
Rox zegt:
16/08/2006
@Kobold, ja dat had ik wel door, stond er duidelijk genoeg ;).

Mijn bewoordingen waren niet duidelijk genoeg. Maar ik bedoelde dat deze arcade game volgens mij als gratis is aangekondigd.

Daar zijn ze nu op een rare manier van terug gekomen. Als je het binnen 48 uur download is het gratis en wanneer je later download ga je betalen.
M@cer zegt:
16/08/2006
Er is nooit wat aangekondigd, dit is meer als gerucht in de wereld geholpen.

Erg mooie actie van MS, al zal je altijd weer mensen hebben die blijven zeuren.
Mirik zegt:
16/08/2006
@ Rox: gelukkig dat het duidelijk is, en dat klopt, microsoft heeft eerder 'gezegd' liever dan aangekondigd, dat deze titel gratis zou zijn, zie onze nieuwspost van toen hier over:

http://www.xboxworld.nl/news/7679/x...ekijk-de-top-7/
16/08/2006
Games van begin jaren 80, daar word ik altijd blij van :) ik ga ckers een nieuwe prepaid kaart halen voor die 2 games, ennuh texas hold em word gereleased midden in m'n vakantie dus die kan en zal ik ook niet missen! Freebies, zo kan het dus ook :)
Vind ik leuk zo'n actie, dat je toch 48 uur de kans krijgt.
ReaListiQ zegt:
16/08/2006
Texas Hold'em hoe werkt dit dan, kun je dan ook via andere mensen spelen? over live? met speelgeld? Met Echt Geld? of watte :$
soolmaan zegt:
16/08/2006
ik ben dan op vakantie, dus da's lekker, die 48uurs limiet :(
Mirik zegt:
16/08/2006
geen echt geld, maar wel online antuurlijk

@solmaan, laat je maat die shit downloaden op jouw profiel en zijn xbox, dan kun je je profiel ophalen als je thuiskomt en dan weer gratis downloaden op je eigen xbox
mat2591 zegt:
16/08/2006
@ soolmaan ik ben ook op vakantie en ben pas de 30ste trug:( fuck microsoft voor die ene keer dan:p:'(
nvermeul zegt:
16/08/2006
eindelijk pokeren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bulls zegt:
16/08/2006
misschien kan je wel gamerpoints inzetten :P als je dan verliest gaan je gewonnen punten op maar als je wint dan krijg je juist meer punten bij je achievements :)
ReaListiQ zegt:
16/08/2006
mischien ook niet , maarja als het online zonder geld is, weet ik al hoe het gaat, all-in all-in all-in
TotalSOLO zegt:
16/08/2006
Daarom is het unieke systeem wat ze bedacht hebben voor dit pokerspel ook zo goed, je speelt met virtueel geld en als dat op is kan je wel weer nieuwe knaken krijgen, maar je komt dan een ''klasse'' lager waar je weer mensen tegenkomt die ook al hebben moeten lenen.
Ben je dus een goede speler dan kom je ook hoger in de ''rankings'' en voorkom je daarmee dat je alleen maar tegen all-in spelers moet spelen. Je ''geld'' is ook aan je gamertag gekoppeld. Ziet er wat mij betreft prachtig uit.
king kai zegt:
16/08/2006
Goddikkie, heb ik geen Live :(

Nou ja, misschien ook maar beter, anders zou ik daar echt verslaafd aan worden! :p
Mirik zegt:
16/08/2006
king kai: het is gratis he? xbox live silver is gewoon gratis, even je internet in je xbox stoppen, en connecten en dan krijg je een maand gratis xbox live gold ook nog voor de eerste maand, dus geen reden om het niet te doen!

kun je die game gratis downloaden en hoef je daarna nooit meer online te komen
Tsux zegt:
16/08/2006
@Kobold:
Wat nou als je Texas Poker binnen de 48 uur download, maar daarna gaat BIJVOORBEELD je HD naar de klote, of je XBox gaat kapot dus wordt verwisseld of je verwijderd hem per ongeluk, wat dan?
Judge zegt:
16/08/2006
jah ik ben dus ook op vakantie he...22e ga ik verdomme weg :p

en mijn ouders 23e..dus kzal ff vragen hoelaat ze weggaan.
SaM NL zegt:
16/08/2006
ah gratis dat is mooi
360 zegt:
16/08/2006
hee jongens wil effe wat kwijt,vind het leuk voor ons die op xbox live zitten een keer een game gratis krijgen binnen de tijd van 48 uur, als je er snel bij bent,maar dat is ook het enigste op live ,wan,t voor de rest moet je alleen maar dokken voor iets en dat telt gewoon heel eerlijk op ,,en zo kom je echt boven de 600 euro terecht in de maanden toch,of jaren kan je ook zeggen.zeggen ze dat de playstation3 fucking duur zal zijn,nou kan jullie nou al zeggen dat microsoft ons allemaal hebben genaait en goed ook zo komen ze uit met die HD_DVD die echt ook voor games later bedoelt is en niet alleen voor films ,ja in het begin voor films ,maar daarna zit hij echt in de 360 gebouwd er komt een HDMI input achter de 360 te zitten voor nog beter beeld voor hdtv die sommige al hebben speciaal voor de 360,zo wordt de resolutie toch meer en dat is 1080p in gebouwd of upgegrade daar naar toe,als wij dat los allemaal moeten kopen komen wij echt meer dan die 600euro terecht,dan heb ik het nog geen eens over live wat je ook weer los erbij moet kopen,voor een jaar ook weer 60 euro,nou als de 360 zo door gaat dan weet ik wel wat ik moet doen ,,wil liever een aparaat hebben met alles erin waar je echt veel meer mee kan doen zoals de ps3 ,dan die kut 360 waar je echt alles los moet of kan kopen,want kijken jullie maar op www.headliner.nl en dan naar 360 nieuws dan weten jullie genoeg dat ik niet zit te liegen erover voor dat een paar van jullie gaan zeggen hij lult uit zijn nek,ik vind mij echt heel erg genaait door hun,omdat ik al vanaf het begin een hdtv heb die ook op 1080p.dus ik wil het wel maar niet op deze manier van hun.ga ook persoonlijk een mail sturen naar die fuckingxbox team wat nu.
360 zegt:
16/08/2006
en nog wat microsoft wil dat we over een tijdje ook voor items die in een game zitten ook weer voor moeten dokken,het wordt steeds gekker op de 360 ,als het zo door gaat verkoop ik dat ding in oktober en ga voor de ps3,beter ik ga die meester toch wel halen dus geen gebla tegen mij ,,ik bepaal dat en niet 1 van jullie ok,dat gelul altijd van die xbox vs ps3 maar nu komt het echt zo uit,wat is beter en goed koper nou ik weet het al liever 1 goed aparaat met alles erin voor 600 euro dan een half aparaat waar je alles los moet kopen in 2007 ,,hahhahahhah, of eerder je weet het maar nooit met micr.
16/08/2006
En denk je dat iemand dat allemaal gaat lezen?
360 zegt:
16/08/2006
dan intreseert het jouw geen bal omdat je geen hdtv hebt en je voelt je niet genaait door hun punt.
Konyn zegt:
16/08/2006
gratis Teaxas hold 'em, sweet! :D
heb 'et gelijk ff in me telefoon agenda gezet.
king kai zegt:
16/08/2006
[qoute]king kai: het is gratis he? xbox live silver is gewoon gratis, even je internet in je xbox stoppen, en connecten en dan krijg je een maand gratis xbox live gold ook nog voor de eerste maand, dus geen reden om het niet te doen!

kun je die game gratis downloaden en hoef je daarna nooit meer online te komen[/quote]
Ja, ik heb dus helemaal geen internet :'| 360 is op mijn studentenkamer
gostyXyxy zegt:
16/08/2006
dat is minder dan zit ik net op zee in die week |:- dat is et nadeel van week op week af
Seahawk zegt:
16/08/2006
Volgens mij is er ook een UNO deck uitgegeven met als thema PGR3, dat had ik op Major nelsons website gelezen, maar ik heb het nog niet gechecked!!
16/08/2006
en wat doen de echte HOLLANDERSS binnen de 48 downlaoden zoude er mensen zijn die hem erna binnen halen zeker maar geen nederlanders die zijn zo zuinig haha :P
SaM NL zegt:
16/08/2006
@360: en wie zegt dat Sony dat niet ga doen? kijk jij heb deels gelijk, maar Sony ga als het goed is ook Singstar nummers online dumpen voor de PS3 en dan moet de mensen daarvoor voor die nummers betalen, dus Microsoft is niet de enige hoor die ermee bezig zijn, maar goed zoveel informatie is er nog niet voor de PS3 dus ik wacht wel af.
TeT NL zegt:
17/08/2006
top lekker potje poker met bier erbij natuurlijk3)
17/08/2006
@360

Je mag dan wel 360 heten op deze site, maar alles wat ik van jou lees komt er toch echt op neer dat jij beter gewoon PS3 kunt gaan heten, altijd ps3 ophemelen terwijl je 360 afzeikt, en opscheppen over je HDtv.... we ...dont ... care!
Ikzelf ben meer van de Nintendo, maar de 360 geeft mij ook veel plezier, en denk jij maar niet dat de ps3 vanaf dag 1 geen upgrades krijgt, met nieuwe apparatuur en online aankopen.
Een beetje businessman zuigt overal geld uit, en daar hoort Sony ook gewoon bij. en Nintendo gaat dat ongetwijfeld ook doen.
Swaans zegt:
17/08/2006
@360
Verkoop je Xbox360 en wacht op de ps3.
En stop met zeiken
eternal e zegt:
17/08/2006
ik ben zo blij als een klein kind met mijn 360 en zou hem nog niet voor 3 ps3 willen ruilen of ik moet kopers hebben dan kan ik meer nieuwe 360 titels in huis halen is altijd beter dan de (PAYSTATION) 8)
4sake zegt:
17/08/2006
@ 360..

hee jongens wil effe wat kwijt,

heel leuk..

vind het leuk voor ons die op xbox live zitten een keer een game gratis krijgen binnen de tijd van 48 uur, als je er snel bij bent,maar dat is ook het enigste op live

echt niet.. muziek, demo's en nog meer zooi..

wan,t voor de rest moet je alleen maar dokken voor iets

vrij logisch toch ze moeten toch geld verdienen?

en dat telt gewoon heel eerlijk op ,,en zo kom je echt boven de 600 euro terecht

je hoeft het niet te kopen toch? damn er word je niks gedwongen hoor..

in de maanden toch,of jaren kan je ook zeggen.zeggen ze dat de playstation3 fucking duur zal zijn

hij is ook duur..

nou kan jullie nou al zeggen dat microsoft ons allemaal hebben genaait

nup.. want let maar op bij die ps3 moet je ook voor alles gaan betalen hoor.. je hebt niet voor niets een hd van 60 gb en zij zijn ook niet gek dat se alles gratis aan je geven..


en goed ook

lekker toch..

zo komen ze uit met die HD_DVD die echt ook voor games later bedoelt is en niet alleen voor films

slimme zet toch..

ja in het begin voor films ,maar daarna zit hij echt in de 360 gebouwd er komt een HDMI input achter de 360 te zitten voor nog beter beeld voor hdtv die sommige al hebben speciaal voor de 360,

nogmaals: je hoeft het niet te kopen..

zo wordt de resolutie toch meer en dat is 1080p in gebouwd of upgegrade daar naar toe,

dus?

als wij dat los allemaal moeten kopen komen wij echt meer dan die 600euro terecht,

jezus man? JE HOEFT HET NIET TE KOPEN.

dan heb ik het nog geen eens over live wat je ook weer los erbij moet kopen,

je hebt het er toch echt over hoor? denk niet dat ik de enige ben die het ziet..

voor een jaar ook weer 60 euro

zie je.. je hebt het er wel over.. nab..

nou als de 360 zo door gaat dan weet ik wel wat ik moet doen

poepen in een oude schoen.

wil liever een aparaat hebben met alles erin

koop een vibrator..

waar je echt veel meer mee kan doen zoals de ps3

koop een aardappel (zo zal de sp3 ook worden)

dan die kut 360 waar je echt alles los moet of kan kopen,

nu seg je het wel zelf.. je KAN het kopen.. niks MOET.. je weet echt niet wat je wilt heah..

want kijken jullie maar op www.headliner.nl en dan naar 360 nieuws dan weten jullie genoeg dat ik niet zit te liegen erover voor dat een paar van jullie gaan zeggen hij lult uit zijn nek,

je lult ook uit je nek want niks word je gedowngen..

ik vind mij echt heel erg genaait door hun

waar in je ass zeker.. en hoe voel je je nu?

omdat ik al vanaf het begin een hdtv heb

toevallig.. ik ook.. maar ik ben nog niet geneukt door billy gaatjes..

die ook op 1080p

o nee toch? dat meen je niet?

dus ik wil het wel maar niet op deze manier van hun.

dan neem je het NIET..

ga ook persoonlijk een mail sturen naar die fuckingxbox team

okee.. succes.. hoop dat se je een warm onthaal geven!

wat nu.

ga jezelf choppen..
tricker zegt:
17/08/2006
Ze jattten echt alles van mekaar! dus hou er maar rekening mee dat sony ook met zon pay to play idee komt!! Be warned!! en idd koop dan maar een ps3! ik hoop dat je gelukkig word als wij halo3 spelen en jij singstar!! :)
tricker zegt:
17/08/2006
@ assasin! Die is goed :P en LOL met ps3 is PRECIES het zelfde alleen dan moet je geen 1080p maar 1080i hebben ;) en de ps3 spellen zullen misschien zelfs 65 of 79 per stuk kosten!! Dus...als je nu nog de 360 te duur vind!! dan raad ik je aan naar nedgame tegaan en een tweedehandse gameboy tekopen voor 10 euro!! leuk joh!! Pokemon red spelen!! :D
4sake zegt:
17/08/2006
fuk yea.. die gast moet sen mond houden want hij kykt alleen naar wat micorsoft slecht doet en alleen naar wat sony goed doet.. maar sony doet niks goed hij segt: ik wil iets kopen waar je vele mee kan zoals de ps3.. maar wat kan die dan? daarom vergeleek ik hem met een aardappel want tot nu toe kan die flutstation niks
360 zegt:
17/08/2006
kijk dit bedoel ik nou een heleboel van jullie snappen er nog steeds niks van ,,maar dat komt nog wel jullie hebben gewoon wat meer tijd nodig om dit te snappen,wil alleen wat duidelijk maken,maar dat heeft geen zin met jullie,die 360 is echt niet alles op de wereld wat in de hemel wordt geprezen,zoals jullie doen ,ik zeg ook niet dat die ps3 het zal zijn,maar gaat wel wat stiller zijn vette nieuwe technologie,wat de 360 echt nog niet is ,ja voor jullie maar niet voor mij ,hij is te vroeg gekomen,vastlopers bij het leven,toch wel die HD_DVD wat nu komt ,,HDMI kabel hebben wij ook geen aansluiting voor helaas ook nieuw voor een console toch aapies,helemaal geen goeie games, ja die ook op de xbox zijn nou wouw,zijn jullie daarmee blij,ik niet alleen maar poorten ,vind je het logische dat ze pas einde van dit jaar met wat nieuwe dingen aan komen zetten,ik zeg alleen maar dat uitmelkerij voor ons allemaal is ,ik vind persoonlijk dat die 360 zeker bedoelt is voor hd tv en niet op een gewone tv is vies en ziet er niet uit of op een goeie pc scherm je hoeft er niet mee eens te zijn dat zeg ik toch niet ,,en iedereen moet het zelf weten wat hij ervan vind ik ga die schaapjes hier niet na zitten lullen,zoals velen en die zij tevreden met die kut x,nou ik nog lang niet punt.de ballen . velen gaan jaloers zijn als die ps3 er is ,,en dan maakt het helemaal niet meer uit als die kut halo3 weer op de wereld komt net als dat een vette titel is ,kinderachtige shooter deel 1 en 2 .
tricker zegt:
17/08/2006
ik zie het al lol! verwent en te oud!! wrm doe je dit nog? maak je eigen 360 damn gast hou op met zeuren wij zijn gewoon voor de xbox anders had ik hem niet!! en jij hebt je naam nog wel 360?! ik snap het wel lol! hij is misschien te vroeg!! maar misschien is de ps3 wel telaat?! want kwa grapisch (volgens geruchten!) zou het niet zoveel schelen!! en wtf boeit mij die hd prut enz zolang ik die leuke details zie op mijn tv en ik leuke games kan spelen. WHO FREAKING CARES!!!! tuurlijk iedereen heeft zo zijn eisen maar die overstap van nintendo 64 naar xbox dat grote verschil zal er NOOIT, meer zijn!! dus wees blij met wat je nu hebt capies?
nightwolf zegt:
17/08/2006
ik ga hem wel downloaden , niet omdat het poker is maar omdat het gratis is :D8)
tricker zegt:
17/08/2006
Die zit!! :P ik ook!!! je bent nooit te oud om teleren pokeren!! YAY!
4sake zegt:
17/08/2006
kijk dit bedoel ik nou een heleboel van jullie snappen er nog steeds niks van

o jawelhoor.. ik snap dat ik alleen de beste hardware koop en dus een 360 heb,,

maar dat komt nog wel jullie hebben gewoon wat meer tijd nodig om dit te snappen

ja dat had ik nodig toen ik 3 was..

wil alleen wat duidelijk maken

spijt me.. gaat je niet lukken schat(L)

maar dat heeft geen zin met jullie,

ik heb geen zin met jouw ja..

die 360 is echt niet alles op de wereld wat in de hemel wordt geprezen

doen we zo dan? o sorry.. maar jij sit hier keihard te choppen alsof je de 360 in je reet hebt..

zoals jullie doen

ja wij doen vet cool.. heah jongens =D

ik zeg ook niet dat die ps3 het zal zijn,

net nog wel:S in je vorige post.. man ga niet wanhopig doen..

maar gaat wel wat stiller zijn vette nieuwe technologie

hier je bent nu alweer van ged8en verandert.. je bent egt zoooooo raar..

wat de 360 echt nog niet is

maak jij iets beters dan geile beer van me.

ja voor jullie maar niet voor mij

o dus je bent beter dan wij?? jonge ik pwn je met elk spel jonge.. vriend vna mij is verslaafd aan ps2 en ik ging laatst bij hem gamen en toen ownde ik hem ZOOOOO HARD.. die ps2 is niks verglelijken met de xbox 1 (toen had ik zelf nog xbox 1)

hij is te vroeg gekomen,vastlopers bij het leven,toch wel die HD_DVD wat nu komt

dus? boeiend.. je moeder is te vroeg gekomen.. je vader is een vastloper bij het leven en tog kwam jij eruit..

HDMI kabel hebben wij ook geen aansluiting voor helaas

dat is tog niet het probleem van microsoft man.. je bent egt heel raar..

ook nieuw voor een console toch aapies,helemaal geen goeie games,

die komen toch nog jonge jezus christus.. niet elke launchgame is een gezegend spel..

ja die ook op de xbox zijn nou wouw

halo 1 ownt killzone..

zijn jullie daarmee blij,

zeker weten!

ik niet alleen maar poorten

het komt allemaal weer goed schatje.

vind je het logische dat ze pas einde van dit jaar met wat nieuwe dingen aan komen zetten

ja! dingen hebben de tijd nodig om gemaakt en ontworpen te worden.

ik zeg alleen maar dat uitmelkerij voor ons allemaal is

nah valt mee.. jij betaald overal voor omdat het er is.. je hoeft het niet te kopen wat ms je aanbied..

ik vind persoonlijk dat die 360 zeker bedoelt is voor hd tv en niet op een gewone tv is vies en ziet er niet uit of op een goeie pc scherm je hoeft er niet mee eens te zijn dat zeg ik toch niet

wat zeik je dan als je de 360 waardig genoeg vind voor een hd sgerm:S

en iedereen moet het zelf weten wat hij ervan vind ik ga die schaapjes hier niet na zitten lullen

waarom deze post dan? je had er net ook al 1 en je segt aan het begon: jullie begrijpen me niet..

zoals velen en die zij tevreden met die kut x

owjaa.. ik ben zeker blij met een X vooral die van me vriendin. (oeii)

nou ik nog lang niet punt.

tja dan niet heah nabje..

de ballen

de kutjes

velen gaan jaloers zijn als die ps3 er is

ik niet.. killzone 2 zuigt en halo3 ownt keihard je hoofd en die van je snel klaarkomende moeder.

en dan maakt het helemaal niet meer uit als die kut halo3 weer op de wereld komt net als dat een vette titel is

best wel hoor let maar op.. ga jij maar lekker van die slegt spel;ende klote shooters op de ps3 spelen.. een playstation is er voor de rpg's niet voor de shooters en als je dat niet hebt gezien na killzone ben je niet nederlands..

kinderachtige shooter deel 1 en 2 .

ja killzone.. ik wist wel dat je met me eens was..
4sake zegt:
17/08/2006
en o ja.. de rpg's op een playstation zuigen ook behoorlijk dus hij is er voor niks..
capcom23 zegt:
17/08/2006
time pilot arcade lijkt me waardeloos. net op google gekeken. er zijn zat andere betere arcade spellen. waarom brengen ze niet meer van die fighting games. Er zijn zoveel goede 2d vechtspellen. die flight shootergames is leuk voor 1x en meer niet in mijn ogen. ach ja voor ieder zit er wel wat bij denk ik.

oh de playstation sucks zeker. de enige RPG spel die ik goed vind is de Suikoden series. de final fantasy games zijn niet zo bijzonder. haha
x gamer zegt:
17/08/2006
Mogen er a.u.b een paar mensen verbannen worden?
Jezum zeg.
tricker zegt:
17/08/2006
assasin die zit :P en ja die time pilot is idd beetje bagge -.-
x gamer zegt:
17/08/2006
Ja echt heel belangrijk om iemand uit te schelden als die andere ideeen heeft als jij.

@360, je bent 35 dan kan je toch wel wat minder kut zeggen?(en wat meer comma's gebruiken)

On-topic: dat pokeren lijkt me echt lachen.
je kan dan zeker ook je Microsoft Points inzetten?
4sake zegt:
17/08/2006
x gamer..

ik voel me best aangesproken als hij die dingen zegt die hij zegt.. Ik vind het prima als hij een ps3 wilt.. maar als hij over ons begint dat we niet goed bij ons hoofd zijn en dat hij vel hoger en slimmer is als wij hoef ik dat niet te pikken, en dan begin ik een lekker verhaal over de ps3.. moet toch ergens over lullen.. hij is 35 en weet niet waar hij het over heeft.. en het belangerijkste.. jij segt dat ik hem uitsgeld.. sgeld ik dan? hmmpf ik weet dat ik stuk of 2 keer heb gezegt: 'nab' verder niks.. (oei?)
ViperMike zegt:
17/08/2006
Stelletje zeikerds.
nvermeul zegt:
17/08/2006
wat er ook wordt gezegd, IK GA VANAF WOENSDAG EINDELiJK POKEREN OP MIJN SUPER 360!
107 cm beeld, biertje, lege asbak, kussens in mijn rug en ...
are you ready?

lets play POKERRRRRRRRRRR
360 zegt:
17/08/2006
Hee assasin volgens mij ben jij een soort van papegaai die alleen maar dingen na kan zeggen he,je moet ook verder kijken dan je pikkie lang is toch of kan je dat nog niet,,pis je altijd naast de pot ,ik heb mijn mening over de 360 nu en zal dat altijd wel houden ,,je moet niet doen als dat ding echt onwijs is,is hij dat wel voor jouw ben je niet goed bij je hoofd wan,t er zitten gewoon vette fouten in maar dat kan jij niet verklaren en dat is het.en de vlgende keer als je wat zegt doe het dan tegen mij en niet tegen mijn ma of pa ok ,,doe ik ook niet toch hou het bij de games of consoles die hebben het al moeilijk genoeg.
4sake zegt:
18/08/2006
Ik weet dat er fouten in zitten ik weet dat hij niet alles is.. ik weet het, jij hebt het niet mis.. maar ik weet ook dat me pikkie langer dan jouwe is..
maar jij sit niet alleen de 360 af te zeiken in jouw posts maar ook 'ons' lees se maar ff na dn hea.. en weetje.. je klinkt niet egt als een 35 jarige.. best triest eigenlijk.. ga nu maar weer naar bed hea.. tis 5:11.. je hebt je slaap wel nodig..
ShiftyInc zegt:
19/08/2006
@360
Als je gekoop wil neem dan een Nintendo Wii (300€) en daar zijn alle downloads zogoed als gratis.

En hou verder op met je gezeik want ik kan wel zien dat jij er geen reet verstand van hebt wat duurder of goedkoper is.
Maar koop maar een PS3, dan zit je weer gauw bij xbox360.
Want wat een ruk spellen komen er op de ps3.
En uiteraard zoals al verw8 was online wordt de ps3 crappy.
Als sommige mensen met de xbox 360 problemen hadden met bv NAT op hun router.
Moet je afw88 wat de ps3 straks voor gekut heeft.

Ik lach ze allemaal uit.
x gamer zegt:
19/08/2006
Weet iemand of Bomberman nog op live komt?
tricker zegt:
19/08/2006
@ x gamer! Heb jij dat filmpje niet gezien die te downloaden is op live? dus ja :D
SaM NL zegt:
19/08/2006
@Shity Inc: heb jij soms al met de PS3 gespeeld?
capcom23 zegt:
20/08/2006
Mensen waar gaat dit nou naar toe. Toen ik d eplaystation 2 had aangeschaft moest ik ook van alles kopen. Een geheugenkaart hoort er eenmaal bij, maar die is ook flink prijzig. De playstation 3 zal die dingen vast ook niet zomaar weggeven. Voor elke console moet je die dingen eenmaal apart kopen. Ze brengen meer kleine dingen uit en dus ook meer aanschaf. Als je het waard vindt koop je het anders niet. Maar er is geen ontsnapping aan. Je zult altijd losse onderdelen moeten kopen tenzij het echt een complete bundelset is, maar ook daarvan zal het geheugen altijd te weinig zijn en je zult altijd uitbreden.
seyar007 zegt:
22/08/2006
assasin ik ben helemaal met je eens.
FUCK SONY FANBOYS
Sandertje zegt:
23/08/2006
@360

He 360 wat je vind moet je naar het politieburo brengen en wat je denkt interesseert me geen Mallemoer.
btw blue ray ligt al jaren op de schap, dus zo nieuw is die techniek niet. Ze motten er alleen nog een koper voor vinden.......ps3.
eternal e zegt:
30/08/2006
ik snap niet wat die 360 allemaal zit te zeuren hij ownt geen 360 dus moet ie zijn naam eens veranderen naar wanna be paystation ofzo want daar wil ie zijn geld aan uitgeven om diep ongelukkig te worden ik denk zelfs dat mijn oude dreamcast nog beter is dan die aankomende ps3 8)
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog geen login? registreer je dan eerst.
 
nCode World Domination True