Dit is het archief van Xboxworld V3.

Bezoek Xboxworld.nl voor de laatste updates.
Review: Outlast
Artikel: XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Review: Enemy Front
Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Artikel: Xboxworld beta is open!
Artikelen

XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!

Reviews

Outlast Outlast
Enemy Front Enemy Front
Transformers: Rise of the Dark Spark Transformers: Rise of the Dark Spark
Murdered: Soul Suspect Murdered: Soul Suspect
UFC UFC
MotoGP 14 MotoGP 14
Tour de France 2014 Tour de France 2014
Sixty Second Shooter Prime Sixty Second Shooter Prime

Meer Artikelen Meer Artikelen

Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud! Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud!
XBW Review: Outlast XBW Review: Outlast
XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
XBW Review: Enemy Front XBW Review: Enemy Front
XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live! Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live!
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!
Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare...
Eerste gameplay trailer van Dead Island 2 Eerste gameplay trailer van Dead Island 2
Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en screenshots Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en scree...

Meer Nieuws Meer Nieuws

Brothers in Arms: Hell's Highway
 
Brothers in Arms: Hell's Highway
 
Platforms
Xbox 360
 
Uitgever
Ubisoft Entertainment
 
Developer
Gearbox Software
 
Genre
Eerste persoons shooter
 
Release datum
Xbox 360
Reeds verschenen
 
Belangrijke Features
Online Multiplayer
 
Waardering
Uitstekend
Uitstekend


 
Meer info Meer info

Naar Forum Naar Forum

 
Gepost door Mirik Smit op 26 augustus, 2006
GC 06: Bekijk E3 '06 gameplay BiA: Hell’s Highway

Nu is de complete E3 demonstratie te downloaden hier onder, in plaats van een gedeelte.

Op de Electronic Entertainment Expo in Los Angeles in mei van dit jaar, werd er van Brothers in Arms: Hell’s Highway een stoere gameplayscène gedemonstreerd. Deze is weliswaar op lage kwaliteit op het internet verschenen, maar op de Leipzig Games Convention werd een mooie versie van de gameplay vrijgegeven. Die hier onder dan ook te downloaden is voor jullie allemaal. En het is de moeite waard! De next-gen Brothers in Arms ziet er fantastisch uit en speelt zich in Nederland af.


De next-gen versie van Gearbox en Ubisoft’s populaire Tweede Wereldoorlog shooterserie; Brothers in Arms zal de volgende stap doen in de richting van het complete realisme. De titel zal dan ook vernieuwde features bevatten die passen bij de mogelijkheden van de next-gen consoles. Wederom zul je als Matt Baker en Joe Hartsock de paratroepers uit de 101ste airborne divisie, ten strijde trekken tegen de Duitsers. Dit maal vindt de actie plaats rond operatie ‘Market Garden’, rondom de kerst van 1944, waarbij voornamelijk rondom Eindhoven gevochten wordt voor belangrijke strategische doelen. Deze objectieven zorgen er voor dat de Duitsers uiteindelijk uit ons kikkerlandje worden gedreven en de oorlog naar het binnenland van Duitsland zelf gebracht wordt.

Met nieuwe features zoals een extra team om te besturen, adembenemende graphics door gebruik van de Unreal 3 engine en een geavanceerd gezichtsanimatie-systeem, hoopt Gearbox de speler nog dieper mee te slepen in de desastreuze oorlog die Europa verwoeste. Het nieuwe team zal zware wapens voor je meedragen zoals een bazooka, mortier en zelfs de mogelijkheden om luchtaanvallen op te roepen. De multiplayermodus die het spel zal bevatten zal één commandant de mogelijkheid geven zijn teamleden door het veld te laten sturen in team- en competitieve speelmodi. Maar dat zal nog niet alles zijn wat er bekend wordt gemaakt van deze titel.

Bekijk hier onder de gameplay video, die nu compleet te downloaden is. Het kan dat je hem al kent, maar dit is de ‘officiële’ redelijke kwaliteit versie van de Electronic Entertainment Expo gameplaydemonstratie. Het spel komt in 2007 uit.


BiA: Hell's Highway E3 '06 demonstratie BiA: Hell's Highway E3 '06 demonstratie
Soort: Gameplay
Klik hier om de video nu te downloaden
23/10/09 - Gearbox: "Er zal zeker een nieuwe Brothers in... 20/10/08 - XBW Review: Brothers in Arms - Hell's Highway 23/09/08 - Launchtrailer te zien voor Brothers in Arms H... 16/09/08 - Bekijk gruwelijke kant van oorlog in Hell’s H... 10/09/08 - Derde videodagboek uit Brothers in Arms Hell’...
ViperMike zegt:
26/08/2006
Niet mijn game.
basovich zegt:
26/08/2006
wel mijn game 8).. maar er staat E3 2006, niet een beetje een late reactie?
Bonbridge zegt:
26/08/2006
Eerst Forza 2 daarna deze topper!
4sake zegt:
26/08/2006
hebbe hebbe hebbe :)
MENNO1 zegt:
26/08/2006
bad company en deze zkr hale
26/08/2006
Ownage! ;)
Tecnomic zegt:
26/08/2006
@Basovich
De filmpje die je nu ziet werd grotendeels ook al getoond op de E3 dus vandaar dat deze filmpje niet echt nieuw te noemen is. Ze hebben hier en daar nog wat kleine stukjes toegevoegt, maar goed.... Deze game is sinds vandaag mijn nr.1 waar ik het meest naar uitkijk.
26/08/2006
"To be continued"

Tijdens E3 werd er een in-game trailer getoond waar nu de
"echte" gameplay nu pas begon.
M-F-z0r^ zegt:
26/08/2006
ja idd, kun je gewoon bekijken op www.video.google.nl en dan zoeken onder 'hells highway e3'. Daar heb je gewoon een heel gameplay filmpje van een kwartier lang.
Hij ziet er in iedergeval wel erg strak uit. Alleen zie ik een lage framerate in het filmpje dus ze hadden het beter op een betere pc kunnen demonstreren. ( het moment dat de aansteker wordt gegooid bijv. )
Mirik zegt:
27/08/2006
is niets aan toegevoegd, is alleen pas op de games convention direct feed vrijgegeven. zal stuk voor stuk compleette zien zijn, vandaag to be continued.
27/08/2006
dikke shit!!
27/08/2006
Wat un knommelfilmpje. Als ik "gameplay" zien dan verwacht ik dat ook en niet dat die gast wat rond gaat lopen in een winkeltje. Maar wat ik eerder gezien heb wordt dit zeker wel een vette game.
Milanos zegt:
27/08/2006
al lang gesien maar blijft vet
janter zegt:
27/08/2006
al lang gezien bij insidegamer :(
27/08/2006
hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben hebben
Mcp zegt:
27/08/2006
@pieter

Denk er precies het zelfde over
capcom23 zegt:
27/08/2006
grappig dat het in NL afspeeld. Dit spel lijkt me gewoon leuk. Ik vind het ontzettend op medal of honor lijken, maar dan alle oorlogspellen lijken bijna op elkaar met al die missies. heerlijk gewoon. Ik ga dit spel zeker kopen.
50cal zegt:
27/08/2006
@capcom23:

Ik vind Bia juist helemaal niet lijken op moh of cod
Je gaat hier helamaal in op. super realistish
niet als cod oneindig keer geraakt worden en onbekende robots die maar met je mee slepen!
M-F-z0r^ zegt:
27/08/2006
50cal, dat wat je over cod zegt klopt totaal niet, een levensbalkje is onrealistischer. Maar ik koop BIA en COD3 allebei omdat ze zo verschillend zijn, cod is van de grote gevechten, bia van de kleinere en is iets tactischer. Leuk voor de afwisseling dus, en ik wil medal of honor ook nog wel een kans geven, ook al leek het idd heeel erg op bia.
kenshin zegt:
27/08/2006
moet alleen nog zo lang wachten
M-F-z0r^ zegt:
28/08/2006
ja he, tot 2007, echt overdreven lang.
capcom23 zegt:
28/08/2006
Volgens mij zal 2007 echt het jaar zijn voor de xbox 360. Er staan zoveel games gepland en het zijn allemaal toppers. Hopelijk ook wat meer RPG games. Maar ook arcade live zoals Ultimate mortal kombat 3. Brothers in arms heb ik eigenlijk nooit gespeeld, maar na deze trailer moet ik het gewoon hebben.
XquistX zegt:
28/08/2006
PFF... er wordt toch gezegd dat het het zelfde filmpje is als bij de e3 2006. alleen nu is het een hoge kwaliteit.

boss zegt:
28/08/2006
Damn, wtf is aan de hand met het forum. Juist een berichtje naar Arjan kunnen sturen, nu is het forum plat(met mij)... Arrghh!:(
edit: kan er terug op, maar het is wel heel traag nu, raar allemaal...
M-F-z0r^ zegt:
28/08/2006
2007 is idd HET jaar van de xbox, mass effect, halo3, fable2, bia: hh, bioshock. Wat wil de ps3 nu nog doen. We hebben volgens MS dan al DIK in de honderd games, en als je de nu ECHTE ps3 ingame filmpjes bekijkt valt het me behoorlijk tegen. Nee, deze race heeft de 360 gewonnen gewoonweg door de enorme voorsprong, klantvriendelijkheid (geld en hddvd is een optie) en games.
Ik ken verder ook niet echt veel mensen die zeggen dat ze de ps3 meteen bij de release gaan halen, nee, pas als die na een jaar misschien goedkoper is en als de 360 dan misshien al weer zijn laatste jaar of misschien nog een jaar extra draait en weer een console heeft. Dan kan Sony misschien nog het best 1 generatie overslaan, ook al zijn ze dan nog meer klanten kwijt
28/08/2006
Gaat een mooi vervolg worden in de BiA reeks.. Ook mooi dat ik bij mijn grootouders op bezoek kan.. Alleen dit keer in 1944. ;)

M-F-z0r^ zegt:
28/08/2006
er is een BIA HH filmpje van 807 MB op marketplace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! net nieuw, ben superlangzaam aan het downloaden. IK WIL EM ZIEEEEEN
M-F-z0r^ zegt:
28/08/2006
het is het zelfde filmpje alleen dan plus die echte gameplay. Wel vet om te zien
metzman zegt:
28/08/2006
Ik heb net dat nieuwe filmpje van 807 mb van marketplace gehaald, maar hij haperd steeds in flarden, vooral in het begin, heeft iemand anders daar ook last van? Vind de framerate van de game zelf trouwens ook niet echt lekker soepel... hoop dat dat nog verbeterd word. Anders ga ik me er zeker aan irriteren. verder ziet het er wel erg mooi uit natuurlijk :).
29/08/2006
bij mij viel het wel mee.. was wel leuk filmpje.. *)

maar ga nu eerst ff na een lange tijd Burnout 3 Takedown spele op mijn 360 :) Net nieuwe B-C Update !! :P
29/08/2006
De HD-trailer ziet er al helemaal gelikt uit. :D
Vallandu zegt:
29/08/2006
waarom kan ik toch nooit filmjes downloaden vanaf xboxworld:(
29/08/2006
GODVER!!! DEZE GAME WIL IK HEBBE HEBBE HEBBE HEBBE!!!!!!
29/08/2006
@K!llerbee: Voortaan geen Aldi-PC aanschaffen! :D
Eellie zegt:
29/08/2006
Even een vraagje! Ik heb een filmpje op xbox mktplace gedowload (800mb!!!). Ik denk dat het dezelfde is als deze. Maar als ik hem afspeel (op me 360 dus) dat loopt het niet egt soepel. Alsof de framerate erg laag ligt. Heeft iemand dit ook of ligt het aan m'n 360.

Edit: Oeps ik zie net dat metzman hetzelfde probleem heeft.
retouw zegt:
29/08/2006
ja in het begin heb ik dat ook heel veel, 800 mb en het is hetzelfde filmpje als hier 155 mb erg overdreven.
ik heb dat met heel veel filmpjes dat het haperd
29/08/2006
Het filmpje haperd tot het moment waar het gedeelte begint wat in eerste instantie niet op deze site stond.Daarna gaat het bij mij gewoon smooth. Tering rieleks filmpje btw
30/08/2006
GEWELDIG!!
M-F-z0r^ zegt:
30/08/2006
het filmpje hapert ook op de pc. Het ligt niet aan je xbox waarschijnlijk. Maar na een poosje houdt het haperen wel op. En idd, wat een ENOOOOOOOOORMEE diepgang en sfeer zit er in dit spel.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog geen login? registreer je dan eerst.
 
nCode World Domination True