Dit is het archief van Xboxworld V3.

Bezoek Xboxworld.nl voor de laatste updates.
Review: Outlast
Artikel: XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Review: Enemy Front
Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Artikel: Xboxworld beta is open!
Artikelen

XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!

Reviews

Outlast Outlast
Enemy Front Enemy Front
Transformers: Rise of the Dark Spark Transformers: Rise of the Dark Spark
Murdered: Soul Suspect Murdered: Soul Suspect
UFC UFC
MotoGP 14 MotoGP 14
Tour de France 2014 Tour de France 2014
Sixty Second Shooter Prime Sixty Second Shooter Prime

Meer Artikelen Meer Artikelen

Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud! Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud!
XBW Review: Outlast XBW Review: Outlast
XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
XBW Review: Enemy Front XBW Review: Enemy Front
XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live! Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live!
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!
Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare...
Eerste gameplay trailer van Dead Island 2 Eerste gameplay trailer van Dead Island 2
Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en screenshots Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en scree...

Meer Nieuws Meer Nieuws

Marvel Ultimate Alliance
 
Marvel Ultimate Alliance
 
Platforms
Xbox
Xbox 360
 
Uitgever
Activision
 
Developer
Raven Software
 
Genre
Actie role-playing
 
Release datum
Xbox
Reeds verschenen
Xbox 360
Reeds verschenen
 
Belangrijke Features

Online Multiplayer
 
Waardering
Goed
Goed


 
Meer info Meer info

Naar Forum Naar Forum

 
Gepost door Mirik Smit op 11 september, 2006
Nieuwe screenshots uit Activision’s Marvel Ultimate Alliance

Houdt je van superhelden en houdt je van actie role-playing titels. Dan ben je vast bekend geweest met de X-Men Legends serie van Raven. Deze ontwikkelaar is bezig aan een stuk groter project inmiddels, waar alle Marvel helden hun entree maken. Bekijk hier onder de nieuwste screenshots van de sneeuwwereld en talloze nieuwe superhelden die hun kunsten demonstreren.


Zoals iedereen ongetwijfeld weet (of hoort te weten) is Microsoft samen met Marvel bezig aan een ‘MMO’, Massive Multiplayer Online’ game gebaseerd op het Marvel universum. Activision is echter bezig met een offline role-playing titel die spelers de kans geeft de vele karakters uit de Marvel wereld te ontmoeten. Meer dan 140 karakters uit de veelbewogen geschiedenis van de Marvel stripboeken zullen te zien zijn in Marvel: Ultimate Alliance en de speler zal met 20 van deze karakters kunnen spelen. Wolverine, Spider-Man, Blade en Captain America zijn een paar van deze karakters die door hun acties het lot van de planeet aarde en het Marvel universum zullen bepalen.

Het spel wordt een actie/role-playing titel net zoals bijvoorbeeld X-Men Legends dat was, als we Activision mogen geloven. Het team dat de speler samenstelt is volledig aan te passen en uit te rusten. Het team is zelfs een unieke identiteit te geven door middel van een coole naam, een vet logo, natuurlijk een machtig voertuig en een reputatie in de spelwereld. De teamleden kunnen individueel, maar ook als team in level stijgen om de balans te behouden. Samen met deze helden zul je te land ter zee en in de lucht strijden tegen de meest kwaadaardige superslechteriken uit het Marvel universum. Als leuke bonus is er een on- en offline coöperatieve spelmodus en kun je je spelen in een competitieve spelmodus waar spelers hun acties vergelijken met andere spelers, voor leuke voorwerpen of extra ervaringspunten.

Bekijk de shots hier onder en verwacht het spel tegen het einde van het jaar op alle platformen. Fans van de X-Men Legends serie zullen dit spel zonder twijfel in de gaten moeten houden, want het lijkt er bijzonder veel op van wat we er nu van weten. De shots zijn van de Xbox 360 versie.


Afbeelding 203Afbeelding 202Afbeelding 201Afbeelding 200Afbeelding 199Afbeelding 198Afbeelding 197Afbeelding 196Afbeelding 195Afbeelding 194Afbeelding 193Afbeelding 192Afbeelding 191Afbeelding 190Afbeelding 189Afbeelding 188Afbeelding 187Afbeelding 186
10/11/06 - XBW Review - Marvel: Ultimate Alliance 05/10/06 - X06: De grote X06 screenshots en video verzam... 19/09/06 - Drie nieuwe gameplay video’s van Marvel Ultim... 23/08/06 - GC 06: Screenshots van Activision’s console l... 05/08/06 - Nog veel meer screenshots Marvel Ultimate All...
capcom23 zegt:
11/09/2006
Ik ga dit echt wel halen. ziet er prima en mooi scherp uit. heerlijk tegen elkaar online spelen. spiderman vs hulk. let's rock. one for mj haha.
Kevf zegt:
11/09/2006
Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik vind het er erg goed uitzien :D
Over het algemeen ben ik zo teleurgesteld in Marvelgames, maar dit ziet er veelbelovend uit.
M-F-z0r^ zegt:
11/09/2006
er ontbreken shaduwen en zo next-gen zijn de plaatjes niet, maar het is ook niet lelijk en de gameplay zal waarschijnlijk wel sterk zijn
capcom23 zegt:
11/09/2006
als je goed kijkt zijn er degelijk wel schaduwen. Ik vind het prima uitzien. de oude xbox kan dit echt niet tevoorschijn toveren. :) hebbe!
M-F-z0r^ zegt:
11/09/2006
nee, de oude xbox kan dit zeker niet nee, maar we zullen wel zien hoe mooi het spel is als er wat 'grotere' afbeeldingen komen. En ik zei het verder ook niet om af te kraken want het spel lijkt me best goed worden en die powers etc zien er best bruut uit,
maar het is zeker geen erg mooi spel, want die bomen zien er echt helemaal niet uit, en als je die rare blauwe blokkerige schaduwen ziet.. dat had toch wel iets beter gekunt, maar misschien komt dat nog
Phantom X zegt:
11/09/2006
WAUWWW dit ziet er heel er goed uit... een groot feest voor de Marvel fans haha :D. MAar jammer dat het een MMO is je zal er waarschijnlijk weer voor moeten betalen.
360 zegt:
11/09/2006
Dit is nou echt een kiddy-game,dus als hij uit is kopen maar Kiddy,s.
capcom23 zegt:
11/09/2006
als er voor betaald moet worden, sla ik het mooi over net als final fantasy grrrr wuff.
12/09/2006
k vindhet er best mooi uitzien maar het is geen 2nd generation game van de next gen consoles dus het valt me tegen.... leek me wel een leuke game...
Zatoichi zegt:
12/09/2006
@ phantom x: T is geen mmo game het is een rpg in de stijl van x men legends dus je hoeft geen maandbedrag te betalen hoor. Maar er komt nog wel een mmo game van marvel maar dat is niet deze hoor.
Phantom X zegt:
12/09/2006
Voor die Singleplayer hoef je idd niks voor te betalen en dat is deze spel als ik het goed begrepen heb, dus je kan er niet online mee spelen met andere mensen.

Maar ze zijn ook bezig met een ander versie waarmee je online kunt spelen daarvoor moet je wel betalen helaas ;).
Zatoichi zegt:
14/09/2006
Ja klopt er komt wel mmo van Marvel en ik vind t ook zwaar minder dat je voor dat soort games moet betalen vooral omdat ik een zware marvel fan ben,dus zal ik uiteindelijk die mmo ook wel halen..
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog geen login? registreer je dan eerst.
 
nCode World Domination True