Dit is het archief van Xboxworld V3.

Bezoek Xboxworld.nl voor de laatste updates.
Review: Outlast
Artikel: XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Review: Enemy Front
Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Artikel: Xboxworld beta is open!
Artikelen

XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!

Reviews

Outlast Outlast
Enemy Front Enemy Front
Transformers: Rise of the Dark Spark Transformers: Rise of the Dark Spark
Murdered: Soul Suspect Murdered: Soul Suspect
UFC UFC
MotoGP 14 MotoGP 14
Tour de France 2014 Tour de France 2014
Sixty Second Shooter Prime Sixty Second Shooter Prime

Meer Artikelen Meer Artikelen

Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud! Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud!
XBW Review: Outlast XBW Review: Outlast
XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
XBW Review: Enemy Front XBW Review: Enemy Front
XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live! Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live!
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!
Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare...
Eerste gameplay trailer van Dead Island 2 Eerste gameplay trailer van Dead Island 2
Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en screenshots Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en scree...

Meer Nieuws Meer Nieuws

Saints Row
 
Saints Row
 
Platforms
Xbox 360
 
Website
 
Uitgever
THQ
 
Developer
Volition
 
Genre
Free-roam actiespel
 
Release datum
Xbox 360
Reeds verschenen
 
Belangrijke Features

Online marktplaats
Online Multiplayer
 
Waardering
Geweldig
Geweldig


 
Meer info Meer info

Naar Forum Naar Forum

 
Gepost door Mirik Smit op 31 oktober, 2006
Grote Saints Row update nu te downloaden

Zoals jullie weten is Saints Row naast offline, ook online speelbaar. Deze spelmodi is best leuk, maar wordt geplaagd door veel ‘lag’ (internetvertraging, waardoor spelen moeilijk wordt). Met een aankomende patch, die al snel online zou moeten staat, wil THQ’s ontwikkelstudio Violition zorgen dat deze problemen minder worden, zodat iedereen de titel online gaat spelen. Ook zullen talloze kleine andere single- en multiplayer bugs gerepareerd worden. Nu kun je deze update dan ook downloaden als je Saints Row in je Xbox 360 stopt. Lees zelf alle verbeteringen in de patch op de Saints Row developer website.


In Saints Row neemt de speler de rol aan van een lid van de ‘3rd Street Saints’. Een bende die de straten moeten veroveren om zo onder het juk van rivaliserende bendes en corrupte gemeente vandaan te komen. De stad Stillwater is een moderne stad waar jij en je bende op elk moment en vanuit elke hoek aangevallen kunnen worden door je vijanden. Net zoals Grand Theft Auto zal de speler in de ‘free-roam’ omgeving zelf uit kunnen maken wat hij doet. Vanuit de derde persoon zal jouw speelkarakter de mogelijkheden hebben om auto’s te kapen, winkels binnen te lopen of uiteraard machinegeweren leeg te schieten op vijandelijke bendes en de politie. De gigantische spelwereld van Saint’ Row zal bruisen van het leven. Normale mensen gaan door met de orde van de dag en zullen onthouden wie jij bent en wat jij ze aan doet. Het zelfde geld voor jouw bendeleden. Als jij het verprutst zullen ze respect voor je verliezen en je niet meer ondersteunen. Met het verdiende respect zul je missies uit kunnen voeren en het verhaal tot een goed einde brengen en Stillwater onder de totale controle van de 3rd Street Saints brengen. Bendes die daarvoor verslagen moeten worden zijn de Carnales, de Kings en de Rollerz.

Respect verdien door het uitvoeren van zogenaamde ‘activiteiten’. Deze rangeren van het stelen van hoeren, het jatten van auto’s, herrie schoppen in de buurt, huurmoorden plegen of graffiti plaatsen over tags van andere bendes. Om meer respect te krijgen kun je je ook kleden in de bendekleuren, of jezelf uitdossen met de nodige ‘Bling Bling’. Ook je auto is zowel uiterlijk als onder de motorkap aan te passen naar je eigen wensen. Het sleutelwoord is voor het spel is dan ook ‘aanpasbaar’, omdat alles, zelfs je speelkarakter, volledig aan te passen is. In de verschillende winkels in het spel zul je nieuwe kleding kunnen kopen, je uiterlijk aan kunnen passen en talloze andere dingen kopen. Of je kunt als ware schurk de winkelbediendes beroven en hun goederen stelen. Technisch zal deze Xbox 360 titel compleet realistisch belicht zijn en zullen het wapenvuur en de autolampen echte schaduwen werpen op de omgeving. Ook zullen deze zelfde auto’s prachtig vervormen als ze vernietigd worden en er een complete dag/nacht cyclus aanwezig zijn in het spel. Als laatste pikante detail zal het spel online te spelen in een viertal spelmodi, waaronder Protect the Pimp voor 12 spelers, waarin verschillende bendes elkaar naar het leven zullen staat en beloningen kunnen verdienen door goed samen te spelen. Of speel met twee spelers een van de coöperatieve missies tegen de computer.

De udpate is nu eschikbaar. Lees alle informatie op de Saints Row developer website. We zijn benieuwd of dit het spel online beter speelbaar maakt.


15/03/13 - Knotsgekke Saints Row IV verschijnt 23 augustus 25/02/09 - 50 Cent neemt optie op de filmrechten van Sai... 06/11/06 - Nieuw multiplayerlevel voor Saints Row te dow... 04/09/06 - XBW Review: Saints Row 01/09/06 - 8 september Limited Edition ‘Saints Row Pack’...
31/10/2006
Zeker beter, misschien ga ik dit dan wel weer spelen
31/10/2006
tja ik speel het puur door de lag niet meer, als je bezig bent met een game en je wordt kapot geschoten door een "onzichtbaar" mannetje, of wat ergens anders loopt dan wat op jou beeld verschijnt, vet verrot gewoon.
31/10/2006
kijk dat is goed nieuws
31/10/2006
mooi dat die foutjes van xboxlive multiplayer worden weggepoetst, maar hoe kan je deze download als deze er is dan krijgen? krijg je dan al doe je sr in je 360 zon update schermpje?? alvast bedankt;):P
Freerider zegt:
31/10/2006
zodra je het spel start zal er inderdaad een 'update schermpje' verschijnen.
ik heb het spel, maar ik heb het nog niet online zitten spelen..
ga ik na de patch zekers wel proberen :)
31/10/2006
dus de patch is er NU al als ik saints row er in doe??
31/10/2006
jeperdejupjup ;)
Tsux zegt:
31/10/2006
Als het minder lag heeft wordt het een stuk leuker!
Bizarre zegt:
31/10/2006
Heb hem geinstalleerd, maar duurde een eeuw voor ik kon spelen, dus vanavond maar even proberen als er meer mensen online zijn.
Freerider zegt:
31/10/2006
Spel erin en hoppa...update staat op mijn 360 :)
Vavanvond maar eens online proberen :P
31/10/2006
Ikke heb geen Lag meer :P volgens mij heeft het nog echt geholpen ook 8| :P
Cubewood zegt:
31/10/2006
De udpate is nu eschikbaar.Ehhh?~

Toch maar even downloaden zo :D
Flix zegt:
31/10/2006
ik hoop ook dat de lag weg is.. heb m maar 1 keer online gespeeld.. werd toen zo gek van de lag.

zag je een ventje rennen, schiet je issie spontaan pleite...
ala harry potter
31/10/2006
Bij mij is de lag weg :P Tis een automatische update trouwens.. :P Tis veel leuker zo :) Je kan alleen beter wel ranked spelen, want er zit geen hond op player matches :P
31/10/2006
dus iedereen vanavond online ;) en dan gaan we knalleeeennnn
31/10/2006
Mooie update dit.. De game ziet er een stuk beter uit bij mij op een gewone TV, die 4xAA helpt echt.. Dat je nu vsync ook aan kan zetten is ook mooi, geen strepen meer.. Online heb ik nog niet geprobeerd, ik hoop dat de lag nu weg is, dat was echt erg..
31/10/2006
Yess Yessss...vanaaf los op de servers :D
de lag was tergend..maar nu gaak wel weeris online :D
Booster zegt:
31/10/2006
lekker, vanavond effe downloaden, khad er niet veel last van maar een update is altijd welkom voor die kleine buggies
Daz zegt:
31/10/2006
Er is bijna niemand online met Saints Row met Collect the chain en team collect the chain?
zegt:
31/10/2006
ik snap maar weinig van die missies bij online vind het niet zoveel aan eigenlijk
31/10/2006
Scheelt echt een hele hoop deze update. Het is nu speelbaar geworden!
Eellie zegt:
01/11/2006
M'n gold account is geblokkeerd |:- . Omdat ik met een verlopen CC had betaald, maja nu met pre-paid betaald, maar toch duurt het nog 1,5 week voordat hij weer geonblokkeerd wordt :'|. Saints row moet nog even wachten voor mij. Komt eigenlijk wel goed uit; ik zit nog in tentamen week :+
bmxonline zegt:
01/11/2006
Ik wil ook Saintsrow spelen..
Alleen mijn cd is helemaal geschurt :(

Meer mensen last van???
capcom23 zegt:
02/11/2006
Saints row eerste week actief gespeeld en sinds paar maanden doe ik helemaal niks mee. Ik had geen 60 euro aan moeten uitgeven. Met de update zal het spel wel weer waard worden aangezien de graphics wel aangepast zijn door 4x graphic ding zodat het mooier en strakker is. Volgende keer wacht ik tot de prijs er van daalt. De meeste top spellen zijn nou 29.95 classic of non classic dus. Ach ja zal het wel weer binnenkort spelen. Is wel geinig het spel, maar mij ligt het niet zo.
M-F-z0r^ zegt:
03/11/2006
mee eens
Mortus zegt:
05/11/2006
Sinds deze update loopt de game telkens vast zodra ik naar het bovenste gebied rijd....auto verdwijnt en m'n mannetje hangt stil in de lucht....
Konyn zegt:
06/11/2006
@ Mortus, afgelopen weekend weer flink de single-player gespeeld en dat is mij ook meerdere malen overkomen, ik heb het idee dat het alleen gebeurt als je auto stil staat. Wat bij mij hielp is om in de buurt een granaat te gooien of een andere auto op te blazen, door de schok bewoog mijn eigen auto en reed normaal weer verder.
16/12/2006
ik vindt dit spel egt de toP!!! ik heb bijna nooit een beter spel gezien (en ik ken er heel wat!!) ik vindt het jammer dat het een beetje de wanna-be gta is maar tog hij is veel beter, de opties zijn 10000x beter en waar je je aan zat te ergere bij gta is hier weg gehaald! top dus!:p
27/12/2006
kut spel
Hukkie zegt:
21/04/2007
Ik vind het een heel leuk spel, helemaal top! Ik heb het zelf niet, maar ik heb wel heel veel filmpjes gezien. Ik ga hem zo snel mogenlijk kopen, anders is ie al uit verkocht!
Maar ik ga hem niet te snel kopen, ik wacht eerst tot de prijs lager is, dan ga ik hem kopen. Of ik ga hem bestellen, kan ook, en op website's kijken hoe duur het is, maar ik hoop dat de baas van Xboxworld dat weet, anders kijk ik zelf wel ;)
NL Drunen zegt:
10/05/2007
eey indo brain je moeder is een kut spel
NL Drunen zegt:
10/05/2007
indo brain is een ...P..I..N..D..A... !!!!
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog geen login? registreer je dan eerst.
 
nCode World Domination True