Dit is het archief van Xboxworld V3.

Bezoek Xboxworld.nl voor de laatste updates.
Review: Outlast
Artikel: XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Review: Enemy Front
Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Artikel: Xboxworld beta is open!
Artikelen

XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!

Reviews

Outlast Outlast
Enemy Front Enemy Front
Transformers: Rise of the Dark Spark Transformers: Rise of the Dark Spark
Murdered: Soul Suspect Murdered: Soul Suspect
UFC UFC
MotoGP 14 MotoGP 14
Tour de France 2014 Tour de France 2014
Sixty Second Shooter Prime Sixty Second Shooter Prime

Meer Artikelen Meer Artikelen

Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud! Xboxworld komend weekend off-line voor onderhoud!
XBW Review: Outlast XBW Review: Outlast
XBW Terugblik: De Guitar Hero serie XBW Terugblik: De Guitar Hero serie
XBW Review: Enemy Front XBW Review: Enemy Front
XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark XBW Review: Transformers: Rise of the Dark Spark
Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live! Bekijk de MS Gamescom Conferentie nu live!
Xboxworld beta is open! Xboxworld beta is open!
Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer Bekijk de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare...
Eerste gameplay trailer van Dead Island 2 Eerste gameplay trailer van Dead Island 2
Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en screenshots Zie de Shadow Warrior Xbox One trailer en scree...

Meer Nieuws Meer Nieuws

Saints Row
 
Saints Row
 
Platforms
Xbox 360
 
Website
 
Uitgever
THQ
 
Developer
Volition
 
Genre
Free-roam actiespel
 
Release datum
Xbox 360
Reeds verschenen
 
Belangrijke Features

Online marktplaats
Online Multiplayer
 
Waardering
Geweldig
Geweldig


 
Meer info Meer info

Naar Forum Naar Forum

 
Gepost door Mirik Smit op 06 november, 2006
Nieuw multiplayerlevel voor Saints Row te downloaden

Content voor Saints Row is gelukkig redelijk goedkoop, zo is er vandaag een nieuwe level beschikbaar gekomen voor de multiplayermodus die slechts een 80 Microsoft Points kost. Dat is nog minder dan een glaasje fris in een gemiddelde bar. Het level speelt zich af in een geïndustrialiseerd gebied en is speelbaar met de multiplayermodi Gangster Brawl en Big Ass Chains. We hebben geen beelden van dit level, maar speel je het spel nog vaak dan kun je die 80 Microsoft Points waarschijnlijk wel missen.


In Saints Row neemt de speler de rol aan van een lid van de ‘3rd Street Saints’. Een bende die de straten moeten veroveren om zo onder het juk van rivaliserende bendes en corrupte gemeente vandaan te komen. De stad Stillwater is een moderne stad waar jij en je bende op elk moment en vanuit elke hoek aangevallen kunnen worden door je vijanden. Net zoals Grand Theft Auto zal de speler in de ‘free-roam’ omgeving zelf uit kunnen maken wat hij doet. Vanuit de derde persoon zal jouw speelkarakter de mogelijkheden hebben om auto’s te kapen, winkels binnen te lopen of uiteraard machinegeweren leeg te schieten op vijandelijke bendes en de politie. De gigantische spelwereld van Saint’ Row zal bruisen van het leven. Normale mensen gaan door met de orde van de dag en zullen onthouden wie jij bent en wat jij ze aan doet. Het zelfde geld voor jouw bendeleden. Als jij het verprutst zullen ze respect voor je verliezen en je niet meer ondersteunen. Met het verdiende respect zul je missies uit kunnen voeren en het verhaal tot een goed einde brengen en Stillwater onder de totale controle van de 3rd Street Saints brengen. Bendes die daarvoor verslagen moeten worden zijn de Carnales, de Kings en de Rollerz.

Respect verdien door het uitvoeren van zogenaamde ‘activiteiten’. Deze rangeren van het stelen van hoeren, het jatten van auto’s, herrie schoppen in de buurt, huurmoorden plegen of graffiti plaatsen over tags van andere bendes. Om meer respect te krijgen kun je je ook kleden in de bendekleuren, of jezelf uitdossen met de nodige ‘Bling Bling’. Ook je auto is zowel uiterlijk als onder de motorkap aan te passen naar je eigen wensen. Het sleutelwoord is voor het spel is dan ook ‘aanpasbaar’, omdat alles, zelfs je speelkarakter, volledig aan te passen is. In de verschillende winkels in het spel zul je nieuwe kleding kunnen kopen, je uiterlijk aan kunnen passen en talloze andere dingen kopen. Of je kunt als ware schurk de winkelbediendes beroven en hun goederen stelen. Technisch zal deze Xbox 360 titel compleet realistisch belicht zijn en zullen het wapenvuur en de autolampen echte schaduwen werpen op de omgeving. Ook zullen deze zelfde auto’s prachtig vervormen als ze vernietigd worden en er een complete dag/nacht cyclus aanwezig zijn in het spel. Als laatste pikante detail zal het spel online te spelen in een viertal spelmodi, waaronder Protect the Pimp voor 12 spelers, waarin verschillende bendes elkaar naar het leven zullen staat en beloningen kunnen verdienen door goed samen te spelen. Of speel met twee spelers een van de coöperatieve missies tegen de computer.

We houden je op de hoogte van toekomstige Saints Row content van de Xbox Live marktplaats. Deze zijn goedkoop en komen regelmatig uit, wat een aardige prestatie is van THQ!


15/03/13 - Knotsgekke Saints Row IV verschijnt 23 augustus 25/02/09 - 50 Cent neemt optie op de filmrechten van Sai... 31/10/06 - Grote Saints Row update nu te downloaden 04/09/06 - XBW Review: Saints Row 01/09/06 - 8 september Limited Edition ‘Saints Row Pack’...
06/11/2006
Dikke shit, toch nog grappig dat ze geld vragen voor een map terwijl er maar een paar MP levels zijn
06/11/2006
Ik kan er niet om lachen
Barcode zegt:
06/11/2006
ik vind het ook niet bepaald grappig.. geef die focking content gewoon gratis ivm het feit dat die patch zolang op zich liet wachten ofzo...
Eellie zegt:
06/11/2006
Ja kijk 80 points is natuurlijk wel weinig. Maar wat krijg je er nou voor!?! 1 map!?!? Ik vind het sowieso niet kunnen dat ze maar 1 map online zetten. Doe dan een pakket ofzo, maar 1 map!?! Er zijn echt al zo weinig maps in het spel. Nee, voor 1 map doe ik het echt niet.
Gemini NL zegt:
06/11/2006
Waar the fok slaat niet nou weer op. 1 #^!@^map en dan er geld voor vragen!
Het mag dan wel weinig zijn maar et is echt te triest dat ze er geld voor gaan vragen!!! Slechte actie van ze is mijn mening.
06/11/2006
en er moet weer worden betaald...|:-
Konyn zegt:
06/11/2006
nee, is niet echt fraai dit. spel loopt bij de meeste mensen sinds de update pas een beetje redelijk online, daar komt ook nog eens bij dat er al zeer weinig maps beschikbaar waren, zo maken ze bij THQ/Volition geen fans.
06/11/2006
Ach het spel was regiovrij en lekker goedkoop online te bestellen :) En die extra map hoef ik niet zozeer, maar 80 punten is ook nauwelijks iets.
06/11/2006
10 dagen... 13 uur... nog even en dan gears of war... ik ga voor die tijd geen nieuwe multiplayer map downloaden voor saints row, moet je nog voor betalen ook, in plaats van dat ze dat ff gewoon gratis zetten
Seahawk zegt:
06/11/2006
Dan neem je hem toch niet....logish he!!
chucky nl zegt:
06/11/2006
omg dat is zo dom die downloadbaare shit moet gratis worde het was allang klaar net zoals oblivion je gaat naar een dungion is hij dicht kom er iets dowbnloadbaars uit is hij open tuurlijk GELDWOLFE en laatens ze maar eerst een patch komen voor de internet probleemen met saints row online kut lag .
07/11/2006
gierig
07/11/2006
misschien wel gierig, misschien wel asociaal van ze, maar who the fuck kan zich hier geeneens 80 puntjes veroorloven, das een euro man!
Eellie zegt:
07/11/2006
@ Chucky nl : die patch is er sinds een weekje. Maar dat neemt echt niet weg dat f*cking 1 map (!?!) echt gewoon gratis moet worden; ik heb een hele tijd saints row gewoon niet online kunnen spelen door die lag. Zou wel een soort vergoeding kunnen zijn die map, maar nee hoor gewoon geld voor vragen.
Kroontje zegt:
07/11/2006
J*z*s Chr*st*s, wat een gezeik hier zeg.. Kom hier altijd graag even kijken voor wat nieuws, maar dit soort reacties, beetje jammer..

Wees blij dat ze überhaupt nog iets online gooien en dat dat dan €1,- kost, lekker boeiend. Wanneer je het niet wilt, koop je dat extra level toch niet, maar een beetje met de rest gaan lopen klagen dat het geld kost?! Get a life!
Zenith zegt:
07/11/2006
Ik ben het helmaal eens met KROONTJE!!!

07/11/2006
Ik niet, ik ben niet te beroerd om ergens eens wat geld voor neer te leggen, ik heb alle oblivion packs ook gehaald ( behalve dat paard)
Maar 1 toch al niet spectaculaire map is gewoon zinloos, bijna niemand die em gaat spelen, want bijna niemand gaat em halen, ze hadden even moeten wachten en een pack maken voor 200-400 points, dan is het de moeite waard.
capcom23 zegt:
07/11/2006
Ik kan de reacties wel begrijpen van mensen, maar laten we eerlijk zijn dat 80 punten bijna niks is. Moeilijk hierover doen is beetje stom. En ieder spel heeft wel zijn minpunten met online gaming en ja dit zouden ze gratis kunnen weggeven, maar nou de lag verminderd is is er weinig reden om dit gratis weg te geven, nou werkt het meer naar behoren.
Lander zegt:
07/11/2006
Voor die €uro ga ik hem gewoon downloaden, de huidige mulitiplayerlevels heb ik wel gezien:p Iedereen zit te ouwehoeren als er (tegen betaling) content te downloaden is maar als er niets wordt aangeboden hoor je ze niet |:-
07/11/2006
Ik heb hem en ik vind het een welkome aanvulling aan de 3 mappen die er al waren.

en over wat voor 'n bedrag hebben we het... :~

xboxlol zegt:
07/11/2006
Ik heb hem gister gedownload, ik had nog punten over. Alleen ik heb het idee dat hij nog niet in de matchmaking list zit want ook al zie ik hem op de achtergrond tijdens matchmaking, hij is nog niet gekozen tijdens matchmaking :~
07/11/2006
het gaat nergens over dat je niet 80 points appart moet kopen moet je er eerst 500 kopen.
09/11/2006
zucht, jullie kennen microsoft tog, doe tog niet zo moeilijk om 80 puntjes, kost ook geld en tijd om zn map te maken. stelletje krenteneukers
09/11/2006
mierenneukers :+
J-Unit1 zegt:
13/11/2006
100 points voor wat kleding of 80 points voor een map
Ik had toch wel wat positievere opmerkingen verwacht.
80 is toch wel een van de goedkoopste downloads die je kan vinden...
Maar natuurlijk, het zou eigenlijk allemaal gratis moeten zijn of gewoon een stuk minder duur...
want 800 points voor een arcade spelletje... Dat is toch wel veel...
Rudy NL zegt:
02/12/2006
man geen gezeik want ik heb helemaal geen points en das nie nodig ook dus wees blij met wat je nu hebt en kom met zijn alleen lekker saints row doen online _0/
Rudy NL zegt:
02/12/2006
kan iemand mij vertelle hoeveel points kosten *)
Rudy NL zegt:
03/12/2006
eeehhhhhh krijg ik nog antwoord zit al een dag te wachte 8)
Rudy NL zegt:
04/12/2006
mensen ben er weer komt er niemand ooit meer wat zegge man vink nie leuk
NL Drunen zegt:
22/02/2007
punten kosten:

2100 punten voor € 25,00,=
NL Drunen zegt:
16/04/2007
Mijn gamescore met Saints Row is 1000.. Als je wil dat ik je help dan moet je me maar ff toevoegen: NL Drunen
Ik breng je dan naar lvl 31... ;) (_dan ben je kingpin_)
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog geen login? registreer je dan eerst.
 
nCode World Domination True