1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

[Anime] Naruto!

Discussie in 'TV, Film & Series' gestart door Nightbringer, 6 jul 2006.

 1. Nightbringer

  Nightbringer Wieder geil! XBW.nl VIP

  Berichten:
  12.896
  Leuk Bevonden:
  556

  [​IMG]

  Voor de mensen die anime kijken kennen allemaal wel de naruto serie. Het is een populaire serie dus waarom er geen topc over maken.

  Verhaal:
  Het verhaal gaat in eerste instantie over de oorlog tussen het Ninja-dorp Konoha en de Kyubi, ook wel bekend als 'The Nine Tailed Demon Fox'.
  Dit is een wezen die voor z'n tijd werd beschouwd als de krachtigste en gevaarlijkste monster ooit!
  Het is een gigantisch grote (en dan bedoel ik ook echt gigantisch groot!) rode demoon-vos met vlijmsherpe tanden en klauwen.
  Waarschijnlijk is z'n meest herkenbare aspect toch het feit dat het beest (zoals z'n naam al zegt) over 9 gigantische rode staarten beschikt.
  Het beest stond (zoals eerder gezegd) erg bekend om z'n grootse krachten, ëen enkele beweging van ëen van zijn negen staarten zou genoeg moeten zijn om Aardbevingen en Tsunamies te veroorzaken.
  Ook werd er beweerd dat het beest over magische vuurkrachten zou beschikken.
  Het monster veroorzaakte grote rampen en moordde vele onschuldige mensen uit, totdat hij kwam bij het Ninja-dorp genaamd: Konoha.
  De 4de Hokkage (krachtigste Ninja van van het dorp, evenals de leider van het dorp) van Konoha kwam al snel tot de ontdekking dat er maar ëen manier was om met deze Kyubi af te handelen.
  De gevreesde demoon moest geseald (op een magische wijze opgesloten) worden in een mensenlichaam, maar er was wel een voorwaarde.
  Degene die seal uitvoert, zou doodgaan.
  De 4th Hokkage van Konoha besloot om zich zelf op te offeren, en de demoon op deze manier op te sluiten in een mensenlichaam.
  Dit mensenlichaam was dat van de pasgeboren baby genaamd: Naruto!

  Hoofdpersonen:
  [​IMG]
  - Uzumaki Naruto:
  De hoofdpersoon jong zeer druk maar heeft veel verborgen kracht. Hij vecht voor z`n vrienden en dit komt veel voor in de serie. Ook zal hij uiteindelijk meer kracht krijgen over de nine-tails dit kun je lezen in de manga.
  1. Uzumaki Naruto
  Als de anime begint is deze jongen rond een jaar of 15, op deze pic kun je zien hoe hij eruit ziet.
  Hij is DE hoofdpersonage van de serie en hij is verschrikkelijk enthoesiast over alles.
  Desnooddanks heeft hij een belabberde jeugd gehad.
  Hij had geen ouders, geen vrienden.
  Het ergste van allemaal was dat niemand vrienden met hem wou worden, sterker nog, het hele dorp beschouwde hem als als monster.
  Ouders verbieden zelfs hun kinderen met hem om te gaan.
  Hij voelde zich als het eenzaamste jongetje ooit, en uiteindelijk begon hij zichzelf zelfs een beetje als een monster te voelen (doordat iedereen zich tegenover hem gedroeg alsof hij een monster was).
  De reddenen waarom iedereen hem beschouwde als monster zijn als volgt:

  -Kyubi, de vreselijke demoon zat nog altijd in hem, ookal kon deze niets doen (naruto heeft en zal altijd de controle over het lichaam hebben) of zeggen, hij zat er uiteindelijk toch in.
  De dorplingen schrokken hier waarschijnlijk erg van.
  -4th Hokkage, om de ëen of andere reden gaven ze Naruto de schuld voor de dood van de vierde Hokkage.
  Ookal had deze zichzelf bewust op ge offert.

  Dat Naruto nu toch normaal en op een vriendelijke manier in de samenleving van Konoha zit, heeft hij helemaal aan Iruka-Sensei (zijn eerste leraar/meester van de accedemy) te danken.
  Hij is degen die ervoor gezorgd heeft dat naruto nu vrienden heeft, waar hij uiteraard dolblij mee is!
  Naruto is-zoals eerder gezegd- HEEL ERG enthoesiast over alles, maar vooral als het gaat om trainning en/of actie.
  Hij vind het heerlijk om te trainnen, omdat hij daardoor zijn skill verbeterd en sterker word.
  Ook vind hij het geweldig om met z'n vrienden om te gaan en/of met ze te trainen (voornaamelijk z'n twee beste vrienden: Sasuke en Sakura).
  De ninja's in Konoha moeten om de zoveel tijd aldoor missies uitvoeren, sommige hiervan zijn moeilijk, sommige doodsimpel.
  Naruto zeurt altijd aan de hokkage dat hij de aller moeilijkste missie's wil hebben! wat maar weer eens laat zien hoe groot zijn liefde is voor actie en avontuur.
  Hij is samen met mensen als Sasuke en Shino de krachtigste van zijn leeftijd in Konoha, ondanks zijn lolbroek-achtige persoonlijkheid.
  Ook beschikt de jongen over verborgen krachten, deze verborgen chakra haalt hij van de Nine Tails demon Fox die diep in hem geseald is, de demon moet hem wel chakra geven, want als naruto op zo'n problematisch moment doodgaat, dan gaat de Kyubi ook dood en dat wil hij uiteraard niet.
  Ook heb ik het gevoel dat de Kyubi hem op den duur meer mag, want in de latere episodes (als naruto hem nodig heeft) zegt hij iets in de zin van: 'Damn you kid, you'r so lucky, if that idiot of a Hokkage didn't seal me in you, you would be dead by now' en vervolgens begint hij hard te lachen...klikt een beetje alsof hij er van geniet om Naruto te helpen.
  Hij vecht altijd voor z'n vrienden, en hij vecht ook niet tenzij het noodzakkelijk is (of tenzij het trainning is natuurlijk!).
  Maar zijn aller grootste droom is toch om Hokkage te worden!

  Relaties met andere Hoofdpersonen: -Sasuke: Naast goede vriend beschouwt hij sasuke ook als grote rivaal wegens zijn kracht.
  En ook omdat Sasuke al grote krachten had op een zeer jonge leeftijd.
  En natuurlijk speelt het charismatische uiterlijk van Sasuke ook een rol (voornaamelijk omdat zo een beetje alle meiden smoor zijn op Sasuke en niet op Naruto )
  -Sakura: Naruto is smoorverliefd op Sakura-Chan, maar Sakura negeerde hem in het begin alleen maar!
  Het feit dat Sakura alleen kijkt naar Sasuke maakt de rivaliteits-band tussen Sasuke en Naruto alleen maar sterker!
  Voor de rest komt het heel vaak voor dat Naruto moet vechten om Sakura haar leven te redden.
  -Kakashi: Kakashi is de tweede leraar van Naruto (Iruka is de eerste) en de eerste echte ninja meester/leraar.
  Naruto respecteerd zijn Kakashi-sensei enorm en mag hem ook heel erg.
  Alhoewel hij wel altijd bij hem zit te zeuren voor training , Ach ja, zo is Naruto nou eenmaal!

  Technieken: -Bunshin no Jutsu (transformatie techniek, hiermee kan hij zichzelf en anderen om hem heen veranderen in andere mensen dieren of dingen, zeer handig en het is een basis techniek die je moet kennen om de junior-accedemy te halen).
  -Sexy no Jutsu (transformatie techniek, Naruto's eigen versie van Bunshin no Jutsu, hiemee verandert hij in een naakt meisje, dit gebruikt hij altijd om mensen te verleiden, zeer komisch ).
  -Kage Bunshin no Jutsu (meest bekende techniek van de serie, begint eigenlijk naar mijn mening een beetje saai te worden omdat hij het bijna in elk gevecht doet, hij kan zich hiermee vermenigvuldigen, hij maakt als het ware shadow-clones, nadeel is dat deze clones zeer zwak zijn, maar is wel handig om als afleiding te gebruiken voor bijv. een genadeklap zoals de Rasengan).
  -Tayjuu Kage Bunshin nu Jutsu: Dit is een hele uitgebreide versie van Kage Bunshin no jutsu, echte een massaproductie van allemaal shadow-clones, kost zeer veel chakra in tegenstelling tot Kage Bunshin no jutsu, ziet er wel erg tof uit).
  -Naruto Rendan (zelf verzonnen techniek, kan hij combineren met Kage Bunshin no Jutsu of Taun Kage Bunshin no Jutsu, hierbij word de vijand om de beurt verrot geslagen door de clones dat gevolgd word met een keiharde genadetrap door de originele naruto, ziet er erg tof uit ).
  -Rasengan (naar mijn mening de coolste Jutsu, hierbij spaart hij HEEL veel chakra in zijn hand en laat hij het als het ware ronddraaien, dit vormt dan als een blauwe chakra bal ter grootte van een honkbal, deze duwt hij tegen zijn vijand aan en diegene word als het ware keihard -ronddraaiend- naar achteren geduwd, in de serie gebruikt hij dit in combinatie met Kage Bunshin no Jutsu om de clones als afleiding te gebruiken en de Rasengan als genadeklap, ziet er HEEL cool uit ).
  -Kuchiyose no Jutsu (Summening techniek, hierdoor kan Naruto een ENORME (verglijk het met een gebouw) pad summenen genaamd: Frog Boss.
  Hij is eigenweis en doet niet altijd wat naruto hem vraagt, maar hij is wel erg tof omdat hij over een reuze katana beschikt en erg sterk is, naruto gebruikt hem altijd tegen de grotere vijanden.
  Soms gaat het even mis dan 'heeft de Frogg Boss het te druk om te komen' en komen z'n twee kinderen tevoorschijn (Twee kleine kikkers om even duidelijk te zijn, erg hilarische momenten! ).

  Extra Informatie: Naruto houd veel van Ramen! dit eet hij bijna altijd na zijn missies, dat is een japans gerechten met noodles in soep (yummie! ), soms kan er vlees bij zitten.

  [​IMG]
  - Uchiha Sasuke:
  Ook een hoofdpersoon hij zit in een hele bekende goeie clan (Uchiha clan) maar hij vergelijkt zichzelf met z`n broer die veel beter dan hem is. Zijn broer vermoord de hele clan uit behalve hem om te testen wat hij in staat is, sasuke leeft nu alleen nog voor wraak op z`n broer.

  [​IMG]
  - Haruno Sakura:
  Het vrouwelijke hoofdpersoon deze is verliefd op Sasuke en haat soort van Naruto terwijl die verliefd op haar is. Ze komt echt in actie in de manga maar in de anime serie is het meer standaard fights etc.

  [​IMG]
  - Hatake Kakashi:
  Een sterke ninja die de team-leider is van Naruto, Sasuke en Sakura. Hij heeft een slechte geschiedenis (dit komt in de manga voor) omdat z`n vader wat heeft gedaan probeer hij hun eer te herstellen. In een missie is zijn vriend vermoord en hij miste een oog en door zijn vriend heeft hij nu sharingan.

  More:
  [​IMG]
  - Aburame Shino
  Behind Sasuke and Naruto, Shino is the strongest of the Nine Leaf Rookies from Hidden Leaf, yet, oddly enough, remains quite stoic and impassive. He talks only unless he absolutely has to, and not because of lack of intelligence. Rather, he is quick to pinpoint advantage's and weakness's when he fights. Not quite on Nara Shikamaru's, but closer than the other rookies.

  From birth, people of the Aburame clan make a pact with an insect known as Destruction Bugs. In exchange for a lifetime of chakra which the insect's use for food, the host in which the bugs live in can call upon their service whenever they need to. Shino is no different, and has thousands of the insects living inside him. Aburame Shino utilizes the insects by having them sneak attack his enemy, while he distracts them with simple taijutsu. He could also have a clone of himself performed when in danger, or use a female bug as a tracking device hunting down fleeing pursuers.

  Shino's first documented fight against Zaku Abumi demonstrates Shino's cool demeanor and strength, as well as his ability to think ahead of his opponent. After the fight, many people, including Naruto and Hyuuga Neji were impressed, but still, much remains unknown about him.

  [​IMG]
  - Akimichi Choji
  The big-boned Choji is a pupil of Asuma and a teammate of Shikamaru and Ino. Choji spends most of his time eating, thinking about eating, and resting. He has pretty funny jutsu like the meat tank, where he triples his size and transforms himself into a huge spinning ball. And then uses his chakra to roll the ball in all directions.

  He isn't really motivated to fight or do anything for that matter. The only way to get him to fight or help is to reward him with food. But when people call him chubby,fatty(...etc.) / mocking his weight he gets pissed off, and won't hold back. Since he's part of the Akimichi Clan who specializes in body enlargement jutsu he can also use the clan's food pills to increase his power tremendously, but putting a heavy strain on the body. Choji is someone who is, but mustn't be under estimated.

  [​IMG]
  - Gaara Of The Desert
  Born as an experiment from the Hidden Village of Sand, Gaara was combined with the spirit of a demonic sand priest known as Shukaku, not unlike Naruto and the Nine Tails. Gaara grew up without knowing love. For a long time he tought being spoiled equals love, but when he met Rock Lee that opinion changed.

  Unfortunately, Gaara became unstable around the age of six years. Consequently, his father, Kazakage, ordered numerous assassination attempts upon him, all failing miserably. This betrayal caused Gaara to become hateful and deeply suspicious of everyone, including his siblings, who he regarded as "lumps of meat linked together by hatred and murderous intent."

  The tattoo on Gaara's forehead means love, which combined with his name means, "I Love Death." Since he only feels alive when he kills, he believes that killing is his reason for being.

  [​IMG]
  - Hyuga Neji
  Hyuga Neji is considered the strongest and most talented of all genin. He is a member of the Hyuga Clan and masters Hyuga Style TaiJutsu, the most powerfull Leaf Village TaiJutsu style.

  Neji is a true genius and he knows it all to well. He is very confident (maybe even to confident) of himself and thinks he knows everything. Neji strongly believes that destiny is something one cannot control: it is given to you at birth and not even hard work can change it. Fully confident of himself, Neji is able to mentally destroy his less confident opponents just by talking to them.

  On top of all this Neji really is an incredibly talented ninja. The combination of the Byakugan, Hyuga Style TaiJutsu and the Opening Point Attacks is perfect, and the fact that Neji has already fully mastered those techniques makes him a genius among geniuses.

  [​IMG]
  - Inuzuka Kiba
  Kiba is part of the Inuzuka clan which specialize in beast type of attacks and pairing up with other animals to successfully complete their missions. Kiba is a very strong character but at the same time still is a soft character who cares for his friends.

  Kiba fights with his partner Akamaru the faithful dog who willingly abides by the commands Kiba sets forth for him, the 2 are a devastating duo who cause considerable amounts of damage to the enemies. When we first see them fight as 1 is when they are pit up against Naruto in the Pre-fights for the chuunin exam, their strength together was enough to cause considerable damage to Naruto, but their weakness is their heightened sense of smell, which enhances all smells 1000 times that of its original smell.

  Personality wise Kiba seems to be very caring for his comrades and at the same time can be a jerk, this makes Kiba become more of a variable character of the series, not so much has really been released about Kiba thus far, though in time there will be a more in tuned and more integrated part of Kiba in the series.

  More[2]:
  [​IMG]
  - Jiraiya
  Jiraiya was a student of the 3th hokage and the sensei of the future 4th hokage. Jiraiya is also one of the Three Legendary Sennin, together with Tsunade and Orochimaru. He is the "Rock" as the three are heavily based off the "Rock, Paper, Scissors" game, or also known as Janken.
  You first see him peeping in the women bathing place to "collect material". Naruto then gave him his nickname "pervert-sennin". Although he is kinda stupid and funny, he truly is a master ninja. He teaches Naruto to control his 2 chakras and to summon frogs.

  As such, Jiraiya's fighting techniques are mostly defensive, His "Underworld Swamp" immobilizes a large amount of ninja's in a marsh, and his "Underworld Spines" defend him from any physical attack. He mostly relies on his summoning frogs to aid him, though he rarely summons Gama Bunta.

  There might be a good reason why he specializes in defensive techniques, and that is because he a complete and utter pervert, who writes a series of books known as Icha Icha Paradise, a book Kakashi himself adores. As such, he has grown so adept at peeping he is rarely caught.

  [​IMG]
  - Nara Shikamaru
  According to Shikamaru nearly everything is troublesome. If it was up to him he would spend the entire day lazying around and playing games like chess, and he’s really good at it too. His sensei Azuma believes that he will one day become a genius military leader.

  Shikamaru is a really easy-going fellow. In school he got about the same grades as Naruto had, but this was simply because he was to lazy to even pick up his pencil. The truth is that Shikamaru is highly intelligent. He did an IQ test once, and the result was that his IQ was over 200 (which is exceptionally high).

  Knowing this it is safe to say that Shikamaru’s most powerful weapon is his intelligence. He analysis every situation carefully, and always thinks ahead before doing anything rash. Combine this with a very cunning use of his best ability, the Shadow Copy, he is NOT to be underestimated.

  [​IMG]
  - Rock Lee
  Rock Lee (a.k.a. thick eyebrows, as Naruto calls him) is a genin level ninja. Just like his row model Gai-sensei, he is a TaiJutsu specialist. Lee is incapable of using NinJutsu or even GenJutsu. But due to Lee’s great determination and extreme hard work, he was able to counter this great weakness by specializing in TaiJutsu.

  In Lee’s schooldays everyone thought he would never be able to become a ninja, simply because he can’t use NinJutsu and GenJutsu. But Lee has great determination, and said to himself that he could be a very strong ninja that only uses TaiJutsu. That’s when he met Gai-sensei. Gai is also a ninja that only uses TaiJutsu. Gai-sensei became Lee’s teacher and row model, and he taught Lee everything he knows now.

  Lee also has a crush on Sakura. At first Sakura didn’t want anything to do with him because he looks weird. But after saving her life and the fight with Gaara, she is starting to see what’s so special about him: his unstoppable determination. Lee’s training consists of physical training only. He always wears extremely heavy weights around his ankles. Lee only takes them off in life and death situations. When he does this he speed and strength increase dramatically. But Lee’s true power lies in the fact that he can open several of his body’s chakra Gates. After opening several of his Gates he can temporarily posses even more chakra then the Hokage, which makes him inhumanly fast. The downside of this technique is that it does severe damage to his body, that’s why Lee can only do it for a very short time. If he can’t finish his opponent before his body receives to much damage, he’s done for.

  [​IMG]
  - Temari
  The eldest child on Gaara's team, Temari, as well as Kankuro, is terrified of Gaara, her youngest brother. When Gaara is away, she is a confident, strong Genin, although not a bully like Kankuro. Despite her fear for Gaara, she can be caring towards him, but only if Gaara isn't riled up.

  She has a deep dislike for war, and shows it when her teacher Baki told them their mission to Hidden Leaf for the Chuunin exams. Despite her dislike, besides Gaara, she has the strongest offense. Her enormous fan can execute a Slashing Wind attack, which can take on groups of enemies, and equally effective in a duel. She thinks ahead, like Shikamaru, to better suit her abilities.

  [​IMG]
  - Yamanaka Ino
  Ino is a bossy, outspoken girl who has a major crush on Sasuke. Ino was also a big rival to Sakura at one time because both had eyes on Sasuke. Originally though, Ino and Sakura were good friends. As young academy students, Ino was one of the more popular students, and one day, she took Sakura under her wing and introduced her to some of the other students. The two remained friends until they both discovered that they were after the same guy. From that day on, they vowed to be rivals for whoever could win Sasuke over first.

  After fighting each other at the Chuunin Exam, both resolved their differences to an extent, yet Ino still remains crazy for Sasuke. Currently she is one-third of the Ino-Shika-Chou team under the leadership of Sarutobi Asuma. Ino is quite outspoken as she’s made fun of Chouji’s weight and teased Shikamaru for not having a girlfriend. But, underneath the immaturity, Ino has shown herself to be rather compassionate when she’s chosen to be.

  In battle, Ino mostly relies on basic fundamental ninja techniques, and she is generally at a lower level than most other genins. Her only real technique is the ninjutsu of her clan, the Shintenshin no jutsu. When Ino uses this technique she shoots her mind into the mind of her opponent and takes over their body. She is free to use the body to her liking, but the technique leaves her own body lifeless and vulnerable. Also, Ino runs the risk of missing the technique, which would still leave her body vulnerable for a period of time. Because of this, the Shintenshin no jutsu is often a double-edged sword.

  Bad guys:
  [​IMG]
  - Uchiha Itachi:
  Uchiha Itachi is one of the last of the Uchiha clan, with his brother, Uchiha Sasuke. They are the only survivors of the Uchiha clan, which was once praised as the strongest clan in Leaf village.

  Itachi is the Shinobi that killed the entire Uchiha clan Apart from Sasuke. And when he was a Shinobi of the Leaf, Itachi graduated from the Chuunin selection exam at the age of 10, and when he was 13 he was a ANBU Captain! At current it's unknown why Itachi let Sasuke live, it may be because only a Mangekyou sharigan user can kill him, and he wished to be killed by his brother. Or prehaps he let him live because "He wasn't even worth killing" either way, he forced his brother to live a painfull life, swearing that he will avenge the clan and kill Itachi.

  Itachi has the feared bloodline ability, the Sharigan eye. Which he can use to copy the opponents techniques and also see through other techniques. Itachi has also mastered the Sharigan eye, so he can use the "Mangekyou sharigan" which is a extremely dangerous technique.

  Itachi is currently a member of the organization "Akatsuki" Which is comprised of "Sly S-Rank Criminals" as Kakashi stated. There Goal is Unknown, but we DO know that Itachi and his partner Kisame where ordered to find Kuuybi (The nine tails fox demon), and take it with them, and so they have to kidnap Naruto.

  Itachi first appeared in Episode 80, where we breifly veiwed him and Kisame observing the ruined Leaf village, after Orochimarus invasion. We also found out around that time that Itachi is able to defeat Kakashi quite easily, he didn't even break a sweat when he and Kakashi fought.

  [​IMG]
  - Orochimaru:
  Orochimaru one of the Legendary Sennins of the Leaf Village, until his thirst for the knowledge of Forbidden Techniques exiled him from the village. Since then, he has moved on from body to body in a technique that transfers his soul into another one in a bid for immortality. His next victim, or prodigy, as he states, is Uchiha Sasuke.

  After his initial meeting with Sasuke in the Death Forest, Orochimaru gives him a curse seal as tantalizing bait; using Sasuke's ambition against himself, so that Sasuke would one day follow him and Orochimaru would claim his greatest power. The Sharingan.

  He also was once part of the Akatsuki, the same organization that Uchiha Itachi and Hoshigaki Kisame are currently in, but left because he feared Itachi to a great magnitude.

  Orochimaru has terrifying offensive techniques, and the exact opposite of Jiraiya. His ability to make Kakashi freeze dead in his tracks by just showing off his killing intent should be indicator of how strong he is.

  [​IMG]
  - Kabuto
  Kabuto first appeared in the chunnin exam as a leaf student who was extremely weak but extremely smart. Though it was soon short lived when he was shown as a hidden spy of the Sound village. Kabuto is not weak but extremely strong and is able to hold his own to Kakashi and some of the best ninjas.

  Kabuto is Orochimarus right hand man and does only the most difficult missions for the sound because he is the only one Orochimaru can slightly trust. Kabuto rarely questions anything ordered by Orochimaru and follows up every command.

  Kabuto was found by a medical team by the leaf at a young age and was not really good at any particular genre of fighting but as shown in the series he is extremely talented in tactics and medical jutsu. So much so that he was able to deal with Tsunade while his body movement was reverted.

  Kabuto is a very strong ninja for the sound and is the second in command of the operations that happen in the Sound village. He takes care of all the arrangements for Orochimaru while his arms were unable to move. Kabuto is a extremely strong ninja but some have rumored that he is part of the Akatsuki…

  [​IMG]
  - Momochi Zabuza
  Zabuza is one of the seven shinobi-gatana (swordsmen) of the Mist and is equiped with a very big chopping blade. He makes his first appearance as one of Gato's henchmen who's after the bridge builder, Tazuna. He fights and loses to Kakashi twice, and was only able to survive the first accounter because of Haku's fake hunter-nin appearance. At the very end he kills gato, and has the soul request to die laying next to Haku. It's a very touching scene where it begins to snow ('haku is crying') and Zabuza says: 'Haku, I'm sorry, I hope I can go to the same place you're going to.'. He dies as a shinobi who has led a difficult life, and only realized at the very end that a shinobi isn't a mere tool who can feel no emotions.

  [​IMG]
  - Hoshigaki Kisame
  Hoshigaki Kisame was introduced alongside Uchiha Itachi, as a fellow member of the dreaded Akatsuki.

  Not much is currently known about Kisame, other than his past affiliation with Momochi Zabuza in Hidden Mist's Seven Legendary Swordsmen group. He has a freakish personality and an equally freakish appearance.

  He has a terrifying sword he calls Samehada, which sucks up Chakra being built inside the body, and rather than slicing it's intended victim, it rips them apart like the teeth of a shark.

  He loves to fight, and was eager to fight Asuma, Kurenai, and Gai, but was disappointed when Itachi ordered a retreat. He is fearless, and not afraid to use his Samehada liberally. Truly someone to be cautious of, if not terrified of.

  Music Vid`s:
  Kijk voor Music vids op Naruto Central of gebruik deze link.

  Screens:
  Ik kan geen screens meer posten in deze post dus vandaar kun je via deze link screens bekijken.

  Full ep links: (ook manga links en overige naruto site`s)

  - Naruto Central:
  + Direct download site
  + Laatste 5 naruto eps te downloade*
  + Naruto AOV
  + Naruto Film (1/2)
  + Realplayer codec
  + Ook de manga

  - Dattebayo:
  + Hoofdsite naruto torrents (bleach ook btw)
  + Atm ep 91 t/m 192
  + Nieuwe ep is hier het eerst*
  + Avi eps*

  - Naruto Kun:
  + Direct download site
  + Naruto Film (1/2)
  + Ep 132 t/m 192*
  + Links naar torrents
  + Ook de manga
  + Moet registeren
  + Avi codec (WMP dus)

  - NarutoMania:
  + Direct download site
  + Laatste eps*
  + Moet registeren
  + Avi eps*

  - Realitylapse:
  + Direct download site
  + Max 2/3 downloads per keer**
  + Alle eps*
  + Realplayer codec

  - Narto Choas: (thx 2 DiaLogical)
  + Direct download site
  + Manga
  + Torrents
  + Avi codec
  + Moet registeren

  - Naruto Manga: (thx 2 DiaLogical)
  + Alleen manga
  + Kan alleen online kijke

  - Naruto Wikipedia: (thx 2 DiaLogical)
  + Wikipedia pagina
  + Informatie over naruto etc...

  *Episodes
  **Dus 2/3 eps per keer downloade als 1 klaar is kun je wel door downloade etc

  Torrents (t/m begin fillers)
  - Naruto: 1 t/m 25 16% seeds
  - Naruto: 26 t/m 50 16% seeds
  - Naruto: 51 t/m 75 17% seeds
  - Naruto: 76 t/m 100 17% seeds
  - Naruto: 101 t/m 125 17% seeds
  - Naruto: 126 t/m 150 20% seeds

  Direct links vanaf XBW: (meeste van megaupload bron: Otakulive.com)
  #001: http://www.megaupload.com/?d=AGAIRS30
  #002: http://www.megaupload.com/?d=0ZSOVXG2
  #003: http://www.megaupload.com/?d=3M5QKNM6
  #004: http://www.megaupload.com/?d=8RC7O9BL
  #005: http://www.megaupload.com/?d=D17FEIFG
  #006: http://www.megaupload.com/?d=0NMPGFXV
  #007: http://www.megaupload.com/?d=SYNXYOF3
  #008: http://www.megaupload.com/?d=BPXKO9WF
  #009: http://www.megaupload.com/?d=WF7W4NEP
  #010: http://www.megaupload.com/?d=3VNZVCON
  #011: http://www.megaupload.com/?d=U4HUKUHK
  #012: http://www.megaupload.com/?d=WWOO0ZH8
  #013: http://www.megaupload.com/?d=CWBDNALQ
  #014: http://www.megaupload.com/?d=LQEGFACL
  #015: http://www.megaupload.com/?d=IKLXD08O
  #016: http://www.megaupload.com/?d=UYWG7STQ
  #017: http://www.megaupload.com/?d=LHX49PI1
  #018: http://www.megaupload.com/?d=ZJ26YASI
  #019: http://www.megaupload.com/?d=0REMADJ2
  #020: http://www.megaupload.com/?d=3GARAOQ8
  #021: http://www.megaupload.com/?d=QZGZKCKF
  #022: http://www.megaupload.com/?d=IC2YI9N9
  #023: http://www.megaupload.com/?d=IAGASAJ2
  #024: http://www.megaupload.com/?d=94J6CYVY
  #025: http://www.megaupload.com/?d=AD9DHV41
  #026:
  #027:
  #028: http://www.megaupload.com/?d=PAD1NPS5
  #029: http://www.megaupload.com/?d=OJ5T50NW
  #030: http://www.megaupload.com/?d=W1ALB70X
  #031: http://www.megaupload.com/?d=O6DQRYCS
  #032: http://www.megaupload.com/?d=HSXXUY8U
  #033: http://www.megaupload.com/?d=6KOONFPZ
  #034: http://www.megaupload.com/?d=HE99RCAX
  #035: http://www.megaupload.com/?d=EFK30LQE
  #036: http://www.megaupload.com/?d=P92U6N0H
  #037: http://www.megaupload.com/?d=3UKFSUHU
  #038: http://www.megaupload.com/?d=ZD3N4JD8
  #039: http://www.megaupload.com/?d=5KVI398E
  #040: http://www.megaupload.com/?d=CB6VQDAK
  #041: http://www.megaupload.com/?d=USH9YAUI
  #042: http://www.megaupload.com/?d=VJ77H253
  #043: http://www.megaupload.com/?d=UUC9BA17
  #044: http://www.megaupload.com/?d=ZG7791X1
  #045: http://www.megaupload.com/?d=EDVI8ME1
  #046: http://www.megaupload.com/?d=T0OXFD92
  #047: http://www.megaupload.com/?d=KIBMIL0Q
  #048: http://www.megaupload.com/?d=2421H74Y
  #049: http://www.megaupload.com/?d=FY7AERWM
  #050: http://www.megaupload.com/?d=JXGBVT4R
  #051: http://www.megaupload.com/?d=6WW444Q8
  #052: http://www.megaupload.com/?d=3FTHMEEF
  #053: http://www.megaupload.com/?d=HSBNANHN
  #054: http://www.megaupload.com/?d=H8YXP2Z9
  #055: http://www.megaupload.com/?d=7CTUOX8A
  #056: http://www.megaupload.com/?d=IV55EE0C
  #057: http://www.megaupload.com/?d=7B4SWQG1
  #058: http://www.megaupload.com/?d=YKFGBQWY
  #059: http://www.megaupload.com/?d=86Y16GJ1
  #060: http://www.megaupload.com/?d=BIZLBP6C
  #061: http://www.megaupload.com/?d=92AT18YW
  #062: http://www.megaupload.com/?d=CRR68S4A
  #063: http://www.megaupload.com/?d=58ZV9Q72
  #064: http://www.megaupload.com/?d=WK59N82B
  #065: http://www.megaupload.com/?d=JOTLQIP5
  #066-#067: http://d01.megashares.com/?d01=2f960fc
  #068: http://www.megaupload.com/?d=GZL39IAO
  #069: http://www.megaupload.com/?d=LSIKXR8P
  #070: http://www.megaupload.com/?d=7E5TPHSC
  #071: http://www.megaupload.com/?d=UA6QT2RS
  #072: http://www.megaupload.com/?d=KCWFQSFH
  #073: http://www.megaupload.com/?d=WMN6ZYSO
  #074: http://www.megaupload.com/?d=A9JQYE0Q
  #075: http://www.megaupload.com/?d=LRXAUXKA
  #076: http://www.megaupload.com/?d=BW4KC6J7
  #077: http://www.megaupload.com/?d=UOJE78FM
  #078: http://www.megaupload.com/?d=7HOZXIKA
  #079: http://www.megaupload.com/?d=K6DM9IYG
  #080: http://www.megaupload.com/?d=OZJZGCEK
  #081: http://www.megaupload.com/?d=U7THOHL3
  #082: http://www.megaupload.com/?d=2LT8KA3S
  #083: http://www.megaupload.com/?d=KS1PXRX2
  #084: http://www.megaupload.com/?d=6FH4G2RL
  #085: http://www.megaupload.com/?d=VVMD03YM
  #086: http://www.megaupload.com/?d=F832MIHZ
  #087: http://www.megaupload.com/?d=574N8Q2H
  #088: http://www.megaupload.com/?d=L409C2K9
  #089: http://www.megaupload.com/?d=RYP15QS8
  #090: http://www.megaupload.com/?d=XSYE7FGN
  #091: http://www.megaupload.com/?d=UTI4N4V3
  #092: http://www.megaupload.com/?d=XPMMU8M0
  #093: http://www.megaupload.com/?d=6ANLPNX2
  #094: http://www.megaupload.com/?d=PE5WJFMK
  #095-#096: http://d01.megashares.com/?d01=a68a653
  #097: http://www.megaupload.com/?d=MOGHI3WJ
  #098: http://www.megaupload.com/?d=8O5Y6U4X
  #099: http://www.megaupload.com/?d=GYV4A0D2
  #100: http://www.megaupload.com/?d=XHB0G483
  #101: http://www.megaupload.com/?d=U6BD7MO2
  #102: http://www.megaupload.com/?d=I7PRKRNX
  #103: http://www.megaupload.com/?d=IMPLNCZJ
  #104: http://www.megaupload.com/?d=I2EGO3XY
  #105: http://www.megaupload.com/?d=8SM3EFZ8
  #106: http://www.megaupload.com/?d=TYXLNQO7
  #107: http://www.megaupload.com/?d=19NOT8BU
  #108: http://www.megaupload.com/?d=UV6IZ2LL
  #109: http://www.megaupload.com/?d=4KS3E882
  #110-#111: http://d01.megashares.com/?d01=90d4078
  #112: http://www.megaupload.com/?d=QC6MW56U
  #113: http://www.megaupload.com/?d=WH6J5GI6
  #114: http://www.megaupload.com/?d=PNUU9XUM
  #115: http://www.megaupload.com/?d=2Q3T2FQQ
  #116-#117: http://d01.megashares.com/?d01=e4f5e32
  #118: http://www.megaupload.com/?d=LA7FFQY7
  #119: http://www.megaupload.com/?d=62PJVP5N
  #120: http://www.megaupload.com/?d=XU6LE43J
  #121: http://www.megaupload.com/?d=DNJ2MVEJ
  #122: http://www.megaupload.com/?d=NDXGFWXU
  #123: http://www.megaupload.com/?d=ESJIT235
  #124: http://www.megaupload.com/?d=2EP0EVZC
  #125: http://www.megaupload.com/?d=GWSM0D5D
  #126: http://www.megaupload.com/?d=QW8MSJEA
  #127 -#128: http://d01.megashares.com/?d01=3d8fe87
  #129: http://www.megaupload.com/?d=DZ1Z084Q
  #130: http://www.megaupload.com/?d=50DR04QL
  #131: http://www.megaupload.com/?d=1E8B3CP8
  #132: http://www.megaupload.com/?d=FZ8AI4OW
  #133: http://www.megaupload.com/?d=D4CIDB10
  #134: http://www.megaupload.com/?d=4CYZY8L0
  #135: http://www.megaupload.com/?d=CWFQC473
  #136: http://www.megaupload.com/?d=HAWF1CXO
  #137: http://www.megaupload.com/?d=ML9VMIUE
  #138: http://www.megaupload.com/?d=IZ8SOLFI
  #139: http://www.megaupload.com/?d=40KNTMV0
  #140: http://www.megaupload.com/?d=00CYLVE8
  #141: http://www.megaupload.com/?d=8S9NL731
  #142: http://www.megaupload.com/?d=LLLL42TJ
  #143: http://www.megaupload.com/?d=JRTPACLY
  #144: http://www.megaupload.com/?d=CZQSWOMX
  #145: http://www.megaupload.com/?d=0HWDRLTA
  #146: http://www.megaupload.com/?d=MMHIQYCV
  #147 - 148: http://d01.megashares.com/?d01=14ee6b3
  #149: http://www.megaupload.com/?d=XKWSJP0B
  #150: http://www.megaupload.com/?d=3T2KZ7L6
  #151: http://www.megaupload.com/?d=8U9AGUAD
  #152: http://www.megaupload.com/?d=ZGXHIUTL
  #153: http://www.megaupload.com/?d=W0FDHX93
  #154: http://www.megaupload.com/?d=7QYYWTJQ
  (mirror #154) http://www.megaupload.com/?d=2PICMRSC
  #155: http://www.megaupload.com/?d=CJLDR5JT
  #156: http://www.megaupload.com/?d=54A8OU9C
  #157: http://www.megaupload.com/?d=MRGKH36R
  #158: http://www.megaupload.com/?d=6SML2Q62
  #159: http://www.megaupload.com/?d=68QBYNZQ
  #160: http://www.megaupload.com/?d=DPW2X7RN
  #161: http://www.megaupload.com/?d=K2IZW5TT
  #162:
  #163: http://www.megaupload.com/?d=FO33KZ4N
  #164: http://www.megaupload.com/?d=EPCUWIJK
  #165: http://www.megaupload.com/?d=9H1UWTON
  #166: http://www.megaupload.com/?d=N3G8YUHY
  #167:
  #168:
  #169: http://www.megaupload.com/?d=TRB9390L
  #170: http://up-file.com/download/d1038f401888/%...77F].avi.html
  #171: http://www.megaupload.com/?d=3DAX0UXJ
  #172: http://www.megaupload.com/?d=D4CICXMU
  #173: http://www.megaupload.com/?d=YLNH9FWW
  #174: http://www.megaupload.com/?d=CRV7M3I3
  #175: http://www.megaupload.com/?d=578VRW8T
  #176: http://www.megaupload.com/?d=8N81R5NN
  #177: http://www.megaupload.com/?d=8TOXNOAV
  #178: http://www.megaupload.com/?d=BS0N0TA7
  #179: http://www.megaupload.com/?d=KA2ODYWR
  #180: http://www.megaupload.com/?d=79WL45HK
  #181: http://www.megaupload.com/?d=RCPPCIEQ
  #182: http://www.megaupload.com/?d=1PF2D0H9
  #183: http://www.megaupload.com/?d=RY4AG10A
  #184: http://www.megaupload.com/?d=0K08U4KF
  #185: http://www.megaupload.com/?d=2PYOSVPO

  Some gifs:
  [​IMG] [​IMG] [​IMG]
  [​IMG] [​IMG]

  Extra info:
  Net zoals bleach ken naruto ook fillers (naruto begon hier eigenlijk mee) op het moment zit naruto in een hele diepe filler ''dip'' dus het zijn alleen maar fillers maar dan allemaal apart of klein verhaaltje van 2/3 eps. Deze fillers zijn begonnen vanaf rond 135+ er is dus al een jaar met fillers bezig lees de manga en je ziet waarom je het uiteindelijk weer moet kijken.

  Overige anime:
  Veel mensen die Naruto kijk zullen de serie bleach ook leuk vinden check hiervoor deze topic.

  Fillers??:
  Fillers zijn aflveringen om het verhaal draaiende te houden ook een reden is om ervoor te zorgen dat de manga een voorsprong krijgt op de anime. Waarom is dit erg, nou`ja meestal zijn het stomme nutteloze afleverringen. Bij bv, bleach hebben ze gekozen voor 1 lange filler serie met 1 slechterik om het zo maar te noemen en hier zijn wel mooie gevechten. Bij naruto is het juist helemaal anders vaak duizende verschillende bad-guys en soort van eps is gewoon waardeloos dus check daarom eerst tot 135 daarna wacht je tot de fillers kapte dan kun je die 50+ fillers gewoon niet checke. ;)

  Laat natuurlijk even je mening horen wat je er van vindt etc. :)

  Edit: Tot nu staan er aardig wat chars in,

  Toegevoegd:
  - More (gewoon chars)
  - More [2] (gewoon chars)
  - Bad guys (moet ik dit echt uitleggen?)
  - Torrent links 1 t/m 150


  Extra voor online anime kijke: (thx to:confused:hinobi of the Wind)

  Speciale dank aan: Shinobi of the Wind

  Voor:
  - Hoofdpersonen info van: Naruto, Sasuke, Sakura en Kakashi.
  - Verhaal
  - Bijpersonen
  - Begrippen
   
  Laatst bewerkt: 16 jan 2007
 2. Willem

  Willem Obi-Willem XBW.nl Bestuur

  Berichten:
  13.173
  Leuk Bevonden:
  686
  Schwôn topic hoor! Ik volg Naruto (nog) niet, maar ik denk dat ik dat wel ga doen omdat de Bleach fillers me niet aanstaan. Wanneer beginnnen de fillers van Naruto eigenlijk?
   
 3. Nightbringer

  Nightbringer Wieder geil! XBW.nl VIP

  Berichten:
  12.896
  Leuk Bevonden:
  556
  Net neer gezet vanaf 135+ en daartussen zitten ook wat fillertjes maar die vallen wel mee als je ze vergelijkt met die er nu zijn.
   
 4. Sostic

  Sostic Sostic

  Berichten:
  2.159
  Leuk Bevonden:
  95
  wat zijn fillers dan?
   
 5. Nightbringer

  Nightbringer Wieder geil! XBW.nl VIP

  Berichten:
  12.896
  Leuk Bevonden:
  556
  Check even main-post even neergezet.

  Eps om het verhaal draaiende te houden maar bij naruto zijn dit er al 50 maar niet echt met een verhaal en ze komen niet terug op het orginele verhaal.
   
 6. Shinobi of the Wind

  Shinobi of the Wind I'm Good Money

  Berichten:
  315
  Leuk Bevonden:
  0
  Voor zo ver ik weet is hier al een thread voor...http://forum.xboxworld.nl/showthread.php?t=31542&highlight=naruto.

  En een iets uitgebreidere main-post had ook wel gekund, M.B.T. verhaallijn, meer personages, meer relaties van personages.
  Denk bijv. aan wat het levensdoel is van Sasuke (avenger enz.), of meer info over Sakura (dat ze voelt alsof ze altijd in de weg loopt).
  Of Naruto die (net als Gara) een erg eenzaam leven leid, kortom, de karakters uitgebreider omschrijven.
  Je zou ook de overige personages kunnen omschrijven: Lee, Neji, Ten ten, Shino, Hinata, Kiba, Ino, Jouji, Schkamaru (ik weet het, het is fout getypt), Jiraya, Tsunade, de oude leraar van Naruto (ben ff naam kwijt, je weet wel, die nu die kiddies lesgeeft, is volgens mij opgeveolt door schkamaru), Gara, Itachi (vooral zijn verband met Sasuke), en natuurlijk niet te vergeten Orochimaru (ja, ik vind dat je hem tenmiste wel kan omschrijven) en kabuto, wat het begrip Hokkage betekent en welke er al zijn geweest.

  Maar goed, het is een begin en je kunt hem altjd nog editten, tot nu toe echt Nice Job!:thumbs:
  Je kunt hem natuurlijk ook zo laten, als je er geen zin in hebt.

  PS: nog maar 6 afleveringen, en dan is het gedaan met de fillers!*) (als ik me niet vergis).
   
  Laatst bewerkt: 6 jul 2006
 7. Nightbringer

  Nightbringer Wieder geil! XBW.nl VIP

  Berichten:
  12.896
  Leuk Bevonden:
  556
  Sorry dat er nog zo`n topic is maar hier is alles wat duidelijker ik kijk wel ff naar verhaallijn enzo.

  >.> dat van die 6 fillers eerst zien dan geloven hoevaak hebben ze nog gezegt 3 fillers etc... -_-''

  Btw, shinobi als je met chars helpe wilt het is altijd welkom.

  O`ja Orochimaru hoe beschrijf jij hem nou, wat is het een mens? etc etc....
   
  Laatst bewerkt: 6 jul 2006
 8. Shinobi of the Wind

  Shinobi of the Wind I'm Good Money

  Berichten:
  315
  Leuk Bevonden:
  0
  Ben morgen van 4 tot 6 vrij, dan schrijf ik wel een stukkie en kun je het kopieeren en plakken (mischien wijzigen) voor in de mainpost..

  Wat ook tof zou zijn is een pic van de characters naast hun omschrijvingen, zodat ze ook kunnen zien hoe ze eruit zien.........

  P.S. sorry van dit hoor, het is gewoon omdat de Bleach Thread HEEL veel uitgebrieder is....niet dat ik bleach niet tof vind....maar Naruto doet zeker niet onder voor Bleach!

  BTW: ze zeiden dat 196 de laaste was...maar goed...ben het wel met je eens...eerst zien dan geloven!
   
 9. Nightbringer

  Nightbringer Wieder geil! XBW.nl VIP

  Berichten:
  12.896
  Leuk Bevonden:
  556
  Ja ik weet dat kwa char de bleach topic veel uitgebreider is maar ik ben er ook nog bezig ;).

  En het gaat mij er vooral om de Full eps link te verspreiden.
   
 10. Willem

  Willem Obi-Willem XBW.nl Bestuur

  Berichten:
  13.173
  Leuk Bevonden:
  686
  Ik snap eigenlijk niet waarom er hier wel mensen zijn die naar Bleach kijken en niet naar Naruto! :p
   
 11. DiaLogical

  DiaLogical 3 red lights

  Berichten:
  2.175
  Leuk Bevonden:
  2
  Ik ben maand of 2 geleden maar gestopt met kijken. Die fillers maken deze serie echt kapot.
   
 12. Nightbringer

  Nightbringer Wieder geil! XBW.nl VIP

  Berichten:
  12.896
  Leuk Bevonden:
  556
  Dialogical legt precies uit waarom veel mensen gekapt zijn, veel mensen lezen de manga nog wel....

  Volgens mij is dat een plaatje van de manga die DiaLogical heeft.

  De eerste 135 eps zijn het checke waard daarna niet meer XD.

  Check update meer meer chars !!
   
  Laatst bewerkt: 7 jul 2006
 13. L.A.

  L.A. Active Member

  Berichten:
  656
  Leuk Bevonden:
  4.870
  ik hou zelf niet zo van anime, vind het een beetje tekenfilmpjes en nja die kijk ik niet meer. Heb van Naruto wel gehoord. Vriend van me heeft wel echt alles aan anime.. nja iets van 3,6 TB! aan afleveringen..dus af en toe zie ik ook weleens iets. Was wel een anime met een jongen die zijn armen kon uitschuiven zegmaar, heel elastisch weet niet meer hoe dat heette.. weten jullie vast wel? Naruto moet ik ook maar eens kijken, want sommigen vind ik dus wel leuk.
   
 14. DiaLogical

  DiaLogical 3 red lights

  Berichten:
  2.175
  Leuk Bevonden:
  2
  @ nightbringer..
  mn ava komt idd uit de manga. ivm spoilers zal ik niet vertellen wie het is.
  wat ik wel kan zeggen is dat ik de manga heb gelezen tot een stuk voorbij waar de anime over is gegaan in fillers en kan gelukkig zeggen dat de kwaliteit van de manga zeer constant is. kan daarom ook niet wachten tot de fillers gestopt zijn.
  @ lord armada
  ik kan je aanraden om een van een anime als naruto minimaal de eerste 10eps te checken. bij bleach raad ik je aan om minimaal de eerste 15 eps te checken. ben benieuwd of je dan nog steeds dezelfde mening heb.
   
 15. L.A.

  L.A. Active Member

  Berichten:
  656
  Leuk Bevonden:
  4.870
  nah die kunnen best heel vet zijn hoor.. maar ik hou vaak niet zo van het overdrevene..grote machine's en bommen/explosies overal. het moet voor mij beetje realistisch of ironisch zijn. beetje overdreven mag wel, dan zie ik de kunst daar ook wel van in, maar niet van die massive gevechten en machines.
  ( ik heb bjiv ook nooit wat aan Transformers gevonden )
   
 16. Nightbringer

  Nightbringer Wieder geil! XBW.nl VIP

  Berichten:
  12.896
  Leuk Bevonden:
  556
  Zelf heb de manga gelezen todat: (DENK EROM DIKKE SPOILER !!)
  Naruto naar orchima layer ging blabla Sasuke ontmoete maar er gaan toch geruchten weet het niet zeker !! dat het the 3th ofzo is

  Maar zelf weet ik het niet 100% zeker ;), over de manga ik zie veel liever gewoon anime maar de manga is gewoon zo vet als je ziet wat er nog komen moet en met die puppets ik kan niet wachten, ik wacht zoals jij en meer gewoon totdat ik die woorden hoor: NO MORE FILLERS !!

  Anime ehm naruto is geen machine`s etc maar naruto is wel mwha geef het gewoon een kans XD. (maar je moet er idd maar van houden ;))

  Btw, DiaLogical kun je die screen van al die gasten es in een spoiler poste, xD dies best wel vet.
   
  Laatst bewerkt: 7 jul 2006
 17. DiaLogical

  DiaLogical 3 red lights

  Berichten:
  2.175
  Leuk Bevonden:
  2
  :eek:


  ;)
   
 18. Nightbringer

  Nightbringer Wieder geil! XBW.nl VIP

  Berichten:
  12.896
  Leuk Bevonden:
  556
  :p kijk dan gundam (wing, seed etc etc) das veel beter maar weer ff ontopic ;).

  Maar is dat over die gast al in de manga releaved?
   
 19. DiaLogical

  DiaLogical 3 red lights

  Berichten:
  2.175
  Leuk Bevonden:
  2
  Spoiler alert voor de mensen die nog niet tot episode 135 hebben gekeken

  In episode 135 zie je alleen deze vage silouhette van hem. Eigenlijk is er niets over hem bekend behalve dan dat hij opdrachten geeft aan de andere uit de Akatsuki clan waaruit dus blijkt dat hij hoogst waarschijnlijk de leider van de Akatsuki is. in een latere manga chapter komt hij ook heel even op de zelfde manier voor.
  nog een paar sites
  www.narutochaos.com (download manga + anime, torrents en direct download)

  http://en.wikipedia.org/wiki/Naruto (naruto wiki)

  en wat ik zelf ook een dope site vind
  http://groups.msn.com/NarutoMangaReturns
  hier kan je de manga online lezen zonder deze te downloaden
   
 20. Nightbringer

  Nightbringer Wieder geil! XBW.nl VIP

  Berichten:
  12.896
  Leuk Bevonden:
  556
  Maar als je op de gedaante afgaat krijg je vermoedens zonde dat er gewoon 50 (of wel meer) fillers gewoon tussen zitten voordat het orginele verhaal verder gaat.

  Zou dit jaar er nog wel een main-storylined aflvering komen?

  Btw, thanks voor die manga site die ownt best wel eigenlijk chill manga leze :D
   
  Laatst bewerkt: 7 jul 2006

Deel Deze Pagina