1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Apple / Mac [Deel 8]

Discussie in 'PC, Handheld & Algemeen' gestart door Rivanov, 7 sep 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mikecitybike

    mikecitybike Future Donut

    Berichten:
    447
    Leuk Bevonden:
    0
    heb weer 2 vragen :+

    - kan ik 'sound' uit system preferences in m'n dock of desktop krijgen?
    aangezien ik er een snelkoppeling naar wil hebben

    - Office voor Mac maakt een map 'Microsoft user data' aan in Documents. Kan ik dat ergens wijzigen dat hij het ergens anders op m'n schijf zet?
     
  2. Rivanov

    Rivanov Apple Fanboy

    Berichten:
    16.906
    Leuk Bevonden:
    559
    Zie antwoorden.
     
    Laatst bewerkt: 22 dec 2010
  3. Dokter Gonzo

    Dokter Gonzo Hunter S. Thompson

    Berichten:
    856
    Leuk Bevonden:
    0
  4. Rivanov

    Rivanov Apple Fanboy

    Berichten:
    16.906
    Leuk Bevonden:
    559
    Ik snap je vraag niet?
     
  5. AntraXxX

    AntraXxX Bruce Springsteen

    Berichten:
    9.000
    Leuk Bevonden:
    214
    Maar daarnaast zaten in de map ook iets van 1048 bestanden ipv 1025, terwijl ik dus ook nog eens de submappen Ringtones, Podcasts en mijn iTunes Preferebces mistte.

    Rivanov weet jij misschien hoe ik het wel goed kan doen?
    Usb kiezen ipv externe hdd of maakt dit niets uit?
     
    Laatst bewerkt: 22 dec 2010
  6. mikecitybike

    mikecitybike Future Donut

    Berichten:
    447
    Leuk Bevonden:
    0
    oke thnx, met dat office werkte niet. Maar na lang zoeken moest ik terwijl office open was die map verslepen naar ~ library/preferences en dan bleef hij daar.

    edit: *knip* opgelost denk
     
    Laatst bewerkt: 22 dec 2010
  7. Dokter Gonzo

    Dokter Gonzo Hunter S. Thompson

    Berichten:
    856
    Leuk Bevonden:
    0
    Op de afbeelding in de link staat Expose zoals het ooit was in Panther. Daar staan de venstertjes in verschillende groottes en wat strakker tegen elkaar aan dan in de Expose van tegenwoordig. In mijn Expose in Snow Leopard zijn alle venstertjes even groot en in rijen geplaatst.

    Voorbeelden:
    Mijn vraag is dus: Kan ik de 'Panther'-manier op Snow Leopard voor elkaar krijgen.
     
  8. mr. E

    mr. E Giraffe XBW.nl VIP

    Berichten:
    1.101
    Leuk Bevonden:
    0
    Dat verdomde weer ook tegenwoordig =(

    Klote-Al Gore :mad:
     
  9. AntraXxX

    AntraXxX Bruce Springsteen

    Berichten:
    9.000
    Leuk Bevonden:
    214
    Sorry dat ik een normaal toetsenbord miste en weinig tijd had, wat zodoende deze fout ten gevolge had. :mad:
     
  10. Rivanov

    Rivanov Apple Fanboy

    Berichten:
    16.906
    Leuk Bevonden:
    559
    Nee.
     
  11. RaouLioo

    RaouLioo Active Member

    Berichten:
    2.891
    Leuk Bevonden:
    1.443
    Wat is het nut ervan?
     
  12. mikecitybike

    mikecitybike Future Donut

    Berichten:
    447
    Leuk Bevonden:
    0
    wtf, na 12 dagen staan ze alweer op 10% 8)
     
  13. Rivanov

    Rivanov Apple Fanboy

    Berichten:
    16.906
    Leuk Bevonden:
    559
    Heb je alle updates geinstalleerd op de Mac?
    Vroeger conflicteerden het toetsenbord en Magic Mouse namelijk met elkaar. Ze trokken elkaars batterijen leeg.
    Een update verhielp dat.
     
  14. AntraXxX

    AntraXxX Bruce Springsteen

    Berichten:
    9.000
    Leuk Bevonden:
    214
    Je kan toch je iPhone met netwerk zo instellen dat hij als 'router' fungeert voor je Macbook zodat je bijvoorbeeld gewoon in het park kunt internetten op je Macbook?

    Hoe heet zoiets, en heeft misschien iemand een handige link om dit te fixen?
     
  15. Ferron

    Ferron Active Member

    Berichten:
    5.446
    Leuk Bevonden:
    37
    (Wireless) Tethering.
    MyWi kan dat (Jailbreak alleen, te downloaden met Cydia (19.99$), zie ik zo snel met Google)
     
    Laatst bewerkt: 25 dec 2010
  16. Rivanov

    Rivanov Apple Fanboy

    Berichten:
    16.906
    Leuk Bevonden:
    559
    MyWi werkt super. Nadeel is dat je iPhone zo snel leeg is. Dan is een MiFi een betere oplossing.
     
  17. Daantjuhh14

    Daantjuhh14 Guest

    Hmmf,, ik vraag me af eh. Als ik de Apple TV 2 jailbreak, kunnen er full HD video's op worden afgespeeld. Maar is de ATV hier wel krachting genoeg voor?

    Dit staat op Iphoneclub:

    Voordat je Plex op je Apple TV installeert kun je eerst ffmpeg op je Mac installeren om het afspelen van hogere kwaliteit video’s (met hogere bitrates) mogelijk te maken. Om hier gebruik van te kunnen maken zul je een krachtige Mac nodig hebben in verband met het encoderen


    Is "een Krachtige Mac" een MacBook Pro 2010 i5, 4gb? Of is dat te zwak?
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 25 dec 2010
  18. Gerjan

    Gerjan XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    6.685
    Leuk Bevonden:
    221
    Nee veel te zwak, je hebt minstens een i7 nodig en 16GB ram.. Tuurlijk is dat krachtig genoeg, gewoon proberen..?

    De ATV zal het wel moeilijk krijgen bij bepaalde bitrates gok ik.
     
  19. mikecitybike

    mikecitybike Future Donut

    Berichten:
    447
    Leuk Bevonden:
    0
    heb een toetsenbord met een kabel :D
    Maar vandaag staat die meter ineens weer op 20%, zal me niks verbazen als hij het voorlopig nog blijft doen
     
  20. Melbuuln

    Melbuuln Active Member XBW.nl VIP

    Berichten:
    13.532
    Leuk Bevonden:
    3
    Zijn de oplaadbare batterijen nog wel goed ?

    Heb een betere alternatief gevonden en dat zijn de AA batterijen van de Ikea ;)
     
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina