1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

[XOne] [Centraal] Demon ADSL

Discussie in 'Games' gestart door deNeut, 13 mei 2003.

 1. frankie12

  frankie12 Xbox live de gekste

  Berichten:
  228
  Leuk Bevonden:
  1
  ja doet ie het nu of niet
   
 2. WarriorSan

  WarriorSan Somewhere in the system...

  Berichten:
  857
  Leuk Bevonden:
  1
  Ik wil hier graag geen wel of niet spelletje van maken. Ik heb ook niet van alles verstand en dat er een probleem is is zeker. Door gegevens van meerdere Demon gebruikers te krijgen kun je ongeveer zien wat het probleem is. Omdat dit een zeer specifiek probleem is kunnen we beter een aparte Topic voor openen. Als jij (Pejannl) of Fardo mij hiermee zouden kunnen helpen zou fijn zijn. Alvast bedankt.

  voorbeeld eventuele nieuwe topic:

  Omdat er gebleken is dat bij sommige mensen die een Demon internet abbonement hebben en deze voor Xbox Live gebruiken er nogal veel "Packets Loss" optreed heb ik deze Topic geopent om te kijken als er meer mensen zijn die hier last van hebben. Dit is niet goed en veroorzaakt LAG. Je kan vaak gewoon goed op Xbox Live spelen alleen als je gaat hosten kun je voor veel minder personen hosten als eigenlijk de bedoeling is. Ik heb zelf een Demon 2048/512 abbo en heb een gemiddelde P:16/25. (een goede verbinding heeft b.v 20/20) door dat ik zoveel "packets loss" heb kan ik met mijn @home (128Kbit/s upload) verbinding voor net zoveel mensen hosten als met mijn Demon (512Kbit/s upload) verbinding en dit is niet goed aangezien Demon een 4x hogere upload heeft. Ik heb al met meerder keren contact gehad met Demon maar het word niet serieus genomen omdat ze alleen de PC ondersteunen en niet de Xbox. Ik vind dit een slechte zaak en kan dit ook niet accepteren.

  Daarom zo ik graag van jullie willen weten wat jullie waarden zijn zodat we met meerdere mensen kunnen klagen zodat Demon Internet Xbox Live gebruikers die bij hun een abbo hebben serieus nemen:

  **HIER A.U.B ALLEEN JE GEGEVENS PLAATSEN!! VOOR VRAGEN GA HIERHEEN LINK**

  Dit is wat ik graag van je wil weten:

  Demon abbo= b.v. 1024/512 of 2048/512
  Merk modem= b.v. Alcatel speedtouch home of Zyxel Prestige 650R
  Merk router= als je die hebt dan (switch of hub is niet van belang) b.v. Sitecom DC-202
  Naam=
  adres=
  postcode=
  en natuurlijk de gegevens van de "connect-test".
  UL:=b.v. 390
  DL:=b.v. 1051
  L:=b.v. 185ms
  P:=b.v. 16/25

  de "Connect Test" doe je zo:

  Ga naar Xbox Dashboard / Xbox Live / Network setup / druk onderaan op CONNECT / dan kom je in het CONNECT STATUS screen / wacht dat ie klaar is met testen dan springt automatisch op DONE druk dan op Y / en dan zie je:
  UL:..... DL:.....
  L:...... P:../..

  voor privacy reden kun je het me ook emailen als je het niet met iedereen je gegevens wil delen.HIER

  **NOGMAALS ALLEEN GEGEVENS PLAATSEN!! VOOR VRAGEN GA HIERHEEN LINK**
   
 3. Eastmaster

  Eastmaster .nl

  Berichten:
  1.778
  Leuk Bevonden:
  2
 4. WarriorSan

  WarriorSan Somewhere in the system...

  Berichten:
  857
  Leuk Bevonden:
  1
  Ik denk dat het niks met de servers van MS te maken heeft omdat ik hier ook nog een Xbox aangesloten heb op een @home abbo en daar heb ik nooit packets loss.

  Tevens kun je de waarden die jij test via de PC niet vergelijken als met de Xbox omdat Xbox met een andere protocol communiceert als de PC. Ik heb met mijn PC op mijn Demon internet verbinding nergens geen last van. Alleen wel met mijn Xbox via het zelfde abbo...

  Komt die nieuwe Topic nog.........
   
 5. Eastmaster

  Eastmaster .nl

  Berichten:
  1.778
  Leuk Bevonden:
  2
  Waarom had ik een half jaar geleden dan geen last van packet loss? en nu wel?

  Overigens heb ik nooit problemen als ik host :)

  bij welke spellen gaat het hosten dan niet goed bij jou? en vanaf hoeveel spelers?

  BTW. vind ik een nieuwe toppic niet nodig, misschien dat een andere mod zich daar aan wilt wagen....

  Overigens als je ff naar de thread gaat die ik in me vorige post heb gegeven.... en dan na de laatste pagina's gaat...
  merk je al snel dat ook bij andere providers packet loss optreed.... zelfs bij Planet Internet van MXstream zijn de resultaten 20/25.... dat is het zelfde als wat ik heb nu ( net nog ff getest )
  Planet Internet geeft officieel support op xbox live
   
 6. Pejannl

  Pejannl Lan Guru

  Berichten:
  2.535
  Leuk Bevonden:
  14
  Neen.

  Zaken over Demon abbo's horen in de Demon thread.
   
 7. WarriorSan

  WarriorSan Somewhere in the system...

  Berichten:
  857
  Leuk Bevonden:
  1
  Eastmaster blijkbaar lees jij als XBW moderator niet eens goed de threads die mensen hier plaatsen (eerste thread op pagina 7!!).

  Dus dit is je argument...... omdat er bij andere Internet Providers ook packets loss optreed is het niet erg dat er bij jou (Demon) ook packets loss optreed (huh??) Trouwens een goede internet provider heeft amper tot geen packets loss b.v. @home heb ik altijd 20/20 en een vriend van me woont op een andere adres heeft ook altijd met @home 0% packets loss.

  20/25 zeg je dat is al 20% packets loss (informatie) wat verloren gaat.....en ik wou dat ik met demon 20/25 heb mijn gemiddelde is 16/25 (ja door meerdere keren te testen en dan het gemiddelde uit te rekenen.)

  Blijkbaar houden jullie (ja Penjannl jij ook) meer van "discuseren" in plaats van mede Demon + Xbox Live gebruikers te helpen.
   
 8. WarriorSan

  WarriorSan Somewhere in the system...

  Berichten:
  857
  Leuk Bevonden:
  1
  Voor Penjannl:

  Ik meen dat jij dit zei....

  Ik kwam hier in deze forum omdat ik al contact met demon/microsoft/zyxel heb gehad maar er niks mee opschoot en er in deze forum dus mede gebruikers van Demon Internet en Xbox Live te vinden zijn. Maar het enigste wat er hier in deze "FORUM" / "Topic" gebeurd is tegen elkaar "discuseren".
  Ik ben hier niet gekomen om gelijk te krijgen maar ben van mening dat dit probleem bij meerdere Demon internet gebruikers over komt en hopelijk samen tot een oplosing kunnen komen. Want samen sta je sterk. Ik meen ook dat je dit zei:

  Nogmaals ik wil graag dit oplossen omdat ik van mening bent dat dit niet goed is en omdat zoals jullie al eerder konden lezen ik net zoveel mensen kan hosten en soms 2 mensen meer als met mijn 128Kbit/s upload verbinding en ik heb nu 512Kbit/s upload (maar ik dus meer voor betaal!). En dat ik denk dat ik niet de enigste ben.

  Ik wou dus graag een nieuwe Topic openen omdat een specifiek probleem is en voor andere mensen die ook dat probleem hebben en de topic makkelijker te vinden is. Blijkbaar intereseert het je niet of heb geen zin/tijd om hier als XBW moderator mee bezig te houden. Ik ben hier in deze forum beland omdat ik dit als laaste toevlucht beschouw voor probleem omdat Demon mijn probleem niet erkent. Bedankt nog voor jullie informatie maar hier schiet ik ook niks mee op.
   
 9. Eastmaster

  Eastmaster .nl

  Berichten:
  1.778
  Leuk Bevonden:
  2

  dan moet je ook maar is lezen wat ik typ...

  Wat ik namelijk probeer te zeggen.... in het begin heb ik geen last van packet loss gehad.... ik heb daar nu wel last van..... en nog steeds dezelfde verbinding......

  Als je dan kijkt naar PI, die officieel support geven aan xbl, en gebruikers van PI ook gewoon last hebben van packet loss.... kan het probleem dus heel goed aan de servers van MS liggen!

  en jij moet ff dimmen..... ik probeer je te helpen!! je wilt alles meerdere keren vertellen, maar niet bij welke games je lag hebt.....
  ik had dat van rtcw wel gelezen, maar als dat het enigste game is, waar je der last van hebt...
  Zelf heb ik rtcw niet, maar is het net zoals ghost recon, dat ze gaan checken hoeveel snelheid je lijntje hebt, en dus hoeveel mensen je mag hosten? Bij ghost recon, kan je dat "omzeilen" misschien bij RTCW ook..... In een andere thread heeft men er over gehad, dat het testen van de verbinding niet zo nauwkeurig is, waardoor het gewoon laag uitvalt ( officieel door MS bevestigd )
   
 10. frankie12

  frankie12 Xbox live de gekste

  Berichten:
  228
  Leuk Bevonden:
  1
  ja klopt ik had met chello ook opeens packet loss ook nog nooit last van gehad

  maar wilt demon ghaan nemen;)

  anders krijg ik de moderator weer op mijn dak dat het alleen over demon gaat;)
   
 11. Pejannl

  Pejannl Lan Guru

  Berichten:
  2.535
  Leuk Bevonden:
  14
  Meneer Warriorsan,

  Ik had u al gemeld dat ik het zou opnemen met Demon. Dat is kennelijk niet genoeg voor u. Kennelijk houdt u zich, als XBW user, liever bezig met drammen en dreinen en staat u stomverbaasd te kijken als er in het weekend niet even gauw een oplossing voor een op vrijdagavond door u geconstateerd probleem komt. U bent bovendien van mening dat anderen, als vrijwilliger, maar even naar uw pijpen moeten dansen en u heeft totaal geen respect voor de wijze waarop anderen u trachten te helpen.

  Dat is uw goed recht.

  Ik heb u iets gemeld over mijn packet status. Dat heeft kennelijk bij u de behoefte gewekt om daar allerhande conclusies uit te trekken die onjuist zijn. Ik heb u de juiste conclusie gegeven, maar u gaat allerhande andere conclusies daaraan verbinden.

  Dat is uw goed recht.

  Als u lang genoeg blijft drammen is het *mijn* goed recht om het gevoel te krijgen dat u mij de keel uit gaat hangen. Ik heb in mijn vrije tijd wel wat anders te doen dan elke dag 5 berichten met de zelfde strekking te lezen. Als u het niet erg vindt dan zal ik u niet langer lastig vallen met mijn informatie danwel mijn hulp. U mag gerust hier in de *juiste* thread uw problemen plaatsen. Maar voor u gelden de zelfde forumregels als voor anderen. Dus, niet drammen, of spammen of zo. Problemen melden, graag. Oplossingen melden, graag.

  Vanaf nu gedraag ik mij ten opzichte van uw persoon niet langer als netwerkspecialist, doch als XBW moderator. Dat betekent dat ik u dus niet ga helpen met uw problemen; dat is niet de taak van een moderator. Ik ga wel blijven zorgen dat mensen op de juiste wijze posten, zoals een moderator dat hoort te doen. U wenst dat ik mij t.o.v. u als moderator gedraag. Welnu, die wens breng ik met genoegen in vervulling. Aldus heb ik u een blijde XBW gebruiker gemaakt. U hoeft mij niet te danken.

  Pejannl (en niet penjannl)
   
 12. Pejannl

  Pejannl Lan Guru

  Berichten:
  2.535
  Leuk Bevonden:
  14
  Afgelopen nacht is er groot onderhoud gepleegd aan de infrastructuur van bbned. (O.a. ivm de aangekondigde verhoging van de bandbreedte).

  Vanochtend even de P getest en die staat bij mij nu op een strakke 20:25. Dat is dus prima. (XS4ALL gaf soms zelfs 24/25 maar ja, niet elke provider is technisch zo goed als XS4ALL).

  Tweedens heb ik zojuist de helpdesk gesproken over de aankondiging van bbned waarin gemeld wordt dat de bandbreedte verhoogd gaat worden. Men meldde mij dat men mee zal gaan in die verhoging. Citaat van de bbned website: "512/256 kbits gaat naar 1024/512 kbit/s en 1024/512 kbit/s gaat naar 2048/1024 kbit/s.". Demon bevestigde mij dat klanten met een huidig 2048/512 abbo straks naar 2-8 mbit/1024 up zullen gaan.

  Over de exacte datum dat e.e.a. gaat gebeuren is nog niets met zekerheid bekend, maar men verwacht dat het eind november rond zal zijn.
   
 13. frankie12

  frankie12 Xbox live de gekste

  Berichten:
  228
  Leuk Bevonden:
  1
  tis niet eerlijk ik kan alleen maar dat langzame internet hebben van 512/256:mad:
   
 14. frankie12

  frankie12 Xbox live de gekste

  Berichten:
  228
  Leuk Bevonden:
  1
  ohh sry had de post niet gezien maar is het dan ook zo : ik zit dus te ver van de centrale voor de snellere internet verbindingen dat als je die langzame neemt en ze hem verhogen je dan mee kan gaan??
   
 15. DiaLogical

  DiaLogical 3 red lights

  Berichten:
  2.175
  Leuk Bevonden:
  2
  * begint vreugdedansje
   
 16. Raptiod

  Raptiod ..

  Berichten:
  137
  Leuk Bevonden:
  0
  Ik heb nog ff een vraagje.
  Sinds kort heb ik ook demon met 512/256 kbits. Alleen heb ik hierbij geen Zyxel ethernet modem gekregen, maar een Netopia Cayman 3346. Weet iemand of dit modem wel goed werkt met xbox live?
   
 17. Fruxxxano

  Fruxxxano Active Member

  Berichten:
  357
  Leuk Bevonden:
  0
  kan je met die modem van demon xbox live

  kan je met die modem die je bij demon krijgt nou ja je moet er voor betalen, adsl krijgen, ik dacht dat ik un tijd geleden ergens iets zag staan over dat het niet zou kunnen ofzo maar ik weet dit niet cker

  weet iemand dat wel!!!
   
 18. stefsybo

  stefsybo Active Member

  Berichten:
  373
  Leuk Bevonden:
  0
  In de centrale Demon-thread staat al veel informatie over de problemen met de modems, dus misschien moet je daar eens kijken :)
   
 19. Fruxxxano

  Fruxxxano Active Member

  Berichten:
  357
  Leuk Bevonden:
  0
  daar staat zoveel en ik heb geen zin om da allemaal door te lezen
   
 20. Fardo

  Fardo Well-Known Member

  Berichten:
  27.135
  Leuk Bevonden:
  186
  Thread gemerged ... als je geen tijd wilt vrij maken om het door te lezen .. heb je blijkbaar ook geen probleem :cool:
   

Deel Deze Pagina