1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

[XOne] Dragon Age: Inquisition

Discussie in 'Games' gestart door DulleNL, 4 jul 2011.

 1. Maddmonkey

  Maddmonkey Well-Known Member

  Berichten:
  16.756
  Leuk Bevonden:
  5.435
  Jup, maar dan kan ik ook gewoon door puur alles in KE te stoppen :p Ja de combat is wel lichtelijk saai
   
 2. Rienbu

  Rienbu Active Member

  Berichten:
  2.846
  Leuk Bevonden:
  711
  Kut glitches.. Kan 1 quest niet afmaken omdat een bepaald persoon niet verschijnt. 2e is een quest die ik wou doen via de war table waarvan ik al punten betaald heb en had besloten om later terug te komen. Deze is nu niet meer op de table te vinden en ook niet in mijn journal.
   
 3. allstyles

  allstyles Active Member

  Berichten:
  1.270
  Leuk Bevonden:
  213
  kan wezen dat die quest nou bij een gebied staat,.. soms moet je van het ene gebied naar een andere om een quest af te maken...
   
 4. Rienbu

  Rienbu Active Member

  Berichten:
  2.846
  Leuk Bevonden:
  711
  Klopt. Kwam er vanmiddag achter idd. Thanx evengoed.

  Damn. Al ruim 70 uur in de game zitten en nog lang niet klaar. Heb wel het idee dat ik de main bijna klaar heb maar de rest pffffff.. Langer niet!
   
 5. WinterBase

  WinterBase #VOTEFORRECKA XBW.nl VIP

  Berichten:
  6.594
  Leuk Bevonden:
  654
  Twee vraagjes;

  Welke specialization iis aan te raden voor een dual dagger rogue?
  Krijg ik ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld Solas een Knight Enchanter te maken of kan dat alleen als je zelf ook een mage bent?

  :)
   
 6. PowerLines

  PowerLines #Lemonade

  Berichten:
  3.990
  Leuk Bevonden:
  1
  Nee, je companions hebben een vaste specilization. Solas zal altijd een rift mage zijn. Let er ook op dat je vast zit aan de spec die je kiest voor je inquisitor. Van wat ik heb gelezen is de Assassin goed voor single target damage. Tempest is ook een goede keuze. Het heeft van alles wat met de elixers. Ik denk dat beide specs kunnen werken voor een DW, maar ik ben pas begonnen aan een rogue PT.
   
 7. xerofox

  xerofox were given today

  Berichten:
  1.263
  Leuk Bevonden:
  63
  Ik zou voor Assassin gaan, de tempest en de artificer vind ik beide erg zwak (eigenlijk de gehele Rogue vond ik zwak). Met de Assassin kan je echt voor de critical hits gaan en daarbij veel damage doen. Je kan solas niet veranderen qua specialization, alle 3 de AI mages hebben een specialization die al vast staat. Vivvienne is in dit geval de Knight Enchanter, Solas een Rift Mage en Dorian een Necromancer.

  Ik zou als ik jou was 1 tank meenemen (Blackwall), 2 mages (knight enchanter en Rift Mage) en jijzelf als Assassin.
   
  WinterBase vindt dit leuk.
 8. MAD 1976

  MAD 1976 Useless info here...

  Berichten:
  9.044
  Leuk Bevonden:
  1.285
  Mee eens....helaas.

  Ik was in DA: O en DA2 beide altijd een dual wielding rogue, heerlijke klasse in die games, maar in DA:I valt die inderdaad best tegen....

  Heb net de Assassin gekozen als specialization, hopelijk wordt het wat beter nu.
   
 9. WinterBase

  WinterBase #VOTEFORRECKA XBW.nl VIP

  Berichten:
  6.594
  Leuk Bevonden:
  654
  Dank, ja eens als ik de game nog eens opnieuw zou spelen dan zou ik geen rogue spelen. Denk eerder een mage.

  Nog een reden waarom je Blackwall noemt en niet Cassandra? :)
   
 10. Badstreak

  Badstreak Veteran

  Berichten:
  2.519
  Leuk Bevonden:
  6
  Blackwall is een champion, wat hem simpelweg de beste tank maakt. Tempest is trouwens ook erg goed, zeker voor nightmare.
   
 11. Kevf

  Kevf Hardcore poster

  Berichten:
  16.896
  Leuk Bevonden:
  983
  Ik wissel eigenlijk constant af met wie ik meeneem, dat zorgt voor leuke gesprekken :)

  Net het stuk met Alexius voorbij
  Gaaf hoe ik eindelijk echt mijn tactical cam nodig had (ik speel op hard). Derde keer had ik hem neer. Sowieso een ontzettend vet stuk om zo in de toekomst te spelen

  Vet stuk in het spel. Verder ook erg genoten van Stormcoast als gebied.

  Hoe doen jullie dat qua quests? Ik pik er gewoon random steeds een paar uit en ga soms weer terug naar de main.
   
 12. PowerLines

  PowerLines #Lemonade

  Berichten:
  3.990
  Leuk Bevonden:
  1
  Je kan Cassandra wel als je tank gebruiken though. Althans, op hard had ik geen problemen met haar als mijn main tank. Blackwall is natuurlijk wel beter in die rol met zijn spec, maar Cass is ook te doen.
   
 13. Gakkie

  Gakkie Black Queen

  Berichten:
  9.595
  Leuk Bevonden:
  689
  Wat maakt Blackwall een betere tank dan Cassandra? Als je ze dezelfde skills geeft zijn ze toch gelijk? En wat Cassandra een betere 2-handed damage dealer dan Iron Bull?

  Ik zat idd op een 2 hander te wachten die guard on hit geeft. Die heb ik nu (paarse), maar de dps is wel sruk minder, slechts 158 tegen 218. Toch hou ik deze voorlopig met Iron Bull.

  Is dat ook de beste keuze voor een rogue archer? Heb niks met die andere twee opties ...

  Zal Solas eens vervangen door Vivienne. Verder een epic (paars) shield gevonden met gave stats, waaronder 15% healing of damage done over 10s. Maar het meest weirde is dat dat shield eruit ziet als een grote ronde kaas met en stuk eruit en waar een mesje er is ingestoken :D

  [​IMG]

  Bijna Crestwood gecleared, wat een sfeervol gebied!

  De draak in de Hinterlands geprobeerd, 1 keer, met mijn level 13 party, maar toen kwam ik tot hij nog 25% health over had. Geen micro management gebruikt, puur 3th person action. Kom later nog wel eens terug. Draak is ook L13 dus ...
   
 14. PowerLines

  PowerLines #Lemonade

  Berichten:
  3.990
  Leuk Bevonden:
  1
  Elk warrior kan redelijk tanken als je hem/haar specct in de Vanguard tree (taunts, armor buffs, guard generation). Spec je de character nog verder in de shield/sword tree, dan krijgt die nog meer defensive stats/abilities. Al met al zorgt dit al voor een redelijk tanky personage. Waarom Blackwall beter kan tanken dan Cassandra is door de skill tree van een Champion. De champion skill tree geeft nóg meer guard generation, nóg meer armor/guard buffs, extra aoe taunt en de walking fortress ability (invincibility spell). Als het op tanken aan komt, dan is die specilization gewoon het beste. Cassandra's Templar focust zich meer op demons en wat party buffs, maar het kan het niet opnemen tegen de Champ wat betreft tanken. Enige reden waarom ik Cass als mijn tank had, was omdat ik haar een leuke character vond met leuke party banter.

  Er is een fade-touched material die je kan gebruiken om je armour/weapons guard generation te geven. Dit komt in een aparte masterwork slot. Je levert dan niet per se dps in, mits je een goede schematic gebruikt met high grade materials zoals dragon bone. Je kan de DPS altijd nog omhoog krikken met runes en/of item enhancements (ben even de naam kwijt. Denk hierbij aan hilts/hafts bij zwaarden).
   
  Gakkie vindt dit leuk.
 15. Gakkie

  Gakkie Black Queen

  Berichten:
  9.595
  Leuk Bevonden:
  689
  Thanks voor de info over Champion specialty bij Blackwall. Ik vind het helemaal geen leuk Character, dus weil hem niet meenemen. Hou het nog bij Cassandra als tank, wat goed gaat. Iron Bull is nog een twijfeltje, mss dat ik hem verruil voor een Mage. Solas ga ik denk ik wel vervangen door Vivienne.
   
 16. Maddmonkey

  Maddmonkey Well-Known Member

  Berichten:
  16.756
  Leuk Bevonden:
  5.435
  Ik gebruikte Blackwall eerst ook echt nooit. Sinds die specialisation is mijn hele party omgegooid en ging ik andere meenemen en na de personal quests en de dialogen merk ik dat je die dan ook veel beter gaat waarderen. Blackwall vind ik nu best wel een toffe character. Solas vind ik soms een beetje triest :p met zijn spiritvriendjes
   
 17. Yellow 13

  Yellow 13 Well-Known Member

  Berichten:
  26.098
  Leuk Bevonden:
  4.721
  Heeft deze game echt zo'n lange intro met allemaal tutorial uitleg? Ik heb alleen nog maar tot vlak na de breach gespeeld, dus weet eigenlijks niets.

  Ik speel hem op de 360. Waarom Yellow? Omdat ik de overige twee games ook op de 360 heb. :p:oops:
   
 18. xerofox

  xerofox were given today

  Berichten:
  1.263
  Leuk Bevonden:
  63
  DA: I heeft een tutorial van ongeveer 10-15 uur, pas na een bepaald moment komt het spel op gang qua alles. Tijdens mijn eerste playthrough bleef ik lang hangen in bepaalde gebieden waardoor ik na 20 uur pas door had dat er nog veel meer te doen is qua RPG elementen.
   
 19. PowerLines

  PowerLines #Lemonade

  Berichten:
  3.990
  Leuk Bevonden:
  1
  Blackwall werd inderdaad een stuk boeiender na zijn personal quest.
   
 20. Daz

  Daz

  Berichten:
  16.099
  Leuk Bevonden:
  2.256
  Vanochtend even verder gegaan met de main story omdat ik alle andere gebieden voor 70% had afgerond (Hinterlands, Storm Coast, Fallen Mire, alleen nog niet naar de Oasis geweest).
  Moest de missie doen dat je Haven moest beschermen tegen de Invasion en dat op een gegeven moment The Elder One naar binnen komt met z'n draak, wat een sfeer had deze missie. De muziek is echt top notch. En dan het stukje in het 'kamp' na het kapot gaan van Haven, dat iedereen opeens begon te zingen. Dat gaf me echt letterlijk kippenvel. En daarna Skyhold met jouw 'presentatie'. Heerlijk. GOTY 2014 voor mij.
   

Deel Deze Pagina