[PC] Euro Truck Simulator 2

Discussie in 'Games' gestart door Zifnap, 5 jan 2013.

 1. Martijnn

  Martijnn Disco disco, good good!

  Berichten:
  3.265
  Leuk Bevonden:
  631

  Ikzelf laat Promods eigenlijk links liggen, ik vind het super tof en knap wat ze doen. Maar ik kan echt genieten van de zeer stabiele vanilla game, nooit gezeur met incompatibiliteit en zo.
   
 2. Yellow 13

  Yellow 13 QOTY 2019 XBW.nl VIP

  Berichten:
  22.560
  Leuk Bevonden:
  2.577
  Ik zelf ook niet, maar het draait er ook om wat voor systeem je hebt. Ik zelf heb een systeem wat gebouwd is voor 4K, in elk geval de resolutie verhouding, maar ik draai alles op Ultra nu. Is ook niet zo vreemd met een GTX 1080 ti kaart. Alleen een dag met 510 PK en andere upgrades zonder aanhang speelt gewoon veel te soepel. Ga echt vaak veel te hard, zeker zonder aanhang, lijkt verdorie wel een racemonster van de Dakar. :+ Morgen toch even kijken wat voor vracht ik ga doen. Doe wel gelijk een lange, even rustig stukje tot de tank leeg is. :)
   
 3. Martijnn

  Martijnn Disco disco, good good!

  Berichten:
  3.265
  Leuk Bevonden:
  631

  Oh hier draait ets2 ook soepel op 4k. Het is best een flinke pc, maar daar doel ik niet op. Het gaat me om de totale stabiliteit / betrouwbaarheid van mods. Mods kunnen namelijk ook met je savegame fucken.
   
  Yellow 13 vindt dit leuk.
 4. Yellow 13

  Yellow 13 QOTY 2019 XBW.nl VIP

  Berichten:
  22.560
  Leuk Bevonden:
  2.577
  Ja, kan best zijn dat ik de pro mods bij de volgende update ook niet meer doe. Dan maar niet naar IJsland kunnen rijden. IJsland ziet er echt mooi uit in de pro mods, net als veel stukken infrastructuur, maar ik ben het ook zat om steeds 2 euro neer te leggen voor elke grote update als ik hoogstens een paar vrachten per speelperiode doe. Dus wellicht inderdaad het gezeik vermijden en helemaal overnieuw beginnen.

  Kun je misschien nog even uitleggen wat jij zo tof vind aan de game zonder bijvoorbeeld de pro mods? Lijkt mij nog wel redelijk saai.

  Ik neem wel een leveling mod, heb geen zin om na honderden uren speel tijd nog eens honderd uur of meer te streken om op level 36 te komen. Dat heb ik één keer gedaan zonder cheats, nooit weer. Is ook niet de enige game waarmee ik dat heb. Rome 2 - Total War ook zo zo'n voorbeeld waarbij ik niet alles netjes wil spelen gezien de tijd die erin gaat. :)
   
 5. Yellow 13

  Yellow 13 QOTY 2019 XBW.nl VIP

  Berichten:
  22.560
  Leuk Bevonden:
  2.577
  Realistic Traffic Mod... geweldig om echt te moeten uitkijken voor het verkeer. _O_
   

Deel Deze Pagina