1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

[XOne] FIFA 12 Ultimate Team [Deel 6]

Discussie in 'Games' gestart door Siemenn, 16 nov 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Siemenn

  Siemenn pee es vee

  Berichten:
  7.883
  Leuk Bevonden:
  444  [​IMG]

  Platforms
  Xbox 360 | PS3 | PC | Telefoon | DS/3DS | PS2 | PSP | Wii

  Ontwikkelaar:
  Electronic Arts

  Uitgever:
  Electronic Arts

  Genre:
  Sport (Footie)

  Releasedatum:
  29 september 2011*

  Kosten:
  GRATIS

  Officiële Website:
  EA Sports


  * Spelers die ook FIFA 11 Ultimate Team hebben gespeeld krijgen eerder toegang tot de Web Applicatie. Deze spelers mogen vanaf 20 September al rondsnuffelen in de nieuwe FIFA 12 Ultimate Team WebApp. Deze spelers zullen twee gratis pakketjes krijgen met spelers en items, zodat deze spelers beloond worden voor het spelen van het vorige deel. Naast de twee standaard pakketjes zullen deze spelers ook elke dag kleinigheidjes krijgen, namelijk coins, Bid Tokens (waarmee je op de WebApp kan bieden op de Transfer Markt) of nog eens pakketjes met spelers en items.

  [gb]Regels[/gb]

  Welkom bij alweer het zesde deeltje van FIFA 12 Ultimate Team, er gelden hier een aantal kleine regels.
  • Het verkopen van coins mag niet gedaan worden op dit forum, dus houd deze zaken buiten. Is dit toch nodig, doe het dan via de PM.
  • Ga niet offtopic; slow-chatten is niet toegestaan. Houd het bij FIFA 12 Ultimate Team. Wil je het over FIFA12 in het algemeen hebben, ga dan naar het FIFA12 deeltje.
  • Algemene FAQ regels, en dan vooral: geen ruzies creëeren.

  [gb]Wat is Ultimate Team?[/gb]

  FIFA Ultimate Team is sinds FIFA09 één van de meest gespeelde gamemodes van de Electronic Arts games. Het doel van FIFA Ultimate is om je droomploeg samen te stellen door duizenden kaarten te verzamelen en uit te wisselen. Deze kaarten kan je krijgen door ze te kopen met coins, die je weer verdient door wedstrijden te spelen (en te winnen).

  De wedstrijden

  Er zijn drie verschillende soorten wedstrijden:

  • Toernooien - je kunt deelnemen aan verschillende toernooien (met verschillende vereisten voor participatie). Je hebt online toernooien, waarbij je per ronde tegen een andere online speler op de wereld moet (met zijn eigen 'ultieme team'), en offline toernooien, waarbij je tegen de computer moet spelen. De moeilijkheidsgraad (Professional/World Class/Legendary) verschilt per toernooi. Het geldbedrag wat je kan winnen als je het toernooi wint (als prijs) verschilt ook per toernooi, gebaseerd op de moeilijkheidsgraad van het toernooi.
  • Online wedstrijden - een soort Head to Head-systeem waarbij je tegen andere spelers speelt, met hun eigen 'ultieme team'.
  • Offline wedstrijden - tegen de computer, waarbij je het team en de moeilijkheidsgraad van de tegenstander mag kiezen. Hoe beter het team en hoe hoger de moeilijkheidsgraad, hoe meer coins je uiteindelijk wint.


  De kaarten

  In het spel heb je de bronzen, zilveren en gouden kaarten. De bronzen kaarten zijn middelmatige spelers (skills van rond de 50 tot 65), de zilveren zijn wat beter (66 tot 75 ongeveer) en de gouden zijn de betere spelers (76 tot 99). Ook heb je spelers die glimmend zijn, zowel bij bronzen, zilveren als gouden kaarten. Deze spelers zijn zeldzamer, vaak beter (echter is hier geen skill level aan te binden) en dus ook duurder. Om heel breed aan te geven welke spelers nou 'shiny' zijn: de goede spelers (met uitzonderingen waar alleen EA redenen voor heeft). Je begint uiteraard met bronzen kaarten, de 'slechtste' kaarten. Als je geluk hebt, zit er in je starterspack (het pakket met een selectie spelers die je krijgt om mee te beginnen) ook een zilvere speler.

  Maar hoe kom ik dan aan deze kaarten? Je moet ze kopen! Je verdiend per wedstrijd die je speelt een aantal coins. De hoeveelheid coins hangt af van een aantal factoren: hoeveel goals je gemaakt hebt, hoeveel schoten je op doel heb gelost, hoeveel balbezit je hebt gehad, hoe goed het andere team is en... of je de wedstrijd wel helemaal uitgespeeld hebt! Er zijn nog wel een aantal factoren maar dit zijn zo’n beetje te best betalende. Je zal in het begin dus veel met bronzen spelers spelen want de prijzen voor de pakjes zijn niet al te laag: bronzen pakjes kosten 400 coins, zilveren pakjes kosten 2,500 coins en de gouden pakjes kosten 5,000 coins. Ook heb je per pakje nog de premium versie, waarin je meerdere 'shiny' kaartjes zult vinden. Deze pakjes zijn dus ook veel duurder. Hier een overzicht:
  • Brons Pakje- 400 coins (bevat 12 items, vooral bronze én 1 'shiny')
  • Premium Brons Pakje - 750 coins (bevat 12 items, vooral brons én 3 'shinies')
  • Zilver Pakje- 2.500 coins (bevat 12 items, vooral zilver én 1 'shiny')
  • Premium Zilver Pakje - 3.750 coins (bevat 12 items, vooral zilver én 3 'shinies')
  • Gouden Pakje - 5.000 coins (bevat 12 items, vooral goud én 1 'shiny')
  • Premium Gouden Pakje - 7.500 coins (bevat 12 items, vooral goud én 3 'shinies')

  Deze pakjes zullen ook gekocht kunnen worden voor Microsoft Points.


  Het behouden en onderhouden van je team en de kaarten

  Nu komen we bij het wat ingewikkeldere gedeelte. Elke speler heeft namelijk een contractduur, elke speler gaat gemiddeld 7-8 wedstrijden mee, daarna loopt zijn contract af en zonder dat je het door hebt ben je ‘m kwijt. Je moet namelijk van elke speler bijhouden hoelang hij nog in je team speelt, en zodra zijn contract afloopt, kun je deze verlengen met de ‘Contract Cards’. Een contract card bevat verlenging van contracten voor alle drie de soorten kaarten. Zo'n contract card kan je krijgen in pakjes (als 'item'), maar ook kopen op de Trade Pile. Spelers die geblesseerd raken kun je sneller laten helen met de ‘Healing Cards’. Is je speler bijvoorbeeld geblesseerd aan zijn schouder, dan heb je de healing card ‘shoulder’ nodig om zijn schouder te fixen. Deze healing cards zijn - net als de contract cards - te vinden in pakjes, of op de Trade Pile (als andere spelers ze willen verkopen).

  Denk je: 'Wat lult die gast nou steeds met zijn 'Trade Pile'? Ik zal het je even uitleggen. Heb je een kaart die je niet wilt of die je weg moet gooien, kun je ‘m op je Trade Pilegooien, en vervolgens te koop aanbieden. Andere spelers vinden jouw kaart op de Trade Pile of zoeken op de criteria van jou kaart en kunnen een bod uitbrengen of direct je kaart kopen voor een bepaald bedrag, door jou ingesteld. Zelf kan je instellen vanaf wel bedrag andere spelers kunnen bieden ('Start Price'), voor welk bedrag andere spelers jouw spelers direct mogen hebben ('Buy Now Price') en voor hoe lang jouw spelers op de Trade Pile zal moeten staan.

  [gb]Veelgestelde vragen[/gb]

  Wat is het Team Of The Week?

  Team Of The Week is een team wat wekelijks wordt samengesteld door Electronic Arts. De spelers die de afgelopen week het best hebben gespeeld in de competitie (goals/assists/belangrijke rol) zullen in dit team zitten. Deze spelers zullen beter gemaakt worden, met zo'n 1 à 3 punten overall. Dit verschilt per speler en qua zijn spel van de afgelopen week. Heeft Rooney er drie gescoord voor Manchester United tegen Chelsea in de topper voor het kampioenschap, dan zal je hem hoogstwaarschijnlijk terugvinden in de Team Of The Week. In plaats van dat hij een overall van 88 heeft, zal hij nu misschien wel 90 zijn en zullen zijn (aanvallende) stats verbeterd zijn.

  Maar wat heb ík hier dan aan? Nou, deze spelers (basis + bank) zijn te verkrijgen in de pakjes en zijn te herkennen aan de zwarte kaartjes. Ze zíjn gouden spelers, maar hebben een zwarte kaart, omdat ze IF (In-Form) zijn. Ze zijn hierdoor beter, duurder en zeldzamer.


  Waar kan ik de Team Of The Week vinden?

  Op het Electronic Arts FIFA Ultimate Team forum. De eerste TOTW: Hier!


  Wat is chemistry en waar dient dit voor?

  Chemistry is een rating, gebaseerd op het hebben van overeenkomsten tussen je spelers in je eigen team. Spelers uit dezelfde league, team of land (hun nationaliteit) hebben een overeenkomst met elkaar wanneer deze naast elkaar worden opgesteld. Deze overeenkomsten zorgen voor persoonlijke chemistry bij de spelers en uiteindelijk ook voor de totale chemistry in het team (van 1 tot 100).

  Spelers zonder overeenkomsten die naast elkaar opgesteld worden hebben dus geen weinig onderlinge chemistry, alleen de basis chemistry (lees verder).

  Waarom is chemistry belangrijk?

  Chemisrty zorgt ervoor dat de spelers in je team beter zullen spelen. Spelers met een hoge chemistry staan vaker op een goede plaats, passen komen beter aan en het hele team draait beter. Dit is duidelijk te merken en enorm handig.

  Een voorbeeld: Een team van Eredivisiespelers (met een algemene rating tussen de 70 en 75) met 9 of 11 team-chemistry, zal fijner spelen dan een team van spelers (met een algemene rating van 8:cool: met een chemistry van rond de 6 à 7. Bij het tweede team blijven de spelers in de dekking staan, kan de bal stukken minder snel rond gaan en zullen de spelers sneller moe raken. Daarnaast zal ook het afronden stukken makkelijker gaan met het eerste team.

  Hoe werkt chemistry?

  Een spelers die je op een positie zet krijgt chemistry door de volgende zaken:

  Basis chemistry:
  • De positie waar hij op staat is ook vermeld op zijn kaartje. (ST moet bijvoorbeeld op ST, een RW op CAM zorgt voor minder chemistry). Heeft je speler niet de juiste positie, kan je de positie nog altijd aanpassen met position-kaartjes. Een RW kan bijvoorbeeld RF en RM worden, terwijl een ST met de juiste kaartjes zelfs naar CF kan veranderen, daarna naar CAM, daarna naar CM en dáárna naar CDM. Ibrahimovic zie je dus ook vaak op de CDM positie terugkomen (vanwege zijn lengte). Van een RW kan je dus jammer genoeg alleen maar een RM of RF maken, geen ST meer (en dus ook geen CF/CAM/CM/CDM).
  • De formatie van de speler (kan je vinden door op de speler te gaan staan en met je rechter stick op hem te klikken) moet kloppen met de formatie waarin jouw team speelt (bijvoorbeeld 4-4-2). Om de favoriete formatie van een speler te veranderen kan je formation-kaartjes kopen.

  Hogere chemistry krijgt de speler door:

  De spelers waar de betreffende speler direct naast staat (aangegeven door de lijnen tussen de verschillende posities) hebben de volgende overeenkomst met de speler:

  • Zelfde league (dus bijvoorbeeld Liga BVVA)
  • Zelfde nationaliteit (bijvoorbeeld Argentijns)
  • Zelfde club (bijvoorbeeld Real Madrid)
  Hoe meer overeenkomsten de speler heeft met de spelers om hem heen, hoe hoger zijn chemistry (tot maximaal 11)

  Let op: Je kan niet simpel de overeenkomsten optellen. Met een aantal overeenkomsten is 9 goed te halen, maar om de maximale 11 te halen, moet de speler aan veel vereisten voldoen.

  Daarnaast: de geschiedenis van de speler heeft geen waarde. Als je bijvoorbeeld Suárez terughaalt naar Ajax, zal hij een lage chemistry hebben (rond de zes) en dus niet lekker meedraaien.


  Hoe zie ik hoeveel chemistry me spelers hebben?

  Als je jouw eigen team bekijkt kan je met de rechter stick naar links en rechts bewegen om allerlei feiten te zien (formatie, aantal contracten) en ook chemistry. Als er negen staat is het verstandig de speler te selecteren want chemistry 11 kan je alleen lezen als je een speler heb geselecteerd.

  Daarnaast kan je de chemistry van het team als geheel zien bovenin. Dit is wederom geen optelsom van alles bij elkaar. Een coach is bijvoorbeeld nodig om 100 te krijgen. Probeer gewoon er één te kopen en je spelers zo’n hoog mogelijke chemistry te geven en deze wordt vanzelf 100!


  Hoe krijg ik dus makkelijk chemistry?

  Het makkelijkst om chemistry te krijgen, bijvoorbeeld iedereen 9 (wat de meeste teams hebben), is om een team te maken van één competitie. Als alle spelers de juiste positie, juiste formatie en allemaal uit dezelfde league komen heb je 9 chemistry met gemak voor elke speler en speelt het hele team super!

  Als elke speler uit je team dezelfde nationaliteit heeft heb je ook 9 chemistry voor elke speler! Het Nederlands Elftal is dus ook een optie!


  Hoe haal ik 11 chemistry?

  Om 11 chemistry voor een speler te halen moet de speler die je 11 chemistry wilt geven met elke aangrenzende speler (de speler waarmee hij met lijnen is verbonden) twee overeenkomsten hebben.

  Dit kan makkelijk door bijvoorbeeld om die speler heen alleen maar spelers uit zijn club neer te zetten (twee overeenkomsten zijn dan league en club) maar dit kan ook bijvoorbeeld als een van de omringende spelers zowel uit dezelfde league komt, als dezelfde nationaliteit heeft. Dan hoeft de club niet hetzelfde te zijn.

  Bij het volgende team zit een voorbeeld van allebei en bij de speler staat ook chemistry:

  Opstelling: 4-3-3. (Liga BVVA)
  Code:
  Di Maria (11)  --  Higuain (11)  --  Messi(11)
  
  |             |           |
  |             |           |
  
  Kaka (11)   --   Alonso (11)   --  Xavi (11)
  
  |    \         / \     /    |
  |    \        /  \    /    |
  
  Marcelo(11) -- Pepe (9) -- Pique (9) -- S. Ramos (11)
  
             \     /
              \    /
  
              Casillas (11)
  
  De spelers hebben allemaal chemistry van ieder geval 9 omdat ze allemaal in de Liga BVVA spelen. De 11 is omdat:
  • Di Maria: Higuin en Kaka spelen bij hetzelfde team (dat Higuain ook nog Argentijn is is alleen mooi meegenomen).
  • Higuain: Alonso en Di Maria spelen bij dezelfde club. Messi niet maar is wel Argentijn waardoor 11 chemistry voor higuain mogelijk is.
  • Messi: Zoals je raad, Xavi zelfde club en higuain Argentijn.
  • Kaka: Marcelo, Alonso en Di Maria zijn ook Real Madrid en Marcelo toevallig ook nog Braziliaan
  • Alonso: Moeilijke positie om 11 te krijgen maar hij heeft het omdat Kaka, Pepe en Higuain allemaal Real Madrid zijn. Xavi en Pique waar hij mee verbonden is zijn van dezelfde nationaliteit waardoor hij 11 chemistry kan krijgen want iedereen heeft twee overeenkomsten.
  • Xavi: Alonso en Ramos zijn mede-spanjaarden. Messi en Pique (ook Spanjaard) zitten bij hem in het team.
  • Marcelo: Pepe, Alonso en Kaka zijn mede clubspelers.
  • Pepe: heeft maar 9. Ondanks dat Kaka, Alonso en Marcelo twee overeenkomsten met hem hebben heeft Pique dit niet (alleen de league als overeenkomst) waardoor hij maar 9 heeft
  • Pique: ook 9, omdat Pepe niet van dezelfde nationaliteit óf club is.
  • S. Ramos: Heeft 11 want is omringd door Spanjaarden waarvan er één ook nog bij zijn club speelt (Alonso)
  • Casillas: Krijgt 11 omdat alleen Pepe (mede clubgenoot) en Pique (mede Spanjaard) met hem verbonden staan. Ondanks dat deze twee zelf maar één overeenkomst hebben met elkaar heeft de chemistry van Casillas hier niks mee te maken. Als je hier Valdes neer had gezet van Barcelona had je wel maar 9 gehad. Deze had alleen de league overeenkomst namelijk met Pepe.
  Dit team had makkelijk 11 chemistry kunnen hebben voor iedereen. Hoe? Vervang Pique voor Raul Albiol. Kijk maar of je die snapt!

  Nog makkelijker 11 chemistry krijgen was gewoon door elke Barcelona speler te vervangen voor één van Real Madrid of elke Real Madrid speler door één van Barcelona! Zo lang ze allemaal maar de goede positie en favoriete formatie hebben!

  Wat zijn de hybrid teams?

  Hybrid teams zijn teams gemaakt van spelers uit verschillende league die toch voor iedereen minimaal 9 chemistry geven. Deze zijn moeilijker te maken maar soms wel heel handig omdat je zo uit elke league bepaalde kwaliteiten kan halen. Meestal word de link tussen de spelers gelegd door de nationaliteit. Van Persie uit de Premier League word bijvoorbeeld gelinkt aan Sneijder (Serie A, maar wel Nederlander) die weer verbonden staat met bijvoorbeeld Engelaar (Eredivisie, maar wel Nederlander).

  Hybrid teams zijn leuk om te maken omdat het puzzelen is om iedereen 9 chemistry te geven maar toch de beste spelers te gebruiken. Als je een leuk team hebt en het echt een beetje begrijpt moet je maar eens kijken. Vegeta gaat bijvoorbeeld voor een Hybrid-team omdat hij twee spitsen ontzettend fijn vindt spelen, maar die echter geen enkele overeenkomst hebben met elkaar. Één tip geeft Vegeta je nog mee: Kijk gewoon goed rond en oefen wat en je hebt chemistry vanzelf onder de knie en dan bouw je binnen de kortste keren een super goed team met hoge chemistry.

  [gb]Handige links[/gb]

  http://ultimatedb.nl/ - de Database van Ultimate Team; vind hier al de spelers, hun stats en hun gemiddelde prijzen. Handig!
  Electronic Arts FIFA Ultimate Team forum - Het Ultimate Team forum van Electronic Arts, waar je nieuwtjes en de TOTW kan vinden. Ook kan je hier ruilen, kopen en spelers te koop zetten online.

  [gb]Plaatjes/Screenshots[/gb]

  [​IMG]
  Pas je formatie aan zoals jij hem wilt hebben. Rechts kan je de rating en chemistry (uitleg is hierboven gegeven) van je team zien, twee belangrijke aspecten voor jouw succes.

  [​IMG]
  Hier wordt een pakketje van spelers en items geopend. Pakketjes kunnen gekocht worden met coins (hoeveelheid verschilt per soort pakje) en Microsoft Points. De prijzen zullen gegeven worden in de Store, waar je de pakketjes kan kopen. Bij het openen van pakketjes kan je kiezen: wil je de speler of de item houden, wil je hem verkopen of gooi je hem direct weg omdat je hem niet nodig hebt. Tip: De Rooney zou ik niet weggooien ;).


  [gb]Trailer[/gb]

  [yt]uP04-WcZGF4[/yt]​


  [gb]Vorige deeltjes en credits[/gb]

  Credits aan:
  Siemenn voor de startpost.
  Vegeta voor de uitleg over chemistry.

  Eerdere deeltjes:
  Deel 1 door Siemenn
  Deel 2 door Siemenn
  Deel 3 door Siemenn
  Deel 4 door Generaal
  Deel 5 door Siemenn
  Dit deeltje door.... Siemenn!

   
 2. Siemenn

  Siemenn pee es vee

  Berichten:
  7.883
  Leuk Bevonden:
  444
  Nieuwe Team Of The Week:

  TOTW 10 players will be available in packs 16th November at 6pm GMT.
   
 3. xCil

  xCil New Member

  Berichten:
  94
  Leuk Bevonden:
  0
  Ik ga denk ik IF Bruno Alves halen, tenzij ik 4-2-2-2 ga spelen met mijn Russische team. Dan kan ik het centrale middenveld zo zetten dat er een BPL verdediging achter zit, wat lekkerder speelt.

  Wat raden mensen me aan? 4-2-2-2 of 4-2-3-1?
   
 4. Siemenn

  Siemenn pee es vee

  Berichten:
  7.883
  Leuk Bevonden:
  444
  Allebei onlogisch bij de Russische competitie, IMO. De flanken zijn daar enorm goed en snel..
   
 5. Don Juan

  Don Juan Do The Moonwalk

  Berichten:
  3.475
  Leuk Bevonden:
  32
  Ik zou een all russian 41212 maken. Geloof me, dat is bazig!!

  Siemen dus zegt. Doedelzak op links en mcgeady op rechts!!! Wat ook erg lekker is dat de lb en Rb er overheen knallen. En zij het vaak overnemen.

  @ amersfoorter;

  Ja man defensive helpt iets. Maar toch vind ik ze teveel naar voren. Kijk Rb en lb geen probleem maar bij die kanaries hebben ze het gewoon alle 11... Wel jammer want je kan zo echt een ziek team maken. Ik geef het vanavond nog ff een paar potjes. En anders gaan ze direct in de sale!! En dan haal ik ome Bruno nog ff en de rest laat ik op de bank staan.
   
  Laatst bewerkt: 16 nov 2011
 6. Zinu

  Zinu Active Member

  Berichten:
  64
  Leuk Bevonden:
  0
  Zo, mijn bundesliga elftal is nu wel af zo:
  http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#fAalnSdRbbZMo

  Speelt heerlijk. Podolski is een beest! 77 goals in 69 wedstrijden, en dan met Gomez erlangs ben je fysiek amper af te stoppen. Dan Ribery, Gotze en Muller erachter om die bal er uit de tweede lijn in te naaien en ik win bijna alles!

  Ook apart, Schmelzer is maar 77, maar volgens mij is er weinig beters te krijgen. Is snel, heeft een goede pass en verdedigend ook verassend sterk!. Net als Subotic.
   
 7. xCil

  xCil New Member

  Berichten:
  94
  Leuk Bevonden:
  0
  Ik heb gekozen voor 4-2-3-1 uiteindelijk en ben al ver met inkopen. Veel spelers voor 5k goedkoper dan verwacht. Maar even iets anders: wie zal ik op CF zetten en wie CAM? Het gaat dus om Eto' o en Welliton. Ik neig zelf naar Eto'o, maar ben toch benieuwd naar jullie mening.

  Beetje veel vragen laatste tijd. Na dit team gaat dat veranderen, denk ik.


  @ Zinu, mooi team man!
   
 8. Mr. Polska

  Mr. Polska AJAX ***

  Berichten:
  396
  Leuk Bevonden:
  0
 9. Siemenn

  Siemenn pee es vee

  Berichten:
  7.883
  Leuk Bevonden:
  444
  Wie zet je in de spits dan? Zowel Eto'o als Welliton zijn niet echt goed als CF, want dat zijn echte spitsen. Net als Doumbia of Vagner Love. Daar moet je een IF Danny of Carlos Eduardo neer zetten, met een goede steekpass.

  ------------------------- IF Doumbia -----------------------------
  -- Welliton -------------- IF Danny -------------- Eto'o ----------
  ----------- IF Eremenko --------- Roberto Carlos ---------------
  -- Ansaldi ----- IF Bruno Alves -- IF Bochetti ------ Anyukov --
  -------------------------- Akinfeev --------------------------------

  Dan heb je voor back-up:
  Honda CF
  Carlos Eduardo CF
  Vagner Love ST
  IF Emenike ST
  Etc.

  Wel snelle zijkantspelers met Welliton en Eto'o en beestenspits :).
   
 10. Don Juan

  Don Juan Do The Moonwalk

  Berichten:
  3.475
  Leuk Bevonden:
  32
  Een 4231 is echt een waist voor de russiche Comp. Ze hebben namelijk behoorlijk snelle wingers en beesten van spitsen....

  Maar als ik dan toch een cf moet aanraden zou ik voor Honda gaan. Meesterlijke passjes, gruwelijke vrije trap. En dodelijke krullie krullie schot.
   
 11. Siemenn

  Siemenn pee es vee

  Berichten:
  7.883
  Leuk Bevonden:
  444
  Dan is IF Danny beter, vind ik. Hij is sneller, heeft een betere pass en is een betere dribbelaar. Danny heeft ook een redelijk goed schot. En voor de gruwelijke vrije trap heb je Roberto Carlos al ;).
   
 12. Alpine

  Alpine Active Member

  Berichten:
  2.450
  Leuk Bevonden:
  5
 13. N1ght f4lls

  N1ght f4lls Member

  Berichten:
  79
  Leuk Bevonden:
  0
  Mijn team met Brazilianen bestaat is nu zo.

  ----------------Pato----Nilmar-----------------
  Carlos eduardo-------------Diego------------
  ------------Willian----Iyazia (zoiets)--------
  Marcelo--Dede---Alex silva-------Rafael----
  ----------------Julio Cesar---------------------

  Iemand nog tips? ik dacht zelf nog aan robinho in plaats van Diego.
  Wie heeft er een goede verdedigende middenvelder? die zoek ik nog naast Willian. (Dit is echt een beest trouwens)
   
 14. Don Juan

  Don Juan Do The Moonwalk

  Berichten:
  3.475
  Leuk Bevonden:
  32
 15. Banweezy

  Banweezy Kanyeezy

  Berichten:
  1.118
  Leuk Bevonden:
  17
  Ramires IF op de CDM!!! Beest!
   
 16. Siemenn

  Siemenn pee es vee

  Berichten:
  7.883
  Leuk Bevonden:
  444

  Hoeveel coins heb je te besteden?
   
 17. N1ght f4lls

  N1ght f4lls Member

  Berichten:
  79
  Leuk Bevonden:
  0
  Ik heb nu 10000 coins en ik heb in middels Naldo al gekocht voor centraal achterin.
   
 18. AssasinOfDeath

  AssasinOfDeath Active Member

  Berichten:
  1.165
  Leuk Bevonden:
  0
  Na even gestopt met fifa ultimate team ben ik weer back en wil ik een nieuw team maken:D
  Weet iemand een leuke league om mee te beginnen, ik wil niet meteen klaar zijn maar er langere tijd plezier aan hebben:thumbs:
   
 19. StrikwerdaAjax

  StrikwerdaAjax Active Member

  Berichten:
  1.287
  Leuk Bevonden:
  23
  Wil je gouden, zilveren, bronzen team?


  Weet iemand een handige en/of snelle manier om je club waarde boven 85 miljoen te krijgen zodat ik die achievement krijg?
   
 20. AssasinOfDeath

  AssasinOfDeath Active Member

  Berichten:
  1.165
  Leuk Bevonden:
  0
  Bronzen is goedkoper en leuk om tegen te spelen maar zilveren zijn beter en kunnen trucjes etc.
  Dus één van de twee:D
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina