1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het kleine computer probleempjes topic

Discussie in 'PC, Handheld & Algemeen' gestart door Stripe, 9 sep 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Gerjan

    Gerjan XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    6.685
    Leuk Bevonden:
    221
    Nee inderdaad. Die players gebruiken allemaal dezelfde codecs. Dus ik zou juist alle spelers eraf gooien, ook die klite codec pack of welke codec dan ook. En dan opnieuw beginnen met de volgende codec pack:

    Combined Community Codec Pack
    http://www.cccp-project.net/

    En een speler naar keuze (VLC is kut trouwens, gewoon mpc ofzo gebruiken inderdaad)
     
  2. Zeepsop

    Zeepsop BRO BEANS

    Berichten:
    2.633
    Leuk Bevonden:
    597
    Mijn internet is de laatste tijd gigantisch traag. Als ik in mijn router kijk en dan verbinding controleer komt er te staan:

    Test is mislukt Internet
    Uitgeschakeld/Niet OKVerbinding naar gateway

    Verbinding naar gateway lukt dus niet, iemand ervaring/tips/ideeën.
     
  3. Zeepsop

    Zeepsop BRO BEANS

    Berichten:
    2.633
    Leuk Bevonden:
    597
    Iemand? Dit is het zoveelste probleem met dit kut internet :mad:
     
  4. Delphiki

    Delphiki Active Member

    Berichten:
    19.061
    Leuk Bevonden:
    467
    brak modem of brakke verbinding naar modem lijkt me
     
  5. Zeepsop

    Zeepsop BRO BEANS

    Berichten:
    2.633
    Leuk Bevonden:
    597
    Hiervoor deed die het wel redelijk goed, zou er dan iets verkeerd kunnen zitten in de verbinding naar de Experia Box? Zou het niet zo kunnen zijn dat de netwerkkaart gewoon naar de klote is, ik kan namelijk wel pingen naar mijn ip adres.
     
    Laatst bewerkt: 2 feb 2009
  6. Lenny-t

    Lenny-t Melted Forest XBW.nl VIP

    Berichten:
    12.445
    Leuk Bevonden:
    79
    De Gateway naar het internet voor je router is je modem, dus dan zou het daar aan kunnen liggen..
     
  7. Zeepsop

    Zeepsop BRO BEANS

    Berichten:
    2.633
    Leuk Bevonden:
    597
    Dus gewoon nieuwe netwerkkaart proberen?
     
  8. Gerjan

    Gerjan XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    6.685
    Leuk Bevonden:
    221
    Verbinding pc-->router is goed. Want je kan in de router komen.
    Verbinding router-->internet is niet goed. Dus check eerst even of de telefoon kabel nog goed zit.

    Aangezien je zei dat je verbinding traag is betekend dat dat je dus wel verbinding met het internet hebt? Dan kan er ook nog een firewall of virus/spyware probleem aan je computer kan zitten..
     
  9. Zeepsop

    Zeepsop BRO BEANS

    Berichten:
    2.633
    Leuk Bevonden:
    597
    Kabels en dergelijke zit goed, want op de andere pc kan wel gewoon goed geinternet worden. Ik kan geen verbinding maken met de gateway, dat is een foutmelding die ik krijg. Verder merk of zie ik niks, behalve dat de verbinding sloom is en soms uitvalt. Ik zal wel is op virus scannen. Downloaden gaat overigens wel redelijk normale snelheid.
     
    Laatst bewerkt: 2 feb 2009
  10. Lenny-t

    Lenny-t Melted Forest XBW.nl VIP

    Berichten:
    12.445
    Leuk Bevonden:
    79
    Als het alleen op jou pc is moet je idd even virus- spy- adwarescannen & je firewall even checken of uitzetten :+
     
  11. JKI

    JKI Ik wil bolletje

    Berichten:
    2.680
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik heb vandaag een LG Blu-Ray en HD-DVD drive binnengekregen (GGC-H20N). Alles geïnstalleerd en aangesloten, maar ik krijg hem niet werkend. Bij 'Deze Computer' staat er netjes een extra dvd-station, maar daar houdt het ook op. Met dvd's of cd's doet de drive helemaal niets. Het enige dat de pc aangeeft is: 'No Disc in drive'. Hoe kan ik dit verhelpen?

    /edit: en opgelost:). De SATA-aansluiting stond uitgeschakeld in het menu waar je komt als je tijdens het opstarten van de pc op F2 ofzoiets drukt :).
     
    Laatst bewerkt: 4 feb 2009
  12. Zeepsop

    Zeepsop BRO BEANS

    Berichten:
    2.633
    Leuk Bevonden:
    597
    Heb hem gescand, maar mijn pc vond dat niet zo leuk. Moest hele pc formatteren en nu dus opnieuw moeten installeren, nu is het internet nog slechter geworden. Ik denk dat het probleem in de Homeplug adapters zit of in de netwerkkaart. Vanmiddag even rechtsstreeks aansluiten op de Experia Box en kijken wat daar uitkomt, als die het dan nog niet doet ligt het aan de netwerkkaart anders aan de Homeplugs.
     
  13. Lenny-t

    Lenny-t Melted Forest XBW.nl VIP

    Berichten:
    12.445
    Leuk Bevonden:
    79
    Laat maar weten wat de resultaten daarvan zijn dan!
     
  14. Zeepsop

    Zeepsop BRO BEANS

    Berichten:
    2.633
    Leuk Bevonden:
    597
    Zit nu op het internet wat het wel gewoon goed doet en ook daar geeft die aan dat de internet gateway niet gevonden kan worden. Conlusie: netwerkkaart stuk?

    Nee, dat kan het ook niet zijn aangezien het op de andere pc precies hetzelfde is.
     
    Laatst bewerkt: 4 feb 2009
  15. Zeepsop

    Zeepsop BRO BEANS

    Berichten:
    2.633
    Leuk Bevonden:
    597
    Het lijkt weer te werken, nadat de hele Experia Box eruit lag, dus geen telefoon en internet. Nu gaat het weer normale snelheid, nog steeds een mislukte gateway verbinding. Alleen geen last meer van, even aankijken dus, maar allang blij dat die het doet :)
     
  16. [2k]

    [2k] XBW.nl VIP XBW.nl VIP

    Berichten:
    8.968
    Leuk Bevonden:
    207
    Pfoe, waarom moeten PC's zo een hell zijn. Packerd Hell heb ik vaak problemen mee gehad (pc van mn zusje), Acer is ook niks (aantal pc's op werk zijn van Acer).
    Geen manier om je systeem te herstellen, geen recovery disc of wat dan ook. Een pc was al gecrasht en moest ik een eigen Windows versie op zetten, andere PC is nou zo traag als wat en kan ik fijn gaan opschonen. Weet niet wat ie ermee gedaan heeft, maar ik zou hem nog liever uit het raam gooien.
    Ik koop iig nooit meer van mijn leven een kant-en-klare (Windows) PC. Of het wordt een Mac, of het wordt er een die ik zelf samenstel en in elkaar zet. Heb je iig je drivers en OS op cd/dvd, waardoor je nog eens een reinstall kan uitvoeren.
     
  17. Daantjuhh14

    Daantjuhh14 Guest

    hey,

    weet iemand hoe ik internet websites met bijvoorbeeld porno kan beveiligen? zodat andere gebruikers van de PC er niet meer opkunnnen?:p
     
  18. Daz

    Daz

    Berichten:
    15.977
    Leuk Bevonden:
    1.942
    Vraagje, ik heb de hele tijd succesvol gewerkt met de zogeheten Virtual Machines van Microsoft Virtual PC . Dit moet ik allemaal voor school doen. Nu wil ik een nieuwe virtual machine aanmaken om Vista op te draaien, maar elke keer bij het opstarten van een virtual machine krijg ik een error en sluit hij zichzelf af, om zichzelf weer op te starten. Enig idee wat ik moet doen, is er een virus?
     
    Laatst bewerkt: 11 feb 2009
  19. Doelie

    Doelie Ballin'

    Berichten:
    1.788
    Leuk Bevonden:
    31
    Je bedoelt toch een programma wat een virtuele schijf aanmaakt? Misschien even opnieuw instaleren?
     
  20. being-xboxed

    being-xboxed Peace here!

    Berichten:
    1.131
    Leuk Bevonden:
    85
    Het is waarschijnlijk maar een klein probleempje dus vandaar dat ik het hiet zet.

    Ik heb net een draadloos netwerk geinstalleerd. Op de laptop van mijn zusje werkt het goed en beneden op de pc heb ik ook geen problemen. Nu heb ik wel een probleem op de pc op mijn kamer. Ik kan namelijk niet mijn netwerk in. Aan mijn (nieuwe) netwerk kaart kan het niet liggen want ik kan wel op een ander draadloos netwerk hier in de buurt. Is er miss een instelling op mijn pc verkeerd? Hij stopt namelijk al gelijk met verbinden en zegt dat er een probleem is, nog voordat hij probeert een ipadres over te nemen ofzo.

    Iemand een oplossing? Zit nu al een tijd zonder internet door een verhuizing, mag nu wel eens over zijn.
     
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina