[Multi] Red Dead Redemption 2

Discussie in 'Games' gestart door NuclearGoat, 18 okt 2016.

 1. Barbabravo

  Barbabravo Active Member

  Berichten:
  923
  Leuk Bevonden:
  296
  Haha.. Wel vet dat je al zover bent. In mijn volgende playthrough wil ik ook al die challenges enzo proberen te halen. Maar ik wacht er nog even mee.. Zit me nog net iets te vers in mijn geheugen allemaal. Al begint het wel te kriebelen me weer in de wereld te storten.
   
 2. Yellow 13

  Yellow 13 QOTY 2019 XBW.nl VIP

  Berichten:
  22.837
  Leuk Bevonden:
  2.763
  Ik kan ook niet normaal verkennen van de wereld of die gasten spenderen 2/3 van het geld wat we nog hadden. Ook het feit dat huiden kunnen rotten zint me niet. Of het van je paard uitladen van buit. Kostte me een goed hertenhuid. Sommige dingen hadden echt niet gehoeven Rockstar en sommige kleine dingen konden beter. Controls bijvoorbeeld. Voor de rest lijkt het pure porno. Zwerver en planten dude doodgeschoten trouwens, kon het niet laten. Teveel te doen en te weinig tijd om alles rustig en perfect te kunnen doen. FaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaK!!! :+:mad: Beetje mixed feelings. =(
   
 3. Zumpelvelder

  Zumpelvelder Active Member

  Berichten:
  1.550
  Leuk Bevonden:
  503
  Ze zijn inderdaad met sommige dingen te ver zijn doorgeslagen qua realisme om het leuk speelbaar te houden. Het staat vaak ook niet in verhouding met hoe snel de tijd ingame gaat en hoeveel tijd je er als speler realtime voor nodig hebt. Zo gauw je iets vergeet is het vaak al te laat. En daarbij is het ook verdomd lastig om constant te focussen op één doel omdat de wereld zoveel 'random content' bevat dat je maar al te snel afgeleid bent en totaal kunt afdwalen...

  Wat mij betreft hadden vooral de vereisten voor bepaalde quest of challenges veel minder tijdrovend moeten zijn. Een betere en vooral inventievere invertory had deze game ook niet misstaan.
  Of had de speler minimaal een mogelijkheid gegeven om loot, wapens, planten of karkassen ergens op te slaan in een kamp om het op een later moment te kunnen inzetten voor bepaalde opdrachten.
  Zelfde geldt voor de kaarten, recepten of notes die je krijgt, dat word op ten duur ook erg onoverzichtelijk.

  De controls heb ik verder weinig problemen mee. Al doen zich soms bepaalde situaties voor waar toetsen even een dubbele functie hebben wat tot een actie kan leiden die je absoluut niet in gedachten had. In plaats van op je paard te springen beroof je dan opeens iemand, met alle gevolgen van dien.
  Je word dus haast gedwongen om rustig en voorzichtig te spelen, iets wat zeker niet bij iedere gamer in de smaak zal vallen.

  Als ik eenmaal lekker in een game zit blijf ik ook doorspelen totdat ik voor mijn gevoel alles eruit heb gehaald wat erin zit. :D
  Al moet ik toegeven dat ik nu ook langzaam even een beetje RDR2 moe begin te worden. Vooral de challenges waren soms best wel een sleur.

  Het is en blijft een prachtige game om te zien, maar qua speelbaarheid kan er zeker nog wel genoeg verbeterd worden in de toekomst.
  De mixed feelings bij veel mensen snap ik dan ook maar al te goed...
   
  Yellow 13 vindt dit leuk.
 4. Yellow 13

  Yellow 13 QOTY 2019 XBW.nl VIP

  Berichten:
  22.837
  Leuk Bevonden:
  2.763
  @Zumpelvelder : Prachtig hoe je het sentiment dat tegen deze game spreekt onder woorden brengt, bedankt! :thumbs:
   
  Zumpelvelder vindt dit leuk.
 5. Zumpelvelder

  Zumpelvelder Active Member

  Berichten:
  1.550
  Leuk Bevonden:
  503
  100% "Best in the West" is binnen!

  Dat ik mij zo kon verliezen in deze game had ik op voorhand echt niet verwacht. Kan mij ook niet herinneren dat ik ooit zoveel weken achter elkaar zo fanatiek één game heb zitten spelen. Deze game heeft zelfs GTA V, The Witcher 3 en Battlefield 1 overtroffen qua gemiddelde speeltijd. Moet wel zeggen dat ik de afgelopen twee weken zeeën van tijd had omdat ik van werkgever ga switchen. Storm Ciara en Dennis hielpen daarnaast ook nog een handje...
  Maar als ik de getallen op Steam zie momenteel schrik ik toch ook wel een beetje. Gemiddeld 53u per week deze maand. :oops: (januari ook gewoon 30u per week, toen wel nog naast een fulltime job)
  Heb nu enkel nog een handje vol dieren te ontdekken en iets van 30 gold medals nodig voor alle SP achievements. Maar nu even niet, deze cowboy gaat nu eerst even lekker op vakantie in de campaign van Gears 5 :+

  [​IMG]
  To be continued...
   
  Barbabravo, Nol, Makkabeer en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 6. Yellow 13

  Yellow 13 QOTY 2019 XBW.nl VIP

  Berichten:
  22.837
  Leuk Bevonden:
  2.763
  Komt dit weekend weer een storm. Dus die laatste dieren ga je wel redden. :+
   
  Zumpelvelder vindt dit leuk.
 7. Zumpelvelder

  Zumpelvelder Active Member

  Berichten:
  1.550
  Leuk Bevonden:
  503
  Ik hoop komend weekend toch lekker een paar daagjes carnaval te kunnen vieren... Verkleed als cowboy ofzo :lol:;)
   

Deel Deze Pagina