1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

[Multi] Red Dead Redemption 2

Discussie in 'Games' gestart door NuclearGoat, 18 okt 2016.

 1. Barbabravo

  Barbabravo Active Member

  Berichten:
  1.068
  Leuk Bevonden:
  411
  Haha.. Wel vet dat je al zover bent. In mijn volgende playthrough wil ik ook al die challenges enzo proberen te halen. Maar ik wacht er nog even mee.. Zit me nog net iets te vers in mijn geheugen allemaal. Al begint het wel te kriebelen me weer in de wereld te storten.
   
 2. Yellow 13

  Yellow 13 Well-Known Member

  Berichten:
  26.139
  Leuk Bevonden:
  4.739
  Ik kan ook niet normaal verkennen van de wereld of die gasten spenderen 2/3 van het geld wat we nog hadden. Ook het feit dat huiden kunnen rotten zint me niet. Of het van je paard uitladen van buit. Kostte me een goed hertenhuid. Sommige dingen hadden echt niet gehoeven Rockstar en sommige kleine dingen konden beter. Controls bijvoorbeeld. Voor de rest lijkt het pure porno. Zwerver en planten dude doodgeschoten trouwens, kon het niet laten. Teveel te doen en te weinig tijd om alles rustig en perfect te kunnen doen. FaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaK!!! :+:mad: Beetje mixed feelings. =(
   
 3. Zumpelvelder

  Zumpelvelder Active Member

  Berichten:
  1.689
  Leuk Bevonden:
  618
  Ze zijn inderdaad met sommige dingen te ver zijn doorgeslagen qua realisme om het leuk speelbaar te houden. Het staat vaak ook niet in verhouding met hoe snel de tijd ingame gaat en hoeveel tijd je er als speler realtime voor nodig hebt. Zo gauw je iets vergeet is het vaak al te laat. En daarbij is het ook verdomd lastig om constant te focussen op één doel omdat de wereld zoveel 'random content' bevat dat je maar al te snel afgeleid bent en totaal kunt afdwalen...

  Wat mij betreft hadden vooral de vereisten voor bepaalde quest of challenges veel minder tijdrovend moeten zijn. Een betere en vooral inventievere invertory had deze game ook niet misstaan.
  Of had de speler minimaal een mogelijkheid gegeven om loot, wapens, planten of karkassen ergens op te slaan in een kamp om het op een later moment te kunnen inzetten voor bepaalde opdrachten.
  Zelfde geldt voor de kaarten, recepten of notes die je krijgt, dat word op ten duur ook erg onoverzichtelijk.

  De controls heb ik verder weinig problemen mee. Al doen zich soms bepaalde situaties voor waar toetsen even een dubbele functie hebben wat tot een actie kan leiden die je absoluut niet in gedachten had. In plaats van op je paard te springen beroof je dan opeens iemand, met alle gevolgen van dien.
  Je word dus haast gedwongen om rustig en voorzichtig te spelen, iets wat zeker niet bij iedere gamer in de smaak zal vallen.

  Als ik eenmaal lekker in een game zit blijf ik ook doorspelen totdat ik voor mijn gevoel alles eruit heb gehaald wat erin zit. :D
  Al moet ik toegeven dat ik nu ook langzaam even een beetje RDR2 moe begin te worden. Vooral de challenges waren soms best wel een sleur.

  Het is en blijft een prachtige game om te zien, maar qua speelbaarheid kan er zeker nog wel genoeg verbeterd worden in de toekomst.
  De mixed feelings bij veel mensen snap ik dan ook maar al te goed...
   
  Yellow 13 vindt dit leuk.
 4. Yellow 13

  Yellow 13 Well-Known Member

  Berichten:
  26.139
  Leuk Bevonden:
  4.739
  @Zumpelvelder : Prachtig hoe je het sentiment dat tegen deze game spreekt onder woorden brengt, bedankt! :thumbs:
   
  Zumpelvelder vindt dit leuk.
 5. Zumpelvelder

  Zumpelvelder Active Member

  Berichten:
  1.689
  Leuk Bevonden:
  618
  100% "Best in the West" is binnen!

  Dat ik mij zo kon verliezen in deze game had ik op voorhand echt niet verwacht. Kan mij ook niet herinneren dat ik ooit zoveel weken achter elkaar zo fanatiek één game heb zitten spelen. Deze game heeft zelfs GTA V, The Witcher 3 en Battlefield 1 overtroffen qua gemiddelde speeltijd. Moet wel zeggen dat ik de afgelopen twee weken zeeën van tijd had omdat ik van werkgever ga switchen. Storm Ciara en Dennis hielpen daarnaast ook nog een handje...
  Maar als ik de getallen op Steam zie momenteel schrik ik toch ook wel een beetje. Gemiddeld 53u per week deze maand. :oops: (januari ook gewoon 30u per week, toen wel nog naast een fulltime job)
  Heb nu enkel nog een handje vol dieren te ontdekken en iets van 30 gold medals nodig voor alle SP achievements. Maar nu even niet, deze cowboy gaat nu eerst even lekker op vakantie in de campaign van Gears 5 :+

  [​IMG]
  To be continued...
   
  Matrix, Tyrant, Barbabravo en 3 anderen vinden dit leuk.
 6. Yellow 13

  Yellow 13 Well-Known Member

  Berichten:
  26.139
  Leuk Bevonden:
  4.739
  Komt dit weekend weer een storm. Dus die laatste dieren ga je wel redden. :+
   
  Zumpelvelder vindt dit leuk.
 7. Zumpelvelder

  Zumpelvelder Active Member

  Berichten:
  1.689
  Leuk Bevonden:
  618
  Ik hoop komend weekend toch lekker een paar daagjes carnaval te kunnen vieren... Verkleed als cowboy ofzo :lol:;)
   
 8. Yellow 13

  Yellow 13 Well-Known Member

  Berichten:
  26.139
  Leuk Bevonden:
  4.739
  Game ook voor de PC gehaald. 115 GB was zo binnen naast Witcher III op Ultra te draaien. Gaat mijn volgende mod project worden. Lekker prutsen met de mods. :cool:
   
 9. Yellow 13

  Yellow 13 Well-Known Member

  Berichten:
  26.139
  Leuk Bevonden:
  4.739
  Wat is die launcher KUT zeg. Echt, kan niet eens icm met mods spelen volgens mij of game gaat in offline stand. Lijkt ook nergens normaal te kunnen activeren, terwijl ik toch echt een geldige game code heb gebruikt. Lees: Ik heb de game al eens opgestart, maar hij gaat voortdurend in offline stand na het afsluiten en heropstarten en het zou liggen aan het feit dat de boel nog niet geactiveerd of geverifieerd is. =(:mad: Iemand? Hoop wel dat ik straks met mods kan spelen.
   
 10. Zumpelvelder

  Zumpelvelder Active Member

  Berichten:
  1.689
  Leuk Bevonden:
  618
  Doe zelf weinig tot niets met mods, geen idee hoe dit dus werkt bij deze game. Dat de launcher flink roet in het eten kan gooien geloof ik wel, eigenlijk is offline spelen niet eens mogelijk, tenminste niet als je ook nog progressie wilt maken is mijn ervaring.

  Succes ermee. Maar wat wil je eigenlijk 'modden' aan RDR2 als ik vragen mag?
   
 11. Yellow 13

  Yellow 13 Well-Known Member

  Berichten:
  26.139
  Leuk Bevonden:
  4.739
  God mode. Heb geen zin om nu weer een flinke game te moeten doorlopen met veel gevaar voor mijn personage. Heb al een mod ervoor, maar die krijg ik dus niet aan de praat mede door de belachelijke launcher van Rockstar. Periodieke inloggegevens, fuck off aub. Waarom zit er niet een standaard God mode cheat in. Infinite ammo wel, maar God mode dus niet.
   
 12. Tyrant

  Tyrant Well-Known Member

  Berichten:
  12.012
  Leuk Bevonden:
  9.587
  Wellicht goed om te weten dat je character gewoon respawnt in de game.
   
  Yellow 13 vindt dit leuk.
 13. Modder-Eter

  Modder-Eter XBW.nl VIP XBW.nl VIP

  Berichten:
  21.534
  Leuk Bevonden:
  8.595
  En dat de game echt enorm makkelijk is zodra je wat meer health hebt.
   
 14. Yellow 13

  Yellow 13 Well-Known Member

  Berichten:
  26.139
  Leuk Bevonden:
  4.739
  True, maar ik hou er van om dit soort games op mijn gemak te doen.
   
 15. Yellow 13

  Yellow 13 Well-Known Member

  Berichten:
  26.139
  Leuk Bevonden:
  4.739
  Nieuwe verslaving nodig. Begin eindelijk los te komen met deze game. Kon het niet laten mijn nieuwe paard Roach te noemen. Wat mij vooral opvalt is dat er aan het begin van de game, na de proloog, al direct veel variatie in de missies zit. Kon er vanwege het realisme nooit goed inkomen en heb er nog steeds wel wat moeite mee, maar begin dus langzaamaan de schoonheid van deze parel te zien. Benieuwd naar de rest. Maat van mij adviseerde om missies af te wisselen met wat jagen en verkennen, anders is het misschien teveel. Op deze manier zou de schoonheid van de game meer tot zijn recht komen. Ik ben van plan zijn advies op te volgen. :)
   
 16. Modder-Eter

  Modder-Eter XBW.nl VIP XBW.nl VIP

  Berichten:
  21.534
  Leuk Bevonden:
  8.595
  Ik heb de game de eerste keer een jaar opzij gelegd na de proloog. Het pakte mij toen ook niet omdat er zoveel verschillende systemen in de game leken te zitten. Maar als je even doorbijt zit je er uiteindelijk toch erg snel in. Je bent dus zeker niet de enige.
   
  Yellow 13 vindt dit leuk.
 17. Yellow 13

  Yellow 13 Well-Known Member

  Berichten:
  26.139
  Leuk Bevonden:
  4.739
  Zo ook ik ongeveer. Lange tijd de game nooit opgestart vanwege het realisme en de systemen zoals jij ze noemt. En toen de proloog gedaan en naar het eerste echte rustpunt gegaan, maar ook daarna weer maanden niet aangeraakt. Mijn maat zei echter ook dat die hoeveelheid games die ik heb mij teveel doet wisselen tussen de titels, iets waar ik dus wat rustiger in moet worden nog. Maar goed, heb nog drie missies gedaan, waaronder de Jimmy missie in Valentine. En net maar afgesloten, trek teveel realisme laat op de avond niet zo.

  Heb ook met zeer veel moeite Kingdom Come op de PC uitgespeeld en op de Xbox nog net niet halverwege gekomen. Ze kunnen imo ook een beetje erg doorslaan. Op de Next Gen consoles zou naar mijn mening een meer casual gedreven update voor RDR 2 niet misstaan, optioneel uiteraard. Ga morgen wel weer verder, maar dit gaat nog wel goed lang duren omdat ik nog het nodige goed in mij op wil nemen.

  Eén opvallend detail in RDR 2 bijvoorbeeld, waardoor ik rustig aan wil doen, was toen ik met wat vrouwen en een maat uit mijn groep de stad in moest en een man die zijn paard verloor niet wilde helpen. Kreeg daarna vervolgens een klap op mijn schouders. Heel erg tof zulke details, maar met bijvoorbeeld huiden en vlees dat kan rotten vind ik Rockstar echt te ver doorslaan.

  Vandaar dat ik graag een meer casual game zou willen spelen. En de controls vind ik imo ook veel te omslachtig, wat ook wel simpeler mag. Ik wil gewoon (LT) en (RT) kunnen gebruiken om te richten en schieten. En hetzelfde geldt een beetje voor de opslag in de tassen op mijn paard. Ik wil die shit gewoon verkopen, maar kan het alleen maar discard doen. En zo kan ik nog wel even doorgaan, dat is dan ook exact de reden dat ik dit heel erg rustig aan ga doen en alleen overdag. Het is een parel van een game inderdaad, maar net als Kingdome Come, alleen minder dan, te realistisch soms. :)
   
 18. WHAT

  WHAT Active Member

  Berichten:
  2.185
  Leuk Bevonden:
  44
  Ik irriteerde me er al mateloos aan dat je alleen rustig kunt lopen in je kamp. Was blij toen ik er klaar mee was. Vond deel 1 erg leuk maar bij deze zitten zoveel restricties.
   
  FinalBob, Yellow 13 en B Tender vinden dit leuk.
 19. B Tender

  B Tender Robot Unicorn

  Berichten:
  3.930
  Leuk Bevonden:
  1.905
  Ook mijn grootste irritatie.
   
 20. Yellow 13

  Yellow 13 Well-Known Member

  Berichten:
  26.139
  Leuk Bevonden:
  4.739
  Nu jullie het zeggen inderdaad. Viel me al op, maar dat vind ik nog niet het meest ergerlijke. Het is soms het totaal pakketje realisme wat mij irriteert. In mijn TLDR zeg ik ook dat ik wel wat voel voor een casual RDR 2 patch op de next gen of zo... misschien deze gen er ook bij. Het is soms ook wel erg too much.
   

Deel Deze Pagina