1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Xbox one 2dehands

Discussie in 'Xbox Hardware' gestart door Frickx, 29 sep 2020.

 1. Frickx

  Frickx New Member

  Berichten:
  1
  Leuk Bevonden:
  0
  Hallo, ik ben een leek als het aankomt op xbox ... We hebben 2dehands een xbox one gekocht voor onze zoon, de vorige eigenaar heeft er spellen opstaan en heeft zijn email en paswoord meegegeven. Kan ik deze spellen overzetten naar onze eigen account zodat we zeker zijn dat we deze spellen hebben. Stel dat de vorige eigenaar zijn paswoord veranderd hebben we die spellen niet meer ??
  Hoe kunnen we dit best oplossen ?
   
 2. fredfenster

  fredfenster Active Member

  Berichten:
  3.141
  Leuk Bevonden:
  2.740
  Ik weet niet hoe dat met overzetten bij xbox werkt, maar om het risico van een door verkoper geblokt account te te elimineren lijkt het me mogelijk dat je zelf dat wachtwoord wijzigt.
   
 3. B Tender

  B Tender Robot Unicorn

  Berichten:
  3.925
  Leuk Bevonden:
  1.846
  De spellen overzetten naar een ander account is bij mijn weten niet mogelijk, ik zou doen wat @fredfenster adviseert: direct het wachtwoord wijzigen zodat de verkoper dit niet meer kan doen.

  Vervolgens heb je twee opties:

  1) 'Verdergaan' met het account van deze persoon (de gamertag kun je wel nog wijzigen in iets dat beter in de smaak valt, zie hier:
  https://support.xbox.com/help/account-profile/profile/change-xbox-live-gamertag

  2) Je nieuwe xbox als home-xbox van het account van die verkoper (zeg: PIETJE) aanmerken. Hierdoor kunnen alle andere accounts ook gebruik maken van de spellen op die xbox die met het PIETJE-account als home-xbox van PIETJE is aangemerkt, zonder dat PIETJE actief ingelogd hoeft te zijn. Merk op: een xbox kan maar door een persoon/account als home-xbox worden aangemerkt. Games die door anderen zijn aangeschaft kunnen ook gewoon gespeeld worden, maar dan moet de aanschaffer wel zijn ingelogd. Meer info hierover:
  https://support.xbox.com/help/hardware-network/console/my-home-xbox

  Maar alles staat en valt met het wijzigen van het wachtwoord van de account / het mailadres, zeker wanneer je zelf nieuwe spellen koopt op/met dit account. Zorg er tevens voor, in hotmail, dat daar geen 'regels' zijn geactiveerd door de vorige eigenaar dat alle mailtjes die daarop binnenkomen (inzake 'weet je zeker dat je je wachtwoord wil wijzigen, of 'bevestig dat je je wachtwoord wijzigt' worden doorgestuurd naar een ander mailadres. Meer info:
  https://support.microsoft.com/en-us...look-com-4b094371-a5d7-49bd-8b1b-4e4896a7cc5d


  EDIT:
  Je lijt het mailadres wat geassocieerd wordt met een gamertag te kunnen wijzigen, hier ben ik niet echt in thuis, maar googgelend arriveer ik op bijvoorbeeld: https://www.windowscentral.com/how-change-email-linked-your-xbox-live-gamertag

  Maar de passage onder 'alles staan en valt met'... zou ik mee beginnen :)

  Succes en veel plezier, en laat ons weten als er nog vragen bestaan!
   
  Daz vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina